evet serinledi iy oldu. bende son hazırlıklar işte kıyafetleri falan yıkıyorum bugün bir yandanda ütülemeye başlıcam. sabah çok korktum ama şimdi iyiyim çok şükür.
iyilik canım nolsun havalşar acuk serinledi yine iyi oldu
son hazırlıklar peşindeyiz işte şekercim sen nasılsın
evet canım yaklaştıkça daha az sıkıntı olur diye düşünüyordum şimdi daha çok. oynadı oynamadı ay bu ağrı ne ? vs. hayırlı zmanda gelsinler sağlıkla başka ne isterizkihayırdır inşallah :))
ya bu son zamanlarda ben acayip rüyalar görüyorum tamamen deli saçması böle oluyomuş hamileliğin son aylarında:))
günaydın canım
amin canım hayırlısyla bi kavuşsak meleklerimize bütün korkularımız sıkıntımız bitecek inşallah
Günaydın kızlar, nasılsınız; iyisinizdir inşallah??
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var; ancak aranızda birden fazla doğum yapmış, ya da doğum yapanın yanında bulunmuş (sancıları varken), aktif sancılarını takip etmiş bir annecik yardımcı olabilir.Lütfen yardımcı olun, gerçekten önemli.
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var; ancak aranızda birden fazla doğum yapmış, ya da doğum yapanın yanında bulunmuş (sancıları varken), aktif sancılarını takip etmiş bir annecik yardımcı olabilir.Lütfen yardımcı olun, gerçekten önemli.
evet canım yaklaştıkça daha az sıkıntı olur diye düşünüyordum şimdi daha çok. oynadı oynamadı ay bu ağrı ne ? vs. hayırlı zmanda gelsinler sağlıkla başka ne isterizki
Günaydın canım , hayırdır ?
Beni her sabah şeytan dürtüyo yeter gitme diye.
amaaan 1 hafta kaldı işte. geçer herhale. bu kadar hafta nasıl geçtiyse o da geçer
Hayır diyelim hayır olsun canım. Şimdi anlatacaklarımı herkes okur inşallah...
Benim dün öğleden sonra saat 3'te sancım başladı. Önce 20dk 1 (20sn civarı) sancım tuttu. Sonra 10dk 1'e düştü saat 5 gibiydi. Yürüyorum ağrıyor, yatıyorum ağrıyor. Karnımın alt kısmı ve kasıklarımda adet sancısı şeklindeydi. Her sancıya bebek de eşlik ediyordu.
Saat 6 oldu, durmadı, 7 oldu hala 10dk 1 (30sn civarı) devam etti. 8 oldu 8-9 dakikaya düştü. Saat akşam 9 da 5 dakikaya düştü. Ama ne kan var ortada ne su. Ondan gitmek istemedim hastaneye. Kocama yalvardım "gece yarısına kadar sürerse nolur gidelim, galiba doğuruyorum" dedim. Saat 10 buçuktan sonra kendi kendine yavaş yavaş geçti.
Şimdi sormak istediğim; mesela bu sancu susuz ve nişansız gece yarısına kadar sürseydi hastaneye gerçekten gitmem gerekir miydi? Ya da şöyle de olabilir: Sadece uzun sancıyla hastaneye başvurmak için ne kadar beklemeli?
Anlatıyorum ki 36 haftadan az hamişlerin de başına gelirse korkmasınlar, ya da korksunlar; cevaba bağlı artık...[/QUOTE
canım ben bilemiyorum ama bence doktorunu ara geçende kan geldi dedin.bence ara.arkadaşım yeni doğurdu 36+4de maş. çok iyi bebek.
Ben Veobaby'den park yatak ile birlikte siparişini vermiştim 2010 modeliydi aşağıda gönderdiğimin aynısı ama şiltesinde kocaman kraft yazmıyor mantarlar yel değirmeni resmi falan var ama o kadar şeker ki bebek renklerinde, fakat kalmamış galiba baktım yoktu fiyatı da uygundu. Telefon açıp sorabilirsin belki getireceklerdir yine ..
Hepsiburada.com : Kraft Dondy Beşik | Anne / Bebek / Çocuk
evet serinledi iy oldu. bende son hazırlıklar işte kıyafetleri falan yıkıyorum bugün bir yandanda ütülemeye başlıcam. sabah çok korktum ama şimdi iyiyim çok şükür.
evet canım yaklaştıkça daha az sıkıntı olur diye düşünüyordum şimdi daha çok. oynadı oynamadı ay bu ağrı ne ? vs. hayırlı zmanda gelsinler sağlıkla başka ne isterizki
Benim dün öğleden sonra saat 3'te sancım başladı. Önce 20dk 1 (20sn civarı) sancım tuttu. Sonra 10dk 1'e düştü saat 5 gibiydi. Yürüyorum ağrıyor, yatıyorum ağrıyor. Karnımın alt kısmı ve kasıklarımda adet sancısı şeklindeydi. Her sancıya bebek de eşlik ediyordu.
Saat 6 oldu, durmadı, 7 oldu hala 10dk 1 (30sn civarı) devam etti. 8 oldu 8-9 dakikaya düştü. Saat akşam 9 da 5 dakikaya düştü. Ama ne kan var ortada ne su. Ondan gitmek istemedim hastaneye. Kocama yalvardım "gece yarısına kadar sürerse nolur gidelim, galiba doğuruyorum" dedim. Saat 10 buçuktan sonra kendi kendine yavaş yavaş geçti.
Şimdi sormak istediğim; mesela bu sancu susuz ve nişansız gece yarısına kadar sürseydi hastaneye gerçekten gitmem gerekir miydi? Ya da şöyle de olabilir: Sadece uzun sancıyla hastaneye başvurmak için ne kadar beklemeli?
Anlatıyorum ki 36 haftadan az hamişlerin de başına gelirse korkmasınlar, ya da korksunlar; cevaba bağlı artık...
Anlatıyorum ki 36 haftadan az hamişlerin de başına gelirse korkmasınlar, ya da korksunlar; cevaba bağlı artık...
bizim işyerinde de poğaça çıkıyor ama ben yemiyorum. yağlı ve mayalı çünkü. hergün evde sandviç hazırlıyorum kendime, peynir domates salatalık falan. meyve alıyorum 2 öğünlük, yağsız süt ve maden suyu . eşim dalga geçiyor beslenme çantası diye.
2 haftadır doğum hikayelerini okuyorum yüzlerce oldu herhalde.... Genel kanım, herkesin aynı olmuyor , kiminin sancıları başlıyor sonuna doğru nişanı geliyor, kimi hastaneye gidiyor suyu patlamış halde , kimini hastanede patlatıyorlar , Sancı ve nişanla gidip 1 cm açılmayla saatler sürenlerde var gelirken nerdeyse doğuranlarda... Sonuçta sancılar sıklaşırsa hemen dr'u arayıp hastaneye gidip nst'deye bağlanıp bir açıklığa baktırıp ona göre eve dönmek veya orda yatmak. Sen de dr'un ile hemen konuş konuyu anlat , çünkü evde de beklemek tehlikeli olabiliyormuş... Haberlerini bekliyoruz hemen konuş canım
Artık sancım yok, eski halime döndüm. Sanki hiç olmamış gibi delikafadulden . Buna şaşırdım zaten. Yanlış alarmları doğrusundan ayırt etmek için dedim ya onları.
Artık sancım yok, eski halime döndüm. Sanki hiç olmamış gibi delikafadulden . Buna şaşırdım zaten. Yanlış alarmları doğrusundan ayırt etmek için dedim ya onları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?