- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
Didoba gerçi mesai bityo ama hangi hastane diye olan topikte yazmışsın ordan okudum.bilgi hastanesinden selçuk beyden neden memnun kalmadın acaba? bende bi ara ona gidiyodum ama çok memnundum..vaktin yoksa yarın yazarsın cnm..merak ettim sadece
slm kızlar
unutmadan hepinizin kandili kutlu olsun
dua edin bize iyileşelim artık
zeynebi aldım sağlık ocağına götürdüm bugün
boğaz enfeksiyonu olmuş
ağzı bütün yara dışada vurdu artık,dudakları falan hep uçuk
haliylke bişey yiyeemiyo çocuk
bakalım 2 güne işe yaramaya başlar dedi dr.olmazsa be haftasonu dr.a götürücem acile
eşim güya hastanede çalışıyo 10 dk.ötede
dr.ne yapacakmış bizim yaptıklarımızı yapacakmışmış
götürmedi çocuğu ya
herkese diyo ama aman ihmal etmeyin hemen götütün bizimki kıymetli değil sanki
sinir oluyorum
akşam atıştık biraz zeynep ağladı durmadı bende kaç gündür bu halde uğraşıyorum
dolap falan almış onları da yerleştirdim aniden doğum falan olsa evimi mok götürüyo afedersiniz
misafir gelse geçirecek yer yok
bana yapma beraber yaparız diyo bişey yaptığı yok
geçmiş pc başına oyun oynuyo adam yaa
deli oldum resmen
akşam bişey yemedim yattım konuşmuyorum
gel konuşalım kimse bu tfra diyo gerek yok dedim
konuşmayacağım gerek kalmadıkça
yavrum neler çekiyo haberi yok kimbilir ne çok acıyo ya offffffffffffffff
benimde kasıklarımda sivilce tarzı bişey çıkmıştı,geçer dedim yok dağıldı her yere kendi dr.um tatile çıkmış
eczacı ilaç önermedi kortizol varmış dr.a git mutlaka diyo zeynep hasta çıkamıyorum
eşimde sağolsun gel gidelim yok sadece nasıl oldun diye soruyo sinir
kendine bişey almış antibikrobiyal ondan sür diyo sürdük yok bi işe yaramıyo bugün bi baktım bacaklarıma kadar inmiş
sağlık ocağında gösterdim dr.bu saate kadar niye bekledin uç vermiş diyo
nasıl sinir oldum eşime nasıll anlatamam
herkes önemli biz değilizya şurda 2 dk.dr.a götüremedi bizi
akşam sinirden ağladım durdum
bugünde öyleyim
babam kahvde bayılmış dün bana söylemeyeceklermiş annem ağzından kaçırdı bana gel deyinde
bugün kontrole gitmiş güya konuştuım babamla bişey yokmuş diyo bana söylemiyorlar ya ona da sinir oluyorum herkes böyle yaptıkça deliriyorum resmen
eşim ablamı ara gelsin yardım etsin diyo ben kendime 2 kaşık yemek yapamıyorum milletle uğraşıcam yemek yapıcam bide bu halde
hanım gelip oturuyo bi güzel offffffffffffffffffffffff
isyanlardayım offffffffffffffff
annem geldi biraz oturduk gitti içimi döktüm valla ama rahatlamadım hiçç
bu akşam fırtına kopacak yine
msn yi açacak yine eşim zeynep hasta anasıgille konuşturmaya çalışacak
offffffffffffffffffffff
2li testte risk var dedi. halbuki 1/822'ydi. tamam çok içi açıcı değil sonuç ama amniyosentez için en azından 1/150 olması lazım.ve biz AS konusunda tereddüt edince, sanki bebek down sendromluymuş gibi, "bu bebeği istediğinize emin misiniz,böyle bi çocuk ülke için de sizin için de çok ciddi mali kayıp demek" falan dedi. bi de biz her halükarda bu çocuğu istiyoruz diyince içiniz rahat olsun 400 tl'ye yaparım falan diye pazarlığa oturdu.
tavrı ve konuşması çok midemi bulandırdı. ne demek böyle bi çocuk yani? daha ortada fol yok yumurta yok. hem bu işin mali boyutundan çok daha önemli şeyler var. ülke ekonomisine çocuğumun vereceği kayp en son düşüneceğim şey olurdu herhalde.
çok kızgınım ona.
halledersin canım ya bende geçen pazae hallettim son alınacakları bende o çaydan istiyorum ama sütün yetmesse içeyim diye düşünüyorum hararsız kadım birde sütüm yeter birde ondan içersem alışkanlık olmasın metebolizmaya sonra iç allahım iç bilmiyorum kararsız kaldım biraz sempatiksalakcinni
bende çıkıyorum herkese iyi akşamlarr tekrar hayırlı kandillerr..bu akşam bol bol dua edelim inşallahhh..
kızlar sütünüzün yetmediği yerde dut kaynatın için çay may hikaye..
ben sezeryan doğum yaptım sütüm ilk gunler cok azdı.eve geldım 3gun sonra banyo yaptım sıcagı yıyınce bi süt oldu bende.ondan sonra durdurabılene aşk olsun :)
geceleri pijamalarıma akardı okadar coktuki
cocuğumun içtiğinin 3katı sütüm aka aka gitmiştir..
bünye meseleside biraz bence
fırtına kuşuuu özleden mesaj yazamıyorum canım 50 mesaj olmamıs henüz benım..doktorumuz aynı ama.benım 34.haftam
senın ne kadarlık kuzun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?