2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allahım bu gÜcenın yÜzÜ suyu hÜrmetıne tÜm hamılelerı hayırlı doĞumlar nasıp etsın evlat hasretı ıle yananlara da hayırlı evlatlar nasıp etsın ınŞallah

Didoba gerçi mesai bityo ama hangi hastane diye olan topikte yazmışsın ordan okudum.bilgi hastanesinden selçuk beyden neden memnun kalmadın acaba? bende bi ara ona gidiyodum ama çok memnundum..vaktin yoksa yarın yazarsın cnm..merak ettim sadece

2li testte risk var dedi. halbuki 1/822'ydi. tamam çok içi açıcı değil sonuç ama amniyosentez için en azından 1/150 olması lazım.ve biz AS konusunda tereddüt edince, sanki bebek down sendromluymuş gibi, "bu bebeği istediğinize emin misiniz,böyle bi çocuk ülke için de sizin için de çok ciddi mali kayıp demek" falan dedi. bi de biz her halükarda bu çocuğu istiyoruz diyince içiniz rahat olsun 400 tl'ye yaparım falan diye pazarlığa oturdu.
tavrı ve konuşması çok midemi bulandırdı. ne demek böyle bi çocuk yani? daha ortada fol yok yumurta yok. hem bu işin mali boyutundan çok daha önemli şeyler var. ülke ekonomisine çocuğumun vereceği kayp en son düşüneceğim şey olurdu herhalde.
çok kızgınım ona.

canım işlerin yoğunluğundan dolayı giremedim . geçmişi okudum şimdi. Erkekler özellikle kalas gibi adamlar bir bayan gibi düşünceli olmasını bekliyoruz bazen ama malesef hayatım. Ama çocuğun ve senin rahatsızlığın ikiside öbnemsenmeyecek bir şey değil olamamalı idi yani. amasen güçklü ol hayatım yavruların için . bende eşime kırgınım akşam bende tek kelime konuşmadan yattım yerime ağladım da ağladım. insan bazen doluyor , elinde olmadan bitakım şeyler zoruma gidiyor ama kimse değişmiyor erkekelrimizde. herşey bizden geçti canım yavrularımız için.

aLLAH ALLAH ÇOK ŞAŞIRDIM BAK ŞİMDİ YA..DEDİĞİM GİBİ BENDE ONA GİTTİM AMELİYATIM SONRASINDA..DEDİĞİ HER ŞEY DOĞRU ÇIKTI VE TAVRI İLGİSİ ÇOK İYİYDİ..HATTA İLK 3 AY ONA GİTTİM AMA HASTANE TAM TEŞEKKÜLLÜ OLMADIĞI İÇİN GÖZE ALAMADIM BU SAATTEN SONRA..O YÜZDEN BIRAKMAK ZORUNDA KALDIK ONU..NEYSE CNMM SONUÇTA SİZDE BÖLE BİŞEY YAŞAMIŞSINIZ DOĞRUDUR..AMA ÇOK ŞAŞIRDIM GERÇEKTEN :1shok:

Bende çıkıyorum herkese iyi akşamlarr tekrar hayırlı kandillerr..bu akşam bol bol dua edelim inşallahhh..

kızlar sütünüzün yetmediği yerde dut kaynatın için çay may hikaye..

bende çıkıyorum herkese iyi akşamlarr tekrar hayırlı kandillerr..bu akşam bol bol dua edelim inşallahhh..

sanada iyi kandiller cnaım yarın görüşürz kendine ve bebeğine iyi bak

kızlar sütünüzün yetmediği yerde dut kaynatın için çay may hikaye..

inşallah hepimizin sütü cok olucak hiçbir içmemişze gerek kalmaz

ben sezeryan doğum yaptım sütüm ilk gunler cok azdı.eve geldım 3gun sonra banyo yaptım sıcagı yıyınce bi süt oldu bende.ondan sonra durdurabılene aşk olsun :)
geceleri pijamalarıma akardı okadar coktuki
cocuğumun içtiğinin 3katı sütüm aka aka gitmiştir..
bünye meseleside biraz bence

kızar hepinizin kandili mübarek olsun , yaradanım hayırlı doğumlar nasip etsin , isteyipte olmayanalrada çocuk versin.

bende çıkıcam birazdan servis saati geldi.

hepinize iyi akşamlar

sezeryan doğumlarda az gelebılıo kızlar.hastahanelerde elektrıklı pompa kıralıyolar sakın onlardan almayın gidin en kalıtelı chiccoda elle yapılanı 10lira

canım ya ılk dogumunu nerde yapmıştın aynı hastanede mı

fırtına kuşuuu özleden mesaj yazamıyorum canım 50 mesaj olmamıs henüz benım..doktorumuz aynı ama.benım 34.haftam
senın ne kadarlık kuzun?

fırtına kuşuuu özleden mesaj yazamıyorum canım 50 mesaj olmamıs henüz benım..doktorumuz aynı ama.benım 34.haftam
senın ne kadarlık kuzun?

33+4 gunluk annemın komsusu o dr. da epidural ıle normal dogum yapmıstı oldukca ıyı gectı falan dıyordu ılk basta ee tamam o zaman bende normal dogum yaparım dıyodum da sımdı yaklastıkça korkmaya basladım bıde dr sezeryanda nasıl dıye merak ettım o yuzden sordum ılk dogumun nerdeydı dıye

ilk doğumum sezeryandı epidural ama ben amelıyat esnasında korktum genel anestezi devam ettıler.hiçbi sıkıntım olmadı hastahanedekıler cok ilgililer saolsunlar.doktorum zaten 2.kez gittiğime göre düşün yani cok iyi bi kadın.cok rahatlatıyo benı.konusuyo ilgilenıyoki bi sürü hastası olmasına ragmen yani.ben sırf onun için kartaldan pendığe gidiyorum.eşim uzak die değişelım dedı ama ben asla baska bi dr a kendımı teslım edemem artık.sen şimdi ona mı gidiyorsun

kızlar sıze hoş sohbetler ve tekrar kandılınız mubarek olsun ben kaçar.bu arada sümeyracım ben senı ekledım face'de haberın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…