2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım sağolasın
evet aslında bu iğrenç yemeklere 8 yıldır alışkın bu bünye ama işte artık katlanamıyor demek bende hem gaz sancısı hem mide bulantısı hem ishal hepsi birden oldu ama şimdi iyi gibiyim artık yemicem bende zaten kociş yemek kartını verdi akşam dışardan iste hafif şeyler dedi 3 hafta öle idare edicez artık
ne güzelmiş öle arkadaşın var sağolsun bizim öğle tatilimizde yok ya dışarı çıkamıyorum ki

canım nasıl bir iş yeri orası yaaa...
eğilme bence yaaa sıkışıyordur belki de uyuşuyordur orası..

burası böle pislik işçisini düşünmeyen lanet bi işyeri canım
inşallah doğumdan sonra dönmek zorunda kalmam buraya şimdi tek duam bu

günaydın canım sağol zor bi gündü inşallah olmaz bi daha
sen nasılsın

bende iyiyim tatlım gece şiddetli boğaz ağrısı çektim çok korktum şişcek badecemcikler sanırsam o bölgede kaşıntı gibi böle derinden acı var inşallah ilerlemez yaa dikkat etmem lazım sezeryanda yoksa genel anestezi yapmıyolar yaa(

Amman dikkat et çok geçmiş olsun , ben de pişip bir içeri bir dışarı çıkıp duruyorum ıslak ıslak hastalanırsak problem olur.

Ben de onu soracaktım ; Geçenlerde kuaför sordu memelerden sıvı gelmeye başladı mı ? diye. Doğumdan sonra gelen şeffaf süt var ya ufak ufak gelmeye başlayabilirmiş. Süt sağma makinasını aldım haftasonu deneyeyim mi dedim ama birşey olursa diye korktum :)) Uyarılınca erken doğuma sebep olabilirmiş diye okumuştum biryerde.

Biraz sonra dr'u arayacam eğer uygunsa akşama belki uğramayı düşünüyorum karekteri değişti sanki oynamalarının. Kadın geldi ütü başladı ben de haberlere bakıyorum, şimdiden terlemeye başladım bugün sıcak ve nemli olacakmış. Allahh hepimizin yardımcısı olsun.

canım ben dün hep buradaydım sen hiç gelmiyosun kii.
yarından sonra hep buradayım..ama sen yine girmessin okadar
tahminimce...

canımcım dikkat edelim kendimize hepimiz
çünkü çok hassas dönemlerdeyiz
senin doğum ne zaman canım tarih verdimi doktorun

günaydın arkadaşlar..
nasılsınız?opuyorumnanaktan

günaydın canım
ben azcık rahatsızım leyla gibiyim
sen nasılsın

biz bitirdik herşeyi bugün gidicek annem..
ufak tefek işlerim kaldı..tüllerimi kestirmeye vermiştim cuma.
yere kadardı peteklerin üstüne kadar kestiridim bugün alıcam.
onlar yıkanıp ütülenicek..

iyi olmaya çalışıyorum çiçekcik.olumunekankayizsmile
sen nasılsın?
dün işlerimin çoğunu yaptık teyzemle beraber..
içim rahatlıyo valla ev temiz olunca!zemuszemus

ooh ne güzel benimde işlerim duruyo nevresimi değiştirdim bi nefes nefese kaldım ya annemi bekliyorum kadın getircek haftaya anca öyle dip köşe temizlik yapıcam yapamıyorum artık evim çok fena halde her yer toz içim almıyor ama iştee duuryorum
kaç kere kadın aldım arkalarından ben yine temizledim kadınlarada güvenim yok

sağol canım ya valla daha sabah şimdiden çok sıcak ilerleyen saatlerde ne olur bilmiyorum işte ben kışın hasta olmam kolay kolay yazın olurum terleyip soğumak çok fena klima var ama çalıştırmak istemiyorum sonra diğer odalara gidince fena oluyor
meme ucunu kesinlikle sıkmamak gerek salgınan hormon rahmin kasılmasını sağlıyor doğumu tetikliyor mazallah benimde böle açık süt renginde geldi yavaştan sinyaller veriyor iştee kuşum
sende yine bir git doktora sanmıyorum bişey yoktur bebişimizde de yinede için rahat etsin büyüdklerinden yerleri daralıyor hareket biçimleri değişiyor keretaların

canımcım dikkat edelim kendimize hepimiz
çünkü çok hassas dönemlerdeyiz
senin doğum ne zaman canım tarih verdimi doktorun

günaydın canım
ben azcık rahatsızım leyla gibiyim
sen nasılsın

valla tatlım benim doktorum bi önceki randevumda 2 3 4 ağustostan birinde alırız demişti 2 ağustosa göre 28 gün kaldı akannehir yarın gidicem kontrolum var bakalım ne diycek şaka maka az kaldı

aman sakın sağma okuduğun doğru çünkü, bırak sağmayı sıkmayın bile diyorlar erken doğuma neden oluyormuş.
benim daha öyle sıvı falan gelmedi ama gelmemesi sonra süt olmayacağı anlamına gelmiyormuş.

selam arkadaşlar ben bu gece yine 1-5 arasında nöbetteydim sonra da yine uyuyamadım uyur uyanık en son 9 pes ettim kalktım

selam arkadaşlar ben bu gece yine 1-5 arasında nöbetteydim sonra da yine uyuyamadım uyur uyanık en son 9 pes ettim kalktım

merhaba canım sanırım herkeste durum aynı farklı değil yanlız benim uykusuzluk çok çok daha önceden beri var neyse az kaldı az daha sabredelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…