2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

başlangıçta bana doktor iri bir bebek olacak gibi görünüyor diyordu ama şimdi herşeyi haftasına uyumlu diyor 32+0 da 1950 gr dı normal dedi ama ben o kadar dikkat ediyorum ki benim kadar dikkat eden birinin 4 kilo doğurması lazım

evet canım bırak
dinlen uzan yaparsın yine
evet halıcılar tertemiz yapar merak etme
benimde kayınvalidemler geliyo cuma günü evi değiştircekler yani kanepelerin yüzünü değiştircek perde falan aldı onları dikip halledicek kızımın yatağını getiriyolar kayınvalidem sepet beşiğimize süs falan yapıcakmış bakalım çok heycanlıyım :))

bu arada kızlar benim kardeşim sezeryanla yapmıştı doğumunu hasta bezi filan kullanmadı normal pedlerin gece için olanlarından almıştı ben de öyle yapmayı düşünüyorum

ah canım ya bak 37 haftaya giriyorsun lmaz: dağılsın yaa bebenlen toplarsınız annesiii

Benimki de 2 hafta önden gidiyordu hep. Şimdi birden haftası haftasına düştü, yani 3-5 gün oynuyor artık. Ben bunu her hafta gitmeme bağlıyorum. Eskiden ayda bir gidiyordum, tabi her hafta 3-5 gün fazlalıktan olağanüstü çıkıyordu sonuçlar. Zaten bir süre dururmuş bebeğin büyümesi. Normalmiş...

çok şanslısın benim anam da kaynanamda doğuma gelecekler o zamana kadar her işimi ben kendim yapıyorum o saatten sonra da gelip ancak işime karışırlar

merhaba arkadaşlar. aslında tahmini doğum tarihim 4 eylül ama suyum az görünüyor.. her gittiğimde sınırda diyor doktorum. buda erken doğuma sebep.
sanırım bende ağustos gibi doğururum... kızımda annesi gibi aslan burcu olcak sanırım.. muhtemelen doğumdan sonra bu topikte devam edicem :)

ah canım ya bak 37 haftaya giriyorsun lmaz: dağılsın yaa bebenlen toplarsınız annesiii

Ama ama ama takıntım var benim, dayanamam, gözüme uyku girmez... O zaman kendi evimi yapayım sadece, buraya elimi sürmeyeyim, bari ona izin ver...
:tomato:

Aramıza hoşgeldin... Hallisnaya özelden mesaj atarsan, seni listemize ekleyebilir...

ayy evet çok heycanlıııı yaa alkisalkisalkis
bende netten park yatak siparişi vermiştim ebrucumun aldığı yerden onun tavsiyesiylen bakalım cuma gelicekmiş temin edememişler dört gözlen bekliyorum onlarda gelse uykus seti yatağı falan onları yıkadımmı işte pek bişey kalmıyor birde lavanta keselerini doldurmam gerek tabi zevkli iş oda

bu arada kızlar benim kardeşim sezeryanla yapmıştı doğumunu hasta bezi filan kullanmadı normal pedlerin gece için olanlarından almıştı ben de öyle yapmayı düşünüyorum
ya evet kiminin kanaması öyle oluk oluk olmuyomuş ama kiminin oluyomuş bende sadece çantama gece boyundan ped koydum o kadar hasta bezi almadım benim gittim hastane çok merkezi bir yerde gerekirse gider alırlar diye düşündüm

şekerim sen kendini yormadan yap işlerini insan hem stres atıyor hem de içi rahatlıyor

Benim evim yeni açıldı malum, haliyle gelen giden olur diye diken üstündeyim. Bir şekilde yavaş yavaş olsa da yapmam lazım :2:

merhaba canım hayırlısı olsun tatlım hakkınızda senin ve bebişinin

Ama ama ama takıntım var benim, dayanamam, gözüme uyku girmez... O zaman kendi evimi yapayım sadece, buraya elimi sürmeyeyim, bari ona izin ver...
:tomato:
klava:klava:klava:
ah be kuşum inan bende acayip titiz biriyimdir dalga konusuudr bu çevremde ama yapmıyorum yapmıyorum benimde kanamam oldu iyice bıraktım o zaman kadar yapıyordum şimdi iyiyim aslında tamam zorlanıyorum ama yinede tutuyorum zor oluyor lakin tutuyorum sende tut anacım bebeler gelince zaten alışmamız lazım acuk dağınıklığaaa akannehir

tatlım bebeğiyle iş yapabilen biri var mı hiç? :) onlar doğunca daha da dağılacak etraf o nedenle aslında dağınıklığa da alışmamız lazım galiba

hehee yok tabikidee olduğu kadan artıkın napalımm
alışmak gerek demi ama

yahu millet evini görmeye gelmesin bi zahmet bebişini seni görmeye gelsin

Öyle olmuyor işte, meraklı taze çok burada mafoldumben 2 hafta önce çıktık eve, ertesi gün geldiler düşün artık...

özleeeeeeeeeeeeeeeeeem
özleeeeeeeeeeeeeeeeem
özleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
sen neden yazmıyorsun?

Özlemin klavyesi bozuk sanırım, günlerdir çıtı çıkmıyor nedense

kızlar benim uykum geldi biraz uyuyup enerji toplayıp geleyim herkese bolca öpücük görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…