slm kızlar
yine çok vaktim yok
yorum yapan herkese teşekkür ederim
zeynep hala aynı bi değişme yok
ama eşim değişmiş
................elimden de bişey gelmiyo offf
hoşgeldin meralcim..
hepimize bişeyler oluyor baksanakafamçokkarıştı
benimki gece hiç rahatsız etmzde wcye falan kalkınca hissetmek güzel oluyordu. sabhata hissedemeyince korktum. benim eşim çok uyur yatak yastık de esnemeye başlar öyle yani. sabah ben ağlayınca uyuyordur dedi benide ona kızdım sana çekti işte diye:)))))))))))) Allahın izniyle iyiler. doktorum demiştiki oda insan bazen çok enrjik olur bazen canı istemez normal demişti ama gelde bunu bana anlat:) pipiriklikte üstüme yoktur
canım benim 2 ay sonra 2 yılım doluyor evde..o yüzden baya baya derin temizlik gerekliydi.annem geldi sağolsun halletti herşeyi odanın duvarlarını bile sildi gitti kadın..
ama dediğim gibi senin gerek yok bence..çalışıyor musun sen bu arada?
Seni korkutmak değil amacım. ama çok yakında oldu bu anlatacağım olay. Yakın arkadaşım da 36 haftalık hamileydi. bir gece sancılanmış kasıklarına ynı doğum sancısı gibi sancı girmiş sabaha bişey kalmamış. bu yalancı sancı diye düşünmüş. 1 hafta sonra kontrolde suyun yarıya indiği,,plasentanın yaşlandığı ve bebeğin kilo alımının yavaşladığı fakedilmiş. ertesi gün hemen doğuma aldılar bebek 2600 anca doğdu ve dr. bu bebek doğmaya çalışmış hiç farketmedin mi demiş. çok kızıyodu kendine neden gitmedim hemen dr.a diye?
slm kızlar
yine çok vaktim yok
ama eşim değişmiş
akşam çok iyi davrandı anlayamadım bende
zeynep uyuyunca sende yat dinlen dedi
yemekleri falan koymuş masaya inanamadım
gece yine ateşlendi kuzum bişey yemiyo hala
acile gitsek bişey yapamaz dedi eşim sağlık ocağındakide uzman bu da uzman çocuk dr.una gideriz dedi
az önce aradı yoğunlarmış cumadan sonra rahatlarız sen hazırlan bi gösterelim diyo
aklı başına geldi nihayet
yarın ikimizinde sınavı var nasıl gideceksem aklım hep zeynep te
off
zeynep uyurken hazırlanayım bende
saat 10 dan beri uyuyor beni arıyo yanına arada kalkıyorum böyle
ağlar yine birazdan hiç hali kalmadı kuzumun
ayakta bile duramıyo doğru düzgün
Allahım biz hasta olalım valla onların yerine
biz en azından çabuk atlatıyoruz
ağlaya ağlaya bi hal oluyorum artık
elimden de bişey gelmiyo offf
Eyvahlar olsunnnn eyvahedigeldismile Ne diyorsun? Amanın...
slm kızlar
yine çok vaktim yok
ama eşim değişmiş
akşam çok iyi davrandı anlayamadım bende
zeynep uyuyunca sende yat dinlen dedi
yemekleri falan koymuş masaya inanamadım
gece yine ateşlendi kuzum bişey yemiyo hala
acile gitsek bişey yapamaz dedi eşim sağlık ocağındakide uzman bu da uzman çocuk dr.una gideriz dedi
az önce aradı yoğunlarmış cumadan sonra rahatlarız sen hazırlan bi gösterelim diyo
aklı başına geldi nihayet
yarın ikimizinde sınavı var nasıl gideceksem aklım hep zeynep te
off
zeynep uyurken hazırlanayım bende
saat 10 dan beri uyuyor beni arıyo yanına arada kalkıyorum böyle
ağlar yine birazdan hiç hali kalmadı kuzumun
ayakta bile duramıyo doğru düzgün
Allahım biz hasta olalım valla onların yerine
biz en azından çabuk atlatıyoruz
ağlaya ağlaya bi hal oluyorum artık
elimden de bişey gelmiyo offf
günaydın anneler ve bebişleri,herkese hayırlı cumalar...
günaydın herkese kızım bugün az hareket ediyor canım sıkkın yani uyandığımdan beri sadece 2 kere dün gecede sakindi offf
ay evet yaa her gece ayrı bir ruya bir de hiiiç alakası olmayacak insanları görüyorum
ruyamda aklıma bile gelmeyen...
canım annem şubat ayında sağ göğsünü aldırdı.kemoterapisi yeni bitti.ağır işlerle ilgilenemiyor ama yemek yapabiliyor.şimdi de ışın alıyor 30 gün boyunca benim görmem yasak ama eve yemek gönderiyor, öyle işte ben 30 gün içinde doğum yaparsam annemi göremeyeceğim ama sonra yaparsan ki inşallah öyle olur çok rahat ederim korkmam en azından
herkese merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım
biz kızımla iyiyiz ama benim belim ağrıyo bugün yaa ondan biraz keyifsizim gibi
oyy oy yazık yaaa çok zor yardım edecek birinin olmaması..
ne kadar da ihtiyacı oluyor insanın dimi?eşinle halledersiniz canım.
boşver zaten hiiiç takma kafana heryer 4 4 lük temiz olacak diye bir
kural yok boşveeer.olmadı kadın tutarsınız..yakın arkadaşın falan da
varsa gelebilir ama kimseye de gel diyemezsin ki...
aynen bir de çocuk gibi köpeği terbiye etmek zorunda kalıyosun ama çokk zorrrrr..kaydirigubbakcemile3Benim eşime de köpek almış annesi küçükkene. Böyle villa tarzı yapışık evler varmış, sattılar o evi de bizim evi aldılar işte. Neyse o minicik köpek mahallede ne kadar terlik, pabuç varsa eve getiriyormuş. Ondan başkasına vermek zorunda kalmışlar kaydirigubbakcemile3 . Şimdi bahçedeki kuçucuk önüne geleni parçalamak istiyor. Hatta tüpçüyü az daha yakalıyormuş. Adam canını zor kurtarmış.
Anammm sen benim şeyime niye cevap vermedin o zaman? Madem biliyonklava: derdime derman niye olmuyon bakiiimmm??
i iştee beklemek lazım hemen hastaneye gidince doğum hızlansın diye veriyolar sanırım...boshayallersmile:1shok::1shok:ne sunni sancısı kız ağzını hayra aç.
konuşucam ben bunu dr.la zaten sunni sancı ve vakum olayı....
CAnım korkutmak için yazmadım. ama olay daha bu haftasonu oldu. bebişi 4 temmuzda sez.la aldılar hemen. hani yalancı kasılmaları ayırt edebiliyoruz artık. düzenli olmuyo ama seninki başlamış doğum eylemi gibi olup durmuş. bi git görün dr.a..Değilse de değildir ama risk almamış olursun
ayyy pisipisim sen bence de bi git yaaa.yani tabi yine sen bilirsin de...
kaybedecek neyin var ki en fazla boş yere gitmiş olursun yani...
selam güzel hamiş anneler
merhaba canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?