merhaba arkadaşlar;sizleri takip etsemde pek sık yazamıyorum maalesef
ama ilk bebeklerimiz geliyormuş bugün inşallah sağlıkla annesinin kucağındadırlar bebişler.
ben de yavaş yavaş eksikleri tamamlamaya çalışıyorum. ama bi türlü sterilizatör bulamadım genelde mikrodalga fırın için ve benim yokpeki siz arkadaşlar sterilizatör olarak hangi marka ve modeli aldınız?
yardımcı olursanız sevinirim.:))
İkinize de maşallah , gözünaydın arkadaşım. Dr diyince aklıma geldi hem randevu alayım , hem de biraz önce eşim aradı Dr. bir arkadaşı ile rastlaşmış onun da eşi yeni doğum yapmış geçen hafta. Biraz laflamışlar ; Humana still tee almıştım ya o da ondan bahsetmiş ama doğumdan 1 hafta 10 gün önce içmeye başlamamı çok faydasını göreceğimi söylemiş. Ben de size ileteyim :)) Çay ama granülmüş oralet gibi soğuk da sıcakta içiliyormuş , çay diyince korkmuştum üstünü okudum rahatladım :)) Yarasın hamişlerrr
kızlar dorukk tan haber varmııı?doğum bitmiştir demi artık.
İkinize de maşallah , gözünaydın arkadaşım. Dr diyince aklıma geldi hem randevu alayım , hem de biraz önce eşim aradı Dr. bir arkadaşı ile rastlaşmış onun da eşi yeni doğum yapmış geçen hafta. Biraz laflamışlar ; Humana still tee almıştım ya o da ondan bahsetmiş ama doğumdan 1 hafta 10 gün önce içmeye başlamamı çok faydasını göreceğimi söylemiş. Ben de size ileteyim :)) Çay ama granülmüş oralet gibi soğuk da sıcakta içiliyormuş , çay diyince korkmuştum üstünü okudum rahatladım :)) Yarasın hamişlerrr
ben geldim uyudum duş aldım yemek yedim kendime geldim oh dünya varmış:))
ben ilk doğumumda herhalde bi 50 kutu içmişimdir. tadını da seviyodum. ama aklınızda olsun içinde çemenotu var bebeğin kakasını hafif yeşil yapıyo. paniklemeyin benim gibi.
Evet zaten doktor 2 hafta önce kilo artımı bu haftadan sonra artıcak demişti. Bakalım doğduklarında kaç kilo olucaklar. ben bu hafta en fazla 2100 falan bekliyodum.
Hani bize sütlaç .cokacimcoook cokacimcoook kaydirigubbakcemile3
herkeze merhaba... bende geldım... dun doktorumuzdaydık... bebişim 2300 kusur olmus boyumuzda 45 cm... haftasıyla uyumlu dedı doktorumuz... nstye gırdık kalp atısları cok guzel bebegın ddı... doktor en cok kalp atıslarını begendı:):).) suyu cok guzel dedı... 23 temmuz son kontrol dedı... sonra dogumu beklıcez 23unden sonra dedı.. ıns hayırlısıyla gelır bebısım:):):)
Birebir tuana halıdan mı alıyorlarmış. çok saçma. belki üreticilerinde alıyorlardır. sipariş falan verirsen de kapıda ödeme yap. ne olur ne olmaz. sen çilektekine baktın mı?
bi de mondo bebe mobilyada var ayıcıklı halılar.
Gel şekerim yeriz beraber zaten ne çok oldu koyacak tas bulamadım , Sabah Serdemm anlatmıştı Dr. sütlaç ye demiş diye ben de yapayım dedim , 1 litre sütten çoğaldıkça çoğaldı az daha taşırıyordum tencere tıka basa doldu bir daha yarım litreden yapacam yarı yarıya koyarım malzemeyi :)) İnşallah iyi olmuştur da bu kadar tas ziyan olmasınnn
herkeze merhaba... bende geldım... dun doktorumuzdaydık... bebişim 2300 kusur olmus boyumuzda 45 cm... haftasıyla uyumlu dedı doktorumuz... nstye gırdık kalp atısları cok guzel bebegın ddı... doktor en cok kalp atıslarını begendı:):).) suyu cok guzel dedı... 23 temmuz son kontrol dedı... sonra dogumu beklıcez 23unden sonra dedı.. ıns hayırlısıyla gelır bebısım:):):)
saol canım. ben de bakayım bi daha evet biraz pahalı ama yapacak bişe yok. bi de weewell diye bir marka var o biraz daha fiyet olarak uygun ama acaba bu markayı kullanan veya duyan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?