kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!
kelimelerin bittiği yerdeyim heyecandan elim ayağım birbirine karışıyor...
YARIN SABAH 9 DA DOĞUMA GİDİYORUM....
dua edin bana nolur çok endişeliyim. korkuyorum mutluyum hüzünlüyüm bende bilmiyorum neyim ama duygularım karmakarışık.....
dorukcum tebrik ederim.hayırlı doğumlar diliyorum.ne heyecan verici.doğum öykünü merakla bekliyoruz.ayrıca doğumdan sonra bu kemik ağrılarımız geçicekmi yatakta sağdan sola rahatca dönebilecekmiyiz çok merak ediyorum.:):)hayırlı haberlerinden sonra müsait olduğun bi zamanda bu konular hakkında bilgilendirirsen sevinirim.mis kokulu bebişlerin geliyo yaşasınnnnnnnn!!!!!!!
arkadaşlar...birinci sezeryan olunca ikinci doğum da mı sezeryan olmak zorunda?...ben bunu sezeryan düşünüyorum...ikinci bebek de kısmet olursa istiyorum...o da mı sezeryan olacak?...
ayrıca ben şu anda 32+0 ım...ve bebek kısmet olursa bir süre sonra doğacak...hayırlısıyla...bebeğin maximum kilosu ne oluyor...diyelim ki benim 2100 gr....doğuma kadar kaç kilo alır dersiniz?....
Hoşbuldum datlum :))
Ayy koca lafı edilmişken ; bizde geceleri kavga ediyoruz..bizimki pencere açmaz o sıcakta öle yatar hiç rahatsız olmadan..ben afedersiniz donsuz yatcam nerdeyse bizimki bide pikeyide çeker üstüne..zaten yanık pakizeyim normalde, e bide hamleyken daha fazla yanıyom..sürekli birimiz pencere açıp birirmiz kapatıyozz..gece kim kalkarsa istediğini yapıyo..sinir oldum valla..böle giderse yataları ayırcaz onu oturma odasına atabilirim her an aaaa napayım ama..valla dün üstümdeki herşeyi çıkardım bi donla yattımmkaydirigubbakcemile3 yanıyomm valla yaa..bide böle bazen içime sıkıntılar daral filan geliyo nefes alamıyom gibi oluyoo..dayanamıyom yanii..
Benimki de terleye terleye yatar pikeyle, pencere açıksa da yatar. Bir de sabaha karşı üzerimi örter hasta olmamayım diye. O örter, ben açarım. Kalkar da açık görürse yine örter. Ben yine iki tepik darbesiyle açarım kaydirigubbakcemile3 sabaha kadar öyle gider.
Ay kız aklıma getirdin sağol. Rüyamda doğuruyordum ben de. Yatırmışlar beni, doktorum kadın ama. Bir kan çıkıyor ki Allah Allah... Doktor yatırdı beni, "başlıyoruz" dedi. Uyandım o sırada. Sıkışmışım, wc yaptım, biraz kanamam vardı, hayret!
Yok şekerim yok, İstanbulu sollar bu İzmir. Ben çeyrek asırlık ömrümde böyle sıcak görmedim, nefes alamıyorum. Hasta gibiyim klimadan sanırım. Oda buz gibi, dışarı çıkıyorum sıcak. Gir çık gir çık hasta etti bu klima beni. Şimdi yeni evimize klima bağlatacağız. Kocam illa inverter olsun diyor. Dur kalk yapmasın, ben ve bebik hasta olmayalım. Yoksa adam akşamdan akşama gelecek eve. Düşünceli kocam benim.
Ay çok özledim kocamı, akşam olsa da görsem. Koala gibi yapışcam kocama :asigim:
merhaba güzel anneler biz iyiyiz oğluşumla kıpraşıp duruyor işte
dorukcum gözün aydın canım benim cennet kokulularına kavuşuyormuşsun yarın bizi habersiz bırakma olurmu kokla teker teker bizim yerimizede meleklerini dua ette hayırlısıyla bizlerde kavuşalım meleklerimize öpüyorum seni kocaman :))
dorukcum gözün aydın canım benim cennet kokulularına kavuşuyormuşsun yarın bizi habersiz bırakma olurmu kokla teker teker bizim yerimizede meleklerini dua ette hayırlısıyla bizlerde kavuşalım meleklerimize öpüyorum seni kocaman :))
Benimki de terleye terleye yatar pikeyle, pencere açıksa da yatar. Bir de sabaha karşı üzerimi örter hasta olmamayım diye. O örter, ben açarım. Kalkar da açık görürse yine örter. Ben yine iki tepik darbesiyle açarım kaydirigubbakcemile3 sabaha kadar öyle gider.
Benimki örtmez daha doğrusu örtemez beniçünkü o sıcakta sinirlenirim bilir..ay bu erkekler niye sıcaktan dertlenmez anlamış değilim..ben mesela yaz boyu offff puuffff lerle sürekli söylenirim kafamçokkarıştı
Nasıl yanii,tuvalette kanamanmı oldu gerçekte anlayamadım pisicik ???
Memleketim iyidir hoştur ama sıcağı öle mahveder işte..allah kolaylık versin valla..ben ordayken 3 ay boyunca sıcaklardan uykusuz işe gittiğimi bilirim gerçi genelde herkes öledir..ankarayı sevmem ama havası süper o yüzden memnunum rahat rahat uyuyorum geceleri yazda olsaa..
Hadi bakalım kocişinde geliyomuşş gözün aydın :))
Hoşgeldin ayşecikcik, biz de iyiyiz işte kaydirigubbakcemile3 sen de iyisindir umarım kaydirigubbakcemile3
1) %99 ihtimalle ikincisi de sezercikle doğacak.
2) 32. haftada 2100 gr'sa bebek, 40. haftada 3000'i geçer.
Ankaranın gölgesi gölge gibi, buranın gölgesi de sıcağı da bir maşallah...
Evet biraz kanamam varmış, wc de gördüm, sonra ağrım da başladı. Bekledim devam etmedim. Doktora gitmedim, hem gecenin üçündeydi, hem de nedenini biliyordum.
tabiki maşallahhhh siercimmm bu hareketlerde olmasa kafayı yeriz valla geçenlerde az hareket etti de canım sıkıldı valla
Benimki örtmez daha doğrusu örtemez beniçünkü o sıcakta sinirlenirim bilir..ay bu erkekler niye sıcaktan dertlenmez anlamış değilim..ben mesela yaz boyu offff puuffff lerle sürekli söylenirim kafamçokkarıştı
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!
kelimelerin bittiği yerdeyim heyecandan elim ayağım birbirine karışıyor...
YARIN SABAH 9 DA DOĞUMA GİDİYORUM....
dua edin bana nolur çok endişeliyim. korkuyorum mutluyum hüzünlüyüm bende bilmiyorum neyim ama duygularım karmakarışık.....
Hoşbuldum datlum :))
Ayy koca lafı edilmişken ; bizde geceleri kavga ediyoruz..bizimki pencere açmaz o sıcakta öle yatar hiç rahatsız olmadan..ben afedersiniz donsuz yatcam nerdeyse bizimki bide pikeyide çeker üstüne..zaten yanık pakizeyim normalde, e bide hamleyken daha fazla yanıyom..sürekli birimiz pencere açıp birirmiz kapatıyozz..gece kim kalkarsa istediğini yapıyo..sinir oldum valla..böle giderse yataları ayırcaz onu oturma odasına atabilirim her an aaaa napayım ama..valla dün üstümdeki herşeyi çıkardım bi donla yattımmkaydirigubbakcemile3 yanıyomm valla yaa..bide böle bazen içime sıkıntılar daral filan geliyo nefes alamıyom gibi oluyoo..dayanamıyom yanii..
:))))
ay bizdede tam tersi şeker:)))
ben üstümü örtmeden uyuyamıyorum her ne kadar donla yatsamda:))
ama kocişi kalsa dış kapıyı bile açıcak ceryan yapsın diye yanıyor adam:)
merhaba canım nasılsın
ben de iyi olmaya çalışıyorum hayatım...şimdilik bir problem yok...karnım da bayağı aşağıda duruyor...insan hamile olunca etrafındaki hamile bayanlar çok dikkatini çekiyor...benim de öyle....bakıyorum da hiç kimsenin karnı bu kadar aşağıda durmuyor...doktorum da herşeyin yolunda olduğunu söylüyor...bu kadar aşağıda olması rahatsız ediyor bazen...
ben de iyi olmaya çalışıyorum hayatım...şimdilik bir problem yok...karnım da bayağı aşağıda duruyor...insan hamile olunca etrafındaki hamile bayanlar çok dikkatini çekiyor...benim de öyle....bakıyorum da hiç kimsenin karnı bu kadar aşağıda durmuyor...doktorum da herşeyin yolunda olduğunu söylüyor...bu kadar aşağıda olması rahatsız ediyor bazen...
Aaaa peki nedeni neydi ki? ne zaman oldu bu ?
Kızlar bişi sorcam birazdan cıkmam gerek bilgisi olan varsa yardım etsin.benım 33.haftada ellerimde inanılmaz bir değişiklik var.şöyle yani sanki spor yapıp hamlarsınızya hamlamış gibi tam sıkamıyorum kapatamıyorum.kemikleri acıyo sanki.sizce neden olabilir.doktorum izinde 25inde diğer randevumuzda napsam
Nasıl yanii,tuvalette kanamanmı oldu gerçekte anlayamadım pisicik ???
Memleketim iyidir hoştur ama sıcağı öle mahveder işte..allah kolaylık versin valla..ben ordayken 3 ay boyunca sıcaklardan uykusuz işe gittiğimi bilirim gerçi genelde herkes öledir..ankarayı sevmem ama havası süper o yüzden memnunum rahat rahat uyuyorum geceleri yazda olsaa..
Hadi bakalım kocişinde geliyomuşş gözün aydın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?