2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim adım burcu bebeğimin adı arya olucak bu arada banada hep ebru deler kaydirigubbakcemile2

maşallah bebişineee
benimde çarşamba kontrolum nedir ne değildir ölücem meraktan nasıl değişik heycanlar demi ya

Tamam canım :) ama benim işler biraz yoğun olduğundan çok da aktif olabileceğimi sanmıyorum.Yinede elimden geldiğince katılmaya çalışacağım..

ben hem şekil olarak sevmiyorum, hem de tulum daha kullanışlı (ağı çıtçıtlı olanlardan bahsediyorum) bi de alt üst takımlarda üstü altın içine sokmazsan bebeğin beli açılıyor, soksan tipsiz bişey oluyo.

battaniyenin içine koyduklarımı bebeğe doğduktan sonra giydirsinler diye annemlere bıraktım, onlar ben doğuma alınınca bebek hemşiresine vermişler.

maşallah bebişineee
benimde çarşamba kontrolum nedir ne değildir ölücem meraktan nasıl değişik heycanlar demi ya

Evet yaa geçen akşam eşimle konuşuyorduk böyle bir şey yok dünyada.... Orda sıvının içinde oturuyor , keseydi kalp atışıydı derken sonuna geldik deli gibi merak ediyorum.... Bu gittiğimizde yüzünü de göremedik dönmüş ensesi gözüküyormuş, 3 hafta sonra gel dedi dr , 1 hafta geçti 2 hafta kaldı...

Selam kızlar biraz geçmişi okudum ve geldim bugün doktor kontrolümüz vardı :)) bebeğim gecen sefer hiç kilo almamıstı cok üzülmüştüm şimdi ise 3090 kg olmuş cok sevindim nst ye girdim bebişimin kafası yerleşmiş mi? die avucuyla rahmimin az üst kısmını bir sıktı öh canım cıktı yerleşiyo dedi doğumum bi aksilik olmassa suan normal görünüyo hala ama catı muayanesi ne zaman yapılıo doktora korkudan soramıyorum...

Bu arada bende bilmiyorum sitenin işlevini banada yardımcı olursanız sevinirimyerimseniben

Sitenin işlevi derken ? Bir listemiz var 1. sayfada kişisel ve bebişlerimizin bilgileri yazıyor, seni de listeye ekleyebilmek için bilmemiz gerekiyor. Bebişler doğunca da güncelleştirecek arkadaşımız. Kafamıza takılanları , paylaşmak istediğimiz şeyleri v.s. burda yazışıyoruz , birbirimizden fikir alıyoruz , deşarj oluyoruz, v.s. v.s.

maşallah bebişineee

Bakalım çarşamba bi gidelim, perşembe yazarız detaylı yerimseniben Ayy çok heyecanlı gerçekten ya! Özellikle her defasında kilo alımını merak ediyorum Bi de bu NST hakkında doktorum bişi demedi.. Acaba NST ye de alırlar mı? sositososito

Haydaa niye sıktı anlamadım , ultrasonda gözüküyor zaten dönmüş mü dönmemiş mi ? Benim plesenta da miğdemin altı gibi bir yerde bizimki de muayene de parmağıyla tık tık vurdu biraz ultrasonda baktı niye anlamadım ama seninki enteresan :)) Maşallah bebiş iyi çıkmış kilosu v.s. 3.500 gibi en az doğar sanırım. Gözünaydın arkadaşımmmmmm

Benim dr NST'ye gerek görmedi , Son gün normal doğum olursa bağlanacam galiba. Çok merak ediyorum ama gereksiz dedi.

Anladım canım sitenin işlevi derken hallisnaya msj göndermeyi kastettim :) onuda anlatırsan çok sevinirim bilmiyorumkismile daha sabah gördüm burayı sabah sabah kasık ağrım vardı onu araştırıken buldum hiç de görmemişim nasıl pişman oldum daha önce bulmadığıma anlatamam.

benim dr.da 2 hafta sonra burası kalabalık olursa seni bekletmem burada..
nst ye gönderirim dedi.püffff komik geldiii neye göre gönderiyor anlamadım:)))

bizimki epeydir dönükdü zatende doktorum baktığı doğum kanalına yerleşmiş mi? oymus bnde böle bişey bilmiyordum daha neler görücez nst de de uyukluyodu sanırım hemşire göbişi salladı dedim bırakın siz ben oynatırım onu canımı cıkarıcak sanki :))) ben dokunmyaa kıyamasken,ay ben 3500 e razıyım fazlası olmasın saten korkuyorum doğumdan birde zor olmasın kilodan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…