2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sm kızlar
anca fırsat buldum girmeye
zeynep hasta demiştim size daha beter oldu yavrum ateşi hiç düşmüyor calpol falan bi işe yaramadı 38in altına inmiyo bi türlü babam gece yarısı fitil aldı geldi anca nunla düştü
pazartesi evime geçtim
zeynep hala aynı
günde bir seferde kusuyor ateşten dudakları çatladı yavrumun
ağzında yaralar çıktı
azı dişleride baya patlamış 3 tarafı çıkmış
sanırım hem boğaz enfeksiyonu hemde diş mahvetti yavrumu
eşimle ikimizde sağlıkçıolunca gitmedik dr.a yavruma kıyamıyorum
dün hiç birşey yemedi 125 cc mama o da zorla
suyu da içmemeye başladı
bu sıcaklarda nasıl olacak bilmem bugün en azından sabah biraz yedirdim
fazlada ateşlenmedi ama gece çok kötüydü fitillede düşmeseydi acile gidiyordu gecein 4 ünde insanın arabasının olmaması ne kadar kötü bişey
neyse
bugün sanırım ishalide başladı 2 kere su gibi yaptı
eğer yemeside düzelmezse mecbur gidicez dr.a
nasıl serum takılır kıyamam ya
evde bile benden ayrılmıyor hep kucağımda hep ağlıyor babmızı bile kovduk yataktan
zeynep uynadı onun yanına gittim bugün uyumasada kalkmak istemiyor
kakasını yaptı şimdi yavrum anlamadı bile hiç yaa ishal off
akşam götürücez sanırım dr.a
ben çıkıyorum görüşmek üzere

beşik çok şeker di mi? hafta sonu sitelere sorucam yapabilirler mi diye. çok kullanışlı geldi bana.

cavap yazdım bu arada canım

ben linki eşimin işyeri mailine attımkaydirigubbakcemile3akşama elinde beşikle gelirse
hiç şaşırmamkaydirigubbakcemile3ama yalnız baza ya da olur mu ki bu beşik?
sanki altı boşluk olanlara monte edilebilir gibi geldi bana...

Asıl baza için. başka sitelerde de baktım. yatağın kenarı için aparat var. uzun iki çubukla bazayla yatak arasına sıkıştırıyorsun. dur bulup göndereyim linkini

ayy özlemcim geçmiş olsun zeynepe kıyamam o tatlıya ben yaa.
su için zorlasan ishali de varsa biliyosun su mutlaka içmesi gerekli.
bir de sıcaklar çok çok geçmiş olsun kaç gün oldu kız haber et yine...

ayy özlemcim geçmiş olsun zeynepe kıyamam o tatlıya ben yaa.
su için zorlasan ishali de varsa biliyosun su mutlaka içmesi gerekli.
bir de sıcaklar çok çok geçmiş olsun kaç gün oldu kız haber et yine...

sağol cnm
biliyorum su içmesi gerektiğini veriyorum ama eliyle itiyor hep zorlada içiremiyorum ki
bakalım ya eşim gelsin karar vericez artık
dr.a gitmeden olmayacak sanırım
ilaçları da içmiyo iğne verecek bende dayanamayacağım offf
Allah kimseye göstermesin inş
sizde ne güzel hazırlıklar var güzel telaşlardasınız bende kuzumla uğraşıyorum hepsi yapılır umrumda değilde nasıl düzelecek kaç gün oldu
girmeye çalışırım yine
herkese kolay gelsin hoşçakalaın

Selam kızlar, ben geldim kontrolden.Kızım 33+6 haftalık çıktı. Kilosu 2371 gr. Boyu 46 cm . ıki hafta önce 1741 gr dı. 630 gr almış 2 haftada. Ben hala 64 kilodayım. Hiç kilo almamışım.Doktor daha iyi , bebeği besliyosun dedi.Artık her hafta gel dedi. Haftaya gidince nst ye bağlanıcakmışım artık. Suyu falan herşeyi güzel çıktı. Bol bol su iç, fazla tuzlu yeme dedi. opuyorumnanaktan Karnında bayağı büyümüş dedi. kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım, allah şifalar versin miniğe...

Maşallah kızına.

maşallah canım.bu 2 hafta içerisinde yemene özellikle dikkat ettiğin bişey var mı?

didemcim 470 tl dedi metresine aradım orayı:çok üzgünüm:

sen bana link atmışsın ya özelden bu tuana halının halılarını satan bir yer çıktı bitanesi..
aradım ben orayı kayserideymiş yerleri tuana gelişim halıcılıktan alıyorlarmış ürünleri.
yalnız 1 buçuk metrekaresi 675 değil de 365 tl dedi.inanamadım ben yaa adam tuananın
sitesinden seçin siz bize siparişini verin dedi...tamam çok süper birşey de aklım almıyor
tuana halı böyle bişi yapar mı acep:uhm:halılarını ucuza verir mi başka firmaya???

oh oh maşallah yavruya...bu haftalarda çok hızlılar yaa.benimki de 4 hafta da 1000 gram almış.usg nin yalancısıyımkaydirigubbakcemile3

Birebir tuana halıdan mı alıyorlarmış. çok saçma. belki üreticilerinde alıyorlardır. sipariş falan verirsen de kapıda ödeme yap. ne olur ne olmaz. sen çilektekine baktın mı?

bi de mondo bebe mobilyada var ayıcıklı halılar.

Ben de bahçede kaplumbağa ile oynayıp biryandan da sütlaçı pişirdim (az kalsın pilav yapıyordum :)) ınşallah bu sefer başarılı bir sütlaç olur , eşim tatlı delisidir ayakkabıya şeker serp onu bile yer ama geçen sefer sütlaçımı yiyememişti :)) Şimdi bir duş alıp uzanacağım. Güneş döndü yakmaya başladı şemsiye hertarafı kapatmıyor , kolumda kocaman leke çıktı , içeri girdiğimde farkettim ağdada derimi almış da güneşte durunca yandı mı hamilelikten mi anlayamadım ...

Maşallah kızına.

Teşekkürler canım. opuyorumnanaktan

maşallah canım.bu 2 hafta içerisinde yemene özellikle dikkat ettiğin bişey var mı?

2 hafta içinde bol bol ayran yaptım kendime valla. Hep ayran içtim. Bi de meyveli sütlerden almıştım , ufak pakette olanlar var ya, her gün onlardan içiyorum. Onun dışında yemeklere pek dikkat etmedim. cokacimcoook

kızlar dorukk tan haber varmııı?doğum bitmiştir demi artık.

İkinize de maşallah , gözünaydın arkadaşım. Dr diyince aklıma geldi hem randevu alayım , hem de biraz önce eşim aradı Dr. bir arkadaşı ile rastlaşmış onun da eşi yeni doğum yapmış geçen hafta. Biraz laflamışlar ; Humana still tee almıştım ya o da ondan bahsetmiş ama doğumdan 1 hafta 10 gün önce içmeye başlamamı çok faydasını göreceğimi söylemiş. Ben de size ileteyim :)) Çay ama granülmüş oralet gibi soğuk da sıcakta içiliyormuş , çay diyince korkmuştum üstünü okudum rahatladım :)) Yarasın hamişlerrr

merhaba arkadaşlar;sizleri takip etsemde pek sık yazamıyorum maalesef
ama ilk bebeklerimiz geliyormuş bugün inşallah sağlıkla annesinin kucağındadırlar bebişler.
ben de yavaş yavaş eksikleri tamamlamaya çalışıyorum. ama bi türlü sterilizatör bulamadım genelde mikrodalga fırın için ve benim yok peki siz arkadaşlar sterilizatör olarak hangi marka ve modeli aldınız?
yardımcı olursanız sevinirim.:))

oh oh maşallah yavruya...bu haftalarda çok hızlılar yaa.benimki de 4 hafta da 1000 gram almış.usg nin yalancısıyımkaydirigubbakcemile3

Evet zaten doktor 2 hafta önce kilo artımı bu haftadan sonra artıcak demişti. Bakalım doğduklarında kaç kilo olucaklar. ben bu hafta en fazla 2100 falan bekliyodum.

Hani bize sütlaç .cokacimcoook cokacimcoook kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…