2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de sepetimin her yannı söktüm beyaz gelinlik gibi birşey di...
kınada kullanmıştık.şimdi nasıl süslesem diye düşünüyorum.dünyanın
şeyini aldım mavi tül saten geniş dar kurdele yapıştırılan boncuklardan
organze kurdele büssürü şey ama nasıl bir süsleme yapsam bilemiyorum...

bir de altın yastığı yapıcam malzeme bol da tasarım yapmakta iş...

didemcim gönder bana yıkayıp ütüleyip geri gönderiym sana valla yakın olsak
yapardım sana kuşum işim kalmadı ne de olsa...:)))

ah canım saol. bu hafta sou da yapamıycam .annem gelecek. egenin beşiğini düzenliycez. mavileri pembe yapıcaz. çarşı pazar kumaş işlerimiz var. haftaya da izne ayrılıyorum. anca o zaman yapıcam da yüreğim ağzımda ama. çünkü abisi gibi aceleci olursa ben haftaya çarşamba doğururum. ege 36,5'da doğmuştu. zaten hep rüyamda doğuma gidiyorum tek derdim hiçbişey hazır değil.
bi de pazar bi arkdaşım doğum yaptı. plazentası yaşlanmış ve suyu azalmış.37 haftada aldılar bebeği. bay ahazırlıksıdı o da. ben de etkilendim sanırım.

yaaa didemcim ben emzirme südyeni almıştm hatta kullanıyorum da rahat olsun diye..
şu anda rahat benim için ama dışarı çıkarken falan hiç kullanasım yok..çünkü hiç toparlamıyor..
alırsam öyle bişi almak istemiyorum marka falan biliyor musun hani şu markanınki çok iyi dediğin...

offffffffffffffffffffffffff kızlar çok tuhafım ya... eksik bişiler kaldımı bilmiyorum... akşamkuaföre gidip saçlarımı ördürcem nasıl olur sice? salık salık çok sıcaklarım hemde şık durur die düşündüm.... hastane için şeker almadık bide onu halledicez akşam.... aklıma başka bişide gelmioüffff allahım yardım et....

Ayyyyyyyyyyyy superrrrrrrrr nasıl heyecanlandım , Allahhh yardımcın olsun hem senin hem bebişlerin , Dualarımız sizlerle canım, Derin derin nefes al herşey iyi geçecek inşallah kuzuların ile yarın birarada olacaksın , Şimdiden hayırlı olsun, Bütün detayları istiyoruz .... Çooook öptümmmmmmmmm

dur ben de bakayım bişeyler.
sepet nasıl? yayvan geniş bişey mi?

biz hazır bebek arabası şeklinde sepetlreden aldık. kelebekli lavantaları ona koyucaz. çikolataları da benim bi tane çay kutum varı. hani poşet çayları koyduğumuz. cilasız düz ahşeptı. onu pembeye boyuycaz ve çikoltanın üzerindeki leylek resminin büyüğünü üzerine yapıştırıp kenarına minik kurdeleler de yapıştırıcam.

ben emzirme atleti aldım süper rahat sütyen gibim hemde sıkı alt kısmı göbeğide sarar sonrasında iyi yani sen bilirsin tabi üşünüyormuş ya lohusayken atlet daha iyi olur dedim kendim için

ben mustelanın meme ucu bakım kreminden almıştım başladım bugün sürmeye valla yakında doğum yapan çok arkaşdım oldu hepsi meme ucundan fena çekti korkuma başladım ben

çokkkk teşekkür ederim canım... hepiniz duamda olacaksınız...

yoktur şekerim eksik bişey içini ferah tut.heyecan yapma kızlarını düşün minik minik
eller ayaklar ikisi iki kolunda ahh ahh ne tatlılar düşün..
saçlarını ördürebilirsin canım yakıştığını düşünüyorsan iyi fikir tabii hoş olur fotoğraf falan
da çekilir...
bu arada sezeryanın nasıl olacak canım genel anestezi altında mı?

canım elija'nınkiler iyi. toparlayıcı modeli de var. öykle lömbür lömbür durmuyo. ben ondan alıcam.

canım ben atletinden almadım ama 2 tane sütyen aldım
çok kullanışlı gibi açma yerleri falan
hemde millet gibi kocaman ortaya açmıcaz :) böle çok üsturuplu olucak ben çok beğendimkaydirigubbakcemile3
ama atlette almalımıyız bilmiyorum belki bide o atletlilerden alırım

ay canım ördür çok cücel ve tatlı olursun:kedi:
hemde rahat edersin dediğin gibi iki bıdıkla uğraşcaksın kolay diil:kedi:
Allah ım yardım eder canım merak etme dualarımız seninleŞeniz

Doruk ilk face de gördüm yarın doğum yapıcağını bebklerine kavusacağını oradan öğrendim gözlerim doldu inan inş.kolay rahat bir doğum olur senin için iyi haberlerinle gel inş...

didemcim göğüs ucu kapsülüne ne zaman başlasak be kuşum?
lansinoh kreme başlayacağım ben yakında...diğer kremim bitsin...

ben vallahi bugun itibari ile kullandım çünkü gögüslerimin ucu agrıyor ve catlamış şimdiden böle pütürlü olmuş biraz sürdüm....

ben sütyen tercih ettim ama atlet giymediğimden zaten sütyende penye oldugu için rahat bence...

hoşgeldin canım
inşallah akıllı uslu olur meleklerimiz:)
aynen öle ol kadar sıcakki piştim kavruldum resmen
resimleride bekliyoruz

hoşbulduk canım amin insallahh

beceremedim halisnaya mail atıyorum şimdi o ekliycek hemen:)

çokk heyacanlandım duyunca allah yardımcın olsun sağlıcakla kucağına al insallah

saçları ördürmek çok iyi fikir bence ferah ferah ,ama çok rahatsız etmesse seni..

ağlıycam şimdi yaaasenağlama

bende bi hoşş oldum yaa

hay allah korusun kız gelmesin daha hazır olursun ama yakında bence gözün de buyutuyosundur bi de şimdi hepsi hallolur...

ayy evet son rotüşlar tatlım yaaa dualarımz seninleeee :teytey::teytey::teytey:

çok iyi fikir bende aynen bebek arabası aldım lavantalı şeyleri ona koycam bide yuvarlak sepet aldım onada çikolata koycam haztane için

yusyuvarlak yayvan değil öylebi de bildiğin sepet işte.
amaaan bi şekilde süslüycem yani ne yaparsam güzel oluyor
o malzemelrele.sateni sarıcam önce yapıştıra yapıştıra üzerine tül
kurdele bişeyler yapıcam...
sepet almak istemedim ben var zaten vitrinin tepesinde durup duruyor ne
gerek var dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…