oooo Benim uğradığım haksızlıkları ucuca eklesem buradan köye yol olur... Hiç takmıyorum. Bebeğimi düşünüyorum hep. Karnımda o üzülmesin yeter. Acayip kinciyim normalde. İntikamımı erteledim. Şarap gibi oldu vakit geçtikçe üzerinden daha da keyif verecek...
evet sabırla beklemek lazım
Oooo haksızlık bizde de diz boyu , ama onların minik beyinleri ile uğraşamayacam. Allahtan eşim pırlanta gibi her yönüyle , onların hiçbirşeyine muhtaç değiliz. Ve inanın ki hiç sesimi çıkartmadım görmezden geldim ve herşey önüme bir bir çıkıyor.... Herkes ektiğini biçiyor ve çoğu şey öteki dünyaya da kalmıyor ....
ben bu sefer söyliyicm ama bide her seferinde gelmek zorunda mı anlamış değilim tamam hevesleniyor torunu dedim sesimi çıkartmadım ama drdan utanıyorum artık ya sürekli geliyor şimdi kontorller haftada bire düştü illa gelicek sanki çok lazım neyse annemin gelmesine az kaldı birazda annem gelsin diyicem bakalım nolucak
merhaba kızlar konu derin sanırım
aynı dertler aşağı yukarı kişiler farklı sanırım insanoğlunun çiğ süt emmişliği işte bende de var öyle vakalar da neyse diyorum anlattıkça çoğalıyor gözümde ondan kafamdan atabildiğim kadar atmaya çalışıyorum tabi her zaman olmuyor ama yinede işte öyle
ben bu sefer söyliyicm ama bide her seferinde gelmek zorunda mı anlamış değilim tamam hevesleniyor torunu dedim sesimi çıkartmadım ama drdan utanıyorum artık ya sürekli geliyor şimdi kontorller haftada bire düştü illa gelicek sanki çok lazım neyse annemin gelmesine az kaldı birazda annem gelsin diyicem bakalım nolucak
Kızlar merhaba ben geldim. :CüvCüv:
Bişi dicem; son haftalar bebek hareketleri çok az olur denilmişti bana, ama benim kuzumun maşallahı var fıldır fıldır hareket ediyo... Bu konuda fikri olan var mı canlar? sositososito
Kızlar ben çıkıyorum artık. Haydi kendinize iyi bakın. Yarın görüşürüz inşallah...
Arkadaşlar merhaba benide aranıza alırmısınız acaba?
Gerçi ben bayağı geç kalmışım galiba burayı bulmakta.34+6 haftalığım bebişim erkek olacak kısmetse
Arkadaşlar merhaba benide aranıza alırmısınız acaba?
Gerçi ben bayağı geç kalmışım galiba burayı bulmakta.34+6 haftalığım bebişim erkek olacak kısmetse
bu kayınvalide kardeş anne filan bunlar gerçekten konuştukça insanın içini sıkıyor ne kadar önemsemesek de mutlaka canını sıkıyor insanın annem yaklaşık 3 hafta maraşa kardeşimin çocuğuna bakmaya gitti ben kendi kendime oda yaptım eşya yıkadım ütü yaptım kızım dursun ben gelir yaparım demedi kaynanam niye desin ki ben elin kızıyım anam acımazsa elin anası acır mı?
ben arasıra diyorum eşime hakkaten marsta yaşamak istemiyorum onunkiler de üzüyor beni benimkiler de
Kaç kilo bebişin ? Dönmüş müydü ? İçin geniştir suyun boldur herşey olabilir aman oynasın, oynamayınca endişeleniyor insan :))
Benimki de geçen hafta hareketliydi ama cuma gününden beri çok yavaşladı , dün bayaa korktum sonra ufak ufak hareket etti , şuanda da öyle bayaa hareketleri yavaşladı hava sıcaklığından mayıştı mı ne ? Son kontrolde biraz kordon dolanmıştı ama tehlikeli değil dedi ama hareketini duymayınca insanın içi içini yiyor ....
Hoşgeldin canım aramıza , hallisna arkadaşımıza 1. sayfada gerekli bilgileri gönderirsen seni de listeye ekleyecektir. Allah sağlıkla , sıhhatle ve kolayca bebeğini kucağına almanı nasip etsin.
nasıl oldu tansiyonun ? iyimisin şimdi, buz gibi bir ayran iç iyi gelirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?