2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın kızlar nasılsınız yenı kalktık dun doktora gıttım cok sukur oğlusumun sağlıgı ıyı ama ben yıne kansızım neguzel duzelmıstı halbukı sımdı kahvaltı edıp hastaneye gıdıcez demır takvıyesı ıcın ınsallah canım acımaz babamız bızı beklıyor kahvaltı için hepinizi opuyoruz

http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/354737-2010-agustos-anneleri-3133.html

hoşbulduk defnecim.

bu arada wild_wild_cat sancılanmışsın galiba şimdi nasılsın?

İyiyim, hiçbir şeyim yok, oğlum da iyi, kıpraşıyor. Dün hiçbir şey olmamış gibi.

çiğdemcim bencede bi git doktora görün en azından için rahatlamış olur

Hala karar vermeye çalışıyorum. :bbo:

merhaba cnm.oğlunun ii olmasına çok sevindim.peki kilosu kaçmış?

aa bu kız ne ara gelmiş gitmiş haberim yok.
sabahın köründe kalkıyor yaavv.ama beni görünce hemen
kayboluyor ortadan bak bak...

o artık bi ev hanımı. :hulya:
Habire iş yapıyor ne güzel. ahh bi de sıra bana gelse. yapılacakarı düşündükçe için sıkılıyor. kimse de yok yardım edecek. detay işleri bitirip kaba temzilik için kadın alıcam ama. beni bekleyen bir sürü şey var offf offff

İyiyim, hiçbir şeyim yok, oğlum da iyi, kıpraşıyor. Dün hiçbir şey olmamış gibi.

ii olmanıza sevindim cnm.

defne halı işini naptın?

Şimdi halı işindeki son planımız bu...
yarın son olarak iyice bi halıcıları geziyoruz.kafamıza göre şöyle açık mavi 1 e 1 buçuk
metrekare halı bakıyoruz düz renk desensiz olsun veya herhangi bir desen açık mavili
beyazlı bişey olsun yeterli..bebek odası halısı bakıyoruz diye sormayacağız normal
bi halı bakıcaz olmadı bulamadık diyelim..inşallah olursa didobanın verdiği linkin sitesinde
hani yazmıştım ya sanada yarıyarıya ucuza getiriyorlar aynı halıyı oradan bu halılardan biri
siparişini vermek istiyorum bizim odaya çok uygun zaten...

Aman sen kendıne dıkkat et en ufak bır aĞrıda hemen doktora gıt hastahanede olursun hemen mÜdahale edılıblır bak Şımdı yarın ben yokum bÜtÜn gÜn aklım sende kalır

selam arkadaşlar.....dün arkadaşlarımı dinleyip evi felan süpürmedim :))amaaaaa oğluşumun cicilerini ütüledim tam fotolarımızı çekiiiim dedim ki foto makinemizin şarjı bitmiş iyi mi.....bi posta daha var onları da yıkayayım sonra hepsini birden çekip koycam inş.:))hamileleğimin başından beri ilk defa ütü yaptım kaydirigubbakcemile3 kocacım ben kıymıyorum bi gömlek ütületmedim velede bak şimdiden neler yaptırıyo diyooo....kıskanıyo oğlumu :roflol:

günaydın canım
oğlunun iyi olmasına sevindim canım sanada geçmiş olsun
son olur inşallah bu takviyeler

defnecim ben 1.çok beğendim çok sevimli ve değişik

ay evet yaaa.temizlikten gelemiyor herhalde e bitiremedi mi ki acaba kadında geliyor ona annesi de var..
siz şimdi eliniz kolunuz bağlı ya bişey yapamıyosunuz ondan böyle stres aslında
evde olsan hergün ufak ufak bişeyler yapsan yeter de artar bile.izine çıkınca hepsi hallolur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…