Sen gel de İzmir'i bir gör kuzum.
cat senın bebiş kaç haftalık
doğru söylüyosun canım, oralar ne fenadır şimdi, hiç izmire gitmedim arkadaşım vardı çok çağırmıştı ama nasip olmadı bebişle gideriz artık
36. hafta olacak yarın inşallah. Seninki kaç haftalık oldu?
Mayısla, eylül ayında gitmenizi tavsiye ederim. Mayısla eylül arasında nefes almak biraz zor oluyor da...
Kızlar merhabalar..herkesler iyidir umarım..
doruk tan doğum haberini okuyunca bi heyecan bastı benii..allahım inşallah kolay ve rahat doğumlar nasip etsin ve sağlıkla bebişlerini kucağına almasını nasip etsin :))
36. hafta olacak yarın inşallah. Seninki kaç haftalık oldu?
benım 33tü gecen carsamba işte 34 olacak.ama sat hatırlamadığım için dr um makinaya göre söylüyor..
Aynen cnm ben ailemin yanına haziran-eylül arası hiç gitmiyorum..ben onları ankaraya çağırıyorum o aylar :)) delimiyim ben..kendi memleketim orda doğdum büyüdüm amaaaaa sıcağı hiç çekilmezzzzz..
benım 33tü gecen carsamba işte 34 olacak.ama sat hatırlamadığım için dr um makinaya göre söylüyor..
Hoşgeldin canımcım. Ne yapalım yaşayıp gidiyoruz işte...
Eveet dorukcuk doğuma giriyormuş yarın. Çok sevindirik olduk hepimiz. Bize de nasip olsun bebiklerimizin kokusunu duymak hayırlısı ile.
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar...bebişlerin kiloları ortalama 2600 çıkıyor ultrasonda ama dr um o kadar doğmazlar dedi 2100 gr civarı olurlarmış...
sancılarım çıkdı nst de o yüzden beklemek istemiyor dr um...bide bu sattten sonra büyümeleri durur dedi... hayırlısı bakalım tutmasam bugün alacakdı yahu delikafadulden
hayırlısı olsun canımın içi
dualarım seninle
Kızlar merhabalar..herkesler iyidir umarım..
doruk tan doğum haberini okuyunca bi heyecan bastı benii..allahım inşallah kolay ve rahat doğumlar nasip etsin ve sağlıkla bebişlerini kucağına almasını nasip etsin :))
hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
Hımmm hayırlısı; max. 6 haftan kalmış. Bu arada bana "pisi" ya da "çiğdem" diyebilirsin.
Senin gibi izmirli dayanamıyorsa, benim gibi istanbullu ne yapsın?? Üff çok sıcak yaaa...Yağmur dansı yapayım belki yağmur yağar.
Hoşbulduk cnm :)
Amin inşallah darısı zamanında bizlere olsun :)) heyecanla bekliyorum valla..zaten şu aralar rüyalarımda sürekli doğum,bebek vs lerle uğraşıyom normal olaraktan)
Yaa bide dün ağdaya gittim.sadece bikini bölgesini yaptırdım..bacaklar kaldı.kız uzat doğuma kadar dedi, ozaman komple yapalım dedi..ay inşallah denk getiririz şu ağda işinide..ben ne olur ne olmaz diye eve jilette aldım.normalde hiç kullanmam ama acil bişey olursa yaparım artık napayımm..1 tanede hastaneye götürcem..bakalım inşallah planlarımız şaşmaz..
tamam çiğdemcim.benımkı sezeryan daha az vaktımız var.38-39da alırız dedı.oğlumda sezeryan oldu ondan dolayı buda sezeryan..
Pisicim istanbulunda yazın pek bi farkı olmuyo valla izmirden..orasıda berbat nem oluyo..ben sıcağı sevmediğim için izmirli olsamda istemiyorum yazın orda olmayı..aman amannn..aç klimanı otur cnmm..
hayırlısı olsun canımın içi
dualarım seninle
hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
Hoşbuldum datlum :))
Ayy koca lafı edilmişken ; bizde geceleri kavga ediyoruz..bizimki pencere açmaz o sıcakta öle yatar hiç rahatsız olmadan..ben afedersiniz donsuz yatcam nerdeyse bizimki bide pikeyide çeker üstüne..zaten yanık pakizeyim normalde, e bide hamleyken daha fazla yanıyom..sürekli birimiz pencere açıp birirmiz kapatıyozz..gece kim kalkarsa istediğini yapıyo..sinir oldum valla..böle giderse yataları ayırcaz onu oturma odasına atabilirim her an aaaa napayım ama..valla dün üstümdeki herşeyi çıkardım bi donla yattımmkaydirigubbakcemile3 yanıyomm valla yaa..bide böle bazen içime sıkıntılar daral filan geliyo nefes alamıyom gibi oluyoo..dayanamıyom yanii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?