herkese günaydın
QUOTE=_angel;14102623]günaydın canım
evet işyerinde yediklerim ya zaten doğrudürüst yağ falan kullanmıyolar ama artık bende midemde iyice hassaslaştık galiba
o yüzden kaldıramıyor bünyem
geçmiş olsun. iş yeri yemekleri ile işler zor. sağlam bünye ile bile kaldırılması zor. hele bir de bizim gibi nazlı olunca:) ben de son yediğimde acile gitmiştim. karnımda bir sancı... Allahtan gaz dı, başka bişey çıkmadı. ondan sonra da daha yemedim. sağolsun iş yerine yakın oturan arkadaşım var, öğlen arası ona gidiyoruz 2-3 aydır. [
canım nasıl bir iş yeri orası yaaa...
eğilme bence yaaa sıkışıyordur belki de uyuşuyordur orası..
güanydın kızlarr öpüyorum hepiniziiii
ebrucum doktora git içine sinmiyor dünde bebişim az hareket ediyor diyordun aklında kalmasın tatlım
angelcim sanada geçmiş olsun tatlım
çiğdemcim bebişi korkutma bak sonra korkar gelmez annesiiiii:)))))
iyi olmaya çalışıyorum çiçekcik.olumunekankayizsmilegünaydın derincim iyiyiz sağol canım sen nasılsın
bende iyiyim tatlım gece şiddetli boğaz ağrısı çektim çok korktum şişcek badecemcikler sanırsam o bölgede kaşıntı gibi böle derinden acı var inşallah ilerlemez yaa dikkat etmem lazım sezeryanda yoksa genel anestezi yapmıyolar yaa(
bende iyiyim tatlım gece şiddetli boğaz ağrısı çektim çok korktum şişcek badecemcikler sanırsam o bölgede kaşıntı gibi böle derinden acı var inşallah ilerlemez yaa dikkat etmem lazım sezeryanda yoksa genel anestezi yapmıyolar yaa(
günaydın arkadaşlar..
nasılsınız?opuyorumnanaktan
iyi olmaya çalışıyorum çiçekcik.olumunekankayizsmile
sen nasılsın?
dün işlerimin çoğunu yaptık teyzemle beraber..
içim rahatlıyo valla ev temiz olunca!zemuszemus
Amman dikkat et çok geçmiş olsun , ben de pişip bir içeri bir dışarı çıkıp duruyorum ıslak ıslak hastalanırsak problem olur.
Ben de onu soracaktım ; Geçenlerde kuaför sordu memelerden sıvı gelmeye başladı mı ? diye. Doğumdan sonra gelen şeffaf süt var ya ufak ufak gelmeye başlayabilirmiş. Süt sağma makinasını aldım haftasonu deneyeyim mi dedim ama birşey olursa diye korktum :)) Uyarılınca erken doğuma sebep olabilirmiş diye okumuştum biryerde.
Biraz sonra dr'u arayacam eğer uygunsa akşama belki uğramayı düşünüyorum karekteri değişti sanki oynamalarının. Kadın geldi ütü başladı ben de haberlere bakıyorum, şimdiden terlemeye başladım bugün sıcak ve nemli olacakmış. Allahh hepimizin yardımcısı olsun.
canımcım dikkat edelim kendimize hepimiz
çünkü çok hassas dönemlerdeyiz
senin doğum ne zaman canım tarih verdimi doktorun
günaydın canım
ben azcık rahatsızım leyla gibiyim
sen nasılsın
valla tatlım benim doktorum bi önceki randevumda 2 3 4 ağustostan birinde alırız demişti 2 ağustosa göre 28 gün kaldı akannehir yarın gidicem kontrolum var bakalım ne diycek şaka maka az kaldı
Amman dikkat et çok geçmiş olsun , ben de pişip bir içeri bir dışarı çıkıp duruyorum ıslak ıslak hastalanırsak problem olur.
Ben de onu soracaktım ; Geçenlerde kuaför sordu memelerden sıvı gelmeye başladı mı ? diye. Doğumdan sonra gelen şeffaf süt var ya ufak ufak gelmeye başlayabilirmiş. Süt sağma makinasını aldım haftasonu deneyeyim mi dedim ama birşey olursa diye korktum :)) Uyarılınca erken doğuma sebep olabilirmiş diye okumuştum biryerde.
Biraz sonra dr'u arayacam eğer uygunsa akşama belki uğramayı düşünüyorum karekteri değişti sanki oynamalarının. Kadın geldi ütü başladı ben de haberlere bakıyorum, şimdiden terlemeye başladım bugün sıcak ve nemli olacakmış. Allahh hepimizin yardımcısı olsun.
selam arkadaşlar ben bu gece yine 1-5 arasında nöbetteydim sonra da yine uyuyamadım uyur uyanık en son 9 pes ettim kalktım
selam arkadaşlar ben bu gece yine 1-5 arasında nöbetteydim sonra da yine uyuyamadım uyur uyanık en son 9 pes ettim kalktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?