günaydın kızlar...
bi kaç gündür yoktum evde temizlikti usta beklemekti derken gene işler yarım kaldı...
bizde gelen bebiş varmı acaba merka ettim
herkesler iyidir umarım geçmişe göz atıcam ama baya geçmiş olmuş
bende oğlumu sanırım doğumgünüm 24 temmuzda kucagıma alıcam Allah izin verirse kaydirigubbakcemile2
Selam güzel anneler ve bebişlerr..
Hoşgeldin canım. opuyorumnanaktan
Evet evet o benim . kaydirigubbakcemile3 Irmak Öykü koyucaz kızımızın adını .
ırmak mı öykü mü diceksiniz peki :) ben elif olduğum için kızıma ırmak dicez :) ikinci bebeğimde kız olursa alınmaz inş neden benim ilk adımda annemin ismi diil diye.kıskanıp kapışmasınnlar kaydirigubbakcemile .. şimdi bunu düşünür oldum ... CADIARZU
Sen de hoş geldin canım. opuyorumnanaktan
hoş buldum bir tanem.Maşallah çok hızlıyız..okuyorumm hep..
Kızlar sizin hızınıza yetişemiyorum ki en iyisi sadece okumak diyorum :))) onu da yarım yamalak yapabiliyorum hep son sayfa kısmına tıklıyorum yazdıklarınıza denk geldim Allahtan bugün :)))
Günaydın kuzum, hoşgeldin, nasılsın?
günaydın canım nasılsın
hayırlısıyla alırsın inşallah meleğini kucağına
selam canım hoşgeldinnnkaydirigubbakcemile2
hazırlıyım bari bende napim :))
dediğin gibi belli mi olur.
temizlik konusunda bende cok sıkıntıdayım.eşimde oğlumda cok dagınıklar.hadi diğeri cocuk.eşim kullandığı alanları bile temiz kullanmıyo.banyo yapar havlular yerlerde.canım cıkıyo ikisinin peşinde.2günde bir bi makina çamasır yıkanıyo kuruyanlar toplanıyo kaldırılıyo.artık ütüde yapamaıyorum sıcaklar bastı.giyilecegınde ütüleyip verıyorum valla
halılarım yıkanmaya gidecek camlar silinecek mutfağım berbat durumda ....
ayyyyyyyyyyy nası halledeceğim.annemde gelmıyor doğuma kayınvalideyede yaptırmam yapmazda zaten.değişik biraz.onlara giderim yaparsam yaparım yemeğe bulaşığa yardım ama yapmassamda beklemez.bizede gelir yemek yenir kasık catal tabaga konur masadan kalkılır gerisini ben hallederım.şimdi bu kadına evin işi var yap denmezkı...temızlıkcıde tutacak olsam benım yaptığımdan fazla bişi yapmıo ben bıde cok titizim kesın begenmem..napcammmmmm..
Hoş bulduk tatlım.İyiyiz.Bir sorunumuz yok doğuma hazılanmaya başladıkk.Son zamanlar da sol ayağımızın da şişmesini fark ettikk..siz nasılsınız yeğenimle tatlım?
Eh iyi olmuş demek ki, yoksa hesabının çalındığını düşünecektik... Ne yapıyorsun bakalım, nasıl gidiyor?
ne yapayım canım aynı valla bende bir değişiklik yok... sizler de var mı diye okumaya çalışıyorum işte...
işten ayrılamadım çok üzgünüm... yerime birini bulamadılar hala o yüzden izin vermediler... bir hafta daha sabret dediler... e zaten geriye bundan sonra 1 hafta kalıyor doğurana kadar çalıştıracaklar sanırım.. tek sıkıntım bu
Günaydın canım, henüz doğuran yok. Bütün bebişler zamanını bekliyo .kaydirigubbakcemile3 Sana çok güzel bi doğum günü hediyesi geliyo o zaman. opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
günaydın canım nasılsın
hayırlısıyla alırsın inşallah meleğini kucağına
selam canım hoşgeldinnnkaydirigubbakcemile2
Nasıl olalım şekerim yaw? Yeğenin gayet mutlu. Benim patiler malum sürekli şiş. Üzerine de sanırım karpal tünel başladı sağ elimde. Haftaya geçmezse gideceğim artık doktora, bıktım elimden ikide bir birşeyler kaymasından mafoldumben
hazırlıyım bari bende napim :))
dediğin gibi belli mi olur.
temizlik konusunda bende cok sıkıntıdayım.eşimde oğlumda cok dagınıklar.hadi diğeri cocuk.eşim kullandığı alanları bile temiz kullanmıyo.banyo yapar havlular yerlerde.canım cıkıyo ikisinin peşinde.2günde bir bi makina çamasır yıkanıyo kuruyanlar toplanıyo kaldırılıyo.artık ütüde yapamaıyorum sıcaklar bastı.giyilecegınde ütüleyip verıyorum valla
halılarım yıkanmaya gidecek camlar silinecek mutfağım berbat durumda ....
ayyyyyyyyyyy nası halledeceğim.annemde gelmıyor doğuma kayınvalideyede yaptırmam yapmazda zaten.değişik biraz.onlara giderim yaparsam yaparım yemeğe bulaşığa yardım ama yapmassamda beklemez.bizede gelir yemek yenir kasık catal tabaga konur masadan kalkılır gerisini ben hallederım.şimdi bu kadına evin işi var yap denmezkı...temızlıkcıde tutacak olsam benım yaptığımdan fazla bişi yapmıo ben bıde cok titizim kesın begenmem..napcammmmmm..
merhaba kızlar bende artık evdeyim izine ayrıldım.Yanlız evde oluca geç kalkıyorum sabahları yani 10 gibi oluyor acaba bebeğim çok mu aç kalıyordur diye biraz endişelniyorum sizler napıyorsunuz....kaçta kalkıp kahvaltıyı kaçta yapıyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?