2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dorukkcum açılışı yapıyoruz inş seninle.. sağlıklı kolay doğum diliyorum.. inş sıkıntısızca sağsalim alacaksın yavrularını kucağına.. özelden tel numaranı yazarmısın.. iyi haberlerini paylaşabilelim.. dualarımızı edelim.. hem daha listemiz için bilgilerinizi yazacağız:)

ayrıca bilgilerinden haberdar etmek isteyen diğer arkadaşlarda numaralarını bana ulaştırırsa.. 24kişinin numarası var şuan bende..

cat senın bebiş kaç haftalık

36. hafta olacak yarın inşallah. Seninki kaç haftalık oldu?

doğru söylüyosun canım, oralar ne fenadır şimdi, hiç izmire gitmedim arkadaşım vardı çok çağırmıştı ama nasip olmadı bebişle gideriz artık

Mayısla, eylül ayında gitmenizi tavsiye ederim. Mayısla eylül arasında nefes almak biraz zor oluyor da...

Kızlar merhabalar..herkesler iyidir umarım..
doruk tan doğum haberini okuyunca bi heyecan bastı benii..allahım inşallah kolay ve rahat doğumlar nasip etsin ve sağlıkla bebişlerini kucağına almasını nasip etsin :))

36. hafta olacak yarın inşallah. Seninki kaç haftalık oldu?

Mayısla, eylül ayında gitmenizi tavsiye ederim. Mayısla eylül arasında nefes almak biraz zor oluyor da...

Aynen cnm ben ailemin yanına haziran-eylül arası hiç gitmiyorum..ben onları ankaraya çağırıyorum o aylar :)) delimiyim ben..kendi memleketim orda doğdum büyüdüm amaaaaa sıcağı hiç çekilmezzzzz..

Hoşgeldin canımcım. Ne yapalım yaşayıp gidiyoruz işte...

Eveet dorukcuk doğuma giriyormuş yarın. Çok sevindirik olduk hepimiz. Bize de nasip olsun bebiklerimizin kokusunu duymak hayırlısı ile.

Aynen cnm ben ailemin yanına haziran-eylül arası hiç gitmiyorum..ben onları ankaraya çağırıyorum o aylar :)) delimiyim ben..kendi memleketim orda doğdum büyüdüm amaaaaa sıcağı hiç çekilmezzzzz..

Senin gibi izmirli dayanamıyorsa, benim gibi istanbullu ne yapsın?? Üff çok sıcak yaaa...Yağmur dansı yapayım belki yağmur yağar.

dorukcum ağlattın beni ne kadar güzel bir haber yarın bu zmanlar yavruların kollarında bol bol kokla onları bizim için ve Allah yardımcın olsun dualarımız sizlerle

Hoşgeldin canımcım. Ne yapalım yaşayıp gidiyoruz işte...

Eveet dorukcuk doğuma giriyormuş yarın. Çok sevindirik olduk hepimiz. Bize de nasip olsun bebiklerimizin kokusunu duymak hayırlısı ile.

Hoşbulduk cnm :)
Amin inşallah darısı zamanında bizlere olsun :)) heyecanla bekliyorum valla..zaten şu aralar rüyalarımda sürekli doğum,bebek vs lerle uğraşıyom normal olaraktan )

Yaa bide dün ağdaya gittim.sadece bikini bölgesini yaptırdım..bacaklar kaldı.kız uzat doğuma kadar dedi, ozaman komple yapalım dedi..ay inşallah denk getiririz şu ağda işinide..ben ne olur ne olmaz diye eve jilette aldım.normalde hiç kullanmam ama acil bişey olursa yaparım artık napayımm..1 tanede hastaneye götürcem..bakalım inşallah planlarımız şaşmaz..

bu arada dönüp durdum uyuyamadım kızlar
sizde iyi kaynatmışsınız hatta tipiik bir koca tarifi yapılmış hayatım onları genleri sorunlu boşuna kafaya takmayın

Senin gibi izmirli dayanamıyorsa, benim gibi istanbullu ne yapsın?? Üff çok sıcak yaaa...Yağmur dansı yapayım belki yağmur yağar.

Pisicim istanbulunda yazın pek bi farkı olmuyo valla izmirden..orasıda berbat nem oluyo..ben sıcağı sevmediğim için izmirli olsamda istemiyorum yazın orda olmayı..aman amannn..aç klimanı otur cnmm..

Ay kız aklıma getirdin sağol. Rüyamda doğuruyordum ben de. Yatırmışlar beni, doktorum kadın ama. Bir kan çıkıyor ki Allah Allah... Doktor yatırdı beni, "başlıyoruz" dedi. Uyandım o sırada. Sıkışmışım, wc yaptım, biraz kanamam vardı, hayret!

tamam çiğdemcim.benımkı sezeryan daha az vaktımız var.38-39da alırız dedı.oğlumda sezeryan oldu ondan dolayı buda sezeryan..

Hayırlısı artık, ne diyeyim...

Pisicim istanbulunda yazın pek bi farkı olmuyo valla izmirden..orasıda berbat nem oluyo..ben sıcağı sevmediğim için izmirli olsamda istemiyorum yazın orda olmayı..aman amannn..aç klimanı otur cnmm..

Yok şekerim yok, İstanbulu sollar bu İzmir. Ben çeyrek asırlık ömrümde böyle sıcak görmedim, nefes alamıyorum. Hasta gibiyim klimadan sanırım. Oda buz gibi, dışarı çıkıyorum sıcak. Gir çık gir çık hasta etti bu klima beni. Şimdi yeni evimize klima bağlatacağız. Kocam illa inverter olsun diyor. Dur kalk yapmasın, ben ve bebik hasta olmayalım. Yoksa adam akşamdan akşama gelecek eve. Düşünceli kocam benim.
Ay çok özledim kocamı, akşam olsa da görsem. Koala gibi yapışcam kocama :asigim:

arkadaşlar...birinci sezeryan olunca ikinci doğum da mı sezeryan olmak zorunda?...ben bunu sezeryan düşünüyorum...ikinci bebek de kısmet olursa istiyorum...o da mı sezeryan olacak?...

ayrıca ben şu anda 32+0 ım...ve bebek kısmet olursa bir süre sonra doğacak...hayırlısıyla...bebeğin maximum kilosu ne oluyor...diyelim ki benim 2100 gr....doğuma kadar kaç kilo alır dersiniz?....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…