Herkese günaydın bugün annem anneannem heyet halinde bize geliyorlar mutfak dolaplarını indireceğiz yandım yandım
Herkese günaydın. Yaşasın bugğn cuma ve benim son 1 haftam kaldı. zemuszemus
Günaydın arkadaşlar , Biz de herzamanki tuvalet rutiellerimiz sağa sola dönmelerimiz ile sabahı yaptık. Kocişle kahvaltmızı ettik ve uğurladık. Ben de yastık ile yatıyorum ya bacak aramda ya da karnıma destek olarak kullanıyorum. Sabahları eşime bakıyorum da yazık 1 karış yerde iki büklüm yatıyor garibim sesi çıkmıyor bir de tuvalete kalktığımda canım acıdığında ister istemez ahhh diyince hemen fırlıyor ne oldu iyimisin diye canım benim. Bu arada bu bebiş beni babasından şimdiden kıskanmaya başladı galiba :)) Kociş beni öptükçe bu karnımda zıplamaya başlıyor :)) Annemler de yazlıkta bilgisayarda bebişin resmini görmüş bana benzetmişler , eşim hamile olduğumu duyduğundan beri boyu bana yüzü sana benzesin diyip duruyordu öyle oldu galiba bakalım doğunca anlaşılacak ultrason güzelimizin durumu :)) Tüm yavrularımız sağlıklı eli yüzü düzgün , kısmetleri açık , hayırlı olsun inşallah. Metrekareye 160 kg yağmur dediler ama fos çıktı galiba , burda yağıyor ama sağnak değil normal ... Hepinizi öptüm , kolay gelsin güzel bir günümüz daha geçsin , mutlu sona bir gün daha yaklaşalımmmm
Ben de dün gece çok rahatsız bi uyku uyudum. hani şu bacağımıza giren kramptan resmen karnıma girdi. nasıl bir sancı kasılıp kaldım yatakta. bi kere olsa iyi . 2 kere acıdan kıvrandım resmen. neyse ki bebek hareket etti de en azından o iyi.
Gurbetçim o 5 gün bile nasıl gözümde büyüyo anlatamam
hep öyle canım tuvalete kalkarken iki büklüm ahhlaya ahhlaya kalk koş allahtan ebebeyn ama birgün toslıycam bir yere karanlıkta :)) bir de bu acıya deyse iki damla için :)) Bebek doğunca bu tuvalete kalktığımız saatlerde bebeğe kalkacakmışız öyle söylediler hazırlık içinmiş bu kalkmalarımız ....
Günaydın arkadaşlarr..artık herkeste uykular kaçtı..ağrılar arttı..allah yardımcımız olsun. Bi de buaralar benim el ve ayak parmaklarıma birşey oldu. Sanki açıp kapayamıyorum..şöyle içten eklem yerlerini yağlayabilsem iyi olacak gibi hissediyorum.D Çünkü kuru kuru ve ağrılı. (
O da geçerrr 8 ay bitiyor nerdeyse , Bir gün bakacaz çocukları evlendiriyoruzzzzzzzzz
Günaydın arkadaşlarr..artık herkeste uykular kaçtı..ağrılar arttı..allah yardımcımız olsun. Bi de buaralar benim el ve ayak parmaklarıma birşey oldu. Sanki açıp kapayamıyorum..şöyle içten eklem yerlerini yağlayabilsem iyi olacak gibi hissediyorum.D Çünkü kuru kuru ve ağrılı. (
günaydın gurbetcim senin de az kalmış.)
herkese günaydınlar
sağlıklı ve sorunsuz bir gün dilerim
bende dün gece kramplarla boğuştum
birde özellikle otururken sağ göğsümün alt kısmı uyuşuyor orda kızımın bi yerimi var acaba? yada sizce neden bu uyuşukluk? yani 10 gün falan sürekli aynı
bu arada son 2 haftam kaldı Allah a şükür sonrasında evdeyim:))))
Gurbetçim o 5 gün bile nasıl gözümde büyüyo anlatamam
Bwen valla 37ye kadar dayanamadım 35de çıktım ,izne sizi çok taktir ediyorum valla
Günaydın canım. Benim de yakalaşık iki haftadır kramp olmuyo,olmasın da ya, çok feci, ağlattı kaç kez! Kociş uyanıpta rahatlatıyo bacağımı yoksa offff...
Bwen valla 37ye kadar dayanamadım 35de çıktım ,izne sizi çok taktir ediyorum valla
günaydın kızlarr
herkeste aynı sorun dön dur kalk et ahlanarak uhlayarak
bende aynen bacak aramda yastıkla yatıyorum dönerken bile yastıklan dönüyom:)))
dün korkunç bir bel ağrım vardı hep varda dünkü bir başkaydı fena yani allahtan şu anda dünkü gibi değil
sabır sabır sabır:)))
evet sabır sabır sabır:))
günaydın canımmmopuyorumnanaktan
Magnezyumunu almayı ihmal etme canım.... Dün akşam bir de resmen kalbim sıkıştı ayaklarımıydı poposumuydu bir şişirdi gerdi nefesim kesildi yatakta kasıldım kaldım ....
hamilelikte görülen bi raatsızlık var ya karpal tünel send. diye. sanki onu anlatıyosun. dr.a sorarsan bileklik gibi bie atel veriyorlar bu durumda. yan odadaki arkadaşın da olmuştu hamilelikte atelle dolaştı bi ara. doğumdan sonra geçmiş öyle diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?