sagol damlacım... ama nst cooookkkkk sıkıcı bısey fenalık gelıyo 15 gunde bır baglanıyorum... hıc sevmıyorum...
Ben de weewell ve chicco arasında kaldım ama dediğim gibi weewelin ortasında metal bir tas var içine suyu koyuyorsun o da kaynıyor aynı su buhar orda dönüyor olay bu ... Arada pas yapmasın hiyjen için bir de bilmem ne asidi alacaksın orda satıyorlar onunla kaynatacaksın v.s. Fiyatları yarı yarıya... Ama chiccoda yandan asmalı su haznesi var onu dolduruyorsun o kadar diğer dönen buhardan oluşan su ile v.s. alakası olmuyor başka bakımı v.s. yok bir de içinde kapağını açmadan kaç saat strerilize kalacağını vs. geri sayım yapıyor ekranı var, dediğim gibi daha düzgün geldi bayıldık... :)) Eşim zaten bir gün tam bayılacak :))) 43 yaşında Baba oluyor bayıla bayıla yapıyor biryandan da :))
dıdemcım agdında terınde falan kokmuyomu cemen otu...
Eşime soruyodum kokuyo mu diye. kokmuyo diyodu.
nts neden sıkıcı ya bana hiç sıkıcı gelmiyor ntsdeyken bebeğinizle konuşun onun verdiği tepkileri birebir kalp atışlarıyla hissetmek bence mükemmel
Yengem doğuma girmeden bağlamışlardı , görmüştüm.sempatiksalakcinni Gerçi o an doğuruyodu yengem ama. kaydirigubbakcemile3 15 günde bir mi bağlanıcakmışsın.Bana her hafta bağlanıcaksın dedi.:1shok:
yaa 1 zararı olmazmıymış peki..doktoruma sorayım ben bunu...
ben de 1 kutu var şu an devamını alıcaz inşallah doğum çantama koydum..
tatlım sıklastırmıslardır dogum yaklastıkca... ben 2 aydır 15 gunde bı baglıyolar nsteye
biri dorukk'u arasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tatlım benım bebegım okadar hareketlıkı hemsıreler kıpırdama konusma dıye uyarıylar... en ufak konusmamda yerınden oynuyo... put gıbı kıpırdamadan yatıyorum ben...
biri dorukk'u arasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
arıyorum ama bulamadım anneme söyledim ankarada bakıyor
başkanım sen varken bize düşmez aramak kaydirigubbakcemile3
en son girdiğimde benimkide öyleydi drun hiç hoşuna gitmedi 2 serum yedim sonra yerleşti yerine sadece tekme tokat girişiyor yani kalbinin olduğu yer çok fazla yer değiştirmedi en azından 15 dk durdu sabit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?