valla pisim ben bişey söyliyeyim mi sana?ben her sancımda mutlaka gideceğim
hastaneye çünkü ben hiiiiç öyle ayırtedemem gerçek sancıyla yalancı sancıyı.
nerden bilicez canım hiç yaşamadık ki daha önce vala ben akşam bile gitmeyi
düşündüm.wc den gelince bir ağrı oluyo ki kasıklarımda sorma sancı gibi değil ama
kasıklarım buruluyor baya da şiddetli 10-15 dk da geçiyor..bana öyle senin gibi
uzun uzun olsaydı hiç durmazdım evde giderdim.umarım en az 38.haftama kadar öyle bişi
olmaz...
oyy benim de salonun perdeleriyle storlar temizlenecek..valla tatlım inan ben hiçbirşey yapmıyorum kanamam olduktan sonra saldım iyice yemek yapıp makineleri çalıştırıyom o kadar nadiren de dışarı çıkarsak iki yürüyorum ama yürüyünce belim bıkınım kopuyor hemen akannehir temizlik yapan arkideşleri bende takdir ediyom açıkçası
hamile olmasamda yapılması gerekenler var onuda annemi bekliyorum kadın getircek ben kadın tuttumda öyle şunu yap bunu yap diye çok söyleyemiyorum annem yönlendirsin diye onu bekliyorum yoksa bende yalnızkende alırdım kadını daperdeydi tüldü dolapların içiydi dışıydı kapıydu bacaydı hallolcak ama zaten temzilenme vakitleri gelmişti şekercim
Hoşgeldin pisim. Ne yaptın bakalım??
bence hiiiiç gerek yok sadece eşinle koltukları falan çekersiniz arkaları temizlenir...
bir de vitrinin falan varsa içlerindekileri yıka tozu gitsin parlasın.hatta durumun varsa
kadın al evine 1 günde birsürü şey yaptırırsın.derin temizliiğe gerek yok.mutfak
dolaplarının içleride topluysa pek bişeye gerek yok bence.9 ayda ne kadar kirlenmiş
olacak.k.validen yok mu senin?
İnşallah olmaz canım, benim kanamam ya da gelen suyum yoktu. Onu bekledim. 6 saat kuru sancı çekmek garip geldi. Tuvaletim geldikçe daha da şiddetli hissettim. Yapınca sıkacağım birşey kalmadığı için bir nebze eski haline dönüyordu... Şöyle ki sancı vuruyor hem kasıklarıma, hem belime, hem de karnımın altına. Bebek de sancıyla huzursuz oluyor ittiriyor. Bunlara 4 verelim. Tuvaletim varsa 5 oluyor. Yapınca yine 4'e iniyor. Araştırıyorum şimdi ben de nasıl bileceğiz diye...
aslında dedğin gibi yeni evli olduğum ve yeni taşındığım için silip süpürünce tertemiz görünüyor da işte sizleri öyle temizlik yapar konuşunca için rahatsız oldu ama çok teşekkür ederim şimdi rahatladım
biz köpek baktık zaten ama çok zor yaa komşularla bile sorun oluyoo...
askere giderken bırakmak zorunda kaldıkk..
benim köpekler de çocuklar da kuduruk olii yaaa...kafamçokkarıştı
defnee sancı gelince anlarsınn canım merak etme!!
sakin olup beklemek daha iyi..
yoksa birde suni sancıyı basilerrr canın çıkıyo vallaaa...delikafadulden
biz köpek baktık zaten ama çok zor yaa komşularla bile sorun oluyoo...
askere giderken bırakmak zorunda kaldıkk..
benim köpekler de çocuklar da kuduruk olii yaaa...kafamçokkarıştı
defnee sancı gelince anlarsınn canım merak etme!!
sakin olup beklemek daha iyi..
yoksa birde suni sancıyı basilerrr canın çıkıyo vallaaa...delikafadulden
Seni korkutmak değil amacım. ama çok yakında oldu bu anlatacağım olay. Yakın arkadaşım da 36 haftalık hamileydi. bir gece sancılanmış kasıklarına ynı doğum sancısı gibi sancı girmiş sabaha bişey kalmamış. bu yalancı sancı diye düşünmüş. 1 hafta sonra kontrolde suyun yarıya indiği,,plasentanın yaşlandığı ve bebeğin kilo alımının yavaşladığı fakedilmiş. ertesi gün hemen doğuma aldılar bebek 2600 anca doğdu ve dr. bu bebek doğmaya çalışmış hiç farketmedin mi demiş. çok kızıyodu kendine neden gitmedim hemen dr.a diye?
herkese merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım
biz kızımla iyiyiz ama benim belim ağrıyo bugün yaa ondan biraz keyifsizim gibi
slm kızlar
yine çok vaktim yok
yorum yapan herkese teşekkür ederim
zeynep hala aynı bi değişme yok
ama eşim değişmiş
akşam çok iyi davrandı anlayamadım bende
zeynep uyuyunca sende yat dinlen dedi
yemekleri falan koymuş masaya inanamadım
gece yine ateşlendi kuzum bişey yemiyo hala
acile gitsek bişey yapamaz dedi eşim sağlık ocağındakide uzman bu da uzman çocuk dr.una gideriz dedi
az önce aradı yoğunlarmış cumadan sonra rahatlarız sen hazırlan bi gösterelim diyo
aklı başına geldi nihayet
yarın ikimizinde sınavı var nasıl gideceksem aklım hep zeynep te
off
zeynep uyurken hazırlanayım bende
saat 10 dan beri uyuyor beni arıyo yanına arada kalkıyorum böyle
ağlar yine birazdan hiç hali kalmadı kuzumun
ayakta bile duramıyo doğru düzgün
Allahım biz hasta olalım valla onların yerine
biz en azından çabuk atlatıyoruz
ağlaya ağlaya bi hal oluyorum artık
elimden de bişey gelmiyo offf
evet ficil ya noldu anlamadım normalde gece uyutmazdı hele sola yattığımda mutlaka tekmelerdi ama dün gece yok sonra gece kalktım su içtim gerindi falan 2-3 kere yine uyudu bende uyumuşum sabah kalktım iş yaptım bi şeler yedim süt içtim bu saate kadar yoktu şimdi biraz biraz başladı gerçi benim kız 11 den önce hareket etmiyor adet edindi 11 de uyanıyor
işin zor tarafı da o ya benim kayınvalidem eşim 5 aylıkken vefat etmiş.kayınpederimde eşim 14 yaşındayken vefat etmiş.anlıcan ben biraz yardım konusunda zor durumdayım annem de öyle hastalnınca kaldık ikimiz ama inşallah doğumdan bir süre sonra annem iyileşip yanımda olabilecek.
görümcelerim de yaşları olan inşanlar kendi torunları var hatta h,içbirisi ile ayı şehirde yaşamıyorum eşimin kardeşlerinin.aslında eşim abisinin eşini çağırmak istiyor ama onu da kocası çocukları var nasıl gelsin diyorum ben.öyle yani vardır herşeyde bir hayır diyorum ben
aynen canım benim eşimde yapacam edecem diyor işte bazen sağolsun yapıyor bişeyler bazende devriip yatıyor yoruluyorda üzerine de gidemiyorum ondan bakalım pazra günü bir odanın duvarını sildirebilirsem sildircem kaydirigubbakcemile3oyy benim de salonun perdeleriyle storlar temizlenecek..
kocemm yapmıyoo çıkar diyorum mekanizmalı hepsi çıkarmayacam diyoo yaaa!!
kurtluu otur oturduğun yerde diyooo...akannehir
herkese merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım
biz kızımla iyiyiz ama benim belim ağrıyo bugün yaa ondan biraz keyifsizim gibi
işin zor tarafı da o ya benim kayınvalidem eşim 5 aylıkken vefat etmiş.kayınpederimde eşim 14 yaşındayken vefat etmiş.anlıcan ben biraz yardım konusunda zor durumdayım annem de öyle hastalnınca kaldık ikimiz ama inşallah doğumdan bir süre sonra annem iyileşip yanımda olabilecek.
görümcelerim de yaşları olan inşanlar kendi torunları var hatta h,içbirisi ile ayı şehirde yaşamıyorum eşimin kardeşlerinin.aslında eşim abisinin eşini çağırmak istiyor ama onu da kocası çocukları var nasıl gelsin diyorum ben.öyle yani vardır herşeyde bir hayır diyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?