2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet ben ona gıdıyorum 1 agustos ta 36. hasta randevum var bakalım hayırlısı ama ıcımı cok rahatlattın gerçekten tesekkur ederım :lepi:

tamam canım benim kocişte gelmek üzre bende kaçar eklemek isteyen face de eklesın benı ...öpüyorum tüm annecikleride bebişlerinide.hayırlı kandıller tekrar

tüm anne adaylarının kandili mübarek olsun .

bu gecenin hürmetine hepimizin duası kabul olur ve bir sancıda yavrularımızı kucaklamayı nasip eder insallah allahım....

biz suan istanbulun bu muhteşem serinliğine seviniyoruz ama sel durumundanda allah herkesi korusun...

Bu degerlı kandıl gecenısınde, kaınatın yaratıcısı ve alemlerın rabbı bagıslayıcı ve acıyıcı yuce allah tum dualarınızı kabul etsın...

Hayırlı kandiller kızlar . Bilgisayarım bozuldu pek giremiycem nete.Girsemde pek yazamıycam çünkü su anda kullandığım bilgisayarda dandik.Ekranı kararıyo.Tamir ettirmek için annemlerden almıstım bunu. Daha tamir ettirmeden benimki de bozuldu.kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar,hayırlı kandiller kızlar
bugün doktora gideceğimi yazmıştım,biraz endişelerim vardı kızım hem hareketliydi hem karnım değişikti. okuyanlar nst den bahsetmişler,çok hareketliliğin de hareketsizlik kadar önemli olduğunu söylemişlerdi. velhasıl kelam sonuçları yazayım

bebeğim 33. haftasını bitirdi bugün 2065 gr ve 45 cm ama kilo olarak zayıf buldu doktor hanım.boyu haftasına göre önde olduğu için kilo iyi çıkıyo ama bu boya daha kilolu olmalı mesela 2300 falan dedi.
işin kötüsü bebeğim çok aşağıdaymiş sen nasıl yürüyosun falan dedi. hep yatış verdi yürümem bile yasak artık. 15 dk dan fazla ayakta durmıycaksın dedi. böyle giderse erken doğarmış. bol bol et tüket kilo aldır erken doğarsa yaşayacak kiloda olmalı dedi. nst ye girdim ilk defa 20 dk da 2 kere yüksek sancı gözüktü çok şaşırdı halbuki ben hiç bişiy hissetmiyordum.
ctesi tekrar nst ye çağırdı yine sancı çıkarsa hastaneye yatış verecek
bu mübarek gecede bizim için dua edin olur mu kızım vaktinden önce doğmasın:Saruboceq:

merhaba kızlar nasılsınız sabah mıde bulantısı kusma falan derken yarınkı randevuyu bugune aldım oğlum 3072 gr boyuda 52 cm olmus bende yıne kansızlık cıktı yarın demır takvıyesı olucam yıne canım yancak cok acıyooooo

canım ya dua et erken doğmasıda değil sağlıklı olması önemli.doktorlar bazen cok açık konusup hastanın moralını bozuyor.sen sakın moralini bozma .bebeğin bunu anlar doğmayacaksada erken doğar.dedıklerınıde yap doktorunun gerisinide Allah a bırak...Kaderde ne yazıyorsa onu yaşıyoruz hepimiz..:Saruboceq:

nasıl oluyo o takviye ya.bendede anemi var .düzenli hap kullandım ben ama bilmiyorum ne cıkacak en son.sen ferrum falan kullanmadınmı

maşallah oğluna canım tosun gibi :) iri bir bebek olcak sanırım tickerına baktım da 38 gün var doğuma ama gayet sağlıklı
yarın allah kolaylık versin sana güzel haberlerini bekliyoruz..
oğluşun benim kızıma da dua etsin annesi bu gece, biz de büyüyelim inş.

çok saol tatlım. moral önemli evet. sağlıklı doğsun da dedim hep ama şimdi doğarsa çok zayıfmış normalde doktorumuz böyle felaket tellallığı yapan biri değildir ben olumsuz düşününce bile kızar saçma sorularıma evham yapma diye gülerdi. şimdi böyle konuştuysa vardır bi sebebi diye korkuyorum açıkçası. sorun şu ki ben kasılmayı falan ayırt edemiyorum sanırım sancı da hissetmiyorum. kasılmaların sürerse gel dedi neye göre gidicem bilmiyorum. kızım oynayıp karnım sertleştikçe korkar oldum. magnezyum verdi onu kullanıyorum inş. düzelir herşey..

ya anlık durumlar değişiyor.bende bılmıyorum ki sancı nası oluyo ..bendede 38.haftada cıkmıstı sancı oğlumda.ama ben hiç hissetmedım yani anlamadım.belkı şimdide var ama bılmıyorum
bak sana ne diycem benım oğlum doğmadan dr dedıkı en az 2900 doğar cocuk bi doğdu 2400gr.anammm kedi yavrusu gibi bilmiyorumkismile
nası bakcam dedım ya öyle üzüldümki.46cm 2400gr bişi.2paket yağ agırlığında :roflol:

şimdi oğlum 24numara ayakkabı gıyıyor kilosu 14 yaşıtları emsalleri 22numara giyerken bizimki dev ayak boyuda uzun.6ayda bi toparlandı cocuk.bol bol mezırım hemen hemen mama hiç vermedık cok az ..küçük bebek daha cabuk büyüo istediğine sor..

iyi geceler kızlar
ya benim kızım son yarım saatti durmuyo kıpır kıpır, kocaman kocaman hareket ediyo bi de, iyi mi şimdi bu yoksa rahatsız mı oluyo anlamadım, bu saatlerde bu kadar yapmazdı genelde yatınca hareket ederdi ama bu sefer ben rahatsız oldum kalktım gene devam ediyo ne dersiniz

merhaba kızlar
epiccim canını sıkma tatlım ya sağlıklı olsunlarda kilosu az çok alınır ki daha çok değişir herşeyden önce sağlıklı ve hayırlısıı olsun canım yaa sen içini ferah tut olumlu düşünmeye çalış olumlu gelişsin herşey

parlecim dönüyordur büyüdükleri için tabiki sende hareketlerini büyük hissediyorsun sanmıyorumki kötü bişey olsun yarına devam ederse doktoruna arar sorarsın benimkide bazen langır lungur hareket ediyor resmen bedenim sallanıyor bazen

benim sabah uyandığımdan beri belim de bir ağrı geçmek bilmedi aynı zamanda sol kasıkta da ağrı sola yattım ettim ama hala geçmedii valla korkuyorum bel ağrısı kasıkla .ok fena yaa yürürken bile zorlanıyorum yalpalayarak kalkıyorum ilk etapta

benımde kızımdan cok beynım dönüyor suan.kocam işten geldı ve saatlerdır nette biricik arabasının vergısını ödemeye calısıyordu.sonra oğlusumu banyo yaptıralım dedım tamam dedi.ama nerdeeee.koca cocuğu kucagımda yıkadım banyoda getırdım giydirdim yatırdım.banamısın demıyo bu adam beni öldürecek......................

canım saolasın, ya içimi ferah utmaya çalışıyorum ama en ufak bi farklılıkta hemen tedirgin oluyo insan, alışkın deilim böyle yapmasına, inş. bi sıkıntı yoktur. az kaldı dayanırız inş. daha bir buçuk ayın var ama dün ciidden hamilelik zormuş dedim otursan oturamıyosun yatsan yatamıyosun bide halsizlik oluyo, Allah yardımcımız olsun şu son günlerimizi keyifle geçirebilmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…