valla burcucum bu halimle çalışsam ne koyardı bana anlatamam allahım sabır versin sizlere ne diyeyim
bu arada aspirincim maşallah güzel kızına çok sevindim
halisnammm yeni konumuz hayırlı uğurlu olsun canım sana birşey diyeceğim orada muhtemel doğum tarihim 4 ağustos yazıyor doktorum 1 ağustos dedi bana düzeltirsen çok sevinirim canımmm
muhtemelen sırtıdır sier bende baya şaşırdım en çok canımı yaka yeri meğer sırtıymış ayakları o kadar rahatsız etmiyor bu arada kayınvalidemdeyim kalbm çok temiz geçen bahsetmiştim her seferinde geliyor diye bu sefer gelemedi sempatiksalakcinni
Bende ya sırtı ya poposu diye düşünüyodum :)) bazende böle baya altlarda şeyimin oaralara vuruyo o da ellerimi ki o zaman..çünkü başaşağı duruyo bizimki..
herkese merhaba güzel anneler uzun süredir giremiyodum
çok sıcak havalar benim evimde çok sıcak olduğu için gündüzleri anneme kaçıyorum
akşamlarıda kendimi dışarı atıyorum valla çok zorlanıyoruz bu sıcaklarda allah hepimizin yardımcısı olsun
demek yarın ilk bebişlerimiz geliyo hee hadi bakalım hayırlısı
doruktan güzel haberler bekliycez
çok sıcak havalar benim evimde çok sıcak olduğu için gündüzleri anneme kaçıyorum
akşamlarıda kendimi dışarı atıyorum valla çok zorlanıyoruz bu sıcaklarda allah hepimizin yardımcısı olsun
halisnammm yeni konumuz hayırlı uğurlu olsun canım sana birşey diyeceğim orada muhtemel doğum tarihim 4 ağustos yazıyor doktorum 1 ağustos dedi bana düzeltirsen çok sevinirim canımmm
elleriyle ayakları hemen hemen aynı yerdeydi banada oluyor öyle aşağıdan vurma o da kesin kafası :) eller ayaklar kesmiyor artık bizimkileri neyse sağlıklı olsunlarda bol bol tepinsinler ayy bu arada cidden yarın bebekler geliyor allah yardımcısı olsun inşallah sağ salim alır kucağına bebeklerini asıl maraton onun için yarından sonra başlıyor:)