2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben chicco aldım % 25 indirim var şuanda , ama yinede biraz tuzlu e-bebekten aldım. Diğerlerinin de içine arada asid falan koyacakmışın , tasın içine su koyuyorsun kaynıyor o kadar biraz da üfürük gibi gözüktü bana. Daha denemedim ama daha oturaklı gözüktü , inşallah da öyledir.

ben ilk doğumumda herhalde bi 50 kutu içmişimdir. tadını da seviyodum. ama aklınızda olsun içinde çemenotu var bebeğin kakasını hafif yeşil yapıyo. paniklemeyin benim gibi.

herkeze merhaba... bende geldım... dun doktorumuzdaydık... bebişim 2300 kusur olmus boyumuzda 45 cm... haftasıyla uyumlu dedı doktorumuz... nstye gırdık kalp atısları cok guzel bebegın ddı... doktor en cok kalp atıslarını begendı:):).) suyu cok guzel dedı... 23 temmuz son kontrol dedı... sonra dogumu beklıcez 23unden sonra dedı.. ıns hayırlısıyla gelır bebısım:):):)

kızlar dorukk tan haber varmııı?doğum bitmiştir demi artık.

Daha yok sanırım haber. Ben de onu merak ediyorum.opuyorumnanaktan

Teşekkürler canım.opuyorumnanaktan

ben geldim uyudum duş aldım yemek yedim kendime geldim oh dünya varmış:))

Hoşgeldin canım. opuyorumnanaktan Afiyet olsun.

ben ilk doğumumda herhalde bi 50 kutu içmişimdir. tadını da seviyodum. ama aklınızda olsun içinde çemenotu var bebeğin kakasını hafif yeşil yapıyo. paniklemeyin benim gibi.

dıdemcım agdında terınde falan kokmuyomu cemen otu...

Gel şekerim yeriz beraber zaten ne çok oldu koyacak tas bulamadım , Sabah Serdemm anlatmıştı Dr. sütlaç ye demiş diye ben de yapayım dedim , 1 litre sütten çoğaldıkça çoğaldı az daha taşırıyordum tencere tıka basa doldu bir daha yarım litreden yapacam yarı yarıya koyarım malzemeyi :)) İnşallah iyi olmuştur da bu kadar tas ziyan olmasınnn

drdan gelenler annişler maşallah bebeklerinize artık sık sık görüyoruz bebeklerimizi bizde 16-20 si arası gidicez

Hoşgeldin canım. Maşallah kızına. opuyorumnanaktan Ben de haftaya giricem nst ye. opuyorumnanaktan

dimi yaa saçma geldi bana da ama ben dedim tuanadanmı alıyorsunuz evet tuana gelişim halıcılıktan alıyoruz toplu aldığımız için fiyatlar uygun dedi.bir de bi halı kodu verdi bana tuananın sitesinden bu halıya bakın eğer beğenirseniz çok uyguna verebiliriz dedi.
çünkü sipariş verip almamışlar halıyı 3 boyda falanmış.yani bu tuanayla baya bi alakaları
var gibime geldi ama güvenemiyor insan bir de fiyat olarak iyi değil mi gerçi yine pahalı ama 675 tl lik halı yerine aynı halı yani 365 tl????? eğer alırsakta kapıda ödeme yaparız
dediğin doğru...

çilektekine baktık turkuaz olan var bitane onu çok beğendik hatta akşam avm de baktık
tekrar yakından gördük rengi daha canlı bizim odaya göre ama ölçüler tutsaydı hiç düşünmeden alalım diyecektim eşime ölçüsü buyuk 1 e 1 buçuğu da yokmuş...
diğerine şimdi bakayım....mondo bebe ye...

Taslarımı alıp geliyorum o zaman. sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

off evde süt yok ve ben 2 gündür süt içmedim vicdan azabı çekiyorum aynı zamanda yumurta ve yoğurtta yok eşime kızıyorum cidden bi alışverişe gidemedik işleri yüzünden

Ben de 19 temmuzda gidecem dr'a kısmetse 3 hafta bitmiş olacak daha hiç NST'ye girmedim gereksiz dedi bakalım bu sefer girecek miyim doğum yaklaşıyor malum :)) 19 Temmuzdan sonra 2 hafta sonra da 1 hafta dedi daha 5 hafta var demek oluyor ...

saol canım. ben de bakayım bi daha evet biraz pahalı ama yapacak bişe yok. bi de weewell diye bir marka var o biraz daha fiyet olarak uygun ama acaba bu markayı kullanan veya duyan oldu mu?

yaa 1 zararı olmazmıymış peki..doktoruma sorayım ben bunu...
ben de 1 kutu var şu an devamını alıcaz inşallah doğum çantama koydum..

cnm mşlh bebişine.bende haftaya gidicem.sonrada çatı muayenesine.artık her hafta gidicem.yaklaştı doğumlar.

saol canım. ben de bakayım bi daha evet biraz pahalı ama yapacak bişe yok. bi de weewell diye bir marka var o biraz daha fiyet olarak uygun ama acaba bu markayı kullanan veya duyan oldu mu?

Ben de weewell ve chicco arasında kaldım ama dediğim gibi weewelin ortasında metal bir tas var içine suyu koyuyorsun o da kaynıyor aynı su buhar orda dönüyor olay bu ... Arada pas yapmasın hiyjen için bir de bilmem ne asidi alacaksın orda satıyorlar onunla kaynatacaksın v.s. Fiyatları yarı yarıya... Ama chiccoda yandan asmalı su haznesi var onu dolduruyorsun o kadar diğer dönen buhardan oluşan su ile v.s. alakası olmuyor başka bakımı v.s. yok bir de içinde kapağını açmadan kaç saat strerilize kalacağını vs. geri sayım yapıyor ekranı var, dediğim gibi daha düzgün geldi bayıldık... :)) Eşim zaten bir gün tam bayılacak :))) 43 yaşında Baba oluyor bayıla bayıla yapıyor biryandan da :))

Son düzenleme:

hoşgeldin şeymam maşallah zeynep bebeğe...artık bu haberler sık olacak topikte benimm de haftaya cuma yine randevum:dance:1 ayda gittik hep şimdi yakın gibi gelior randevular ama doğumda yakın sayılır artıkkaydirigubbakcemile3

sagol damlacım... ama nst cooookkkkk sıkıcı bısey fenalık gelıyo 15 gunde bır baglanıyorum... hıc sevmıyorum...

tesekkurler kızlar... ya ben bu nst yı anlamdım... hanı elıne bı dugme verıyolardıda bebek oynayınca basıyodun... bana ole bı dogme vermedıler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…