canım gerçek doğum sancıları olsaydı şuanda doğurmuş olurdun canım ama bunlar senin doğumunun yaklaştığını gösteriyor sancıların hiç geçmez ne yatarken ne yürürken kesinlikle geçmez ve git gide sıklaşır ama ben sana birazcık kızıyorum o kadar sıkıntıların oluyor doktora gitmiyorsun ben erken doğum yaşadım aynı senin gibi sancılarım vardı bilmiyordum kimsede yönlendirmedi ve gitmedim bir hafta sonra gerçek doğum sancılarına döndü ve kanamayla birlikte hastanede buldum kendimi ve bebeğimi kaybettim sen şuan haftan iyi ama yinede hastaneye gitsen sancını durdurular gidip bir nst ye bağlan derim tatlımm
ya kızlar benim size her zamanki gibi bir sorum var sizleri böyle temizlik canavarı gibi gördükçe içim gidiyor, bana yardım edecek kimse yok hatta dün söylediğim gibi belki doğumdan sonra bile hemen gelemiyecek annem.şimdi sorumu soruyorum;
ben şu anda oturduğum eve taşınıp yerleşeli 2,5-3 ay gibi bir süre oluyor.taşınmadan önce perdelerim tereklerim hep yıkandı silindi.9 aylık evli olduğu m için halılarım da zaten temiz yıkamaya vermek istemiyorum erken diye, ayrıca taşındığımdan beri evde bir kere bile yemek pişmedi hiç yağlı bişey yapmadım çünkü annem yan binada oturyor eve gelmeden ona uğrayıp yemeğimizi ömeyvemizi yiyip öyle evimize geliyoruz.
Sizce benim çok büyük bir temizlik yapmama gerek var mı yoksa her hafta sonu yapılan süpürme, silme işleri yeterli olur mu?
ya kızlar benim size her zamanki gibi bir sorum var sizleri böyle temizlik canavarı gibi gördükçe içim gidiyor, bana yardım edecek kimse yok hatta dün söylediğim gibi belki doğumdan sonra bile hemen gelemiyecek annem.şimdi sorumu soruyorum;
ben şu anda oturduğum eve taşınıp yerleşeli 2,5-3 ay gibi bir süre oluyor.taşınmadan önce perdelerim tereklerim hep yıkandı silindi.9 aylık evli olduğu m için halılarım da zaten temiz yıkamaya vermek istemiyorum erken diye, ayrıca taşındığımdan beri evde bir kere bile yemek pişmedi hiç yağlı bişey yapmadım çünkü annem yan binada oturyor eve gelmeden ona uğrayıp yemeğimizi ömeyvemizi yiyip öyle evimize geliyoruz.
Sizce benim çok büyük bir temizlik yapmama gerek var mı yoksa her hafta sonu yapılan süpürme, silme işleri yeterli olur mu?
tatlım pırıl pırıldır senin evin bence gerek yok yani daha yeni taşınmışın yeni olmuştur dipten temizlik ölesine üstünden yapsan yeterde artar bile şekercim
ki kaldıki pis olsa ne yazar olduğu kadar tatlım sağlığın yerinde olsun yeter
:tomato: :tomato: :tomato: Gittiğim zaman da birşey çıkmadı ki. :tomato: :tomato:
çarşamba günü randevuma gittim hareketleri le arada sıkıntılarımı anlattım sancılarım oluyor dedim oda bana içine şüphemi düştü hemen gel bir nst ye bağlan boşuna gelmiş ol ama yeterki gel dedi bu haftalar çok önemli diyor
günaydın kızlaaaaarrrr...opuyorumnanaktan
hayırlı cumalar herkese.
hayırlı cumalar herkese.
hoşbuldukkkk..olumunekankayizsmileHoşgeldin kusum, sana da hayırlı cumalar...
eevettttt kaydirigubbakcemile2canım ya senin ticker kalan süreyimi gösteriyooo
hayırlı cumalar herkese.
günaydın anneler ve bebişleri,herkese hayırlı cumalar...
hoşbuldukkkk..olumunekankayizsmile
oyy kızım öldürdü beni!!bahçeye çıkardım içeri köpeği soktu!!akannehir
sonra çığlık çığlığa kaçmaya başladı!
tekrar dışarı çıkardım köpeği!!
bahçeye izin vermediğim kimseyi almayacaksın dedim..
yapışık bir iki çocuk var laftan anlamaz salıyolar sokağa bırakıyolar akşama kadar!! yok diyorum gitmiyoo!!
ben aldım benimkini ele diğerini de kovdum sinir tepeme çıktı sıcakta!
zaten zor nefess alimmmmm!!!kafamçokkarıştı
[ı]off dosyam öteki evde yaaaaa....[/ı]
Hepiniz hoşgeldiniz kızlar...
yok bir ay kadar önce bizim bahçeye geldi bu yavru köpek..Olayı anlayamadım ama komikmiş. Kızın komşunun köpeğini mi soktu içeri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?