2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin ayşecikcik, biz de iyiyiz işte kaydirigubbakcemile3 sen de iyisindir umarım kaydirigubbakcemile3

1) %99 ihtimalle ikincisi de sezercikle doğacak.
2) 32. haftada 2100 gr'sa bebek, 40. haftada 3000'i geçer.

merhaba güzel anneler biz iyiyiz oğluşumla kıpraşıp duruyor işte

dorukcum gözün aydın canım benim cennet kokulularına kavuşuyormuşsun yarın bizi habersiz bırakma olurmu kokla teker teker bizim yerimizede meleklerini dua ette hayırlısıyla bizlerde kavuşalım meleklerimize öpüyorum seni kocaman :))

Nasıl yanii,tuvalette kanamanmı oldu gerçekte anlayamadım pisicik ???

Memleketim iyidir hoştur ama sıcağı öle mahveder işte..allah kolaylık versin valla..ben ordayken 3 ay boyunca sıcaklardan uykusuz işe gittiğimi bilirim gerçi genelde herkes öledir..ankarayı sevmem ama havası süper o yüzden memnunum rahat rahat uyuyorum geceleri yazda olsaa..
Hadi bakalım kocişinde geliyomuşş gözün aydın :))

Hoşgeldin nurcancım.

Hoşgldin nurcan..benim oğlanda hiç durmuyoo teyzesi..tü tü tü tü maşallah diyelim onlara )

Ankaranın gölgesi gölge gibi, buranın gölgesi de sıcağı da bir maşallah...
Evet biraz kanamam varmış, wc de gördüm, sonra ağrım da başladı. Bekledim devam etmedim. Doktora gitmedim, hem gecenin üçündeydi, hem de nedenini biliyordum.

tabiki maşallahhhh siercimmm bu hareketlerde olmasa kafayı yeriz valla geçenlerde az hareket etti de canım sıkıldı valla

Hoşgeldin ayşecikcik, biz de iyiyiz işte kaydirigubbakcemile3 sen de iyisindir umarım kaydirigubbakcemile3

1) %99 ihtimalle ikincisi de sezercikle doğacak.
2) 32. haftada 2100 gr'sa bebek, 40. haftada 3000'i geçer.

ben de iyi olmaya çalışıyorum hayatım...şimdilik bir problem yok...karnım da bayağı aşağıda duruyor...insan hamile olunca etrafındaki hamile bayanlar çok dikkatini çekiyor...benim de öyle....bakıyorum da hiç kimsenin karnı bu kadar aşağıda durmuyor...doktorum da herşeyin yolunda olduğunu söylüyor...bu kadar aşağıda olması rahatsız ediyor bazen...

Aaaa peki nedeni neydi ki? ne zaman oldu bu ?

tabiki maşallahhhh siercimmm bu hareketlerde olmasa kafayı yeriz valla geçenlerde az hareket etti de canım sıkıldı valla

Hepimiz öle oluyoruz işte cnm..tabiiki hareketli olmaları süper..inşallah hep hissettirirler kendilerini annelerine..

Ay hiç gelemem sıkıntıya, boğazıma değmeyecek bir şey. Düşün boynumdaki kolyeyle uyuyamam. Boğuluyormuş gibi olurum. Üzerimden de atarım pike yorgan ne bulursam artık. Yine de kocamın öpücüklerle üzerimi örtmesi hoşuma gitmiyor değil :asigim:

KIZLAR HEPİNİZE MERHABA, UMARIM HERŞEY YOLUNDADIR! kaydirigubbakcemile5

Ayyyyy çok heyecanlandım kuzum ya, sağlıkla kucağına almak da nasip olur inşallah!! Süper ya ilk bebelerimiz geliyo... delikafadulden Dualarımız seninle canımcım. :Saruboceq:

Kızlar bişi sorcam birazdan cıkmam gerek bilgisi olan varsa yardım etsin.benım 33.haftada ellerimde inanılmaz bir değişiklik var.şöyle yani sanki spor yapıp hamlarsınızya hamlamış gibi tam sıkamıyorum kapatamıyorum.kemikleri acıyo sanki.sizce neden olabilir.doktorum izinde 25inde diğer randevumuzda napsam

Benimde 32.haftada 2100 gr dı oğluşum cnm..hatta bana dr um bebek böle giderse 4 ü görebilirsin dedi bana..bide biz 1 hafta önden gidiyoruz..yani iri bebek olabilir demişti.tabii son haftalarda durmazsa.çünkü bazı bebikler sonlara doğru yavaşlarmış kilo alımlarında..
Cnm karnının aşağıda olmasına takılma sen..o biraz bünye meselesi..benimde biraz aşağıda..bide bana bazen ikiz gibi karnın diyolar:))

Evet benimki de 7. ayda düştü aşağıya. Ara kanaması oldu. Kanaman olabilir, sancın olmazsa düzenli merak etme, bebeğin konumundan ve yaptığı baskıdan olabilirmiş. Çok acı olarak öğrendim.

Aaaa peki nedeni neydi ki? ne zaman oldu bu ?

Yukarıda anlattığım gibi, ayakta fazla kalıyorum + bebek de zamansız aşağıda olduğu için, "bir çeşit aşınma" demişti doktor.

Şimdi gitmeden sormam gereken birşey var: Ne zamandır böyle, ve kaç parmağında var o sorun?

canım demekki izmirden sonra ankara sana baya bi ferah gelmiş, ben geceleri su içinde kalıyorum eşim pencereyi de açtırmıyo bunalıyorum valla, ama tabi hamilelik baya etkiledi çünkü eşim rahatmış ben de öle bi anormal durum var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…