tahmin ederim tatlım heryerde var onlardan
bu topiktede 2 kişi varmış ırmak ismini koymak isteyen.. hatta biride benim gibi iki isim koyuyor... elif ırmak... elif annesinin ismi ama :)
berrakada ve sitare82 :)
Benim başımda çook var öylelerinden. Herkese söylemedik zaten taşındığımızı, yoksa halimiz duman. Bir de onlara hizmetle uğraş. Hani hizmet değil de sorun, bu halde nasıl uğraşırım? Mahalleden akrabalar biliyor, onlar geliyor zaten.
herkese selam guzel anneler
ara ara bakiyorum,islerden firsat bulursam
bu topiktede 2 kişi varmış ırmak ismini koymak isteyen.. hatta biride benim gibi iki isim koyuyor... elif ırmak... elif annesinin ismi ama :)
berrakada ve sitare82 :)
Günaydın kızlar nasılsınız...
yani hamile bayansın nasıl insanlarda merhamet falan yok aklım almıyor ama heryer öyle insanlarla dolu şekercim işte umursamamak lazım gelen gelsin diycen ama geniş bir yapıya sahip olmak gerekli onun için bizlerde öyle değiliz iştee yüzdük kuyruktayız artık ondan diyorum dikkat et diye boşver kim ne düşünürse ne derse desin ama zor biliyorum da
çok şanslısın benim anam da kaynanamda doğuma gelecekler o zamana kadar her işimi ben kendim yapıyorum o saatten sonra da gelip ancak işime karışırlar
ayy evet çok heycanlıııı yaa alkisalkisalkis
bende netten park yatak siparişi vermiştim ebrucumun aldığı yerden onun tavsiyesiylen bakalım cuma gelicekmiş temin edememişler dört gözlen bekliyorum onlarda gelse uykus seti yatağı falan onları yıkadımmı işte pek bişey kalmıyor birde lavanta keselerini doldurmam gerek tabi zevkli iş oda
ya evet kiminin kanaması öyle oluk oluk olmuyomuş ama kiminin oluyomuş bende sadece çantama gece boyundan ped koydum o kadar hasta bezi almadım benim gittim hastane çok merkezi bir yerde gerekirse gider alırlar diye düşündüm
kızlar benim uykum geldi biraz uyuyup enerji toplayıp geleyim herkese bolca öpücük görüşmek üzere
Günaydın kızlar nasılsınız...
wild_wild_cat teşekkür edeerim.2cocukla inşallah ilerde vaktim olur internete girmeye.onu geçtim nefes almaya :)
ben 33üncü haftamdayım sizce doğum çantasını hazırlamak için geç mi erken mi.ben daha hiç hazırlık yapmadım çanta için.yani alınacaklar alındada çantaya yerleştirmedim.
günaydın kızlar...
bi kaç gündür yoktum evde temizlikti usta beklemekti derken gene işler yarım kaldı...
bizde gelen bebiş varmı acaba merka ettim
herkesler iyidir umarım geçmişe göz atıcam ama baya geçmiş olmuş
bende oğlumu sanırım doğumgünüm 24 temmuzda kucagıma alıcam Allah izin verirse kaydirigubbakcemile2
özleeeeeeeeeeeeeeeeeem
özleeeeeeeeeeeeeeeeem
özleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
sen neden yazmıyorsun?
Öyle olmuyor işte, meraklı taze çok burada mafoldumben 2 hafta önce çıktık eve, ertesi gün geldiler düşün artık...
Özlemin klavyesi bozuk sanırım, günlerdir çıtı çıkmıyor nedense
:))
benim annem yakınımda zaten o yönden sıkıntım yok
kayınvalidemler bursada ama pek bi hevesliler:) hergün arıyo şunu aldım bunu aldım diye:)
seninkilerde biraz erken gelselerdi canım :)
hadi bakalım hayırlısı
ben park yatak almadım daha doğrusu hiç bişey almadım
hepsini annemlerle kayınvalidemler aldı
biz sadece kayınvalidemlerin aldığı yatağın takımı olan alt değiştirme ünitesini aldık çilekten:) yıkama işine de pazar azcık başladım esas iş sonra izne ayrılınca:)
benimde lavanta almam lazım süsünü aldım da bi magnetle kokusu kaldı onlarda izne ayrılınca inşallah
ay heyecan sarıyor beni iyice
uyu canım dinlen çok şanslın evde olduğun için:))
selam canım nasılsın
günaydınlarrbayanssulusmile
Selam güzel anneler ve bebişlerr..
Kızlar sizin hızınıza yetişemiyorum ki en iyisi sadece okumak diyorum :))) onu da yarım yamalak yapabiliyorum hep son sayfa kısmına tıklıyorum yazdıklarınıza denk geldim Allahtan bugün :)))
Selam güzel anneler ve bebişlerr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?