sizin doktorunuz kim acaba akademide?
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!
kelimelerin bittiği yerdeyim heyecandan elim ayağım birbirine karışıyor...
YARIN SABAH 9 DA DOĞUMA GİDİYORUM....
dua edin bana nolur çok endişeliyim. korkuyorum mutluyum hüzünlüyüm bende bilmiyorum neyim ama duygularım karmakarışık.....
hahaahahaa allah iyiliğini versinn kız...delikafadulden
yaaaa:gitme: ben de neyse hem bana hem bebeğime ilerisi için fydalı olacak deyip sabrediyorum ne yapayım
dua edin bana nolur çok endişeliyim. korkuyorum mutluyum hüzünlüyüm bende bilmiyorum neyim ama duygularım karmakarışık.....
Hehehehehehe valla aslında tüm tanıdıklarımı arayıp söyleyesim var da şimdi "doruk da kim" diye sorarlar, açıklaması uzun sürer ondan söyleyemiyorum. Kardeşim oldunuz hepiniz, acayip heyecan yaptım o yüzden sanırım kaydirigubbakcemile3
sonunda birini buldum yaaa benimle aynı derdi paylaşan biri...
aynı şekilde eşim inanılmaz dağınık...ama yok çaresi hastalık gibi bişi bu..sabah kalkar kıyafetler orda burda..her akşam çorapları yatak odasında yerde..dolaptan kıyafetler alınır ama kapağı asla kapatılmaz o dolabın..mutfakta iki yumurta kırcam diye girer arkasından bulaşıkta bulaşık...
bide olurda eve benden önce görümce kayanna kayınpeder gelirse vay halime..gelin pis gelin dağınık...saçım süpürge oluyor resmen evde toplu tutucam diye..evden eşimden önce çıkarsam akşam biriyle girmeye korkuyorum.nasıl bi manzara beni karşılıcak biliyorum...
annem uzakta..çalışıyor temizliğe gelemiyor...kaynanam aynı senin gibi..asla yardıma gelmez..bende ona gidince öyle bişi yapmam...ama karnım burnumda bi ofise koş bi eve koşbide bebeğin suyu az doktor dinlen yat diyor...gelde dinlen yat. sadece ama sadece hamilelik dönemin en azından ilgi görebilsem nolurdu :gitme: Allahım herkese çekebileceği kadarını verirmiş..isyan etmiyim en iyisi :teselli:
Nasıl olalım şekerim yaw? Yeğenin gayet mutlu. Benim patiler malum sürekli şiş. Üzerine de sanırım karpal tünel başladı sağ elimde. Haftaya geçmezse gideceğim artık doktora, bıktım elimden ikide bir birşeyler kaymasından mafoldumben
Hepimiz öğleyiz canım kardeş olduj burada.Birimizin sevinci hepimizi sevinci kederi hepimizin kedersi oldu..
günay selam. naber? senin tam tarih belli oldumu?
Hepimiz öğleyiz canım kardeş olduj burada.Birimizin sevinci hepimizi sevinci kederi hepimizin kedersi oldu..
selam melek anneleri:)
Allahım biri benim kocamı anlatıyor valla aynı ya deliriyorum. çorap alır çekmecenin kapağını itmez. mutfak birşey yaparsa bütün tabak bıçak ve tencereleri kullanır. banyodan sonra mutlaka havlusunu yatağın üstüne bırakır. çoraplarını koltuğun üstüne bırakır. hatta bir kere almadım inanın 10 tane çorap oldu aynı yerde:)))
Allah yardımcın olsun. dualarım seninle inan ağladım okurken çok heyecanlandım . inş hayırlısıyla sağlıklar alırsın bebişlerini kucağına. bizlerede dua et.
canım aynı durum bendede var sağ elimde bişey taşıyamıyorum. hele gece tutunup kalkmak istiyorum tutunmak ne mümkün. ama doktorum normal olduğunu söylemişti. inş bebişler gelince hafiflicez her konuda
pisicik napıosunnnn???
hayırlısıyla gelirler inş. bana da 16 ağustos dedi bende daha erken olacAK GİBİ GELİYOR.Merhaba canımm..Tarihimiz tam olarak belli olmadı da temmuz 28temmuz - 5 ağustos arası olur her halde dedi doktor.Nedense içime 30 temmuz gelicekler gibii sızıyor.Peki senin canım?
fahriye gözlerime inanamıyorumm:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?