2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

offf kızlar bende kaçıyorum biran önce çıkım şu evden bakalım çok sıcak olmaya başladı
görüşmek üzere kendinize iyi bakın

halisnacım bende kızımın adını Bade koyucam allah izin verirse ekleyebilirsin tatlım listeye:))

ayyy kızıma adaşda gelmiş:)

akıllı uslu bade'ler olsunlar inşallah....

herkese merhaba bu kavuran sıcaktAn nefes alamıyorum

odayı bitirdim ekliycem resimleri ama ben bu resim yükleme işinde yine sorun yasadım seciyorum iş yüklemeye gelince sayfa siliyor yüklediğim resimleri o yuzden yardım isteyeceğim...

halisna burda isen yardımcı olabilirmisin

h.bulduk kızlar bu sıcakda hamile bir bayan nasıl olabiliyorda öleyiz işte :)idare etmeye calısıyoruz.
defnecim cantamı hazırladım belli olmaz ne olucağı kimsede yok ki ani doğuma gitsem yandık tedbirliyim yani artık yaklastık sona ki hazırlamayan cok kalmamıstır dimi aramızda

AMİNNNNNNNNNNNNN
yaa sende mi bade koyucan çok güzel bir isim biz eşimle flört ederken ilerde kızımız olursa bade koyalım diye hayal kuruyoduk zatiii daha evlenmeden belliydi adı

bu arada benimde valizim hazır ve de nazırr alkisalkisalkis

ellerine sağlık başkanım ama beni ve kızım azrayı yazmamışsın bizi de ekler misin?
beklenen doğum tarihi 23 ağustos...
ekledim canımm:)

özelden msj attım canım..

iyi yapmışsın aysuncum...
benim çoktan hazırdı zaten bugünde elden geçirdim 1 kere daha eksik var mı diye..
didemcim hoşgeldin...

hoşbulduk angelcim :))

Şeniz

hoşgeldin canım
inşallah akıllı uslu olur meleklerimiz:)
aynen öle ol kadar sıcakki piştim kavruldum resmen
resimleride bekliyoruz

evet çok zor oluyor ama idare ediyoruz
Allah ım sabır versin hepimize

merhaba arkadaşlaaaar.

merhabalarropuyorumnanaktan

didemcim göğüs ucu kapsülüne ne zaman başlasak be kuşum?
lansinoh kreme başlayacağım ben yakında...diğer kremim bitsin...

iyi yapmışsın aysuncum...
benim çoktan hazırdı zaten bugünde elden geçirdim 1 kere daha eksik var mı diye..
didemcim hoşgeldin...

benim daha hiçbişey hazır değil. herşeyi aldık ama ne yıkandı ne ütülünedi. çanta manta hakgetire.

şekerlere bile başlamadım.

şeker deyince aklıma geldi sizs bişey sorayım. şimdi ben mevlüt için kelebekli lavanta yapıcam. ama hastane için çikolata dağıtıcam. çikoltayı da ist. da mabelde paketli madlenler var. onun etiketini çıakrıp bundan hazırlamak istiyorum. altına da "eksik parçamızı tamamladın haoşgeldin Nazlı" yazıcam nasıl?

Eklentiler

• $bebek_cikolatasi.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 24
emzirmek için emzirme südyeni mi alsam acaba bir tek o eksik..
ne yapsam ki yoksa bu emzirme atleti daha mı iyi siz ne kullanıcaksınız?
bir de sadece doğumda kullanılmayacak tabii.birdaha emzirdikçe kullanımı
kolay olan birşey olmalı...

didemcim gönder bana yıkayıp ütüleyip geri gönderiym sana valla yakın olsak
yapardım sana kuşum işim kalmadı ne de olsa...:)))

ben emzirme atleti almamıştım ilk doğumda, hep sırtım tutuldu. emzirme sütyeni de 1 sene falan hep kullandım. baya eskidi. şimdi 3-4 atletle 2 sütyen alıcam. bu hafta sonu. bi tek onlar eksik kaldı.

çok güzel canım çok uygun bir yazı bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…