sağol canım,sanada geçmiş olsun,ben okurken korktum valla,sen nasıl dayandın..
ay inanamıyorum sıra bizlere geliyoooooo...eyvahedigeldismile
arkadaşlar 35-36 .haftalarımda memlekette olacağım.herşey normal şu anda ,doktora soramadım,gitme der diye..denize girmemde bir sakınca var mı..biliyor musunuz..
yok bir ay kadar önce bizim bahçeye geldi bu yavru köpek..
bizde dayanamadık yemek verdik şimdi de gitmiyo..
bahçe kapısının önünde duruyo aşısı ve ilacı yok henüz birde kakasını bahçeye yapıyo diye dışarda tutuyoruz ama benim cadı kızım kudurtuyoo hayvanıııı....kafamçokkarıştı
selam ben geldim yine....
günaydınnn
ay kızlar ben bütün gece bebeğimi hissetmedim sabah kalktım tık yok çok ağladımmm sonra babası konuştu falan baktım kıpraştıı sonra daha çok ağladımmm. llahım hayırlısıyla kavuştursun hepimizi dün hepiinize dua ettim inş kabul olur.
çisem unuttum sana söylemeyi dün gecede seni gördüm rüyamda eşinle falan hemde. sizin evdeymişiz karnın kocaman olmuş bende sizdeyim ama ilgilenmiyorsun eşinle mutfakda iş yapıyorsun:))))
hayırdır inşallah :))
ya bu son zamanlarda ben acayip rüyalar görüyorum tamamen deli saçması böle oluyomuş hamileliğin son aylarında:))
günaydın canım
amin canım hayırlısyla bi kavuşsak meleklerimize bütün korkularımız sıkıntımız bitecek inşallah
günaydın herkese kızım bugün az hareket ediyor canım sıkkın yani uyandığımdan beri sadece 2 kere dün gecede sakindi offf
selam ben geldim yine....
yok canım bence. ben çalıştığım için evle ilgilenemiyordum onu n için 1 aydır evi topladım şimdi günlük işleri ve bebek için hazırlık(ütü,çamaşır) yapıyorum. annen yanındaysa niye gelemiyor? gelse iyi olurdu tabii
canım annem şubat ayında sağ göğsünü aldırdı.kemoterapisi yeni bitti.ağır işlerle ilgilenemiyor ama yemek yapabiliyor.şimdi de ışın alıyor 30 gün boyunca benim görmem yasak ama eve yemek gönderiyor, öyle işte ben 30 gün içinde doğum yaparsam annemi göremeyeceğim ama sonra yaparsan ki inşallah öyle olur çok rahat ederim korkmam en azından
tatlım pırıl pırıldır senin evin bence gerek yok yani daha yeni taşınmışın yeni olmuştur dipten temizlik ölesine üstünden yapsan yeterde artar bile şekercim
ki kaldıki pis olsa ne yazar olduğu kadar tatlım sağlığın yerinde olsun yeter
Artık sancım yok, eski halime döndüm. Sanki hiç olmamış gibi delikafadulden . Buna şaşırdım zaten. Yanlış alarmları doğrusundan ayırt etmek için dedim ya onları.
canım annem şubat ayında sağ göğsünü aldırdı.kemoterapisi yeni bitti.ağır işlerle ilgilenemiyor ama yemek yapabiliyor.şimdi de ışın alıyor 30 gün boyunca benim görmem yasak ama eve yemek gönderiyor, öyle işte ben 30 gün içinde doğum yaparsam annemi göremeyeceğim ama sonra yaparsan ki inşallah öyle olur çok rahat ederim korkmam en azından
ya kızlar benim size her zamanki gibi bir sorum var sizleri böyle temizlik canavarı gibi gördükçe içim gidiyor, bana yardım edecek kimse yok hatta dün söylediğim gibi belki doğumdan sonra bile hemen gelemiyecek annem.şimdi sorumu soruyorum;
ben şu anda oturduğum eve taşınıp yerleşeli 2,5-3 ay gibi bir süre oluyor.taşınmadan önce perdelerim tereklerim hep yıkandı silindi.9 aylık evli olduğu m için halılarım da zaten temiz yıkamaya vermek istemiyorum erken diye, ayrıca taşındığımdan beri evde bir kere bile yemek pişmedi hiç yağlı bişey yapmadım çünkü annem yan binada oturyor eve gelmeden ona uğrayıp yemeğimizi ömeyvemizi yiyip öyle evimize geliyoruz.
Sizce benim çok büyük bir temizlik yapmama gerek var mı yoksa her hafta sonu yapılan süpürme, silme işleri yeterli olur mu?
aslında dedğin gibi yeni evli olduğum ve yeni taşındığım için silip süpürünce tertemiz görünüyor da işte sizleri öyle temizlik yapar konuşunca için rahatsız oldu ama çok teşekkür ederim şimdi rahatladım
canım geçmiş olsun annene acil şifalar
canım aynı durmdayım bugün sabahtan beride 2 kere falan işte. hele gece hiç hissetmedim. inş iyiler Allaha emanetgünaydın herkese kızım bugün az hareket ediyor canım sıkkın yani uyandığımdan beri sadece 2 kere dün gecede sakindi offf
komikdi ama :))hahaha:roflol:ben de burada konuştuğumu görüyorum bazen ruyamda..
sen gel kuşum bana ruyalar tersine çıkar nasıl ağırlarım bak senikaydirigubbakcemile3
rabbim acil şifalar versin .canım sen yorma kendini düşünmede inş bebişin zmanında gelir annende yanında olur .canım annem şubat ayında sağ göğsünü aldırdı.kemoterapisi yeni bitti.ağır işlerle ilgilenemiyor ama yemek yapabiliyor.şimdi de ışın alıyor 30 gün boyunca benim görmem yasak ama eve yemek gönderiyor, öyle işte ben 30 gün içinde doğum yaparsam annemi göremeyeceğim ama sonra yaparsan ki inşallah öyle olur çok rahat ederim korkmam en azından
tatlı bişeyler yemeye çalışıyorum meyve reçel falan . şekerimde var rahat yiyemiyorum ama kokrtum sabah çok ağladım. Allahımmmm sağlıkla bir alsak kucağımızaaşimdi başladı biraz kıpırdanmaya ama yinede zayıf gibi bi yumurta falan yiyeyim doğru düzgün şeyler yemiyorum 2 gündür eşime söylesem kıyameti kopartıcak çünkü bi kere daha oldu aynı ben 2 gün abuk subuk yedim sonra hareket az diye dr a
biz köpek baktık zaten ama çok zor yaa komşularla bile sorun oluyoo...Ah kıyamammm... Gitmez, bir köpek sahibi oldunuz hayırlı olsun. Boşver ya evi korur işte. Aşısını da olur. İleride çocuklar hayvan isteyeceklerdi zaten, al sana hayvan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?