Benimde 32.haftada 2100 gr dı oğluşum cnm..hatta bana dr um bebek böle giderse 4 ü görebilirsin dedi bana..bide biz 1 hafta önden gidiyoruz..yani iri bebek olabilir demişti.tabii son haftalarda durmazsa.çünkü bazı bebikler sonlara doğru yavaşlarmış kilo alımlarında..
Cnm karnının aşağıda olmasına takılma sen..o biraz bünye meselesi..benimde biraz aşağıda..bide bana bazen ikiz gibi karnın diyolar:))
KIZLAR HEPİNİZE MERHABA, UMARIM HERŞEY YOLUNDADIR! kaydirigubbakcemile5
ben de iyi olmaya çalışıyorum hayatım...şimdilik bir problem yok...karnım da bayağı aşağıda duruyor...insan hamile olunca etrafındaki hamile bayanlar çok dikkatini çekiyor...benim de öyle....bakıyorum da hiç kimsenin karnı bu kadar aşağıda durmuyor...doktorum da herşeyin yolunda olduğunu söylüyor...bu kadar aşağıda olması rahatsız ediyor bazen...
bana göre de benim karnım baya aşağıda, çevrem de öle söylüyo ama doktorum bana da bi sıkıntı yok dedi rahatladım açıkcası
Kızlar bişi sorcam birazdan cıkmam gerek bilgisi olan varsa yardım etsin.benım 33.haftada ellerimde inanılmaz bir değişiklik var.şöyle yani sanki spor yapıp hamlarsınızya hamlamış gibi tam sıkamıyorum kapatamıyorum.kemikleri acıyo sanki.sizce neden olabilir.doktorum izinde 25inde diğer randevumuzda napsam
Şimdi gitmeden sormam gereken birşey var: Ne zamandır böyle, ve kaç parmağında var o sorun?
Evet benimki de 7. ayda düştü aşağıya. Ara kanaması oldu. Kanaman olabilir, sancın olmazsa düzenli merak etme, bebeğin konumundan ve yaptığı baskıdan olabilirmiş. Çok acı olarak öğrendim.
Ay hiç gelemem sıkıntıya, boğazıma değmeyecek bir şey. Düşün boynumdaki kolyeyle uyuyamam. Boğuluyormuş gibi olurum. Üzerimden de atarım pike yorgan ne bulursam artık. Yine de kocamın öpücüklerle üzerimi örtmesi hoşuma gitmiyor değil :asigim:
KIZLAR HEPİNİZE MERHABA, UMARIM HERŞEY YOLUNDADIR! kaydirigubbakcemile5
Ayyyyy çok heyecanlandım kuzum ya, sağlıkla kucağına almak da nasip olur inşallah!! Süper ya ilk bebelerimiz geliyo... delikafadulden Dualarımız seninle canımcım. :Saruboceq:
:))))
ay bizdede tam tersi şeker:)))
ben üstümü örtmeden uyuyamıyorum her ne kadar donla yatsamda:))
ama kocişi kalsa dış kapıyı bile açıcak ceryan yapsın diye yanıyor adam:)
Bende valla gece gittim mutfak kapısınıda açayım dedim ceryan yapsın:)) bizimki ayaktaydı o sıralar..gitti kapattı hemen..yaaa beni deli etti dün anlatamam..hayır daha kendisi oturuyo ben yatıyom sana ne oluyo dimi..git otur sen tv unu izle..ama bizimkinde normaldede kapı pencere açmama huyu da vardır..perdeleri sıkı sıkıya kapatır..benim ruhumu daraltır yanii..yok dışardan içerisi görünürmüş..3.kattayız ve kimsenin kimseyi gördüğü yok yani..komşulara bakıyom ne güzel hepsinin açık oturuyolar ama bizz, kapalı hapishane gibi duruyoz..off anlatırken bile daral geldi bana bak şimdiii :1ninca:
ne olsun burcucum ya bekliyoruz evde ne zaman doğar bu bebek diye çok şükür 36. haftamızıda doldurmak üzereyiz önümüzdeki çarşamba doktor kont.var çatı muayenesi yapar herhalde diye bekliyorum bakalım ne olacak sen nasılsın canım
kızlar biz geldik kızım 44 küsür cm :)) kilosuda 2070 maşallah kızımaçok keyfliydi ağzını açıp kapatıyordu dilini bile gördük koca yanağım ya bu arada arada yaptığı sivrilik sırtıymış geriniyormuş dr bu sefer memnun kaldı benden inşallah 30 gün daha böyle dayan sonra ne olursa olsun şişsende patlasanda sorun değil doğurursun dedi
bana göre de benim karnım baya aşağıda, çevrem de öle söylüyo ama doktorum bana da bi sıkıntı yok dedi rahatladım açıkcası
Seni gidi pisi senii..ee öle düşünceli olmaları tabiiki güzel cnm yerimseniben
Merhaba gurbet cim hoşgeldin..evet ilk bebikler geliyo hemide ikişer tane olaraktan allahımın izniyle)
:))))
ay bizdede tam tersi şeker:)))
ben üstümü örtmeden uyuyamıyorum her ne kadar donla yatsamda:))
ama kocişi kalsa dış kapıyı bile açıcak ceryan yapsın diye yanıyor adam:)
Bende valla gece gittim mutfak kapısınıda açayım dedim ceryan yapsın:)) bizimki ayaktaydı o sıralar..gitti kapattı hemen..yaaa beni deli etti dün anlatamam..hayır daha kendisi oturuyo ben yatıyom sana ne oluyo dimi..git otur sen tv unu izle..ama bizimkinde normaldede kapı pencere açmama huyu da vardır..perdeleri sıkı sıkıya kapatır..benim ruhumu daraltır yanii..yok dışardan içerisi görünürmüş..3.kattayız ve kimsenin kimseyi gördüğü yok yani..komşulara bakıyom ne güzel hepsinin açık oturuyolar ama bizz, kapalı hapishane gibi duruyoz..off anlatırken bile daral geldi bana bak şimdiii :1ninca:
:))) ah bu kocalar ahhh
ama kapı açık yatamam bende hiç hemen kalkar kapatırım heryeri:))
ama dediğin gibi bu aralar çok sıcak çekilmiyor yani kapı pencere kapalı
KIZLAR HEPıNıZE MERHABA, UMARIM HERŞEY YOLUNDADIR! kaydirigubbakcemile5
Ayyyyy çok heyecanlandım kuzum ya, sağlıkla kucağına almak da nasip olur inşallah!! Süper ya ilk bebelerimiz geliyo... delikafadulden Dualarımız seninle canımcım. :Saruboceq:
kızlar biz geldik kızım 44 küsür cm :)) kilosuda 2070 maşallah kızımaçok keyfliydi ağzını açıp kapatıyordu dilini bile gördük koca yanağım ya bu arada arada yaptığı sivrilik sırtıymış geriniyormuş dr bu sefer memnun kaldı benden inşallah 30 gün daha böyle dayan sonra ne olursa olsun şişsende patlasanda sorun değil doğurursun dedi
Canım çıkmam lazım acil... Senin sorunun karpal tunel olabilir. Aynı sorun benim sağ elimde var. 4 parmak hissiz. Yalnız bunun için ortopediste gitmelisin.
Kendinize iyi bakın kızlar. Yarın doktor amcamıza gideceğiz, bize dua edin...
Hoşgeldin canımmm. opuyorumnanaktan
Merhaba gurbet cim hoşgeldin..evet ilk bebikler geliyo hemide ikişer tane olaraktan allahımın izniyle)
Evet benimki de 7. ayda düştü aşağıya. Ara kanaması oldu. Kanaman olabilir, sancın olmazsa düzenli merak etme, bebeğin konumundan ve yaptığı baskıdan olabilirmiş. Çok acı olarak öğrendim.
Yukarıda anlattığım gibi, ayakta fazla kalıyorum + bebek de zamansız aşağıda olduğu için, "bir çeşit aşınma" demişti doktor.
canım demekki izmirden sonra ankara sana baya bi ferah gelmiş, ben geceleri su içinde kalıyorum eşim pencereyi de açtırmıyo bunalıyorum valla, ama tabi hamilelik baya etkiledi çünkü eşim rahatmış ben de öle bi anormal durum var yani
hım......anladım canım...ne bileyim ben de karnım aşağıda olunca,acaba erken doğum mu olabilir diye düşünüyorum....Allah korusun.....bebişlerimizin kilo alma döneminde böyle bir şey yaşamak istemem....
:))) ah bu kocalar ahhh
ama kapı açık yatamam bende hiç hemen kalkar kapatırım heryeri:))
ama dediğin gibi bu aralar çok sıcak çekilmiyor yani kapı pencere kapalı
Anaaammm sende fenaymışsın burcucum..ayy kocişine acımaya başladım ben şimdii..yazık değilmi bizeeeklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?