2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

beyaz canım sen kimseyi beklemeden al çocuğunu ve de kendini at bi doktora yaaa...
bekleme koca falan erkekler benciller genel olarak...

Ayy oğluşumu hıçkırık tuttuuuuu..hık hıklıyo ne zamandır..yerim ben onun hıçkırıklarını yerimmmmmmmmmmm..

canım hoşgeldin çok geçmiş olsun kızına da sanada dikkat et canım kendine

canım benim annem eşim kayınvalidemler herkes yakınlarımda olur sanırsam:kedi:

Gökgürlüyoo yağmur yağcaaaaakkkkkkkk..akannehir

onun sıkıntısı bu galiba

Ayy oğluşumu hıçkırık tuttuuuuu..hık hıklıyo ne zamandır..yerim ben onun hıçkırıklarını yerimmmmmmmmmmm..

bende yirimmmŞeniz

Gece 23:00 ten sonra sağanak yağmur bekleniyomuş ıstanbulda... Yağsın yağsın serinler belki..
yerimseniben

Canım benim çok sağol:CüvCüv:

Bu sene şanslıyız valla kızlar..gene yağmur geliyo baksanıza hihoyyyt
23:00den sonra çıkmayın diyolar mtkareye 160kg düşecek diyorlar

Evet bende okudum istanbuldaki arkadaşlar aman dikkat diyorum..evde olunn..

bende yirimmmŞeniz

Yeeeee..

ben en çok banyosundan korkuyorum.nasıl tutucam diye.ya düşürürsem diye.
göbek bağı düşmeden kimi banyo yapılabilir kimi yapılamaz diyor siz ne düşünüyorsunuz peki

ben en çok banyosundan korkuyorum.nasıl tutucam diye.ya düşürürsem diye.
göbek bağı düşmeden kimi banyo yapılabilir kimi yapılamaz diyor siz ne düşünüyorsunuz peki

Bize yenidoğan dr.u göbek bağı düştükten soraki gün yıkayacaksınız. çncesinde sakın yıkamayın enfeksiyon kapar demişti. her gün göbekteki mandalı ve etrafını alkolle temizledik. hemşireler göstermişti.
9. gün düştü 10. gün yıkadık.

yıkamaktan da korkma hiç. en kötü kucağında banyoda yıka. o çok çok kolay. ben 40 ı çıktıktan sonra hep kucağımda yıkadım. hiç ağlamazdı öyle.

teşekkür ederim canım.ağustos ayı olması nedeniyle yıkanmazsa temiz nasıl tutulur bilemedim de o ndan sordum.inşallah erken düşer de biraz yıkayabilirim.

Bende öle biliyorum yani göbek bağı düşmeden yıkanması iyi değil diye..mikrop kapar diye işte..düşene kadar ara ara ıslak havluyla sileriz bebişleri..sıcakta rahatlarlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…