2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende klima açtım aslında serin gibi ama klima daha iyi :)
bu arada acaip yorgunum ama uykum yok şimdiden başladı uyku prob.

bende klima açtım aslında serin gibi ama klima daha iyi :)
bu arada acaip yorgunum ama uykum yok şimdiden başladı uyku prob.

Benimde başım ağrıyodu biraz, geçti şimdi.Çarşamba olmasını bekliyorum, doktora gidicez, kızımızı görücez.opuyorumnanaktan

Biz bahçedeyiz resmen buz gibi super iyi geliyor ... Yatma vakti yaklaşıyor ızdırap da başlıyor ..... Herkese tatlı uykular , Allah rahatlık versinnnnnnnnnnnn

Biz bahçedeyiz resmen buz gibi super iyi geliyor ... Yatma vakti yaklaşıyor ızdırap da başlıyor ..... Herkese tatlı uykular , Allah rahatlık versinnnnnnnnnnnn

Sana da canımmm. Bende çıkıcam birazdan. İyi geceler şimdiden herkese. opuyorumnanaktan

aa ne kadar erken yatıyorsunuz ben 3 den önce yatağa geçemiyorum allahtan eşimde seviyor geç yatmayı hatta bu durumda bayram etmiş durumda resmen. gerçi çalışmıyordum 4 de falan uyuyup 11 de kalkıyordum ama yarın işe başlıyıcam sabah erken kalkınca yatarım derken aklıma geldi bugünde erken kalktım hatta has. gittim yürüdüm eve yeni geldim yoruldum ama yine uykum yok

kızlar gecenin 3ünden selam
artık rutin olan uyuyamama durumlarındayım biraz yazılanları okudum
didemcim lütfen kafana takma daha neredeyse 20 gün var hem önemli olan sağlıklı olması değil mi?

Herkese günaydın , Ben de 3-4 kere tuvalete kalkmak dışında biraz uyuyabildim şükür. Sabah karnımın gırıltılarıyla kalktık kahvaltı hazırladık kocişimle yedik. Bugün kadın gelecek , haberlere bakıyorum şimdi o ütüye başlayınca gidip biraz daha kestiririm. Bebiş çok hareket etmiyor arada bir şişiriyor bir yerimi o kadar eskisi gibi değil. Geçen pazartesi dr'a gitmiştim bir kontrol randevusu alıp gideyim mi diye düşünüyorum. Entersan bir rüya gördüm inşallah iyi çıkar. Herkese çooook güzel bir gün diliyorum.

günaydınlar canlarr
dün çok kötü ve zor bi gün geçirdim burda yediğimden olsa gerek midemide bağırsaklarımıda bozmuşum ama dünyam karardı resmen ne oturabildim ne kalkabildim dünkü mesaimi lavaboda geçirdim
artık burdan bişey yemicem kararlıyım şimdide hafif mide bulantılarım var inşallah dünkü gibi olmam
şu 3 haftayı bi bitirsem hayırlısıyla gerisi geçer inşallah

sizler nasılsınız neler yapıyosunuz

kızlar akşam çok ilginç bişey oldu...
daha önce de olmuştu ama ben tesadüf sanmıştım.
şimdi benim bebişimin ayakları yukarıda yaa.ben de
ayaklarıyla çıkıntı yaptığında elimle vuruyorum böyle
hafif bi şekilde sıçrıyor.dün akşam oturdum tam 8
defa denedim böyle 1 kere vurduğumda o da hemen
sıçrıyor emin olmak için 8 defa falan yaptık annemle
şok olduk sonra üzüldüm yavruma kıyamadım.ama
emin oldum korktuğuna kıyamam ben ona yaaa...

geçmiş olsun burcucum burda derken iş yerinde yediğin bir şey mi dokundu?

günaydın canım
evet işyerinde yediklerim ya zaten doğrudürüst yağ falan kullanmıyolar ama artık bende midemde iyice hassaslaştık galiba
o yüzden kaldıramıyor bünyem

bu arada korkutma yavruyu bakim öle -tatlicadiarzu-

benimde sağ göğsümün tam alt tarafı uyuşuyor pc de yazarken eğilirken falan neden acaba ? kızımın bi yerimi var ki orda ama yaklaşık 1 haftadır falan varbilmiyorumkismile

herkese günaydın

QUOTE=_angel;14102623]günaydın canım
evet işyerinde yediklerim ya zaten doğrudürüst yağ falan kullanmıyolar ama artık bende midemde iyice hassaslaştık galiba
o yüzden kaldıramıyor bünyem

geçmiş olsun. iş yeri yemekleri ile işler zor. sağlam bünye ile bile kaldırılması zor. hele bir de bizim gibi nazlı olunca:) ben de son yediğimde acile gitmiştim. karnımda bir sancı... Allahtan gaz dı, başka bişey çıkmadı. ondan sonra da daha yemedim. sağolsun iş yerine yakın oturan arkadaşım var, öğlen arası ona gidiyoruz 2-3 aydır. [

güanydın kızlarr öpüyorum hepiniziiii

ebrucum doktora git içine sinmiyor dünde bebişim az hareket ediyor diyordun aklında kalmasın tatlım
angelcim sanada geçmiş olsun tatlım
çiğdemcim bebişi korkutma bak sonra korkar gelmez annesiiiii:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…