2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Vallahi dayanılmayacak birşey değil. Adet sancılarım çoktu benim, yürüyemezdim. Ondan biraz daha fazlaydı. Filmlerdeki gibi değil. Zaten son 1-2 saati fena geçiyormuş, o da normaldir, kafa çıkıyor sonuçta.

Ah kıyamammm... Gitmez, bir köpek sahibi oldunuz hayırlı olsun. Boşver ya evi korur işte. Aşısını da olur. İleride çocuklar hayvan isteyeceklerdi zaten, al sana hayvan

hahaha:roflol:ben de burada konuştuğumu görüyorum bazen ruyamda..
sen gel kuşum bana ruyalar tersine çıkar nasıl ağırlarım bak senikaydirigubbakcemile3

ay evet yaa her gece ayrı bir ruya bir de hiiiç alakası olmayacak insanları görüyorum
ruyamda aklıma bile gelmeyen...

günaydın herkese kızım bugün az hareket ediyor canım sıkkın yani uyandığımdan beri sadece 2 kere dün gecede sakindi offf

merhaba canım
tatlım korkma benim kızda bir gün tüm gün oynuyor bir gün uyuyor az hareket ediyor normaldir endişelenme ama doktorunu yine arayıp sorabilirsin

selam ben geldim yine....

hoşgeldin yine

canım annem şubat ayında sağ göğsünü aldırdı.kemoterapisi yeni bitti.ağır işlerle ilgilenemiyor ama yemek yapabiliyor.şimdi de ışın alıyor 30 gün boyunca benim görmem yasak ama eve yemek gönderiyor, öyle işte ben 30 gün içinde doğum yaparsam annemi göremeyeceğim ama sonra yaparsan ki inşallah öyle olur çok rahat ederim korkmam en azından

canım geçmiş olsun annene acil şifalar

aslında dedğin gibi yeni evli olduğum ve yeni taşındığım için silip süpürünce tertemiz görünüyor da işte sizleri öyle temizlik yapar konuşunca için rahatsız oldu ama çok teşekkür ederim şimdi rahatladım

Artık sancım yok, eski halime döndüm. Sanki hiç olmamış gibi delikafadulden . Buna şaşırdım zaten. Yanlış alarmları doğrusundan ayırt etmek için dedim ya onları.

valla pisim ben bişey söyliyeyim mi sana?ben her sancımda mutlaka gideceğim
hastaneye çünkü ben hiiiiç öyle ayırtedemem gerçek sancıyla yalancı sancıyı.
nerden bilicez canım hiç yaşamadık ki daha önce vala ben akşam bile gitmeyi
düşündüm.wc den gelince bir ağrı oluyo ki kasıklarımda sorma sancı gibi değil ama
kasıklarım buruluyor baya da şiddetli 10-15 dk da geçiyor..bana öyle senin gibi
uzun uzun olsaydı hiç durmazdım evde giderdim.umarım en az 38.haftama kadar öyle bişi
olmaz...

çok geçmiş olsun canım anneciğine acil şifalar diliyorum , doğuma yetişemese bile evde yardım eder zaten hastanede eşin yeter hemşireler vs yardım ediyorlar... herşey gönlünce olur inşallahhhh

şimdi başladı biraz kıpırdanmaya ama yinede zayıf gibi bi yumurta falan yiyeyim doğru düzgün şeyler yemiyorum 2 gündür eşime söylesem kıyameti kopartıcak çünkü bi kere daha oldu aynı ben 2 gün abuk subuk yedim sonra hareket az diye dr a

bence hiiiiç gerek yok sadece eşinle koltukları falan çekersiniz arkaları temizlenir...
bir de vitrinin falan varsa içlerindekileri yıka tozu gitsin parlasın.hatta durumun varsa
kadın al evine 1 günde birsürü şey yaptırırsın.derin temizliiğe gerek yok.mutfak
dolaplarının içleride topluysa pek bişeye gerek yok bence.9 ayda ne kadar kirlenmiş
olacak.k.validen yok mu senin?

Geçmiş olsun canım ya... Allah acil şifalar versin anneciğine.

valla tatlım inan ben hiçbirşey yapmıyorum kanamam olduktan sonra saldım iyice yemek yapıp makineleri çalıştırıyom o kadar nadiren de dışarı çıkarsak iki yürüyorum ama yürüyünce belim bıkınım kopuyor hemen akannehir temizlik yapan arkideşleri bende takdir ediyom açıkçası
hamile olmasamda yapılması gerekenler var onuda annemi bekliyorum kadın getircek ben kadın tuttumda öyle şunu yap bunu yap diye çok söyleyemiyorum annem yönlendirsin diye onu bekliyorum yoksa bende yalnızkende alırdım kadını da perdeydi tüldü dolapların içiydi dışıydı kapıydu bacaydı hallolcak ama zaten temzilenme vakitleri gelmişti şekercim

günaydın herkese kızım bugün az hareket ediyor canım sıkkın yani uyandığımdan beri sadece 2 kere dün gecede sakindi offf
canım aynı durmdayım bugün sabahtan beride 2 kere falan işte. hele gece hiç hissetmedim. inş iyiler Allaha emanet

hahaha:roflol:ben de burada konuştuğumu görüyorum bazen ruyamda..
sen gel kuşum bana ruyalar tersine çıkar nasıl ağırlarım bak senikaydirigubbakcemile3
komikdi ama :))

rabbim acil şifalar versin .canım sen yorma kendini düşünmede inş bebişin zmanında gelir annende yanında olur .

tatlı bişeyler yemeye çalışıyorum meyve reçel falan . şekerimde var rahat yiyemiyorum ama kokrtum sabah çok ağladım. Allahımmmm sağlıkla bir alsak kucağımızaa

Ah kıyamammm... Gitmez, bir köpek sahibi oldunuz hayırlı olsun. Boşver ya evi korur işte. Aşısını da olur. İleride çocuklar hayvan isteyeceklerdi zaten, al sana hayvan
biz köpek baktık zaten ama çok zor yaa komşularla bile sorun oluyoo...
askere giderken bırakmak zorunda kaldıkk..
benim köpekler de çocuklar da kuduruk olii yaaa...kafamçokkarıştı
defnee sancı gelince anlarsınn canım merak etme!!
sakin olup beklemek daha iyi..
yoksa birde suni sancıyı basilerrr canın çıkıyo vallaaa...delikafadulden

bende temizlik yapmıyorum diyordum dün gece haber geldi saat 10 gelmek istiyoruz diye misafir ev leş gibi ikram yok gece 12 den sonra bi şeler hazırladım sabahda 8 de kalkıp bütün evi temizledim canım çıktı ama iyide oldu işte temizlik yapmış oldum tabi istediğim gibi değil üsten üsten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…