2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi hayırlısı bakalım. Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerini bekleyeceğiz inş...

hahaahahaa allah iyiliğini versinn kız...delikafadulden

Hehehehehehe valla aslında tüm tanıdıklarımı arayıp söyleyesim var da şimdi "doruk da kim" diye sorarlar, açıklaması uzun sürer ondan söyleyemiyorum. Kardeşim oldunuz hepiniz, acayip heyecan yaptım o yüzden sanırım kaydirigubbakcemile3

yaaaa:gitme: ben de neyse hem bana hem bebeğime ilerisi için fydalı olacak deyip sabrediyorum ne yapayım

ilerisi için nasıl faydalı olacak size anlamadım. son 3 hafta çalışsan da yasal olarak izin olarak kullanamıyorsun ki. hamileyken çalıştıranlar sanki sonradan "al gönlümüzden koptu , izin olarak kullan" mı diyecekler sanki

topiğin ilk bebiği geliyor yani. Allah yardımcınız olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ikiz oldukları için erken oldu böyle ...a.s.

Hepimiz öğleyiz canım kardeş olduj burada.Birimizin sevinci hepimizi sevinci kederi hepimizin kedersi oldu..

selam melek anneleri:)

Allahım biri benim kocamı anlatıyor valla aynı ya deliriyorum. çorap alır çekmecenin kapağını itmez. mutfak birşey yaparsa bütün tabak bıçak ve tencereleri kullanır. banyodan sonra mutlaka havlusunu yatağın üstüne bırakır. çoraplarını koltuğun üstüne bırakır. hatta bir kere almadım inanın 10 tane çorap oldu aynı yerde:)))

Allah yardımcın olsun. dualarım seninle inan ağladım okurken çok heyecanlandım . inş hayırlısıyla sağlıklar alırsın bebişlerini kucağına. bizlerede dua et.

canım aynı durum bendede var sağ elimde bişey taşıyamıyorum. hele gece tutunup kalkmak istiyorum tutunmak ne mümkün. ama doktorum normal olduğunu söylemişti. inş bebişler gelince hafiflicez her konuda

canım inş. doğumun kolay geçer ve sorunsuz bi şekilde bebişlerinin kucağına alırsın, bu kadar kişinin duasıyla Allah yarı yolda bırakmaz endişelenmene gerek yok, bak rahatlayacaksın bundan sonra, Allah a emanet ol.

Hepimiz öğleyiz canım kardeş olduj burada.Birimizin sevinci hepimizi sevinci kederi hepimizin kedersi oldu..

Evett, aynen öyle oldu canım, öz kardeşim olsa bu kadar heyecanlanırdım sanırım.

Hoşgeldin...
Çok alemmiş senin kocan da kaydirigubbakcemile3 . Benimki diş macununu ortasından sıkar, ifrit olurum. Tek sevmediğim bu. Çamaşırlarını atar sepete, bardak kirlettiyse koyar lavaboya...

Ya serçe hariç diğer parmaklar iptal oldu resmen. İstediğim gibi kapatıp açamıyorum. Geceleri uyuşuyorlar. Öyle ki dün unutup dibi sıcak tencere tuttum, ılık geldi. Bari doğuma kadar atel versinler.

pisicik napıosunnnn???

Ne yapayım pisicim, hasta gibiyim sanki, çok yorgunum. İkide bir tıkınıyorum, yarında kontrolüm var Efsanuru bekliyorum. Sen ne yapıyorsun bakalım??

Merhaba canımm..Tarihimiz tam olarak belli olmadı da temmuz 28temmuz - 5 ağustos arası olur her halde dedi doktor.Nedense içime 30 temmuz gelicekler gibii sızıyor.Peki senin canım?
hayırlısıyla gelirler inş. bana da 16 ağustos dedi bende daha erken olacAK GİBİ GELİYOR.
sağlıkla gelsinlerde

fahriye gözlerime inanamıyorumm:1shok:

:))) canım ben zaten takip ediyorum arada yazdım dikkatini çekmemiştir sanırım. evdeyim 1 aydır işler yeni bitti. oğlumun eşyalarını yıkıcam artık. daha çok burdayım yani:) heyecan DORUK'ta:)

kızlar ya bende anneme bi uğrayım dedim sabah çok uzak değil ama dolmuş mesafesi, durağa gidene kadar sıcaktan mahvoldum gerisin geri eve döndüm ama eve nasıl geldim bilmiyorum ev biraz yokuşta, dermanım kesildi kan ter içinde kaldım çok fena oldum, pek de yürüyüşe falan çıkamıyorum onun da etkisi vardır herhalde, ne gibi ezersizler yapmak gerekir evde biliyo musunuz

iyilik be kızlar işler bitti gibi benim de tepeden tırnağa herşey yıkandı ütülendi
temizlendi..çok mutluyum şimdi tek eksik dorukk:))

fahriyecik hep böyle ol kuşum...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…