al birini vur ötekine
canım saolasın, ya içimi ferah utmaya çalışıyorum ama en ufak bi farklılıkta hemen tedirgin oluyo insan, alışkın deilim böyle yapmasına, inş. bi sıkıntı yoktur. az kaldı dayanırız inş. daha bir buçuk ayın var ama dün ciidden hamilelik zormuş dedim otursan oturamıyosun yatsan yatamıyosun bide halsizlik oluyo, Allah yardımcımız olsun şu son günlerimizi keyifle geçirebilmeyi nasip etsin
senınkıde mi aynı ya((
birde hamileyiz...bilmiyorumkismile
valla yapıyor yapmasına hakkını yemiyim ama başka konularda kalaslık yapıyor ayrıca keyfi yoksa yani içinden gelmezse yalvartabiliyor son haftalarda biraz arttı kalaslık oranı hormonlarımdan o da mı etkileniyor noluyor anlamadım ki kaydirigubbakcemile3 yani farklı konularda olsa erkek milleti iştee mutlaka bir yerrlerden kırııp dökerler
günaydınnn herkese ayyy uyuyamadım bir türlü bu gece.sabahta eşimi yolcu ettım 6bucukta uyanıp..sağa dön yok sola dön yok ,uyuyamıyorum.zaten kocam ben ve koca bi yastık beraber uyuyoruz.yastığa bacagımı atmadan uyuyamıyorum.sizdede var mı böle bişi ya.sırtüstü yatsam kızım durmuyo içerde rahatsız oluyor sanırım :)
Herkese günaydın bugün annem anneannem heyet halinde bize geliyorlar mutfak dolaplarını indireceğiz yandım yandım
Didemcim canım yalnız olmak zor Allah kolaylık versin valla annem olmasa ne yapardım Allah bilir çok az kalmış canım sabret 1 hafta geçer hemen
Valla baksın didemcim sana da günah ya 2 çocuk çok zor valla.
Ebrucum hoşgeldin canım aynen 5 kere kalktım yine sabah kocişi yolladım ben de annemleri bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?