merhaba canım sanırım herkeste durum aynı farklı değil yanlız benim uykusuzluk çok çok daha önceden beri var neyse az kaldı az daha sabredelim
günaydın canım
off bundan sonra geceler hep uykusuz geçicek galiba
haklısın belki de bu bir çeşit alıştırma dönemidir
Günaydın kızlar, nasılsınız bakalım??
Günaydın kızlar , kahvaltımı yapıp gelirim birazdan. opuyorumnanaktan
Günaydın kızlar, nasılsınız bakalım??
Günaydın kızlar , kahvaltımı yapıp gelirim birazdan. opuyorumnanaktan
evet bencede canım
günaydın canım
ben orta hal idare ediyorum
sen nasılsın
günaydın canım
afiyet olsun yarasın sana ve meleğinebayanssulusmile
Benimki de küçük kız olacak herhalde , 33 haftada 2.100 gr'dı .... 3 kg olsa yeter sonra dediğin gibi toparlarız inşallah....
günaydın kızlarrrr
valla evi bi silem dedim sadece süpürmeden etmeden kan ter içinde kaldım vah vah vah halimizee eyvahedigeldismile
Ne yapayım şekercim ya, çok halsizim hasta olacağım sanırım. Boğazım da ağrıyor. Bugün işim yok Allah'tan. Yoksa nasıl yapardım bilemiyorum. Yarın da kontrolüm var, oğluşumu göreceğim. Yaw hastane dedim de "Efsanur"'u gören var mı??
Ne yapayım şekercim ya, çok halsizim hasta olacağım sanırım. Boğazım da ağrıyor. Bugün işim yok Allah'tan. Yoksa nasıl yapardım bilemiyorum. Yarın da kontrolüm var, oğluşumu göreceğim. Yaw hastane dedim de "Efsanur"'u gören var mı??
ne güzel ya bu bölümde çoğu birbirini tanıyor.ben biraz geç kaldım.
bende ağustosta kızımı dünyaya getircem kısmetse.
bir oğlum var adı çağan deniz.
şimdi birde kızım olacak.
Allah olmayanlarada versin.eşim ilk başlarda kız diye pek ısınamadı bebek fikrine ama Allah bize öyle bir şey yaptıki ;bebeğin suyu fazla dedı dr kusurlu doğabılır dediği anda eşim tek sağlıklı olsunda kız erkek önemli değil dedi eminim.bana tabi bunu asla dile getirmedi ama insan anlıyor.
zaten baştan beri istemedi 2.ciyi çünkü çağanla kızım arasında 23ay olacak ve ben öğretmenim tam işe başlayacağım sırada bebek olduğunu öğrendık ve işe giremedım.planlarımızı hep çalısacagım üzerine yapmıstık.ama olsun ben yinede mutluyum.oğlumdaki kadar heyecanım yok ama yinede heyecanlıyım.
Dün gece kanamam da vardı biraz. Gecenin üçünde başladı. Sancım da vardı biraz. Oturdum yatağa bekledim devam etmesini. Olmadı. Hazırlığımız bitmek üzere. Sadece hasta bezimiz alınacak. Sonra birşey olursa anında hastaneye gideriz. "Alırsınız" diyorlar. Gecenin 3'ünde nereden bulacaksak hasta bezini? Konuşuyorlar işte.
Bakalım yarın kaç kilo olmuş kuzu? Çok özledim bebeğimi benn... Babamızda da ilerleme var, ara sıra bebişi gıdıklıyor, karnımı seviyor. Dün kaşınırken minik pisimin patisini yakalım, minicik bir çıkıntıydı. Artık eli miydi, ayağı mı bilemedim.
hasta bezini hastane verebiliyormuş onu sorsaydın keşke.ben sordum veriyoruz dedi.
Dün gece kanamam da vardı biraz. Gecenin üçünde başladı. Sancım da vardı biraz. Oturdum yatağa bekledim devam etmesini. Olmadı. Hazırlığımız bitmek üzere. Sadece hasta bezimiz alınacak. Sonra birşey olursa anında hastaneye gideriz. "Alırsınız" diyorlar. Gecenin 3'ünde nereden bulacaksak hasta bezini? Konuşuyorlar işte.
Bakalım yarın kaç kilo olmuş kuzu? Çok özledim bebeğimi benn... Babamızda da ilerleme var, ara sıra bebişi gıdıklıyor, karnımı seviyor. Dün kaşınırken minik pisimin patisini yakalım, minicik bir çıkıntıydı. Artık eli miydi, ayağı mı bilemedim.
kanama mıı akannehir tatlım aman çok yorma kendini bak çok iş yapıyorsun sen lütfen artık dur
olmayıversin doğumdan sonra yaparsın iki ev temizliyorsun bir de lütfen tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?