2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

GÜNAYDIN CANIM, AZ KALDI..SENİNDE DEDİĞİN GİBİ SABIRR SABIRR

DOKTOR BANA DA MAGNEZYUM VERDİ, KRAMP OLUYO DİYİNCE. AMA UZUN SÜRE OLMAYINCA KULLANMIYOM HALİYLE.. Bİ AN DA YAKALIYO BENİ ZALIM KRAMP

aynen öyle tatlım son demlerimiz

Beni her sabah şeytan dürtüyo yeter gitme diye.
amaaan 1 hafta kaldı işte. geçer herhale. bu kadar hafta nasıl geçtiyse o da geçer

ah canım yaa valla zor allah sabır versin ama dediğin gibi az kalmış artık hemen geçer bi hafta da

olumunekankayizsmile
nasılsın şekercim iyimisin

iyiyim canımcım azcık sersem gibiyim işte geceden dolayı o kadar:)
bugün kayınvalidemler geliyor bebeğimin yatağını getircekler perde halı vs. bi sürü şey
onları görmek için heycanlanıyorum:)))

DOKTOR BANA DA MAGNEZYUM VERDİ, KRAMP OLUYO DİYİNCE. AMA UZUN SÜRE OLMAYINCA KULLANMIYOM HALİYLE.. Bİ AN DA YAKALIYO BENİ ZALIM KRAMP

aynen öle zalım kramp:))),
bende hep hazırlıksız yakalanıyorum :kedi:

Bir yandan da kahvaltı ediyorum ne zormuş sağlıklı beslenmek poğaça yer geçerdim bu haftaya kadar bu hafta bebiş kilo alsın diye kral sofrası hazırlıyorum

Bir yandan da kahvaltı ediyorum ne zormuş sağlıklı beslenmek poğaça yer geçerdim bu haftaya kadar bu hafta bebiş kilo alsın diye kral sofrası hazırlıyorum

bizim işyerinde de poğaça çıkıyor ama ben yemiyorum. yağlı ve mayalı çünkü. hergün evde sandviç hazırlıyorum kendime, peynir domates salatalık falan. meyve alıyorum 2 öğünlük, yağsız süt ve maden suyu . eşim dalga geçiyor beslenme çantası diye.

aynen hep aynı sanırım hikaye gecelerin kuşu olaraktan uzunca süre devam edicez sanırsam
hadi hayırlısı şekercim ne güzel artık son rutuşlar yapılıyor
bizimde dün park yatağımız geldi onu kurduk ettik ama daha silmedim eşime yaptırcam sanırım hafta sonu uyku seti neyimide yıkarım ütülerim ya yarın yada pazar bugün dinlenicem kaç gündür bir haldır haldırlık vardı bel kasık iflas etti ondan bugün yemek dışında bişey yapmamayı planlıyorum ki ev rezalet halde kaydirigubbakcemile3 saldım çayıra mevlam kayıra hesabı artukunnnn

En iyisini yapıyorsun didemcim valla ben de pazartesiden beri yumurtasız peynirsiz kahvaltı etmez oldum

Benim göbek de kocaman oldu maşallah da yemek yapıyorum gidip düğmelere basıyor çakmağa basıyor , lavaboda ıslanıyor v.s. çok komik dün arkadaşım ve eşim öldü gülmekten ..... Bulaşıkları toparladım yine karnım ıpıslak gidip üstümü değiştirdim yine :))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aynen şekerim benimde ölee kaydirigubbakcemile2
bu arada park yatak süpermiş yaa çok cici valla iyiki seni dinlmeşim şekercim çok teşkürler opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar

günaydın canım

evet bencede bundan sonra uzunca bi süre böle :))
aman Allah hayırlısını versin sağlıklı olalım meleklerimizde sağlıkla gelsinlerde geceleri de azcık uyumayalım dimi ama:)
ay sizinde yatağınız hayırlı olsun canım yaparsın ya nevresim yıkamak sermek en kolayı sen dinlen birazda hallolur nasılsa:)

kızlar ben kesin çok yakın birr zaman içerisinde doğurucam..
haberiniz olsun....
allah allah niye öle diyon kuzucuk

demi amaa kaydirigubbakcemile3

yaaa 3-4 gecedir feci bi şekilde kasıklarım ağrıyor.
bi de wc ye gidip geldiysem yatakta kıvranıyorum resmen..
hele bu gece kesin doğuruyorum dedim.
bir de ruya gördüm ki sormayın sezeryana giriyorum bi de bana dr.
ne diyo biliyo musunuz çatın çok dar senin beren saat gibi diyor:roflol::roflol:
biraz önce katıla katıla uyandımmm:roflol:ama sedyede görüyorum kendimi
diyorum ki nasıl olacak belden uyuşturacağız ama merak etme sakinleştirici
vericez birşey duymayacaksın diyor...ciddi ciddi sezeryana girdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…