2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese günaydın bugün annem anneannem heyet halinde bize geliyorlar mutfak dolaplarını indireceğiz yandım yandım

Günaydın canım,sen bişeye karışma büyükler halleder

Herkese günaydın. Yaşasın bugğn cuma ve benim son 1 haftam kaldı. zemuszemus

Günaydın kuzuş, benim de haftaya cuma son, ohhh son 5 iş günü.... sositososito

Günaydın cancan; ben de yastıkla yatıyorum ama sırf bacak aramda.. Benim de snein durumun tam tersi, düz yatınca rahat ediyorum, doktorum uyardı yan yat diye.. Eşimde alanımı daraltmak için minnacık yer bırakıyo bana, düz yatmaya yerim olmasın diye.. Yazık gece beni kontrol için kaç kez uyanıyo yavrum ya..boshayallersmile Ben de yağmuru bekledim heyecanla ama cidden fosmuş..Az kaldı doğumada hepimiz için hayırlısı bakalım.

herkese günaydınlar
sağlıklı ve sorunsuz bir gün dilerim
bende dün gece kramplarla boğuştum
birde özellikle otururken sağ göğsümün alt kısmı uyuşuyor orda kızımın bi yerimi var acaba? yada sizce neden bu uyuşukluk? yani 10 gün falan sürekli aynı
bu arada son 2 haftam kaldı Allah a şükür sonrasında evdeyim:))))

hep öyle canım tuvalete kalkarken iki büklüm ahhlaya ahhlaya kalk koş allahtan ebebeyn ama birgün toslıycam bir yere karanlıkta :)) bir de bu acıya deyse iki damla için :)) Bebek doğunca bu tuvalete kalktığımız saatlerde bebeğe kalkacakmışız öyle söylediler hazırlık içinmiş bu kalkmalarımız ....

Günaydın arkadaşlarr..artık herkeste uykular kaçtı..ağrılar arttı..allah yardımcımız olsun. Bi de buaralar benim el ve ayak parmaklarıma birşey oldu. Sanki açıp kapayamıyorum..şöyle içten eklem yerlerini yağlayabilsem iyi olacak gibi hissediyorum. D Çünkü kuru kuru ve ağrılı. (

ben nerdeyse hi. tuvalet için kalkmıyorum. anca çok sıvı alırsam nadiren. benim uykumu bölen bi pelvik kemiklerindeki açılmadan dolayı bacak arası ağrıyo yatakta dönemiyorum. döneceğimz zaman uyanıyorum acıdan. bi de dün ilk kez oldu resmen karın kaslarıma kramp girdi. bacakta olnaın aynısıydı . anlamadım nasıl bişey ama acıdan böğürtü gibi sesler çıktı benden

Magnezyumunu almayı ihmal etme canım.... Dün akşam bir de resmen kalbim sıkıştı ayaklarımıydı poposumuydu bir şişirdi gerdi nefesim kesildi yatakta kasıldım kaldım ....

O da geçerrr 8 ay bitiyor nerdeyse , Bir gün bakacaz çocukları evlendiriyoruzzzzzzzzz

insan yaşarken geçmiycekmiş gibi geliyor, sonra dönüp bakınca aaa ne kadar da çabuk geçmiş deniyor.

ben baştam beri doğuma kaç gün kaldığını heaplamadım hiç. şu izne bi çıksam. bi de hemen doğurmasam da 2 hafta falan evin tadını çıkarsam istiyorum. oğluşu da bakıcının evine yolluycam 2 hafta. inşallah diyeyim tabi.

hamilelikte görülen bi raatsızlık var ya karpal tünel send. diye. sanki onu anlatıyosun. dr.a sorarsan bileklik gibi bie atel veriyorlar bu durumda. yan odadaki arkadaşın da olmuştu hamilelikte atelle dolaştı bi ara. doğumdan sonra geçmiş öyle diyo

günaydın gurbetcim senin de az kalmış.)

Az kaldı gerçekten ama, dün çok zor bi gün geçirdim akşam olmadı bi türlü, acayip halsizdim.. Şimdi de yine öyleyim, ağrım sızım da yok ama anlamadım.. Ahh o 5 gün nasıl geçer!

Günaydın canım. Benim de yakalaşık iki haftadır kramp olmuyo,olmasın da ya, çok feci, ağlattı kaç kez! Kociş uyanıpta rahatlatıyo bacağımı yoksa offff...

Gurbetçim o 5 gün bile nasıl gözümde büyüyo anlatamam

Al benden de o kadar canımcım, neyse sıkalım dişimizi.

Günaydın canım, doğum yaklaştıkça sıkıntılarda artıyo işte.

günaydın kızlarr
herkeste aynı sorun dön dur kalk et ahlanarak uhlayarak
bende aynen bacak aramda yastıkla yatıyorum dönerken bile yastıklan dönüyom:)))
dün korkunç bir bel ağrım vardı hep varda dünkü bir başkaydı fena yani allahtan şu anda dünkü gibi değil
sabır sabır sabır:)))

Günaydın canım. Benim de yakalaşık iki haftadır kramp olmuyo,olmasın da ya, çok feci, ağlattı kaç kez! Kociş uyanıpta rahatlatıyo bacağımı yoksa offff...

günaydın canımcım nasılsın
bende bayadır olmuyodu ama 2 gündür oluyor
magnezyuma başladım tekrar bende resmen şok halinde uyanıyorum kociş ovuyor birde soğutucu sprey var azcık ondan sıkıyoruz yoksa felç olurum valla o sancıyla:sinifsinif:

Bwen valla 37ye kadar dayanamadım 35de çıktım ,izne sizi çok taktir ediyorum valla

bende kendimi takdir ediyorum bu konuda

evet sabır sabır sabır:))
günaydın canımmmopuyorumnanaktan

benimde bacağımd akramp değilde kemiklerim ağrıyo bazen böyle vurdukça rahatlıyorum bazen had safhada oluyor kalçadan itibaren sanki kemiklerim fena oluyor sanırım çatı falan genişlemye mi çalışıyor noluyo anlamadım ki

Magnezyumunu almayı ihmal etme canım.... Dün akşam bir de resmen kalbim sıkıştı ayaklarımıydı poposumuydu bir şişirdi gerdi nefesim kesildi yatakta kasıldım kaldım ....

Ah o magnezyum yok mu? Bi alışamadım içmeye.

Doktor randevuma tam 1 hafta kaldı..gidince söylerim. Gerek görürse verir ama keşke geçici olsa da söylememe bile gerek kalmasa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…