Aile hekimimiz "bir daha olursa git" dedi. Karar vermeye çalışıyorum.
En iyisini yapıyorsun didemcim valla ben de pazartesiden beri yumurtasız peynirsiz kahvaltı etmez oldum
aynen bir de çocuk gibi köpeği terbiye etmek zorunda kalıyosun ama çokk zorrrrr..kaydirigubbakcemile3
neyine cevap vermedimm kıı görmemişimdir bi yandan cadı kızımla uğraşıyorum burda...hihoyyyt
i iştee beklemek lazım hemen hastaneye gidince doğum hızlansın diye veriyolar sanırım...boshayallersmile
hoşbulduk defnecim.
bu arada wild_wild_cat sancılanmışsın galiba şimdi nasılsın?
çiğdemcim bencede bi git doktora görün en azından için rahatlamış olur
gunaydın kızlar nasılsınız yenı kalktık dun doktora gıttım cok sukur oğlusumun sağlıgı ıyı ama ben yıne kansızım neguzel duzelmıstı halbukı sımdı kahvaltı edıp hastaneye gıdıcez demır takvıyesı ıcın ınsallah canım acımaz babamız bızı beklıyor kahvaltı için hepinizi opuyoruz
aa bu kız ne ara gelmiş gitmiş haberim yok.
sabahın köründe kalkıyor yaavv.ama beni görünce hemen
kayboluyor ortadan bak bak...
canım birde kendi doğum doktorunu arasan
defne halı işini naptın?
başım çok ağrıyor dayanamıyorum biraz uzanıcam kızlar kendinize iyi bakın
Aman sen kendİne dİkkat et en ufak bİr aĞrıda hemen doktora gİt hastahanede olursun hemen mÜdahale edİlİblİr bak Şİmdİ yarın ben yokum bÜtÜn gÜn aklım sende kalır
gunaydın kızlar nasılsınız yenı kalktık dun doktora gıttım cok sukur oğlusumun sağlıgı ıyı ama ben yıne kansızım neguzel duzelmıstı halbukı sımdı kahvaltı edıp hastaneye gıdıcez demır takvıyesı ıcın ınsallah canım acımaz babamız bızı beklıyor kahvaltı için hepinizi opuyoruz
Şimdi halı işindeki son planımız bu...
yarın son olarak iyice bi halıcıları geziyoruz.kafamıza göre şöyle açık mavi 1 e 1 buçuk
metrekare halı bakıyoruz düz renk desensiz olsun veya herhangi bir desen açık mavili
beyazlı bişey olsun yeterli..bebek odası halısı bakıyoruz diye sormayacağız normal
bi halı bakıcaz olmadı bulamadık diyelim..inşallah olursa didobanın verdiği linkin sitesinde
hani yazmıştım ya sanada yarıyarıya ucuza getiriyorlar aynı halıyı oradan bu halılardan biri
siparişini vermek istiyorum bizim odaya çok uygun zaten...
bugün baş ağrısı bende de vare ben havalara bağladım ama hayırlısı
o artık bi ev hanımı. :hulya:
Habire iş yapıyor ne güzel. ahh bi de sıra bana gelse. yapılacakarı düşündükçe için sıkılıyor. kimse de yok yardım edecek. detay işleri bitirip kaba temzilik için kadın alıcam ama. beni bekleyen bir sürü şey var offf offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?