2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hallisnacık burada zaten ne zamandır onunda sesi çıkmıyor.
hallisna başkan nasılsın şekercim ipek bebek nasıl???
ne zamandır yazmıyorsun sen??ya da ben mi görmüyorum...

küçük mucizlerimiz şükür az kaldı kavuşucaz gerçekten geçmiyormuş gibi gelsede süreç son ayın içindeyiz aşağı yukarı hepimiz bakalım bu son ayda nasıl geçicek allahım herbirimizinkini sağlıcaklan kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

seninde bayağı varmış 3 hafta ama bundan sonraki gidişin hafta da bir olabilir
merhaba canım ooh maşallah bebişinee
doktorun niye öyle bişey yaptı kii CADIARZU

ay evet yaa nst olayını ne zamandan sonra yapıyorlar bilmiyorum benim iki hafta önce kanamam olunca almışlardı ilk nst ye çok sıkıcı bişey oda helede sırt üstü yatınca böyle afakanlar basmıştı bana
bende merak ediyorum kilo alımını acaba ne kadan oldular kaydirigubbakcemile2

anladım canım.ben ama daha çok alt üst aldım.neyse artık göbeği düştükten sonra nasıl olsa alttan çıtçıtlı badi giydiriliyor açılmaz o zaman giydiririm dimi.sorun olmaz diye düşündüm çünkü bana hep dedilerki tulumu çok alma patikliler çok kullanmışlı olmuyor

burdayım defnemm.. takipteyim..:) ekledim nehircim seni..
ipekim iyi zıplayıp duruyor:) tertemiz evini de dorukunla kirletmeniz nasip olsun inş..:)

nst de tek keyif aldığım kalp atısını duyuyorum ya o yarım saatt nasıl geciyor anlamıorum bile :)):1hug:

nst de tek keyif aldığım kalp atısını duyuyorum ya o yarım saatt nasıl geciyor anlamıorum bile :)):1hug:

bana nst'de sıkıntı basıyo. bitse de gitsem diye hemşireyi taciz ettim hep. 15 dk.da çıkarttırdım. oğlumun doğumunda 48 saat bağlı kalınca kabusum oldu nst.:bbo:

ipekim iyi zıplayıp duruyor:) tertemiz evini de dorukunla kirletmeniz nasip olsun inş..:)

Canım benim benide ekleyebilirmisin acaba?
Yaşım :30
Tahmini doğum tarihi:10 Ağustos
Hamile kaldığım kilo:45ohaoldumsmile
Cinsiyeti:Erkek
Bebeğimin ismi:Can Eymen

bana nst'de sıkıntı basıyo. bitse de gitsem diye hemşireyi taciz ettim hep. 15 dk.da çıkarttırdım. oğlumun doğumunda 48 saat bağlı kalınca kabusum oldu nst.:bbo:

kıyamam canım onca saat kalmısın tabiki cok normal senin bezmen dilerim bu bebişinde öle bişe basına gelmez AMİN

kızlar benim aşşağımda 1-2 gündür hafif kaşıntı vardı bugün daha da arttı..
ne olabilir acaba bi de günlük ped kullanıyordum bu aralar sürekli ondan olabilir mi acaba?

kızlar benim aşşağımda 1-2 gündür hafif kaşıntı vardı bugün daha da arttı..
ne olabilir acaba bi de günlük ped kullanıyordum bu aralar sürekli ondan olabilir mi acaba?

Bende de kaşıntı vardı dr muayene etti mantar v.s. bulamadı , rahatlatacak bir krem verdi pişik kremi gibi birşey sanırım, iyi geldi şuanda kaşıntım yok.

çoook mutlu oldum. etiketli madlenden bebek çikolatası yapıcaktım. kelebeklileri lavanta yapıcam. bunlar da çikolata olacaktı ama bulamamıştım etiketli madlen. ist.da varmış. kardeşim yarın alacak. annem de haftasonu geliyor o getirecek. şimdi sıra bebek taşıyan leylek resmi bulmaya geldi....

Ben de sana mesaj atacaktım epeydir görüşemedik nasılsın diye .... Maşallah bebişine zıplasın bakalım benimki uyukluyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…