2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dorukk kullanıcısından alıntı
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!
kelimelerin bittiği yerdeyim heyecandan elim ayağım birbirine karışıyor...
YARIN SABAH 9 DA DOĞUMA GıDıYORUM....
dua edin bana nolur çok endişeliyim. korkuyorum mutluyum hüzünlüyüm bende bilmiyorum neyim ama duygularım karmakarışık.....

ya cok sevindim kolay dogumlar.ayrıca topiğin ilk bebegi degil ilk bebekleri doguyor hepimizin gözü aydın.darısı hepimizin başına.hayırlı dogumlar..

Hoşgeldin...
Çok alemmiş senin kocan da kaydirigubbakcemile3 . Benimki diş macununu ortasından sıkar, ifrit olurum. Tek sevmediğim bu. Çamaşırlarını atar sepete, bardak kirlettiyse koyar lavaboya...

Ya serçe hariç diğer parmaklar iptal oldu resmen. İstediğim gibi kapatıp açamıyorum. Geceleri uyuşuyorlar. Öyle ki dün unutup dibi sıcak tencere tuttum, ılık geldi. Bari doğuma kadar atel versinler.

valla az bile yazdım kendine diyorum senin dağnıklığını yazsam 5000 sayfa kitap olur:)birde bunları normal karşılaması yokmu...

canım valla tıpkı senin gibiyim. serçe hariç uyuşuk. sıcak tencereler banamısın demiyor. geçen tost makinesine elimde deydi sıcakmış farketmedim eşim bile şaşırdı. hele gece iptal zaten. atel nasıl oluyor

kızlar maşallahımız var yanii bu saate kadar kimsecikler doğurmadı...
7 aylık doğuran hiç yok aramızda çok şükür.inşallah herkesin zamanında kontrollü
bi doğumu olur...

Sen gel de İzmir'i bir gör kuzum.

kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
Ben hiç bir iş yapmasına izin vermediğim için, böyle sorunlarım da olmuyor haliyle. Üzerini çıkarır (aaah ahhhh :jeyyar: ) başında beklerim, yere atmasın bana versin diye. Beklemesem de gider kendi atar sepete.
Atel canım, elin doğru duruşunu sağlıyan eldivenimsi birşey. Bunun bi de bacağa takılanları var, burkulma için. İsteyeceğim doktordan, medikalcilerde satılıyor, ama reçeteli mi bilemiyorum. Doğumdan sonra geçmezse, tekrar ortopedi belki de ameliyat. Elim çok fena ya, hele doruk noktası orta parmağım. Geçen yemek yaparken sıcak sıcak dökmüştüm, sandım ki ondan uyuşuk ucu. 3 günde 3 parmağıma yayıldı.

selam melek anneleri:)

selam canım nasılsınopuyorumnanaktan

kızlar maşallahımız var yanii bu saate kadar kimsecikler doğurmadı...
7 aylık doğuran hiç yok aramızda çok şükür.inşallah herkesin zamanında kontrollü
bi doğumu olur...

evet Allah a çok şükür
Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

ilk bebeklerimiz yarın geliyor yani hihoyyyt Allah hayırlısınla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini... ben bile heyecanlandım :CüvCüv:

gözün aydın canım bebişlerini alıyorsun kucağına. temmuz anneleri olarak bizler hala beklemedeyiz. senin bıdıklarda aceleci çıkmışlar

ayy bitanem çok sevindim hemde çok heycanlandım
Allah ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin meleklerini
dualarımız seninle

neden yarın?
allah yardımcın olsun.sağlıklı doğum olur ,inşallah

Yarın öğleden sonra, canlarına kavuşacaksın Allah'ın izniyle. Allah'ım bize de nasip et bebeklerimizi kucaklamayı...

Tatlım kendini toparla yine gel olur mu? Biz seni çok merak ederiz. Bebeklerinin resmini de görmek isteriz haliyle. Ay kim bilir ne kadar güzellerdir :asigim:

Son düzenleme:

bizimkide ayağına istiyo.oğlumun altını değişirken ne kadar tekme yiyorum göre göre oturuyo.yardım et diyene kadar bakıo.illa sitemli demem lazım yardım et diye.yoksa yardım falan yok.bizimkide görüyor halimi birde başımda yaramaz huysuz bi oğlan.ama yinede gelir ayağını uzatır onu getir bunu götür akşam 7den gece 12ye kadar mesaideyim :çok üzgünüm:

inşallah canım.... ilk fırsatta haber vericem.. merakda bırakmam sizleri... hepiniz duamdasınız....

ayyy canım ya aynen aynen.doktor banada yat dinlen dedi bendede su fazlalığı cıktı.ama gelde dinlen.kayınvalideme telde diyorumkı ev pis cok rahatsız oluyorum doğuma kadar temızleyebılsem diyorum oğlunuda bilio bildiği halde ne ben gelince temızlerız lafı var nene olsun dursun lafı nede bi kadın falan tut dio.yavas yavas yap biter dio.kocam doktor bu kadın çok kötü durumda diyene kadar yardım falan yok.desede 1gun sadece..napcaz bunlarla bilmiyorum.

Yardım filan istemem ben. Çalışmama da izin vermiyor zaten. Hele akşam çalışacağım, kıyametin büyüğü kopar. Allah yardım etsin sana ne diyeyim?

inşallah canım.... ilk fırsatta haber vericem.. merakda bırakmam sizleri... hepiniz duamdasınız....

Sen de bizim dualarımızdasın canım zemuszemus

ben cevaplara cevap yazayım derken doruk arkadasımın doğum haberını yeni gördüm..birden heyecan bastı :)
ayy canım ne güzel rahatlayacaksın fiziki olarak en azından.bebişler rahat bırakırmı bilmiyorum ama doğduktan sonra :)
ama olsun herseye değer evlat için..
dualarımız senınle ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…