ilk doğumum sezeryandı epidural ama ben amelıyat esnasında korktum genel anestezi devam ettıler.hiçbi sıkıntım olmadı hastahanedekıler cok ilgililer saolsunlar.doktorum zaten 2.kez gittiğime göre düşün yani cok iyi bi kadın.cok rahatlatıyo benı.konusuyo ilgilenıyoki bi sürü hastası olmasına ragmen yani.ben sırf onun için kartaldan pendığe gidiyorum.eşim uzak die değişelım dedı ama ben asla baska bi dr a kendımı teslım edemem artık.sen şimdi ona mı gidiyorsun
iyi akşamlar,hayırlı kandiller kızlar
bugün doktora gideceğimi yazmıştım,biraz endişelerim vardı kızım hem hareketliydi hem karnım değişikti. okuyanlar nst den bahsetmişler,çok hareketliliğin de hareketsizlik kadar önemli olduğunu söylemişlerdi. velhasıl kelam sonuçları yazayım
bebeğim 33. haftasını bitirdi bugün 2065 gr ve 45 cm ama kilo olarak zayıf buldu doktor hanım.boyu haftasına göre önde olduğu için kilo iyi çıkıyo ama bu boya daha kilolu olmalı mesela 2300 falan dedi.
işin kötüsü bebeğim çok aşağıdaymiş sen nasıl yürüyosun falan dedi. hep yatış verdi yürümem bile yasak artık. 15 dk dan fazla ayakta durmıycaksın dedi. böyle giderse erken doğarmış. bol bol et tüket kilo aldır erken doğarsa yaşayacak kiloda olmalı dedi. nst ye girdim ilk defa 20 dk da 2 kere yüksek sancı gözüktü çok şaşırdı halbuki ben hiç bişiy hissetmiyordum.
ctesi tekrar nst ye çağırdı yine sancı çıkarsa hastaneye yatış verecek
bu mübarek gecede bizim için dua edin olur mu kızım vaktinden önce doğmasın:Saruboceq:
merhaba kızlar nasılsınız sabah mıde bulantısı kusma falan derken yarınkı randevuyu bugune aldım oğlum 3072 gr boyuda 52 cm olmus bende yıne kansızlık cıktı yarın demır takvıyesı olucam yıne canım yancak cok acıyooooo
merhaba kızlar nasılsınız sabah mıde bulantısı kusma falan derken yarınkı randevuyu bugune aldım oğlum 3072 gr boyuda 52 cm olmus bende yıne kansızlık cıktı yarın demır takvıyesı olucam yıne canım yancak cok acıyooooo
canım ya dua et erken doğmasıda değil sağlıklı olması önemli.doktorlar bazen cok açık konusup hastanın moralını bozuyor.sen sakın moralini bozma .bebeğin bunu anlar doğmayacaksada erken doğar.dedıklerınıde yap doktorunun gerisinide Allah a bırak...Kaderde ne yazıyorsa onu yaşıyoruz hepimiz..:Saruboceq:
çok saol tatlım. moral önemli evet. sağlıklı doğsun da dedim hep ama şimdi doğarsa çok zayıfmışnormalde doktorumuz böyle felaket tellallığı yapan biri değildir ben olumsuz düşününce bile kızar saçma sorularıma evham yapma diye gülerdi. şimdi böyle konuştuysa vardır bi sebebi diye korkuyorum açıkçası. sorun şu ki ben kasılmayı falan ayırt edemiyorum sanırım sancı da hissetmiyorum. kasılmaların sürerse gel dedi neye göre gidicem bilmiyorum. kızım oynayıp karnım sertleştikçe korkar oldum. magnezyum verdi onu kullanıyorum inş. düzelir herşey..
iyi akşamlar,hayırlı kandiller kızlar
bugün doktora gideceğimi yazmıştım,biraz endişelerim vardı kızım hem hareketliydi hem karnım değişikti. okuyanlar nst den bahsetmişler,çok hareketliliğin de hareketsizlik kadar önemli olduğunu söylemişlerdi. velhasıl kelam sonuçları yazayım
bebeğim 33. haftasını bitirdi bugün 2065 gr ve 45 cm ama kilo olarak zayıf buldu doktor hanım.boyu haftasına göre önde olduğu için kilo iyi çıkıyo ama bu boya daha kilolu olmalı mesela 2300 falan dedi.
işin kötüsü bebeğim çok aşağıdaymiş sen nasıl yürüyosun falan dedi. hep yatış verdi yürümem bile yasak artık. 15 dk dan fazla ayakta durmıycaksın dedi. böyle giderse erken doğarmış. bol bol et tüket kilo aldır erken doğarsa yaşayacak kiloda olmalı dedi. nst ye girdim ilk defa 20 dk da 2 kere yüksek sancı gözüktü çok şaşırdı halbuki ben hiç bişiy hissetmiyordum.
ctesi tekrar nst ye çağırdı yine sancı çıkarsa hastaneye yatış verecek
bu mübarek gecede bizim için dua edin olur mu kızım vaktinden önce doğmasın:Saruboceq:
parlecim dönüyordur büyüdükleri için tabiki sende hareketlerini büyük hissediyorsun sanmıyorumki kötü bişey olsun yarına devam ederse doktoruna arar sorarsın benimkide bazen langır lungur hareket ediyor resmen bedenim sallanıyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?