2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hım......anladım canım...ne bileyim ben de karnım aşağıda olunca,acaba erken doğum mu olabilir diye düşünüyorum....Allah korusun.....bebişlerimizin kilo alma döneminde böyle bir şey yaşamak istemem....

ne olsun burcucum ya bekliyoruz evde ne zaman doğar bu bebek diye çok şükür 36. haftamızıda doldurmak üzereyiz önümüzdeki çarşamba doktor kont.var çatı muayenesi yapar herhalde diye bekliyorum bakalım ne olacak sen nasılsın canım

kızlar biz geldik kızım 44 küsür cm :)) kilosuda 2070 maşallah kızıma çok keyfliydi ağzını açıp kapatıyordu dilini bile gördük koca yanağım ya bu arada arada yaptığı sivrilik sırtıymış geriniyormuş dr bu sefer memnun kaldı benden inşallah 30 gün daha böyle dayan sonra ne olursa olsun şişsende patlasanda sorun değil doğurursun dedi

Canım çıkmam lazım acil... Senin sorunun karpal tunel olabilir. Aynı sorun benim sağ elimde var. 4 parmak hissiz. Yalnız bunun için ortopediste gitmelisin.
Kendinize iyi bakın kızlar. Yarın doktor amcamıza gideceğiz, bize dua edin...

Evet benimki de 7. ayda düştü aşağıya. Ara kanaması oldu. Kanaman olabilir, sancın olmazsa düzenli merak etme, bebeğin konumundan ve yaptığı baskıdan olabilirmiş. Çok acı olarak öğrendim.

:gitme: ah canım yaaaa.....kanama diyince ürperdim şimdi....umarım olmaz...:gitme: bebek de bir türlü normal durmuyor ki canımı çok acıtıyor...doktora dün gittim ve bana ayaklar aşağıda dedi...zaten doğuma kadar sık sık yer değiğştirirmiş...bilmiyorum yaa....sağlıcakla kucağımıza alsaydık bi....

Seni gidi pisi senii..ee öle düşünceli olmaları tabiiki güzel cnm yerimseniben

Merhaba gurbet cim hoşgeldin..evet ilk bebikler geliyo hemide ikişer tane olaraktan allahımın izniyle )

ay ne güzel sen evde bekliyosun ya biz şu pis işyerlerinde:)
sıcaktan terler döküyorum valla saçım başım ıpıslak bide pantolonum:)
ay senin bebiş kocaman olmuş maşallah canımcım
hayırlısı olsun inşallah en güzel hayırlı zamanda gelir meleğin

bende iyi sayılırım canım yaa heycan telaş korku karmakarışık duygular içindeyim
3 haftam kaldı bi işten çıksam evde yapacak çok iş var vakitte hemen geçer inşallah

hoşgeldin canım
maşallah 41 kere maşallah kızınaopuyorumnanaktan
sende hayırlısıyla doğurursun inşallah hepimiz canım

Hoşgeldin canımmm. opuyorumnanaktan

Hoşgeldin canım, maşallah kızına. Benim randevum da yarın 13:30 da. Bakalım bizimkisi ne kadar olmuş . opuyorumnanaktan

Güle güle canım ,yarın görüşürüz.opuyorumnanaktan

karpal tünel e baktımda inşallah değildir.öyle aman aman agrım falan yok ama uyuşma var hafif.ellerimi yumruk yapıp sıktığımda parmaklarım agrıyor.sizce karpal tünel mi bu?

valla burcucum bu halimle çalışsam ne koyardı bana anlatamam allahım sabır versin sizlere ne diyeyim

bu arada aspirincim maşallah güzel kızına çok sevindim

halisnammm yeni konumuz hayırlı uğurlu olsun canım sana birşey diyeceğim orada muhtemel doğum tarihim 4 ağustos yazıyor doktorum 1 ağustos dedi bana düzeltirsen çok sevinirim canımmm

Hoşgeldin canımmm. opuyorumnanaktan

Hoşbulduk Damlacım.. Kuzun nasıl bakim?

Merhaba gurbet cim hoşgeldin..evet ilk bebikler geliyo hemide ikişer tane olaraktan allahımın izniyle )

Evet ya süper gerçekten..

Hadi hayırlı olsun bakalım. :Saruboceq:

Hımm anladım cnm..geçmiş olsun..umarım birdaha olmaz böle bi sıkıntı..

Ayy hemde nasıl cnm..izmirden gelince farkı çok iyi anlıyosun..buralıysan anlamayabilirsin ama benim gibi ordan gelince burası cennet cennet..hiç sıcak diyeee söylenmeyin yaniii..gerçi şimdi hamileyiz hepimiz söylenebiliriz izin veriyorum

Yok cnm içini ferah tut kesniliklee..dediğim gibi biraz da yapı meselesi o konu..endişelenme hiç boşuna yerimseniben

Hoşgeldin ve gözün aydın..maşallah kızına kilosu gayet iyiymiş..benimde karnımda sol taraf hep şişiyo acaba sırtımı bizimkininde??

muhtemelen sırtıdır sier bende baya şaşırdım en çok canımı yaka yeri meğer sırtıymış ayakları o kadar rahatsız etmiyor
bu arada kayınvalidemdeyim kalbm çok temiz geçen bahsetmiştim her seferinde geliyor diye bu sefer gelemedi sempatiksalakcinni

burcu bende senn gibi kapı falan açık yatamazdım hayatta ankara alışkalığı evlendiğm ilk senede öyleydm aa sonra bi baktım buralarda kapı kapalı yatılmıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…