2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tabiki ferah tutcaksın tatlım yaşıyoruz her gün değişik bişeyler az kaldı sabır edicez arttıkın ve gün be gün bizi ne bekliyor bilemiyoruzki hayırlısı olsun hakkımızda mübarek günlerde

senınkıde mi aynı ya ((
birde hamileyiz...bilmiyorumkismile

valla yapıyor yapmasına hakkını yemiyim ama başka konularda kalaslık yapıyor ayrıca keyfi yoksa yani içinden gelmezse yalvartabiliyor son haftalarda biraz arttı kalaslık oranı hormonlarımdan o da mı etkileniyor noluyor anlamadım ki kaydirigubbakcemile3 yani farklı konularda olsa erkek milleti iştee mutlaka bir yerrlerden kırııp dökerler

:))) çok yaşa

günaydınnn herkese ayyy uyuyamadım bir türlü bu gece.sabahta eşimi yolcu ettım 6bucukta uyanıp..sağa dön yok sola dön yok ,uyuyamıyorum.zaten kocam ben ve koca bi yastık beraber uyuyoruz.yastığa bacagımı atmadan uyuyamıyorum.sizdede var mı böle bişi ya.sırtüstü yatsam kızım durmuyo içerde rahatsız oluyor sanırım :)

Günaydın canım! Ben de tüm gece uyuyamadım, tam uyudum sanıyom,hoopp bi daha uyanmış buluyodum kendimi Yastık olayı bende de var cancan.. Gerçi ben sırt üstü yatarken daha rahatım ama, kociş gece uyanıp "yann dööönn" diye seslenmese sabaha kadar düz yatcam
boshayallersmile

Herkese günaydın bugün annem anneannem heyet halinde bize geliyorlar mutfak dolaplarını indireceğiz yandım yandım

Didemcim canım yalnız olmak zor Allah kolaylık versin valla annem olmasa ne yapardım Allah bilir çok az kalmış canım sabret 1 hafta geçer hemen

Didemcim canım yalnız olmak zor Allah kolaylık versin valla annem olmasa ne yapardım Allah bilir çok az kalmış canım sabret 1 hafta geçer hemen

Aslında tek başına yapmak çok yormuyo da. Egeyle yapmak çok yoruyo. eşimden rica edicem bu hafta sonu. alsın c.tesi ya da pazar çıkarsın çocuğu tüm gğn gelmesinler. ben de rahat rahat yapayım işimi.
zaten dün akşam 11.30'da geldi kafayı yiyodum az kalsın. çocuk sıkılıyo haklı olarak. ilgi istiyo. ama ben de bittim. hele kırmız parmak boyasını krem halının üzerine dökünce delirecektim. o kadar zor çıktı ki. hafif bi pembelik de kaldı gerçi.
dün gecenin hatrına haftasonu ilgilensin bari

Günaydın arkadaşlar , Biz de herzamanki tuvalet rutiellerimiz sağa sola dönmelerimiz ile sabahı yaptık. Kocişle kahvaltmızı ettik ve uğurladık. Ben de yastık ile yatıyorum ya bacak aramda ya da karnıma destek olarak kullanıyorum. Sabahları eşime bakıyorum da yazık 1 karış yerde iki büklüm yatıyor garibim sesi çıkmıyor bir de tuvalete kalktığımda canım acıdığında ister istemez ahhh diyince hemen fırlıyor ne oldu iyimisin diye canım benim. Bu arada bu bebiş beni babasından şimdiden kıskanmaya başladı galiba :)) Kociş beni öptükçe bu karnımda zıplamaya başlıyor :)) Annemler de yazlıkta bilgisayarda bebişin resmini görmüş bana benzetmişler , eşim hamile olduğumu duyduğundan beri boyu bana yüzü sana benzesin diyip duruyordu öyle oldu galiba bakalım doğunca anlaşılacak ultrason güzelimizin durumu :)) Tüm yavrularımız sağlıklı eli yüzü düzgün , kısmetleri açık , hayırlı olsun inşallah. Metrekareye 160 kg yağmur dediler ama fos çıktı galiba , burda yağıyor ama sağnak değil normal ... Hepinizi öptüm , kolay gelsin güzel bir günümüz daha geçsin , mutlu sona bir gün daha yaklaşalımmmm

Valla baksın didemcim sana da günah ya 2 çocuk çok zor valla.

Ebrucum hoşgeldin canım aynen 5 kere kalktım yine sabah kocişi yolladım ben de annemleri bekliyorum

Valla baksın didemcim sana da günah ya 2 çocuk çok zor valla.

Ebrucum hoşgeldin canım aynen 5 kere kalktım yine sabah kocişi yolladım ben de annemleri bekliyorum

Kolay gelsin canım , ben geçen hafta temizlettim mutfak dolaplarını ... Tertemiz oldu ama tencere dolapları alt üst olmuştu düzenini tekrar yaptım allahtan arkadaşım vardı düdüklüleri falan zor kaldırdım. Bu haftada vitrin boşaldı bardaklar , fincanlar v.s.

Bu hafta da bebek kıyafetlerini yıkayacam kadın da gelsin ütülesin onları yerleştirecem yavaş yavaş , bavulumu hazırlamadım gecelikler v.s. kırışır diye endişelim.

Sana tekrar kolay gelsin , güle güle kirlet inşallah

Dorukk ne yapıyordur acaba kuzularıyla , bugün hastaneden çıkacaklardır herhalde.

Ben de dün gece çok rahatsız bi uyku uyudum. hani şu bacağımıza giren kramptan resmen karnıma girdi. nasıl bir sancı kasılıp kaldım yatakta. bi kere olsa iyi . 2 kere acıdan kıvrandım resmen. neyse ki bebek hareket etti de en azından o iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…