benim geçen hafta kontrolüm vardı. USg resimlerini aldık eve geldik bi baktık ki, bacak kemiğinin ölçüldüü resimde bacağının arsaında sanki pipi var. böyle testisler falan var sanki. bu doktorla cinsiyettle ilgili bişey konuşmamıştık hiç. içim içimi yiyor 1 haftadır. gerçi detaylıda ankaranın en iyi dr.larnden birine gittik o kız demişti ama huzursuz oldum çok fena. öff çarşambaya kadar beklemem lazım.
selam kızlarrr sabahtan beri amma kaynatmışsınız anca okudum:)))
bende oğluşumun eşyalarını yıkamaya başladım iki makine yıkadım. astım ohhh miss gibii koktu her yer( dalin kullanıyorum) hem dua ettim hem ağladım asarken. ayy ne ağlak oldum yaaa. yarından itibarende ütüsüne başlayıp yerleştiricem inş. bu arada babasının ütülerinide çıkardım aradan. ohh dedimm valla.
sizden bir şey rica edicem . haftaya doğum çantamızı hazırlıcam inş. hazırlayanlar bana özelden yada burdan neler koyduklarını yazarlar mı?
hoşgeldin :)
Sağol kuzum benim! opuyorumnanaktançok güzel hepsi güle güle kullansın kızın
canım ciciler cok güzel güle güle kulansınlar inş.
komiktir ki gecenler de bir bayan hastanede hamile oda bnmle aynı haftada bana sezeryanı kötüledi durdu en son sordum sen normal yapıcakksın sanırım die yok hayır sezeryan olcam dedi peki zorunlu mu dedim yok hayır korkuyorum dedi döndüm güldüm grş.dedim kalktım yanındn :)))
merhabalar canlar ben geldim tekrar:)
nasılsınız neler yapıyosunuz
canım eğer eyüp ekici'ye gittiysen yanılma ihtimali çok az
Evet canım eyüp ekiciye gittim. ama 21. hafta civarıydı. eski dr.um da kız demişti. yine de kurt düştü içime. az önce annemle konuştuk da. o da çok hevesli kız diye. habire pembe şeyler aldı kızıma. hiç başka renk almadı. erkekse de onları giyer çok heveslendm diyo.kaydirigubbakcemile3
Canım ben yaptım doğum çantamı..yazayım burdan ;
BEBİŞİN ÇANTASINA;
-3 takım hastane çıkışı yani zıbın takımı (üst zıbın+alt zıbın+iç zıbın+eldiven+şapka)
-2 tane penye battaniye
-10 tane bebek bezi
-5 tane ağız mendili
-pişik kremi
-uni baby nin ıslak pamuğu (1 paket)
-canbebenin alt açmasından (1 adet)
-kullandırmıyolar ama ben yinede (1 tane biberon, 1 tane emzik ) koydum.
-çay bardağı+çay kaşığı (süt gelmezse veya emzirmede sıkıntı olursa sağdırıp kaşıkla veriyolarmış sütü)
-kirli poşeti
-2 tane çorap (gerçi zıbınların altı patikli ama koydum ben yinede)
-oto koltuğu+ana kucağı da gitcek tabii..
Unutmadıysam bunlardı cnm..
Kendi çantamıda yazayımmı???
gurbet hem cicilerim hem sen çok tatlısınız :) bende ütü yaparken çekicem inş.
Selam arkadaşlar, uzun zamandır giremedim size içimi dökeyim biraz..
bugün 34+0 dayız yani 35. haftaya geldik...
dün doktor kontrolümüz vardı, 2,5kg olmuş oğluşumuz :) başıda yukarıda duruyordu aşağıya dönmüş çok şükür... normal doğum için şartlardan biri yerine gelmiş oldu. Diğeri 37. haftada doktorun yapacağı çatı kontrolü olacak oda uygunsa ve bebişin kilosu 4 kg ları falan bulmazsa normal doğum için bir engel kalmayacak..
Banada annem kayınvalidem hep normal doğum tavsiye ediyorlar, aslında bende istiyorum ama çatı muayenesi ve çocuğun ağırlığı da çok önemli onlar belli olmadan karar vermiyorum henüz belkide zaten mecburen sezeryan olacakk.. bakalım...
nstye girenler biliyordur acayip hareketleniyorlar bebekler nst sırasında ve sonrasında da tüm gün huzursuz oluyorlar pek sevmiyorlarmış çünkü...
bebişin hareketleri iyice arttı valla aşağıya doğru da ağırlık yapmaya başladı korkutuyor ama ben 16 temmuza kadar çalışacağım sonra izne ayrılıyorum hayırlısıyla:)
merhabalar canlar ben geldim tekrar:)
nasılsınız neler yapıyosunuz
oyyy ne sıcak yaaa. içim yanıyo resmen
benim geçen hafta kontrolüm vardı. USg resimlerini aldık eve geldik bi baktık ki, bacak kemiğinin ölçüldüü resimde bacağının arsaında sanki pipi var. böyle testisler falan var sanki. bu doktorla cinsiyettle ilgili bişey konuşmamıştık hiç. içim içimi yiyor 1 haftadır. gerçi detaylıda ankaranın en iyi dr.larnden birine gittik o kız demişti ama huzursuz oldum çok fena. öff çarşambaya kadar beklemem lazım.
komiktir ki gecenler de bir bayan hastanede hamile oda bnmle aynı haftada bana sezeryanı kötüledi durdu en son sordum sen normal yapıcakksın sanırım die yok hayır sezeryan olcam dedi peki zorunlu mu dedim yok hayır korkuyorum dedi döndüm güldüm grş.dedim kalktım yanındn :)))
valla onuda yazarsan sevinirim. bişey sorucam 3 tane tkım çok değilmi ben 2 koyacaktım olmazsa tek badi falan koyayım. birde ya bu ana kucaklarında rhat edebileceklermi hani çok minik olacaklar ya. ay gene heyecan bastı
Kuşummm hoşgeldinnn..aramadın dimi hastaneyi dahaaaalmaz:
Bizde odada klima kavgası yapıyoz salağın biriylee..başımıza bela ya bu insan..odada 4 kişiyiz..üç kişi açmak istiyo pişiyoz bide bizim oda tüm gün güneş alıyo..hanfendi rahatsız oluyomuş..ya tamam arada açıp arada kapatalım herkesin istediği olsun diyoz yokk anlamıyoo..dövcem ama bu halde zor :))) neyseki ptesi izne ayrılıyo kurtuluyoz çaçarondan zemuszemus
Öncelikle hayırlısı olsun sağlıklı olsun bebiş ama şimdiye kadar ara ara hiç sölemedimi dr usg lerde..bizde arada söyledi dr..yanındaki kıza yazdırırken duyuyoz zaten :)) erkek diye..zaten eşim ayda bir kadına onaylatıyo erkek dimi diye bi değişiklik yok yani..diye :))) o yüzden sanırım bizimki garanti erkek gibi..
puhahahahahah :roflol: :roflol: ay çok güldümm..bu millet alem yaaa..o yüzden işte ben kimseyi takmıyom..benim dr um hep söylerdi zaten her hasta her bünye farklıdır diye..kişinin aynı hastalığı olsa bile kişiden kişiye değişir bazı şeyler..doğumdada bissürü faktör var.. o yüzden hiçç takılmıyorum..bişekilde çıkcak bebiş..öle veya böle..hem çok takınca o kadar çok şey gelir bulur seni ben bunu öğrendim..fazla pimpiriklenmek iyi değil hiç bişeyde..sakınılan göze çöp batar çünkü..son haftalarda dr umuz ne derse o.
mbende 3 takım koydum canım bir tanesi hastane çıkısı diğeri ayaklı tulum 2 adet...bebekler doğduktn snra kaka olayı varya dısına bile cıkabiliyor dediler bana bnde koydum fazladan zarar gelmes eksik olmasında
valla onuda yazarsan sevinirim. bişey sorucam 3 tane tkım çok değilmi ben 2 koyacaktım olmazsa tek badi falan koyayım. birde ya bu ana kucaklarında rhat edebileceklermi hani çok minik olacaklar ya. ay gene heyecan bastı
hoşgeldiiinnnn:)
Kuşummm hoşgeldinnn..aramadın dimi hastaneyi dahaaaalmaz:
[/B][/COLOR]
Bu dr. sonradan gitmeye başladım. tek konuştuğumu konu sez. sonrası normal doğum olduğu için cinsiyet sormamıştım hiç. son kontrolde yine sormadım da USG resmine bakarken sanki öyle bişey gördüm. başka bişeydir muhtemelen ama ne bileyim işkillendim. önce sağlıklı olması önemli tabi ama erkek derse şok olurum kesin. bi de o kadar hazırlık puff olur. annem neler aldı pembiş pembiş. ben de bebek şekerlerimi pembe yaptım. herşeyi kız için fırfrılılar, dantelliler. gelinliği bile var mevlüt için.
çarşamba kontrol var. bi sorayım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?