2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım nasılsın
hayırlısıyla alırsın inşallah meleğini kucağına

Selam güzel anneler ve bebişlerr..

selam canım hoşgeldinnnkaydirigubbakcemile2

hazırlıyım bari bende napim :))
dediğin gibi belli mi olur.
temizlik konusunda bende cok sıkıntıdayım.eşimde oğlumda cok dagınıklar.hadi diğeri cocuk.eşim kullandığı alanları bile temiz kullanmıyo.banyo yapar havlular yerlerde.canım cıkıyo ikisinin peşinde.2günde bir bi makina çamasır yıkanıyo kuruyanlar toplanıyo kaldırılıyo.artık ütüde yapamaıyorum sıcaklar bastı.giyilecegınde ütüleyip verıyorum valla
halılarım yıkanmaya gidecek camlar silinecek mutfağım berbat durumda ....
ayyyyyyyyyyy nası halledeceğim.annemde gelmıyor doğuma kayınvalideyede yaptırmam yapmazda zaten.değişik biraz.onlara giderim yaparsam yaparım yemeğe bulaşığa yardım ama yapmassamda beklemez.bizede gelir yemek yenir kasık catal tabaga konur masadan kalkılır gerisini ben hallederım.şimdi bu kadına evin işi var yap denmezkı...temızlıkcıde tutacak olsam benım yaptığımdan fazla bişi yapmıo ben bıde cok titizim kesın begenmem..napcammmmmm..

yeni gelen annişler hoşgeldinizz

lakin benim belim ağrımaya başladı kızlar acuk uzanıcam gelirim yine öpüyorum hepinizi

Kızlar sizin hızınıza yetişemiyorum ki en iyisi sadece okumak diyorum :))) onu da yarım yamalak yapabiliyorum hep son sayfa kısmına tıklıyorum yazdıklarınıza denk geldim Allahtan bugün :)))

Eh iyi olmuş demek ki, yoksa hesabının çalındığını düşünecektik... Ne yapıyorsun bakalım, nasıl gidiyor?

Ah keşke verecek kadar aklım olsa... Ben kendi işimi kendim yapıyorum, sonra k.validem çalışıyor kadıncık onun da ufak tefek işlerine yardımcı oluyorum. Benim de kocam keyfine düşkündür, ayağına ister herşeyi. Ama çok dağınık değildir. Görüyor halimi. Allah yardımcı olsun canım, ne diyeyim??

Hoş bulduk tatlım.İyiyiz.Bir sorunumuz yok doğuma hazılanmaya başladıkk.Son zamanlar da sol ayağımızın da şişmesini fark ettikk..siz nasılsınız yeğenimle tatlım?

Nasıl olalım şekerim yaw? Yeğenin gayet mutlu. Benim patiler malum sürekli şiş. Üzerine de sanırım karpal tünel başladı sağ elimde. Haftaya geçmezse gideceğim artık doktora, bıktım elimden ikide bir birşeyler kaymasından mafoldumben

Eh iyi olmuş demek ki, yoksa hesabının çalındığını düşünecektik... Ne yapıyorsun bakalım, nasıl gidiyor?

ne yapayım canım aynı valla bende bir değişiklik yok... sizler de var mı diye okumaya çalışıyorum işte...

işten ayrılamadım çok üzgünüm... yerime birini bulamadılar hala o yüzden izin vermediler... bir hafta daha sabret dediler... e zaten geriye bundan sonra 1 hafta kalıyor doğurana kadar çalıştıracaklar sanırım.. tek sıkıntım bu

merhaba kızlar bende artık evdeyim izine ayrıldım.Yanlız evde oluca geç kalkıyorum sabahları yani 10 gibi oluyor acaba bebeğim çok mu aç kalıyordur diye biraz endişelniyorum sizler napıyorsunuz....kaçta kalkıp kahvaltıyı kaçta yapıyorsunuz...

ohaoldumsmile Bunlar yüzünden yasal hakkını da kullanamıyorsun. Raporun olduktan sonra seni nasıl çalıştırırlar? Eşek gibi bulmaları lazım birini. Of of Allah yardımcın olsun lokumummm

Günaydın canım, henüz doğuran yok. Bütün bebişler zamanını bekliyo .kaydirigubbakcemile3 Sana çok güzel bi doğum günü hediyesi geliyo o zaman. opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın canım nasılsın
hayırlısıyla alırsın inşallah meleğini kucağına

selam canım hoşgeldinnnkaydirigubbakcemile2

sağolun kızlar amin inş. hepimiz hayırlısıyla sorunsuz kavuşuruz bebişlerimize hihoyyyt

İnşallah geçer canım.Tansionunu ölçtürüyormusun?Az kalmış ya.Biz temmuz sonu gibi bekliyoruz inşallah.Yeğenim ne zaman geliyor tatlım..?

sonunda birini buldum yaaa benimle aynı derdi paylaşan biri...
aynı şekilde eşim inanılmaz dağınık...ama yok çaresi hastalık gibi bişi bu..sabah kalkar kıyafetler orda burda..her akşam çorapları yatak odasında yerde..dolaptan kıyafetler alınır ama kapağı asla kapatılmaz o dolabın..mutfakta iki yumurta kırcam diye girer arkasından bulaşıkta bulaşık...
bide olurda eve benden önce görümce kayanna kayınpeder gelirse vay halime..gelin pis gelin dağınık...saçım süpürge oluyor resmen evde toplu tutucam diye..evden eşimden önce çıkarsam akşam biriyle girmeye korkuyorum.nasıl bi manzara beni karşılıcak biliyorum...
annem uzakta..çalışıyor temizliğe gelemiyor...kaynanam aynı senin gibi..asla yardıma gelmez..bende ona gidince öyle bişi yapmam...ama karnım burnumda bi ofise koş bi eve koş bide bebeğin suyu az doktor dinlen yat diyor...gelde dinlen yat. sadece ama sadece hamilelik dönemin en azından ilgi görebilsem nolurdu :gitme: Allahım herkese çekebileceği kadarını verirmiş..isyan etmiyim en iyisi :teselli:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!
kelimelerin bittiği yerdeyim heyecandan elim ayağım birbirine karışıyor...
YARIN SABAH 9 DA DOĞUMA GıDıYORUM....
dua edin bana nolur çok endişeliyim. korkuyorum mutluyum hüzünlüyüm bende bilmiyorum neyim ama duygularım karmakarışık.....

Hayırlı olsun canım... Sabah açsan kalk ye, yine uyu. Sen aç oldukça o da aç kalıyor maalesef... Ben sabahın 7sinde kalkıyorum, kahvaltı hazırlıyorum kocişimle bana. Sonra o işe gidiyor ben de işimi yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…