Hımm anladım cnm..geçmiş olsun..umarım birdaha olmaz böle bi sıkıntı..
Ayy hemde nasıl cnm..izmirden gelince farkı çok iyi anlıyosun..buralıysan anlamayabilirsin ama benim gibi ordan gelince burası cennet cennet..hiç sıcak diyeee söylenmeyin yaniii..gerçi şimdi hamileyiz hepimiz söylenebiliriz izin veriyorum
Yok cnm içini ferah tut kesniliklee..dediğim gibi biraz da yapı meselesi o konu..endişelenme hiç boşuna yerimseniben
Hoşgeldin ve gözün aydın..maşallah kızına kilosu gayet iyiymiş..benimde karnımda sol taraf hep şişiyo acaba sırtımı bizimkininde??
Anaaammm sende fenaymışsın burcucum..ayy kocişine acımaya başladım ben şimdii..yazık değilmi bizeeeklava:
çok fenayımdır o konuda:))
diil yazık size , bize yazık esas:))
burcu bende senn gibi kapı falan açık yatamazdım hayatta ankara alışkalığı evlendiğm ilk senede öyleydm aa sonra bi baktım buralarda kapı kapalı yatılmıyor :)
evet oralarda yatılmaz tatlım
ya zaten ankara artık senin bildiğin ankara değil:))
geceleri serin hava kararınca başlıyor yağmur:))
vuuvuu rüzgarlar:)) gündüzle gece arası çok farklı :)
herkese merhaba güzel anneler uzun süredir giremiyodum
çok sıcak havalar benim evimde çok sıcak olduğu için gündüzleri anneme kaçıyorum
akşamlarıda kendimi dışarı atıyorum valla çok zorlanıyoruz bu sıcaklarda allah hepimizin yardımcısı olsun
demek yarın ilk bebişlerimiz geliyo hee hadi bakalım hayırlısı
doruktan güzel haberler bekliycez
selam canım hoşgeldin nasılsın
ayy keşke bende evde olsamda atsam kendimi annişe onun evi çok serin:))
üfff bir gidiyorum bir geliyorum canım sıkılıyor...
napıyosunuz?
ay keşke bizde gidebilsek
hep kalıyoruz burda:))
merhaba kızlar ben geldim
ay dorukcuk yarın doğurcakmııı ayy çok heycanlı allahım sağlıcaklan yavrucaklarını kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlerin başınaaa
aspirincim maşallah bebişinee
hoşgeldin canımmmopuyorumnanaktan
Bizde geldik SELAMLAR
merhaba canımcım hoşgeldin nasılsın
ellerine sağlık başkanım ama beni ve kızım azrayı yazmamışsındüzelttim tatlım.. vakitlice gelsin inş..
halisnacım bende kızımın adını Bade koyucam allah izin verirse ekleyebilirsin tatlım listeye:))
ayyy kızıma adaşda gelmiş:)
akıllı uslu bade'ler olsunlar inşallah....
herkese merhaba bu kavuran sıcaktAn nefes alamıyorum
odayı bitirdim ekliycem resimleri ama ben bu resim yükleme işinde yine sorun yasadım seciyorum iş yüklemeye gelince sayfa siliyor yüklediğim resimleri o yuzden yardım isteyeceğim...
halisna burda isen yardımcı olabilirmisin
ekledim canımm:)ellerine sağlık başkanım ama beni ve kızım azrayı yazmamışsınbizi de ekler misin?
beklenen doğum tarihi 23 ağustos...
özelden msj attım canım..ayyy kızıma adaşda gelmiş:)
odayı bitirdim ekliycem resimleri ama ben bu resim yükleme işinde yine sorun yasadım seciyorum iş yüklemeye gelince sayfa siliyor yüklediğim resimleri o yuzden yardım isteyeceğim...
hoşbulduk angelcim :))
ayyy kızıma adaşda gelmiş:)
h.bulduk kızlar bu sıcakda hamile bir bayan nasıl olabiliyorda öleyiz işte :)idare etmeye calısıyoruz.
defnecim cantamı hazırladım belli olmaz ne olucağı kimsede yok ki ani doğuma gitsem yandık tedbirliyim yani artık yaklastık sona ki hazırlamayan cok kalmamıstır dimi aramızda
merhaba arkadaşlaaaar.
iyi yapmışsın aysuncum...
benim çoktan hazırdı zaten bugünde elden geçirdim 1 kere daha eksik var mı diye..
didemcim hoşgeldin...
didemcim göğüs ucu kapsülüne ne zaman başlasak be kuşum?
lansinoh kreme başlayacağım ben yakında...diğer kremim bitsin...
emzirmek için emzirme südyeni mi alsam acaba bir tek o eksik..
ne yapsam ki yoksa bu emzirme atleti daha mı iyi siz ne kullanıcaksınız?
bir de sadece doğumda kullanılmayacak tabii.birdaha emzirdikçe kullanımı
kolay olan birşey olmalı...
benim daha hiçbişey hazır değil. herşeyi aldık ama ne yıkandı ne ütülünedi. çanta manta hakgetire.
şekerlere bile başlamadım.
şeker deyince aklıma geldi sizs bişey sorayım. şimdi ben mevlüt için kelebekli lavanta yapıcam. ama hastane için çikolata dağıtıcam. çikoltayı da ist. da mabelde paketli madlenler var. onun etiketini çıakrıp bundan hazırlamak istiyorum. altına da "eksik parçamızı tamamladın haoşgeldin Nazlı" yazıcam nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?