kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aynen şekerim benimde ölee kaydirigubbakcemile2
bu arada park yatak süpermiş yaa çok cici valla iyiki seni dinlmeşim şekercim çok teşkürler opuyorumnanaktan
yaaa 3-4 gecedir feci bi şekilde kasıklarım ağrıyor.
bi de wc ye gidip geldiysem yatakta kıvranıyorum resmen..
hele bu gece kesin doğuruyorum dedim.
bir de ruya gördüm ki sormayın sezeryana giriyorum bi de bana dr.
ne diyo biliyo musunuz çatın çok dar senin beren saat gibi diyor:roflol::roflol:
biraz önce katıla katıla uyandımmm:roflol:ama sedyede görüyorum kendimi
diyorum ki nasıl olacak belden uyuşturacağız ama merak etme sakinleştirici
vericez birşey duymayacaksın diyor...ciddi ciddi sezeryana girdim...
Aaa geldi mi baby max değil mi seninki de ? eğer kurmada problem yaşarsan internette videosu var Baby Life TV | Baby Life Bebek Ürünleri Web Kanalı
güle güle kullan canım , ben bayaa araştırdımdı en sonunda buna karar vermiştim hem ekonomik , hem güzeldi. Nevresimleri yastığını hepsini 30'da yıkadım çekme payı bırakmışlar hiçbirşey olmadı ütülendi hurçta bekliyor günlerini :))
ben biraz revire inicem. çok fena çarpıntım başladı.
Bir yandan da kahvaltı ediyorum ne zormuş sağlıklı beslenmek poğaça yer geçerdim bu haftaya kadar bu hafta bebiş kilo alsın diye kral sofrası hazırlıyorum
günaydın arkadaşlar
oğlum hık hık hıklıyor ben gidip bi kahvaltı edeyim...
ne diyo biliyo musunuz çatın çok dar senin beren saat gibi diyor:roflol::roflol:
Günaydın arkadaşlarr..artık herkeste uykular kaçtı..ağrılar arttı..allah yardımcımız olsun. Bi de buaralar benim el ve ayak parmaklarıma birşey oldu. Sanki açıp kapayamıyorum..şöyle içten eklem yerlerini yağlayabilsem iyi olacak gibi hissediyorum.D Çünkü kuru kuru ve ağrılı. (
evet evet baby max canım kırmızı grilisini almıştım bende senin tavsiyen üzerine hayır baktım baktım karar verememiştim ki kraft yada chicco nunda yakından gördüm öle atlan deve fark yok yani kurlumunu yaptık şeşercim ama denemek için kurduk kapılardan geçmediği için bozup yatak odasına yine kurucaz tabiki
bende yıkıycam yarın falan senin gibi kurca koyarım son gün serilse bile olur
dışını naptın sabunlu suyla mı sildin yatağın içini dışını eşime yaptırcam onuda sökülmüyor kumaşı demi baktım ama sökülcek gibim değil
günaydın ficilcim
ben biraz revire inicem. çok fena çarpıntım başladı.
Biz de bir denedik beceremedik sonra eşimle videoyu seyredip becerdik sonra topladık kaldırdık, son hafta bizim yatak odasına kuracağız annemler gidene kadar bizim odada bebek onda yatacak. Kurduktan sonra bir nemli bezle tozunu alırım diye düşündüm kokmuyor da iyi... Ben de diğer markalara baktım onların cibinliği v.s. de yoktu bir de çok yüksek geldi üst katı... Annemler gittikten sonra bebeği odasında yatırmayı planlıyorum park yatağı da alt kata indirip salona kuracam gün içinde orda uyur , bir de otomatik beşik aldım sallıyor ninni çalıyor uzaktan kumandalı , yükseltiyorsun mama sandalyesi oluyor onu da alt katta kullanacam ben mutfaktayken onda oturur , kullananlar çok memnun çoğu onda uyutuyormuş ... Kendini bilmeden odasına alıştırmayı planlıyorum , arkadaşın bebeği 1.5 yaşında oldu onlarla uyuyor nasıl yapacaklar bilmiyorum odası süs duruyor....
günaydınnn canımm naberrr
günaydınnn
ay kızlar ben bütün gece bebeğimi hissetmedim sabah kalktım tık yok çok ağladımmm sonra babası konuştu falan baktım kıpraştıı sonra daha çok ağladımmm. llahım hayırlısıyla kavuştursun hepimizi dün hepiinize dua ettim inş kabul olur.
demi sabunlu suylan falan yada sadece suylan silinir bende öle düşündüm
evet koku falanda yok şekercim süper bende kısa bir süre odamda tutucam sonra kendi odaısna alıcam ki kendi odasıda benim odamın dibi zaten yani pek sorun olmaz gibime geliyor o kadar uzun bende tutmam yanımda diye düşünüyorum bakalım uygulamada nasıl olur bilemem
ya ne aldın anakucakları var yaa çok istiyorum titriyo ediyo yok sonra sandalye oluyor öyle bişeymi aldın bende yağmur ormanı olandan alsammı diyorum ev tipi anakucağı olaraktan sen ne aldın şekercim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?