2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu arada benım oğlan kudurmanın üst sınırında sehpaların üzerinde .arada arada yazarım haberiniz olsun.düşecek rahatlayacak en sonunda delikafadulden
birde çorba yapayım şuna..buralardayım...

:tomato: :tomato: :tomato: Gittiğim zaman da birşey çıkmadı ki. :tomato: :tomato:

yok canım bence. ben çalıştığım için evle ilgilenemiyordum onu n için 1 aydır evi topladım şimdi günlük işleri ve bebek için hazırlık(ütü,çamaşır) yapıyorum. annen yanındaysa niye gelemiyor? gelse iyi olurdu tabii

tatlım pırıl pırıldır senin evin bence gerek yok yani daha yeni taşınmışın yeni olmuştur dipten temizlik ölesine üstünden yapsan yeterde artar bile şekercim

ki kaldıki pis olsa ne yazar olduğu kadar tatlım sağlığın yerinde olsun yeter

canım ya senin ticker kalan süreyimi gösteriyooo

:tomato: :tomato: :tomato: Gittiğim zaman da birşey çıkmadı ki. :tomato: :tomato:

çarşamba günü randevuma gittim hareketleri le arada sıkıntılarımı anlattım sancılarım oluyor dedim oda bana içine şüphemi düştü hemen gel bir nst ye bağlan boşuna gelmiş ol ama yeterki gel dedi bu haftalar çok önemli diyor

Ben her hafta bağlanıyorum anlayamıyorum ki sancı çıkıyor mu, bir şey de demiyorlar. "İyi çıkmış" diyor doktor. Resmini koysam anlayan biri çıkar mı aramızdan??

Hoşgeldin kusum, sana da hayırlı cumalar...
hoşbuldukkkk..olumunekankayizsmile
oyy kızım öldürdü beni!!bahçeye çıkardım içeri köpeği soktu!!akannehir
sonra çığlık çığlığa kaçmaya başladı!
tekrar dışarı çıkardım köpeği!!
bahçeye izin vermediğim kimseyi almayacaksın dedim..
yapışık bir iki çocuk var laftan anlamaz salıyolar sokağa bırakıyolar akşama kadar!! yok diyorum gitmiyoo!!
ben aldım benimkini ele diğerini de kovdum sinir tepeme çıktı sıcakta!
zaten zor nefess alimmmmm!!!kafamçokkarıştı

Olayı anlayamadım ama komikmiş. Kızın komşunun köpeğini mi soktu içeri?

Hepiniz hoşgeldiniz kızlar...

sağol canım,sanada geçmiş olsun,ben okurken korktum valla,sen nasıl dayandın..
ay inanamıyorum sıra bizlere geliyoooooo...eyvahedigeldismile

arkadaşlar 35-36 .haftalarımda memlekette olacağım.herşey normal şu anda ,doktora soramadım,gitme der diye..denize girmemde bir sakınca var mı..biliyor musunuz..

günaydın herkese kızım bugün az hareket ediyor canım sıkkın yani uyandığımdan beri sadece 2 kere dün gecede sakindi offf

Olayı anlayamadım ama komikmiş. Kızın komşunun köpeğini mi soktu içeri?
yok bir ay kadar önce bizim bahçeye geldi bu yavru köpek..
bizde dayanamadık yemek verdik şimdi de gitmiyo..
bahçe kapısının önünde duruyo aşısı ve ilacı yok henüz birde kakasını bahçeye yapıyo diye dışarda tutuyoruz ama benim cadı kızım kudurtuyoo hayvanıııı....kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…