Buraya yaz gerekli bilgileri , ben gönderirim
küçük mucizlerimiz şükür az kaldı kavuşucaz gerçekten geçmiyormuş gibi gelsede süreç son ayın içindeyiz aşağı yukarı hepimiz bakalım bu son ayda nasıl geçicek allahım herbirimizinkini sağlıcaklan kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahEvet yaa geçen akşam eşimle konuşuyorduk böyle bir şey yok dünyada.... Orda sıvının içinde oturuyor , keseydi kalp atışıydı derken sonuna geldik deli gibi merak ediyorum.... Bu gittiğimizde yüzünü de göremedik dönmüş ensesi gözüküyormuş, 3 hafta sonra gel dedi dr , 1 hafta geçti 2 hafta kaldı...
merhaba canım ooh maşallah bebişineeSelam kızlar biraz geçmişi okudum ve geldim bugün doktor kontrolümüz vardı :)) bebeğim gecen sefer hiç kilo almamıstı cok üzülmüştüm şimdi ise 3090 kg olmuş cok sevindim nst ye girdim bebişimin kafası yerleşmiş mi? die avucuyla rahmimin az üst kısmını bir sıktı öh canım cıktı yerleşiyo dedi doğumum bi aksilik olmassa suan normal görünüyo hala ama catı muayanesi ne zaman yapılıo doktora korkudan soramıyorum...
ay evet yaa nst olayını ne zamandan sonra yapıyorlar bilmiyorum benim iki hafta önce kanamam olunca almışlardı ilk nst ye çok sıkıcı bişey oda helede sırt üstü yatınca böyle afakanlar basmıştı banaBakalım çarşamba bi gidelim, perşembe yazarız detaylı yerimseniben Ayy çok heyecanlı gerçekten ya! Özellikle her defasında kilo alımını merak ediyorum Bi de bu NST hakkında doktorum bişi demedi.. Acaba NST ye de alırlar mı? sositososito
benim dr.da 2 hafta sonra burası kalabalık olursa seni bekletmem burada..
nst ye gönderirim dedi.püffff komik geldiii neye göre gönderiyor anlamadım:)))
ben hem şekil olarak sevmiyorum, hem de tulum daha kullanışlı (ağı çıtçıtlı olanlardan bahsediyorum) bi de alt üst takımlarda üstü altın içine sokmazsan bebeğin beli açılıyor, soksan tipsiz bişey oluyo.
battaniyenin içine koyduklarımı bebeğe doğduktan sonra giydirsinler diye annemlere bıraktım, onlar ben doğuma alınınca bebek hemşiresine vermişler.
küçük mucizlerimiz şükür az kaldı kavuşucaz gerçekten geçmiyormuş gibi gelsede süreç son ayın içindeyiz aşağı yukarı hepimiz bakalım bu son ayda nasıl geçicek allahım herbirimizinkini sağlıcaklan kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
seninde bayağı varmış 3 hafta ama bundan sonraki gidişin hafta da bir olabilir
merhaba canım ooh maşallah bebişinee
doktorun niye öyle bişey yaptı kii CADIARZU
ay evet yaa nst olayını ne zamandan sonra yapıyorlar bilmiyorum benim iki hafta önce kanamam olunca almışlardı ilk nst ye çok sıkıcı bişey oda helede sırt üstü yatınca böyle afakanlar basmıştı bana
bende merak ediyorum kilo alımını acaba ne kadan oldular kaydirigubbakcemile2
nst de tek keyif aldığım kalp atısını duyuyorum ya o yarım saatt nasıl geciyor anlamıorum bile :)):1hug:
burdayım defnemm.. takipteyim..:) ekledim nehircim seni..
ipekim iyi zıplayıp duruyor:) tertemiz evini de dorukunla kirletmeniz nasip olsun inş..:)
nst de tek keyif aldığım kalp atısını duyuyorum ya o yarım saatt nasıl geciyor anlamıorum bile :)):1hug:
bana nst'de sıkıntı basıyo. bitse de gitsem diye hemşireyi taciz ettim hep. 15 dk.da çıkarttırdım. oğlumun doğumunda 48 saat bağlı kalınca kabusum oldu nst.:bbo:
kıyamam canım onca saat kalmısın tabiki cok normal senin bezmen dilerim bu bebişinde öle bişe basına gelmez AMİN
ipekim iyi zıplayıp duruyor:) tertemiz evini de dorukunla kirletmeniz nasip olsun inş..:)
kızlar benim aşşağımda 1-2 gündür hafif kaşıntı vardı bugün daha da arttı..
ne olabilir acaba bi de günlük ped kullanıyordum bu aralar sürekli ondan olabilir mi acaba?
ne olabilir acaba bi de günlük ped kullanıyordum bu aralar sürekli ondan olabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?