2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar
yine çok vaktim yok
yorum yapan herkese teşekkür ederim
zeynep hala aynı bi değişme yok
ama eşim değişmiş
................elimden de bişey gelmiyo offf

canım çok geçmiş olsun yavruna acil şifalar , eşinin durumuna da daim olsun diliyorum

ya bide arkadaşlarım arıyor iş yerinden nasılsın iyimisin diye hepsinin ağzında hareketlerine dikkat et lafı sanki birlik etmişler dün aradılar yine öyle dediler psikolojikmidir nedir hemen etkilendim kızımda etkilendi sanırım sempatiksalakcinni

canım ben çalışıyorum.37 haftaya kadar da çalışabilir raporumu aldım 2 haftam kaldı tam.sonra evimdeyim inşallah, bebeğim de 2 hafta kadar daha beklerse izinden sonra ne kadar mutlu olurum anlatamam.

Ama hiç suyum gelmedi ki benim? Hoş kontrolde bir kadının suyu tuvaletini yaparken boşalmış, ona da şahit oldum ya...

Hoşgeldin canım. Bir bakar mısın??

http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/354737-2010-agustos-anneleri-3133.html

Çok özür dilerim canım, telaştan görememişim aptal gibi. Çok geçmiş olsun, daha düzelmedi mi? Allah'ım şifalar versin en kısa zamanda.

Son düzenleme:

Eyvahlar olsunnnn eyvahedigeldismile Ne diyorsun? Amanın...

CAnım korkutmak için yazmadım. ama olay daha bu haftasonu oldu. bebişi 4 temmuzda sez.la aldılar hemen. hani yalancı kasılmaları ayırt edebiliyoruz artık. düzenli olmuyo ama seninki başlamış doğum eylemi gibi olup durmuş. bi git görün dr.a..Değilse de değildir ama risk almamış olursun

canım ya geçmiş olsun acil şifalar diliyorum inşallah hemen iyileşir meleğin eşinde hep böyle olur erkekler işte odunluk ruhu girip çıkıyor arada

ayyy pisipisim sen bence de bi git yaaa.yani tabi yine sen bilirsin de...
kaybedecek neyin var ki en fazla boş yere gitmiş olursun yani...

günaydın anneler ve bebişleri,herkese hayırlı cumalar...

günaydın canımm

günaydın herkese kızım bugün az hareket ediyor canım sıkkın yani uyandığımdan beri sadece 2 kere dün gecede sakindi offf

günaydın tatlım nasılsın
sıkma canını tatlı bişeyler ye düzelir

ay evet yaa her gece ayrı bir ruya bir de hiiiç alakası olmayacak insanları görüyorum
ruyamda aklıma bile gelmeyen...

:)))
geçen kuzenimin çocuğu oldu daha göremedim gidemedim
ama rüyamda gördüm bebek kızıl saçlıydı kuzenimde ay ne alaka ya
hep bunun gibi aptal rüyalar:)))

canım çok geçmiş olsun Allah şifalar versin
inşallah vakitlice gelir bebeğin sende zorlanmazsın

herkese merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım
biz kızımla iyiyiz ama benim belim ağrıyo bugün yaa ondan biraz keyifsizim gibi

merhaba canım
off hep aynı şikayetler hepimizde var
Allah kolaylık versin bizlere

aynen öyle kimseye gel denmiyor.valla ben abimin eşine bile diyemiyorum ki.annem o kadar hasta oldu o zaman bilepek gelmedi ben o halimla eşimle beraber koşturdum hep.şimdi çalışaşıyor bütün arkadaşlarım hatta onlar özel sektör nasıl derim gel hatanın bir gününü de bana ayır diye.aslında kadı n tutabilirm de burda bir arkadaş yazmış ya yönlendirmeyi de pek beceremem aslında.offff öyle işte saolasın çok iyi geldi konuşmak.

aynen bir de çocuk gibi köpeği terbiye etmek zorunda kalıyosun ama çokk zorrrrr..kaydirigubbakcemile3
neyine cevap vermedimm kıı görmemişimdir bi yandan cadı kızımla uğraşıyorum burda...hihoyyyt
:1shok::1shok:ne sunni sancısı kız ağzını hayra aç.
konuşucam ben bunu dr.la zaten sunni sancı ve vakum olayı....
i iştee beklemek lazım hemen hastaneye gidince doğum hızlansın diye veriyolar sanırım...boshayallersmile

ayyy pisipisim sen bence de bi git yaaa.yani tabi yine sen bilirsin de...
kaybedecek neyin var ki en fazla boş yere gitmiş olursun yani...

Aile hekimimiz "bir daha olursa git" dedi. Karar vermeye çalışıyorum.

hoşbulduk defnecim.

bu arada wild_wild_cat sancılanmışsın galiba şimdi nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…