2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa geldi mi baby max değil mi seninki de ? eğer kurmada problem yaşarsan internette videosu var Baby Life TV | Baby Life Bebek Ürünleri Web Kanalı

güle güle kullan canım , ben bayaa araştırdımdı en sonunda buna karar vermiştim hem ekonomik , hem güzeldi. Nevresimleri yastığını hepsini 30'da yıkadım çekme payı bırakmışlar hiçbirşey olmadı ütülendi hurçta bekliyor günlerini :))

hayırdır inşallah şekerim bi tarafın açıkta kalmadı demiii kaydirigubbakcemile3

evet evet baby max canım kırmızı grilisini almıştım bende senin tavsiyen üzerine hayır baktım baktım karar verememiştim ki kraft yada chicco nunda yakından gördüm öle atlan deve fark yok yani kurlumunu yaptık şeşercim ama denemek için kurduk kapılardan geçmediği için bozup yatak odasına yine kurucaz tabiki
bende yıkıycam yarın falan senin gibi kurca koyarım son gün serilse bile olur
dışını naptın sabunlu suyla mı sildin yatağın içini dışını eşime yaptırcam onuda sökülmüyor kumaşı demi baktım ama sökülcek gibim değil

Bir yandan da kahvaltı ediyorum ne zormuş sağlıklı beslenmek poğaça yer geçerdim bu haftaya kadar bu hafta bebiş kilo alsın diye kral sofrası hazırlıyorum

Kuzum senin beben en son kaç kiloydu!?! Bu arada kral sofrasını hep kur :)) Poça falan yeme, ben hamişliğim boyunca toplasan iki kez yemişimdir. Ömrümde kahvaltı etmeyen ben, hamişliğimden beri, kalkıp güzel bi kahvaltı kuruyom kendime ve bal kızıma.. Afiyet olsun canımcım.. Bebene yarasın!
günaydın arkadaşlar

Günaydın canım,nasılsın bakim? kaydirigubbakcemile2

oğlum hık hık hıklıyor ben gidip bi kahvaltı edeyim...

Afiyet olsun sana kuzum! cokacimcoook

günaydın merak etme canım bende aynı durum ar bende akşam eşime dedim ben buara doğururum diye:)

günaydınnn
ay kızlar ben bütün gece bebeğimi hissetmedim sabah kalktım tık yok çok ağladımmm sonra babası konuştu falan baktım kıpraştıı sonra daha çok ağladımmm. llahım hayırlısıyla kavuştursun hepimizi dün hepiinize dua ettim inş kabul olur.

çisem unuttum sana söylemeyi dün gecede seni gördüm rüyamda eşinle falan hemde. sizin evdeymişiz karnın kocaman olmuş bende sizdeyim ama ilgilenmiyorsun eşinle mutfakda iş yapıyorsun:))))

:çok üzgünüm:
ya o bendede oluyo karpal tünel olabılır dedı coğu.inşallah değildir.cok korkuyorum olmasın ya.ellerimi yumruk yapıp sıkınca sanki hamlamış gibi acıyo kemıklerı.ayaklarımıda gece soğuk suya koyuyorum kovanın içine.resmen yanıyo altları .nedir bu durum ya varmı bilen biri:çok üzgünüm:

Biz de bir denedik beceremedik sonra eşimle videoyu seyredip becerdik sonra topladık kaldırdık, son hafta bizim yatak odasına kuracağız annemler gidene kadar bizim odada bebek onda yatacak. Kurduktan sonra bir nemli bezle tozunu alırım diye düşündüm kokmuyor da iyi... Ben de diğer markalara baktım onların cibinliği v.s. de yoktu bir de çok yüksek geldi üst katı... Annemler gittikten sonra bebeği odasında yatırmayı planlıyorum park yatağı da alt kata indirip salona kuracam gün içinde orda uyur , bir de otomatik beşik aldım sallıyor ninni çalıyor uzaktan kumandalı , yükseltiyorsun mama sandalyesi oluyor onu da alt katta kullanacam ben mutfaktayken onda oturur , kullananlar çok memnun çoğu onda uyutuyormuş ... Kendini bilmeden odasına alıştırmayı planlıyorum , arkadaşın bebeği 1.5 yaşında oldu onlarla uyuyor nasıl yapacaklar bilmiyorum odası süs duruyor....

Bundan 10 sene önce falan benim de serçe parmağım uyuşmuştu hissedemiyordum kütük gibiydi sonra B vitamini içtim hemen açılmıştı... Mouse kullanmaktan da bileğim parmaklarım kasılıyordu , mouse dikkatli kullanmak lazım....

demi sabunlu suylan falan yada sadece suylan silinir bende öle düşündüm
evet koku falanda yok şekercim süper bende kısa bir süre odamda tutucam sonra kendi odaısna alıcam ki kendi odasıda benim odamın dibi zaten yani pek sorun olmaz gibime geliyor o kadar uzun bende tutmam yanımda diye düşünüyorum bakalım uygulamada nasıl olur bilemem
ya ne aldın anakucakları var yaa çok istiyorum titriyo ediyo yok sonra sandalye oluyor öyle bişeymi aldın bende yağmur ormanı olandan alsammı diyorum ev tipi anakucağı olaraktan sen ne aldın şekercim

hayırdır inşallah :))
ya bu son zamanlarda ben acayip rüyalar görüyorum tamamen deli saçması böle oluyomuş hamileliğin son aylarında:))

günaydın canım
amin canım hayırlısyla bi kavuşsak meleklerimize bütün korkularımız sıkıntımız bitecek inşallah

Günaydın kızlar, nasılsınız; iyisinizdir inşallah??

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var; ancak aranızda birden fazla doğum yapmış, ya da doğum yapanın yanında bulunmuş (sancıları varken), aktif sancılarını takip etmiş bir annecik yardımcı olabilir.Lütfen yardımcı olun, gerçekten önemli.

Ben Veobaby'den park yatak ile birlikte siparişini vermiştim 2010 modeliydi aşağıda gönderdiğimin aynısı ama şiltesinde kocaman kraft yazmıyor mantarlar yel değirmeni resmi falan var ama o kadar şeker ki bebek renklerinde, fakat kalmamış galiba baktım yoktu fiyatı da uygundu. Telefon açıp sorabilirsin belki getireceklerdir yine ..

Hepsiburada.com : Kraft Dondy Beşik | Anne / Bebek / Çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…