ekledim canımm:)
ellerine sağlık teyzesi:)
didemcim gönder bana yıkayıp ütüleyip geri gönderiym sana valla yakın olsak
yapardım sana kuşum işim kalmadı ne de olsa...:)))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!
kelimelerin bittiği yerdeyim heyecandan elim ayağım birbirine karışıyor...
YARIN SABAH 9 DA DOĞUMA GİDİYORUM....
dua edin bana nolur çok endişeliyim. korkuyorum mutluyum hüzünlüyüm bende bilmiyorum neyim ama duygularım karmakarışık.....
Bebişler geliyor:http://www.kadinlarkulubu.com/agusto...i-geliyor.html (2010 Ağustos Bebişleri Geliyor :))
Doğum Hikayeleri:http://www.kadinlarkulubu.com/agusto...ikayeleri.html (2010 Ağustos Annelerinin Doğum Hikayeleri)
yeni konularımız.. ilk sayfada linkler mevcut..
ben de sepetimin her yannı söktüm beyaz gelinlik gibi birşey di...
kınada kullanmıştık.şimdi nasıl süslesem diye düşünüyorum.dünyanın
şeyini aldım mavi tül saten geniş dar kurdele yapıştırılan boncuklardan
organze kurdele büssürü şey ama nasıl bir süsleme yapsam bilemiyorum...
bir de altın yastığı yapıcam malzeme bol da tasarım yapmakta iş...
emzirmek için emzirme südyeni mi alsam acaba bir tek o eksik..
ne yapsam ki yoksa bu emzirme atleti daha mı iyi siz ne kullanıcaksınız?
bir de sadece doğumda kullanılmayacak tabii.birdaha emzirdikçe kullanımı
kolay olan birşey olmalı...
Ayyyyyyyyyyyy superrrrrrrrr nasıl heyecanlandım , Allahhh yardımcın olsun hem senin hem bebişlerin , Dualarımız sizlerle canım, Derin derin nefes al herşey iyi geçecek inşallah kuzuların ile yarın birarada olacaksın , Şimdiden hayırlı olsun, Bütün detayları istiyoruz .... Çooook öptümmmmmmmmm
offffffffffffffffffffffffff kızlar çok tuhafım ya... eksik bişiler kaldımı bilmiyorum... akşamkuaföre gidip saçlarımı ördürcem nasıl olur sice? salık salık çok sıcaklarım hemde şık durur die düşündüm.... hastane için şeker almadık bide onu halledicez akşam.... aklıma başka bişide gelmioüffff allahım yardım et....
yaaa didemcim ben emzirme südyeni almıştm hatta kullanıyorum da rahat olsun diye..
şu anda rahat benim için ama dışarı çıkarken falan hiç kullanasım yok..çünkü hiç toparlamıyor..
alırsam öyle bişi almak istemiyorum marka falan biliyor musun hani şu markanınki çok iyi dediğin...
offffffffffffffffffffffffff kızlar çok tuhafım ya... eksik bişiler kaldımı bilmiyorum... akşamkuaföre gidip saçlarımı ördürcem nasıl olur sice? salık salık çok sıcaklarım hemde şık durur die düşündüm.... hastane için şeker almadık bide onu halledicez akşam.... aklıma başka bişide gelmioüffff allahım yardım et....
didemcim göğüs ucu kapsülüne ne zaman başlasak be kuşum?
lansinoh kreme başlayacağım ben yakında...diğer kremim bitsin...
ağlıycam şimdi yaaasenağlama
ah canım saol. bu hafta sou da yapamıycam .annem gelecek. egenin beşiğini düzenliycez. mavileri pembe yapıcaz. çarşı pazar kumaş işlerimiz var. haftaya da izne ayrılıyorum. anca o zaman yapıcam da yüreğim ağzımda ama. çünkü abisi gibi aceleci olursa ben haftaya çarşamba doğururum. ege 36,5'da doğmuştu. zaten hep rüyamda doğuma gidiyorum tek derdim hiçbişey hazır değil.
bi de pazar bi arkdaşım doğum yaptı. plazentası yaşlanmış ve suyu azalmış.37 haftada aldılar bebeği. bay ahazırlıksıdı o da. ben de etkilendim sanırım.
ayy evet son rotüşlar tatlım yaaa dualarımz seninleeee :teytey::teytey::teytey:offffffffffffffffffffffffff kızlar çok tuhafım ya... eksik bişiler kaldımı bilmiyorum... akşamkuaföre gidip saçlarımı ördürcem nasıl olur sice? salık salık çok sıcaklarım hemde şık durur die düşündüm.... hastane için şeker almadık bide onu halledicez akşam.... aklıma başka bişide gelmioüffff allahım yardım et....
dur ben de bakayım bişeyler.
sepet nasıl? yayvan geniş bişey mi?
biz hazır bebek arabası şeklinde sepetlreden aldık. kelebekli lavantaları ona koyucaz. çikolataları da benim bi tane çay kutum varı. hani poşet çayları koyduğumuz. cilasız düz ahşeptı. onu pembeye boyuycaz ve çikoltanın üzerindeki leylek resminin büyüğünü üzerine yapıştırıp kenarına minik kurdeleler de yapıştırıcam.
dur ben de bakayım bişeyler.
sepet nasıl? yayvan geniş bişey mi?
biz hazır bebek arabası şeklinde sepetlreden aldık. kelebekli lavantaları ona koyucaz. çikolataları da benim bi tane çay kutum varı. hani poşet çayları koyduğumuz. cilasız düz ahşeptı. onu pembeye boyuycaz ve çikoltanın üzerindeki leylek resminin büyüğünü üzerine yapıştırıp kenarına minik kurdeleler de yapıştırıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?