2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah geçer canım.Tansionunu ölçtürüyormusun?Az kalmış ya.Biz temmuz sonu gibi bekliyoruz inşallah.Yeğenim ne zaman geliyor tatlım..?

Geçer sanırım. Hep düşük benim tansiyonum, 9/6 10/6 , en güzel hali 11/7 oluyor. Bize de doktorumuz 22 temmuz -5 ağustos demişti en son. Az kaldı, ha gayret...

Allaaaaahhhhhhhhh ilk bebeğimiz geliyorrrrr :dance: :1hug: :içelim: hihoyyyt
Hiç korkma kuşum, gözünü bir kapatacaksın, bir de açacaksın yawruların kollarında :asigim:

canım Allah yardımcınız olsun,sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın bebişlerini inşallah

içini ferah tut....

inşallah dediğin kadar kolay olur inşallah gözlerimi açtığımda yavrularım yanımda olur... allahım yardım et ......

ilk bebeklerimiz yarın geliyor yani hihoyyyt Allah hayırlısınla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini... ben bile heyecanlandım :CüvCüv:

gözün aydın canım bebişlerini alıyorsun kucağına. temmuz anneleri olarak bizler hala beklemedeyiz. senin bıdıklarda aceleci çıkmışlar

Aaaayy ilk bebeklerimiz geliyorrr hem de ikizzzz.Ayy ben de çok heyecanlandım şimdii..Sağ salim gelsin kuzuların canımmm..İnşallah her şey istediğinden daha güzel geçerr..Bebişlerinin kilosu iyimi canım ne kadar oldular?

canım zor işin aslında hepimizin işi zor:) Allah yardımcımız olsun
bende ütüyü ve çamaşırı çok biriktiriyodum ama artık beklemeden hallediyorum çamaşırı da pek biriktirmiyorum böle daha kolay oldu ama zor tabi
annenler yakınında olsa zorlanmazsın bu kadar da
neyse artık hayırlısı
sağlık olsunda hepsi olur canım

Hoş bulduk canımmm...opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

vay be ilk ağustos annesi temmuzda giriyor doğuma...ikiz oldukları için erken alıyorlar sanıırm.... inş rahat ve güzel bir doğumun olur :) güzel haebrlerini ve resilerini bekliyoruz :)
kendim doğurcam sanki heycan yaptım :) bizimde bu kadar yaklaştı doğum zamanlarımız...

inşallah dediğin kadar kolay olur inşallah gözlerimi açtığımda yavrularım yanımda olur... allahım yardım et ......

Olur bitanem, sen düşünme şimdi bunları, çantanı kontrol et, herşeyini aldın mı bak... Ay nasıl mutlu oldum ya, sakın endişelenme Rabbim verir kolayını. Senden ne zaman haber alırız hayatım?? Meraktan ölürüz burada biz...

ohaoldumsmile Bunlar yüzünden yasal hakkını da kullanamıyorsun. Raporun olduktan sonra seni nasıl çalıştırırlar? Eşek gibi bulmaları lazım birini. Of of Allah yardımcın olsun lokumummm

yaaaa:gitme: ben de neyse hem bana hem bebeğime ilerisi için fydalı olacak deyip sabrediyorum ne yapayım

ayy bitanem çok sevindim hemde çok heycanlandım
Allah ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin meleklerini
dualarımız seninle

neden yarın?
allah yardımcın olsun.sağlıklı doğum olur ,inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…