2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım eğer eyüp ekici'ye gittiysen yanılma ihtimali çok az

Canım ben yaptım doğum çantamı..yazayım burdan ;
BEBİŞİN ÇANTASINA;
-3 takım hastane çıkışı yani zıbın takımı (üst zıbın+alt zıbın+iç zıbın+eldiven+şapka)
-2 tane penye battaniye
-10 tane bebek bezi
-5 tane ağız mendili
-pişik kremi
-uni baby nin ıslak pamuğu (1 paket)
-canbebenin alt açmasından (1 adet)
-kullandırmıyolar ama ben yinede (1 tane biberon, 1 tane emzik ) koydum.
-çay bardağı+çay kaşığı (süt gelmezse veya emzirmede sıkıntı olursa sağdırıp kaşıkla veriyolarmış sütü)
-kirli poşeti
-2 tane çorap (gerçi zıbınların altı patikli ama koydum ben yinede)
-oto koltuğu+ana kucağı da gitcek tabii..

Unutmadıysam bunlardı cnm..

Kendi çantamıda yazayımmı???

ahahhaaaaa çok iyiydi bu valla çok güldümdelikafadulden

canım eğer eyüp ekici'ye gittiysen yanılma ihtimali çok az

Evet canım eyüp ekiciye gittim. ama 21. hafta civarıydı. eski dr.um da kız demişti. yine de kurt düştü içime. az önce annemle konuştuk da. o da çok hevesli kız diye. habire pembe şeyler aldı kızıma. hiç başka renk almadı. erkekse de onları giyer çok heveslendm diyo.kaydirigubbakcemile3

sağlıklı olsunda kızı erkeği farketmez tabi ama senin zaten güzel bi oğluşun var inşallah kızdır bu..bence endişelenme eyüp ekici'nin hakikaten yanılma payı yok denecek kadar azdır hem eski doktorunda kız demiş hiç heyecan yapma.ee annede haklı şimdi herşey pembe üzerine kurgulanmışken senin civciv sürpriz yaparsa pembeleri giyer artık

valla onuda yazarsan sevinirim. bişey sorucam 3 tane tkım çok değilmi ben 2 koyacaktım olmazsa tek badi falan koyayım. birde ya bu ana kucaklarında rhat edebileceklermi hani çok minik olacaklar ya. ay gene heyecan bastı

gurbet hem cicilerim hem sen çok tatlısınız :) bende ütü yaparken çekicem inş.

Sağol canımcım, sende koy bakalım kuzunun cicilerini.. Bebeklere ait herşey ama herşey çok tatlı.... Her saniye resimlerini çekmek istiyorum.Süper bişi ya.

Canım benim hoşgeldin,herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. NST yi çok merak ediyom haftaya giricem bakalım. Ben de normal doğum istiyorum hemde çok, inş.sezaryan olmak zorunda kalmam.Hakkımızda hayırlısı baklaım, sağ salim kuzularımıza kavuşalım da.. :Saruboceq:

merhabalar canlar ben geldim tekrar:)
nasılsınız neler yapıyosunuz

Kuşummm hoşgeldinnn..aramadın dimi hastaneyi dahaaaa lmaz:

oyyy ne sıcak yaaa. içim yanıyo resmen

Bizde odada klima kavgası yapıyoz salağın biriylee..başımıza bela ya bu insan..odada 4 kişiyiz..üç kişi açmak istiyo pişiyoz bide bizim oda tüm gün güneş alıyo..hanfendi rahatsız oluyomuş..ya tamam arada açıp arada kapatalım herkesin istediği olsun diyoz yokk anlamıyoo..dövcem ama bu halde zor :))) neyseki ptesi izne ayrılıyo kurtuluyoz çaçarondan zemuszemus

Öncelikle hayırlısı olsun sağlıklı olsun bebiş ama şimdiye kadar ara ara hiç sölemedimi dr usg lerde..bizde arada söyledi dr..yanındaki kıza yazdırırken duyuyoz zaten :)) erkek diye..zaten eşim ayda bir kadına onaylatıyo erkek dimi diye bi değişiklik yok yani..diye :))) o yüzden sanırım bizimki garanti erkek gibi..

puhahahahahah :roflol: :roflol: ay çok güldümm..bu millet alem yaaa..o yüzden işte ben kimseyi takmıyom..benim dr um hep söylerdi zaten her hasta her bünye farklıdır diye..kişinin aynı hastalığı olsa bile kişiden kişiye değişir bazı şeyler..doğumdada bissürü faktör var.. o yüzden hiçç takılmıyorum..bişekilde çıkcak bebiş..öle veya böle..hem çok takınca o kadar çok şey gelir bulur seni ben bunu öğrendim..fazla pimpiriklenmek iyi değil hiç bişeyde..sakınılan göze çöp batar çünkü..son haftalarda dr umuz ne derse o.

valla onuda yazarsan sevinirim. bişey sorucam 3 tane tkım çok değilmi ben 2 koyacaktım olmazsa tek badi falan koyayım. birde ya bu ana kucaklarında rhat edebileceklermi hani çok minik olacaklar ya. ay gene heyecan bastı

bende 3 takım koydum canım bir tanesi hastane çıkısı diğeri ayaklı tulum 2 adet...bebekler doğduktn snra kaka olayı varya dısına bile cıkabiliyor dediler bana bnde koydum fazladan zarar gelmes eksik olmasında

Bu dr. sonradan gitmeye başladım. tek konuştuğumu konu sez. sonrası normal doğum olduğu için cinsiyet sormamıştım hiç. son kontrolde yine sormadım da USG resmine bakarken sanki öyle bişey gördüm. başka bişeydir muhtemelen ama ne bileyim işkillendim. önce sağlıklı olması önemli tabi ama erkek derse şok olurum kesin. bi de o kadar hazırlık puff olur. annem neler aldı pembiş pembiş. ben de bebek şekerlerimi pembe yaptım. herşeyi kız için fırfrılılar, dantelliler. gelinliği bile var mevlüt için.
çarşamba kontrol var. bi sorayım ben.

3 takım koy canım sen. normal olursa 2 yeter de sez. dönebilir (örnek ben) o zaman 2 gece kalıyorsun.
3 takımı da kullandık biz. birine kustu, birine de dr kontrolünde çiş kaçtı. 3. tulumla geldik eve.

hoşgeldiiinnnn:)

hoşbuldum:)))

ay ben hep heycanlıyım:))

Kuşummm hoşgeldinnn..aramadın dimi hastaneyi dahaaaa lmaz:

[/B][/COLOR]

:kedi:nirden bildin:kedi:

Ben hastane cantama 1 tane 5 li zıbın takımı

1 takım hastane cıkısı
iç zıbın 10 tane bez bıberon emzık 2 battanıye kusmu ter bezı koydum... kızlar bebegın gobegı olcagı ıcın bady ve tulum gıydıremeyız o yuzden ıc zıbınlar cok rahat oluyomus haberınız olsun...

Valla cnm bi tanesi zaten ilk doğduğunda verilcek biliyosun..yedek 2 takım bence çok değil..zaten minnacık şeyler çantada ne yer kaplar nede ağırlık yapar dimi ) bide 2-3 gün kaldığını düşün..bence 3 takım yeterli..çok değil yani..
KENDı ÇANTAMA DA:
-Pijama takımı (emzirmeli tabii)
-Gecelik+sabahlık (henüz almadım ama eli kulağında alcam)
-atlet (3 adet)
-kilot ( 4 adet)(ben bide 5 li paket içinde tek kullanımlık lohusa kilotları varmış ya ondanda alcam.onlarıda koydummu fazlasına gerek kalmaz sanırım)
-sütyen (emzirmeli)
-çorap (2 adet)
-ince hırka veya şal gibi bişey
-terlik
-el,yüz havlusu
-diş fırça,macun
-kağıt havlu,sıvı sabun,ıslak mendil,bardak
-2 tane yastık kılıfı süslülerden
-göğüs kremi,süt pompam,göğüs pedi,göğüs ucu koruyucu silikonum
-kirli poşeti
-bitki çayı (sütümüz için)
-hastane çıkışı için rahat kıyafet,elbise..vs ne olursa artık.
-fot mak,kamera
-makyaj malzemeleri
-tarak,toka.kırmızı taç,el aynası
-tahlil dosyam,sağlık karnem
-ped ve hasta bezi küçüklerden

Sanırım benim çantamda bu kadardı cnm unuttuğum bişey yoksa tabii )

Çarşamba öğrenirsin artık tekrardan..hayırlısı..

Son düzenleme:

hayatım sen canını sıkma ayrıntılı ultrasonda doktor ne dediyse odur.onda göremeyecek de nerde görcek bebeğin resmen kılcal damarlarına kadar bakabiliyorlar.bana ayrıntılı da kız dedi.sonra milletten duyduım hep yanılıyorlar falan diye içime kurt düştü bir ay zor bakledim sonra doktor dur hadi bi daha bakayım için rahat olsun diye. sonrta da senin bebeğin kız bi daha da sakın sorma dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…