günaydın kızlarr
herkeste aynı sorun dön dur kalk et ahlanarak uhlayarak
bende aynen bacak aramda yastıkla yatıyorum dönerken bile yastıklan dönüyom:)))
dün korkunç bir bel ağrım vardı hep varda dünkü bir başkaydı fena yani allahtan şu anda dünkü gibi değil
sabır sabır sabır:)))
günaydın canımcım nasılsın
bende bayadır olmuyodu ama 2 gündür oluyor
magnezyuma başladım tekrar bende resmen şok halinde uyanıyorum kociş ovuyor birde soğutucu sprey var azcık ondan sıkıyoruz yoksa felç olurum valla o sancıyla:sinifsinif:
bende kendimi takdir ediyorum bu konuda
Bwen valla 37ye kadar dayanamadım 35de çıktım ,izne sizi çok taktir ediyorum valla
GÜNAYDIN CANIM, AZ KALDI..SENİNDE DEDİĞİN GİBİ SABIRR SABIRR
Beni her sabah şeytan dürtüyo yeter gitme diye.
amaaan 1 hafta kaldı işte. geçer herhale. bu kadar hafta nasıl geçtiyse o da geçer
olumunekankayizsmile
nasılsın şekercim iyimisin
GÜNAYDIN CANIM, AZ KALDI..SENİNDE DEDİĞİN GİBİ SABIRR SABIRR
DOKTOR BANA DA MAGNEZYUM VERDİ, KRAMP OLUYO DİYİNCE. AMA UZUN SÜRE OLMAYINCA KULLANMIYOM HALİYLE.. Bİ AN DA YAKALIYO BENİ ZALIM KRAMP
Bir yandan da kahvaltı ediyorum ne zormuş sağlıklı beslenmek poğaça yer geçerdim bu haftaya kadar bu hafta bebiş kilo alsın diye kral sofrası hazırlıyorum
iyiyim canımcım azcık sersem gibiyim işte geceden dolayı o kadar:)
bugün kayınvalidemler geliyor bebeğimin yatağını getircekler perde halı vs. bi sürü şey
onları görmek için heycanlanıyorum:)))
En iyisini yapıyorsun didemcim valla ben de pazartesiden beri yumurtasız peynirsiz kahvaltı etmez oldum
Benim göbek de kocaman oldu maşallah da yemek yapıyorum gidip düğmelere basıyor çakmağa basıyor , lavaboda ıslanıyor v.s. çok komik dün arkadaşım ve eşim öldü gülmekten ..... Bulaşıkları toparladım yine karnım ıpıslak gidip üstümü değiştirdim yine :))
günaydıııııınn...
günaydın arkadaşlar
aynen hep aynı sanırım hikaye gecelerin kuşu olaraktan uzunca süre devam edicez sanırsam
hadi hayırlısı şekercim ne güzel artık son rutuşlar yapılıyor
bizimde dün park yatağımız geldi onu kurduk ettik ama daha silmedim eşime yaptırcam sanırım hafta sonu uyku seti neyimide yıkarım ütülerim ya yarın yada pazar bugün dinlenicem kaç gündür bir haldır haldırlık vardı bel kasık iflas etti ondan bugün yemek dışında bişey yapmamayı planlıyorum ki ev rezalet halde kaydirigubbakcemile3 saldım çayıra mevlam kayıra hesabı artukunnnn
allah allah niye öle diyon kuzucukkızlar ben kesin çok yakın birr zaman içerisinde doğurucam..
haberiniz olsun....
evet bencede bundan sonra uzunca bi süre böle :))
aman Allah hayırlısını versin sağlıklı olalım meleklerimizde sağlıkla gelsinlerde geceleri de azcık uyumayalım dimi ama:)
ay sizinde yatağınız hayırlı olsun canım yaparsın ya nevresim yıkamak sermek en kolayı sen dinlen birazda hallolur nasılsa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?