iyilik be kızlar işler bitti gibi benim de tepeden tırnağa herşey yıkandı ütülendi
temizlendi..çok mutluyum şimdi tek eksik dorukk:))
fahriyecik hep böyle ol kuşum...:))
kızlar ya bende anneme bi uğrayım dedim sabah çok uzak değil ama dolmuş mesafesi, durağa gidene kadar sıcaktan mahvoldum gerisin geri eve döndüm ama eve nasıl geldim bilmiyorum ev biraz yokuşta, dermanım kesildi kan ter içinde kaldım çok fena oldum, pek de yürüyüşe falan çıkamıyorum onun da etkisi vardır herhalde, ne gibi ezersizler yapmak gerekir evde biliyo musunuz
Hoşgeldin...
Çok alemmiş senin kocan da kaydirigubbakcemile3 . Benimki diş macununu ortasından sıkar, ifrit olurum. Tek sevmediğim bu. Çamaşırlarını atar sepete, bardak kirlettiyse koyar lavaboya...
Ya serçe hariç diğer parmaklar iptal oldu resmen. İstediğim gibi kapatıp açamıyorum. Geceleri uyuşuyorlar. Öyle ki dün unutup dibi sıcak tencere tuttum, ılık geldi. Bari doğuma kadar atel versinler.
valla az bile yazdım kendine diyorum senin dağnıklığını yazsam 5000 sayfa kitap olur:)birde bunları normal karşılaması yokmu...
canım valla tıpkı senin gibiyim. serçe hariç uyuşuk. sıcak tencereler banamısın demiyor. geçen tost makinesine elimde deydi sıcakmış farketmedim eşim bile şaşırdı. hele gece iptal zaten. atel nasıl oluyor
pisicik hayrlı haberlerle gel inşallah.senin bebiş kaç gr olmuştu en son...
selam melek anneleri:)
kızlar maşallahımız var yanii bu saate kadar kimsecikler doğurmadı...
7 aylık doğuran hiç yok aramızda çok şükür.inşallah herkesin zamanında kontrollü
bi doğumu olur...
ilk bebeklerimiz yarın geliyor yani hihoyyyt Allah hayırlısınla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini... ben bile heyecanlandım :CüvCüv:
gözün aydın canım bebişlerini alıyorsun kucağına. temmuz anneleri olarak bizler hala beklemedeyiz. senin bıdıklarda aceleci çıkmışlar
Aaaayy ilk bebeklerimiz geliyorrr hem de ikizzzz.Ayy ben de çok heyecanlandım şimdii..Sağ salim gelsin kuzuların canımmm..İnşallah her şey istediğinden daha güzel geçerr..Bebişlerinin kilosu iyimi canım ne kadar oldular?
vay be ilk ağustos annesi temmuzda giriyor doğuma...ikiz oldukları için erken alıyorlar sanıırm.... inş rahat ve güzel bir doğumun olur :) güzel haebrlerini ve resilerini bekliyoruz :)
kendim doğurcam sanki heycan yaptım :) bizimde bu kadar yaklaştı doğum zamanlarımız...
Olur bitanem, sen düşünme şimdi bunları, çantanı kontrol et, herşeyini aldın mı bak... Ay nasıl mutlu oldum ya, sakın endişelenme Rabbim verir kolayını. Senden ne zaman haber alırız hayatım?? Meraktan ölürüz burada biz...
ayy bitanem çok sevindim hemde çok heycanlandım
Allah ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin meleklerini
dualarımız seninle
neden yarın?
allah yardımcın olsun.sağlıklı doğum olur ,inşallah
Irmak diycez biz de, arada Öykü de derim. kaydirigubbakcemile3
Bende 9 buçukta kalkıyorum.10 gibi kahvaltı ediyorum canım. opuyorumnanaktan
Oooooooooooo hayırlı olsun canımmmm.İşte Ağustos annelerinin gerçek heyecanı şimdi başlıyo. Ağustos annelerinden ilk doğum yarın olucak.opuyorumnanaktan Harika yaaaaa.İnşallah en rahat şekilde olur doğumun.Bebişlerinle senin güzel haberlerini bekliyo olucaz. opuyorumnanaktan Biz bu kadar heyecanlandığımıza göre senin heyecanın tahmin bile edilemez. Şimdiden öpüyoruz bebişleriiiii. Resimlerini de eklemeyi unutma, meraktan çatlarız yoksa. kaydirigubbakcemile3
ayyy dorukk inanmıyorumm...:1shok::1shok:
Hadi hayırlısı bakalım. Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerini bekleyeceğiz inş...
topiğin ilk bebiği geliyor yani. Allah yardımcınız olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ikiz oldukları için erken oldu böyle ...a.s.
dorukk kaç gram oldular???
canım inş. doğumun kolay geçer ve sorunsuz bi şekilde bebişlerinin kucağına alırsın, bu kadar kişinin duasıyla Allah yarı yolda bırakmaz endişelenmene gerek yok, bak rahatlayacaksın bundan sonra, Allah a emanet ol.
dorukk kullanıcısından alıntı
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!
kelimelerin bittiği yerdeyim heyecandan elim ayağım birbirine karışıyor...
YARIN SABAH 9 DA DOĞUMA GİDİYORUM....
dua edin bana nolur çok endişeliyim. korkuyorum mutluyum hüzünlüyüm bende bilmiyorum neyim ama duygularım karmakarışık.....
ya cok sevindim kolay dogumlar.ayrıca topiğin ilk bebegi degil ilk bebekleri doguyor hepimizin gözü aydın.darısı hepimizin başına.hayırlı dogumlar..
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar...bebişlerin kiloları ortalama 2600 çıkıyor ultrasonda ama dr um o kadar doğmazlar dedi 2100 gr civarı olurlarmış...
sancılarım çıkdı nst de o yüzden beklemek istemiyor dr um...bide bu sattten sonra büyümeleri durur dedi... hayırlısı bakalım tutmasam bugün alacakdı yahu delikafadulden
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar...bebişlerin kiloları ortalama 2600 çıkıyor ultrasonda ama dr um o kadar doğmazlar dedi 2100 gr civarı olurlarmış...
sancılarım çıkdı nst de o yüzden beklemek istemiyor dr um...bide bu sattten sonra büyümeleri durur dedi... hayırlısı bakalım tutmasam bugün alacakdı yahu delikafadulden
Ah keşke verecek kadar aklım olsa... Ben kendi işimi kendim yapıyorum, sonra k.validem çalışıyor kadıncık onun da ufak tefek işlerine yardımcı oluyorum. Benim de kocam keyfine düşkündür, ayağına ister herşeyi. Ama çok dağınık değildir. Görüyor halimi. Allah yardımcı olsun canım, ne diyeyim??
Yarın öğleden sonra, canlarına kavuşacaksın Allah'ın izniyle. Allah'ım bize de nasip et bebeklerimizi kucaklamayı...
Tatlım kendini toparla yine gel olur mu? Biz seni çok merak ederiz. Bebeklerinin resmini de görmek isteriz haliyle. Ay kim bilir ne kadar güzellerdir :asigim:
sonunda birini buldum yaaa benimle aynı derdi paylaşan biri...
aynı şekilde eşim inanılmaz dağınık...ama yok çaresi hastalık gibi bişi bu..sabah kalkar kıyafetler orda burda..her akşam çorapları yatak odasında yerde..dolaptan kıyafetler alınır ama kapağı asla kapatılmaz o dolabın..mutfakta iki yumurta kırcam diye girer arkasından bulaşıkta bulaşık...
bide olurda eve benden önce görümce kayanna kayınpeder gelirse vay halime..gelin pis gelin dağınık...saçım süpürge oluyor resmen evde toplu tutucam diye..evden eşimden önce çıkarsam akşam biriyle girmeye korkuyorum.nasıl bi manzara beni karşılıcak biliyorum...
annem uzakta..çalışıyor temizliğe gelemiyor...kaynanam aynı senin gibi..asla yardıma gelmez..bende ona gidince öyle bişi yapmam...ama karnım burnumda bi ofise koş bi eve koşbide bebeğin suyu az doktor dinlen yat diyor...gelde dinlen yat. sadece ama sadece hamilelik dönemin en azından ilgi görebilsem nolurdu :gitme: Allahım herkese çekebileceği kadarını verirmiş..isyan etmiyim en iyisi :teselli:
bizimkide ayağına istiyo.oğlumun altını değişirken ne kadar tekme yiyorum göre göre oturuyo.yardım et diyene kadar bakıo.illa sitemli demem lazım yardım et diye.yoksa yardım falan yok.bizimkide görüyor halimi birde başımda yaramaz huysuz bi oğlan.ama yinede gelir ayağını uzatır onu getir bunu götür akşam 7den gece 12ye kadar mesaideyim :çok üzgünüm:
inşallah canım.... ilk fırsatta haber vericem.. merakda bırakmam sizleri... hepiniz duamdasınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?