yok yok angelcim yarım bıraktım zaten aman uğraşamam yaa napim tozdan ölmem herhalde :bbo: :)))) sıcak olmasa yine bir derecede sıcaktan kan ter içind ekalıyorsun çok fenaa artıkın napim pazartesi halıcıları çağırırm tozu kiri iyice çıkarırlar halılardan :smiley-cool: sonrada anacum gelirse çok eyi olur olmazsada olmaz napalım şekercim yaa
Sağol bitanem beni düşündüğün için de daha önceki kanamamda doktor "bebek çok aşağıda basınçtan oluyor" demişti. Ondan sallamadım fazla. Haftada 1 gün iş yapıyorum. O da dinlene dinlene. Eğer arasını açarsam daha da çok yapmam gerekecek. Ev pek dağılmadan yapıyorum kolayca. Korkma kuşum, aynı gün yapmıyorum hepsini.
başlangıçta bana doktor iri bir bebek olacak gibi görünüyor diyordu ama şimdi herşeyi haftasına uyumlu diyor 32+0 da 1950 gr dı normal dedi ama ben o kadar dikkat ediyorum ki benim kadar dikkat eden birinin 4 kilo doğurması lazım
evet canım bırak
dinlen uzan yaparsın yine
evet halıcılar tertemiz yapar merak etme
benimde kayınvalidemler geliyo cuma günü evi değiştircekler yani kanepelerin yüzünü değiştircek perde falan aldı onları dikip halledicek kızımın yatağını getiriyolar kayınvalidem sepet beşiğimize süs falan yapıcakmış bakalım çok heycanlıyım :))
ah canım ya bak 37 haftaya giriyorsunlmaz: dağılsın yaa bebenlen toplarsınız annesiii
ah canım ya bak 37 haftaya giriyorsunlmaz: dağılsın yaa bebenlen toplarsınız annesiii
merhaba arkadaşlar. aslında tahmini doğum tarihim 4 eylül ama suyum az görünüyor.. her gittiğimde sınırda diyor doktorum.buda erken doğuma sebep.
sanırım bende ağustos gibi doğururum... kızımda annesi gibi aslan burcu olcak sanırım.. muhtemelen doğumdan sonra bu topikte devam edicem :)
evet canım bırak
dinlen uzan yaparsın yine
evet halıcılar tertemiz yapar merak etme
benimde kayınvalidemler geliyo cuma günü evi değiştircekler yani kanepelerin yüzünü değiştircek perde falan aldı onları dikip halledicek kızımın yatağını getiriyolar kayınvalidem sepet beşiğimize süs falan yapıcakmış bakalım çok heycanlıyım :))
ya evet kiminin kanaması öyle oluk oluk olmuyomuş ama kiminin oluyomuş bende sadece çantama gece boyundan ped koydum o kadar hasta bezi almadım benim gittim hastane çok merkezi bir yerde gerekirse gider alırlar diye düşündümbu arada kızlar benim kardeşim sezeryanla yapmıştı doğumunu hasta bezi filan kullanmadı normal pedlerin gece için olanlarından almıştı ben de öyle yapmayı düşünüyorum
Ama ama ama takıntım var benim, dayanamam, gözüme uyku girmez... O zaman kendi evimi yapayım sadece, buraya elimi sürmeyeyim, bari ona izin ver... :tomato:
şekerim sen kendini yormadan yap işlerini insan hem stres atıyor hem de içi rahatlıyor
merhaba arkadaşlar. aslında tahmini doğum tarihim 4 eylül ama suyum az görünüyor.. her gittiğimde sınırda diyor doktorum.buda erken doğuma sebep.
sanırım bende ağustos gibi doğururum... kızımda annesi gibi aslan burcu olcak sanırım.. muhtemelen doğumdan sonra bu topikte devam edicem :)
Ama ama ama takıntım var benim, dayanamam, gözüme uyku girmez... O zaman kendi evimi yapayım sadece, buraya elimi sürmeyeyim, bari ona izin ver... :tomato:
tatlım bebeğiyle iş yapabilen biri var mı hiç? :) onlar doğunca daha da dağılacak etraf o nedenle aslında dağınıklığa da alışmamız lazım galiba
Benim evim yeni açıldı malum, haliyle gelen giden olur diye diken üstündeyim. Bir şekilde yavaş yavaş olsa da yapmam lazım :2:
yahu millet evini görmeye gelmesin bi zahmet bebişini seni görmeye gelsin
özleeeeeeeeeeeeeeeeeem
özleeeeeeeeeeeeeeeeem
özleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
sen neden yazmıyorsun?
Öyle olmuyor işte, meraklı taze çok burada mafoldumben 2 hafta önce çıktık eve, ertesi gün geldiler düşün artık...
Özlemin klavyesi bozuk sanırım, günlerdir çıtı çıkmıyor nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?