güle güle kirletin canım bebeğin dolabının içine örtü nasıl acaba güzel fikir bende yaptırsammı acaba
Bebişin adı "burcu" mu güzel harflerinin enerjileri. ben de düşündüm burcu koymayı, "c" harfinden konuşkan "u" harfinden zengin v.s.v.s. , bana da hep ebru yerine burcu der karıştırırlar, ismi ile yaşasın bebişlerimiz
Canım benim kuzumun kilosu maşallah çok iyi.Dönmüştü de.. sırnaşık şey İki hafta önce yani; 33+2 haftamızda kuzum 2.300 gr dı. Aman ozaman iyi olsun, hareketli olunca mutlu oluyorum! Çarşamba günü kontrolüm var bakalım ne kadar olmuş kuzum. (Askında yarındı kontrolüm ama,müdür rica etti,bi gün sonra gidim diye, yoğunluktan :sm_confused:)
bu arada ben de halisnaya mesaj gönderimek istedim ama izin vermedi.nesıl olacak
Hoşgeldin canım aramıza , hallisna arkadaşımıza 1. sayfada gerekli bilgileri gönderirsen seni de listeye ekleyecektir. Allah sağlıkla , sıhhatle ve kolayca bebeğini kucağına almanı nasip etsin.
tatlıcım öyle araya almak filan yok burda:)
hepimiz hamileyiz ve ortada her zaman bir konu oluyor sen de direkt olaya dalıyor düşüncelerini tecrübelerini paylaşıyorsun bir de bakmışsın zamanının çoğu burda geçiyor
Arkadaşlar merhaba benide aranıza alırmısınız acaba?
Gerçi ben bayağı geç kalmışım galiba burayı bulmakta.34+6 haftalığım bebişim erkek olacak kısmetse
alt üst takımları sadece sevmediğinden mi koymamıştın yoksa daha mı rahat oluyor acaba.çünkü hastane çıkışlarında daha çok alt üst takım oluyor.
bir de şu battaniyesinin içine koyduğun şeyleri doğum olup bebeği yıkadıklarında kıyafet istiyorlarmış onun için mi verdin.
maşallah bebişineee
benimde çarşamba kontrolum nedir ne değildir ölücem meraktan nasıl değişik heycanlar demi ya
Buraya yaz gerekli bilgileri , ben gönderirim
sen ve bebişin hoşgeldiniz...
Bu arada bende bilmiyorum sitenin işlevini banada yardımcı olursanız sevinirimyerimseniben
maşallah bebişineee
benimde çarşamba kontrolum nedir ne değildir ölücem meraktan nasıl değişik heycanlar demi ya
Selam kızlar biraz geçmişi okudum ve geldim bugün doktor kontrolümüz vardı :)) bebeğim gecen sefer hiç kilo almamıstı cok üzülmüştüm şimdi ise 3090 kg olmuş cok sevindim nst ye girdim bebişimin kafası yerleşmiş mi? die avucuyla rahmimin az üst kısmını bir sıktı öh canım cıktı yerleşiyo dedi doğumum bi aksilik olmassa suan normal görünüyo hala ama catı muayanesi ne zaman yapılıo doktora korkudan soramıyorum...
bu arada ben de halisnaya mesaj gönderimek istedim ama izin vermedi.nesıl olacak
Bakalım çarşamba bi gidelim, perşembe yazarız detaylı yerimseniben Ayy çok heyecanlı gerçekten ya! Özellikle her defasında kilo alımını merak ediyorum Bi de bu NST hakkında doktorum bişi demedi.. Acaba NST ye de alırlar mı? sositososito
Sitenin işlevi derken ? Bir listemiz var 1. sayfada kişisel ve bebişlerimizin bilgileri yazıyor, seni de listeye ekleyebilmek için bilmemiz gerekiyor. Bebişler doğunca da güncelleştirecek arkadaşımız. Kafamıza takılanları , paylaşmak istediğimiz şeyleri v.s. burda yazışıyoruz , birbirimizden fikir alıyoruz , deşarj oluyoruz, v.s. v.s.
Haydaa niye sıktı anlamadım , ultrasonda gözüküyor zaten dönmüş mü dönmemiş mi ? Benim plesenta da miğdemin altı gibi bir yerde bizimki de muayene de parmağıyla tık tık vurdu biraz ultrasonda baktı niye anlamadım ama seninki enteresan :)) Maşallah bebiş iyi çıkmış kilosu v.s. 3.500 gibi en az doğar sanırım. Gözünaydın arkadaşımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?