2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canım sanırım herkeste durum aynı farklı değil yanlız benim uykusuzluk çok çok daha önceden beri var neyse az kaldı az daha sabredelim

benim ara ara uykusuzluk sorunum oluyordu hamileliğin başından beri ama şu aralar neredeyse her gece 3-4 saatevde dolaşıyorum ama ne yapalım sağlık olsun

evet bencede canım

günaydın canım
ben orta hal idare ediyorum
sen nasılsın

günaydın canım
afiyet olsun yarasın sana ve meleğinebayanssulusmile

Ne yapayım şekercim ya, çok halsizim hasta olacağım sanırım. Boğazım da ağrıyor. Bugün işim yok Allah'tan. Yoksa nasıl yapardım bilemiyorum. Yarın da kontrolüm var, oğluşumu göreceğim. Yaw hastane dedim de "Efsanur"'u gören var mı??

Benimki de küçük kız olacak herhalde , 33 haftada 2.100 gr'dı .... 3 kg olsa yeter sonra dediğin gibi toparlarız inşallah....

benim kızımın da 33. haftasında kilosu 2.000 idi (4 gün önce)
moralim çok bozuldu ben her şeyi yiyorum her besinden alıyorum kızımı hiçbirşeyden mahrum bırakmıyorum, ne kahve ne çay hazır meyve suyu bile içmiyorum ama neden böyle oluyor anlamadım

günaydın kızlarrrr

valla evi bi silem dedim sadece süpürmeden etmeden kan ter içinde kaldım vah vah vah halimizee eyvahedigeldismile

evet canım vah halimize
dikkat et yavaş yavaş yap
boşver canımızdan daha kıymetli değil

bende çok hastayım canım
midem ve bağırsaklarım iflas etmiş durumda
Alllah yardımcımız olsun

canım ya geçmiş olsun aynen benimde boğazım ağrıyor dün gece iyice cosştu kuru kuru hep öksürdüm gecenin köründe allah dedim geliyor hastalık sonra bir pastil attım biraz rahatlattı ama halen bir dolgunluk bi gıcıklık var dikkat etmek lazım tatlım yaa valla
benimde yarın kontrolum kuzu yaa geçende sanki aynı gündü seninle demi hadi hayırlı haberlerle döneriz inşallah cümleten

ne güzel ya bu bölümde çoğu birbirini tanıyor.ben biraz geç kaldım.
bende ağustosta kızımı dünyaya getircem kısmetse.
bir oğlum var adı çağan deniz.
şimdi birde kızım olacak.
Allah olmayanlarada versin.eşim ilk başlarda kız diye pek ısınamadı bebek fikrine ama Allah bize öyle bir şey yaptıki ;bebeğin suyu fazla dedı dr kusurlu doğabılır dediği anda eşim tek sağlıklı olsunda kız erkek önemli değil dedi eminim.bana tabi bunu asla dile getirmedi ama insan anlıyor.
zaten baştan beri istemedi 2.ciyi çünkü çağanla kızım arasında 23ay olacak ve ben öğretmenim tam işe başlayacağım sırada bebek olduğunu öğrendık ve işe giremedım.planlarımızı hep çalısacagım üzerine yapmıstık.ama olsun ben yinede mutluyum.oğlumdaki kadar heyecanım yok ama yinede heyecanlıyım.

yok yok angelcim yarım bıraktım zaten aman uğraşamam yaa napim tozdan ölmem herhalde :bbo: :)))) sıcak olmasa yine bir derecede sıcaktan kan ter içind ekalıyorsun çok fenaa artıkın napim pazartesi halıcıları çağırırm tozu kiri iyice çıkarırlar halılardan :smiley-cool: sonrada anacum gelirse çok eyi olur olmazsada olmaz napalım şekercim yaa

Dün gece kanamam da vardı biraz. Gecenin üçünde başladı. Sancım da vardı biraz. Oturdum yatağa bekledim devam etmesini. Olmadı. Hazırlığımız bitmek üzere. Sadece hasta bezimiz alınacak. Sonra birşey olursa anında hastaneye gideriz. "Alırsınız" diyorlar. Gecenin 3'ünde nereden bulacaksak hasta bezini? Konuşuyorlar işte.
Bakalım yarın kaç kilo olmuş kuzu? Çok özledim bebeğimi benn... Babamızda da ilerleme var, ara sıra bebişi gıdıklıyor, karnımı seviyor. Dün kaşınırken minik pisimin patisini yakalım, minicik bir çıkıntıydı. Artık eli miydi, ayağı mı bilemedim.

Hiçbir şey için geç değil, çünkü dikkat ettiysen topik 2010 ağustos anneleri... Yani anne adayları değil, doğurduktan sonra da aynen devam muhabbete...
Aramıza hoşgeldin arkadaşım. Allah 2.'yi verdiyse vardır bir bildiği...
Biz de 1 sene flört ettik, 2 seneye yakın nişanlı kaldık, evlendikten 2 ay sonra zınk diye sürpriz yumurta gibi hamile kaldım. Benim eşim de istemiyordu, benimki erkek de ne olmuş? Allah benimkinin kalbine koymuş biraz babalık hissiyatı. Herşeyin hayırlısı canım, doktor ne derse desin, ona Rabbim karar verir ancak. Sağlıkla alırsın umarım bebeğini kollarına...

hasta bezini hastane verebiliyormuş onu sorsaydın keşke.ben sordum veriyoruz dedi.

hasta bezini hastane verebiliyormuş onu sorsaydın keşke.ben sordum veriyoruz dedi.

Bizde de durumu olmayanlara veriyorlar bezi. 4 tane banko koymak lazımmış çantaya. Biz herşeyini paketle arabada bırakacağız. 3 bebek bezi mi? 10 arabada, 3 çantada olacak vs. Yok bulamadık, dün aradık k.validemin akrabasını, gelini o hastanede yapmış doğum, nerden aldığını sorduk. Halledeceğiz artık.
Bir de aklıma geldi; kızlar sancılarınızın çok azmasını beklemeyin devlet hastanesinde filan doğuracaksanız. Hastanede yeni doğan ünitesinde yer yoksa, nakliniz çok uzun sürebilirmiş. Ambulanslarda doğurmayın...

kanama mıı akannehir tatlım aman çok yorma kendini bak çok iş yapıyorsun sen lütfen artık dur

olmayıversin doğumdan sonra yaparsın iki ev temizliyorsun bir de lütfen tatlım

kanama mıı akannehir tatlım aman çok yorma kendini bak çok iş yapıyorsun sen lütfen artık dur

olmayıversin doğumdan sonra yaparsın iki ev temizliyorsun bir de lütfen tatlım

Sağol bitanem beni düşündüğün için de daha önceki kanamamda doktor "bebek çok aşağıda basınçtan oluyor" demişti. Ondan sallamadım fazla. Haftada 1 gün iş yapıyorum. O da dinlene dinlene. Eğer arasını açarsam daha da çok yapmam gerekecek. Ev pek dağılmadan yapıyorum kolayca. Korkma kuşum, aynı gün yapmıyorum hepsini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…