beşik çok şeker di mi? hafta sonu sitelere sorucam yapabilirler mi diye. çok kullanışlı geldi bana.
cavap yazdım bu arada canım
ben linki eşimin işyeri mailine attımkaydirigubbakcemile3akşama elinde beşikle gelirse
hiç şaşırmamkaydirigubbakcemile3ama yalnız baza ya da olur mu ki bu beşik?
sanki altı boşluk olanlara monte edilebilir gibi geldi bana...
ayy özlemcim geçmiş olsun zeynepe kıyamam o tatlıya ben yaa.
su için zorlasan ishali de varsa biliyosun su mutlaka içmesi gerekli.
bir de sıcaklar çok çok geçmiş olsun kaç gün oldu kız haber et yine...
sm kızlar
anca fırsat buldum girmeye
zeynep hasta demiştim size daha beter oldu yavrum ateşi hiç düşmüyor calpol falan bi işe yaramadı 38in altına inmiyo bi türlü babam gece yarısı fitil aldı geldi anca nunla düştü
pazartesi evime geçtim
zeynep hala aynı
günde bir seferde kusuyor ateşten dudakları çatladı yavrumun
ağzında yaralar çıktı
azı dişleride baya patlamış 3 tarafı çıkmış
sanırım hem boğaz enfeksiyonu hemde diş mahvetti yavrumu
eşimle ikimizde sağlıkçıolunca gitmedik dr.a yavruma kıyamıyorum
dün hiç birşey yemedi 125 cc mama o da zorla
suyu da içmemeye başladı
bu sıcaklarda nasıl olacak bilmem bugün en azından sabah biraz yedirdim
fazlada ateşlenmedi ama gece çok kötüydü fitillede düşmeseydi acile gidiyordu gecein 4 ünde insanın arabasının olmaması ne kadar kötü bişey
neyse
bugün sanırım ishalide başladı 2 kere su gibi yaptı
eğer yemeside düzelmezse mecbur gidicez dr.a
nasıl serum takılır kıyamam ya
evde bile benden ayrılmıyor hep kucağımda hep ağlıyor babmızı bile kovduk yataktan
zeynep uynadı onun yanına gittim bugün uyumasada kalkmak istemiyor
kakasını yaptı şimdi yavrum anlamadı bile hiç yaa ishal off
akşam götürücez sanırım dr.a
ben çıkıyorum görüşmek üzere
Selam kızlar, ben geldim kontrolden.Kızım 33+6 haftalık çıktı. Kilosu 2371 gr. Boyu 46 cm . İki hafta önce 1741 gr dı. 630 gr almış 2 haftada. Ben hala 64 kilodayım. Hiç kilo almamışım.Doktor daha iyi , bebeği besliyosun dedi.Artık her hafta gel dedi. Haftaya gidince nst ye bağlanıcakmışım artık. Suyu falan herşeyi güzel çıktı. Bol bol su iç, fazla tuzlu yeme dedi. opuyorumnanaktan Karnında bayağı büyümüş dedi. kaydirigubbakcemile3
Selam kızlar, ben geldim kontrolden.Kızım 33+6 haftalık çıktı. Kilosu 2371 gr. Boyu 46 cm . İki hafta önce 1741 gr dı. 630 gr almış 2 haftada. Ben hala 64 kilodayım. Hiç kilo almamışım.Doktor daha iyi , bebeği besliyosun dedi.Artık her hafta gel dedi. Haftaya gidince nst ye bağlanıcakmışım artık. Suyu falan herşeyi güzel çıktı. Bol bol su iç, fazla tuzlu yeme dedi. opuyorumnanaktan Karnında bayağı büyümüş dedi. kaydirigubbakcemile3
Selam kızlar, ben geldim kontrolden.Kızım 33+6 haftalık çıktı. Kilosu 2371 gr. Boyu 46 cm . ıki hafta önce 1741 gr dı. 630 gr almış 2 haftada. Ben hala 64 kilodayım. Hiç kilo almamışım.Doktor daha iyi , bebeği besliyosun dedi.Artık her hafta gel dedi. Haftaya gidince nst ye bağlanıcakmışım artık. Suyu falan herşeyi güzel çıktı. Bol bol su iç, fazla tuzlu yeme dedi. opuyorumnanaktan Karnında bayağı büyümüş dedi. kaydirigubbakcemile3
didemcim 470 tl dedi metresine aradım orayı:çok üzgünüm:
sen bana link atmışsın ya özelden bu tuana halının halılarını satan bir yer çıktı bitanesi..
aradım ben orayı kayserideymiş yerleri tuana gelişim halıcılıktan alıyorlarmış ürünleri.
yalnız 1 buçuk metrekaresi 675 değil de 365 tl dedi.inanamadım ben yaa adam tuananın
sitesinden seçin siz bize siparişini verin dedi...tamam çok süper birşey de aklım almıyor
tuana halı böyle bişi yapar mı acep:uhm:halılarını ucuza verir mi başka firmaya???
Maşallah kızına.
maşallah canım.bu 2 hafta içerisinde yemene özellikle dikkat ettiğin bişey var mı?
oh oh maşallah yavruya...bu haftalarda çok hızlılar yaa.benimki de 4 hafta da 1000 gram almış.usg nin yalancısıyımkaydirigubbakcemile3
Ben de bahçede kaplumbağa ile oynayıp biryandan da sütlaçı pişirdim (az kalsın pilav yapıyordum :)) İnşallah bu sefer başarılı bir sütlaç olur , eşim tatlı delisidir ayakkabıya şeker serp onu bile yer ama geçen sefer sütlaçımı yiyememişti :)) Şimdi bir duş alıp uzanacağım. Güneş döndü yakmaya başladı şemsiye hertarafı kapatmıyor , kolumda kocaman leke çıktı , içeri girdiğimde farkettim ağdada derimi almış da güneşte durunca yandı mı hamilelikten mi anlayamadım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?