2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

güzeller cnm.inş gönlüne göre bulursun bişiler.bende bugün tekrar çıkıp bakmayı düşünüyorum.daha perde diktiricem.ayyyy zaman azaldıkça stres oluyorum.inan rüyamda sabaha kadar halılarla uğraşıyorumbilmiyorumkismile
en sonunda kafayı yiycem

hoşgeldin canım
eline sağlık mis olmuştur ciciler

K.validemi aradım, "bir daha olursa git" dedi. Etrafımdaki kimse düşünmüyor beni. Ne hoş değil mi?

meryecim siz ne yaptınız peki..
cicilere baktımda sizin odayı daha yeni görüyorum ben.
senin odaya da bu halı acayip güzel gider aslında..

sen kimseyi dinleme akşama kadar stres olucaksın tek başına gitme şansın varsa hemen git bence yada eşinin gelme şansı varsa ona haber ver yani yine oldu de çık işin içinden

meryem ben de öyle yaa halılarla uğraşırsam o gün gecesi mutlaka ruyamda görüyorum.
var mı böyle bişi yaaa...:)))perde işine gelince şöyle balıklı desenli bişey olabilir sizin odaya
aynı renk tonlarında...

K.validemi aradım, "bir daha olursa git" dedi. Etrafımdaki kimse düşünmüyor beni. Ne hoş değil mi?
sancı çok sık aralıklarla gelirse git tabi ki canım doktora.
ilk biraz kan geliyoo nişan işte sonra hafif hafif vuruyo ve şiddeti artıyo.
belli de olmaz benim sancılar çok fenaydı yani anlaşılmayacak gibi değildi ama bazıları için daha kolay olabiliyo...boshayallersmile
yumurta mı yedim öğlenede adam akıllı bi yemek yapayım bari kızım doysun güzelce
afiyet olsun canım...

bu arada kusura bakmayın arkadaşlar....beyazcım çok geçmiş olsun allah şifalar versin yavrucuğuna :Saruboceq:

pisi çiğdemcik sende dikkat et kendine,umarım sorun yoktur canım....
nehircim anneciğine de çok geçmiş olsun canım,allah yardımcınız olsun,her şeyin üstesinden gelirsiniz inş. canım benim...

kafamda bi sıraya koydum ama inşallah kızım erken gelmeye kalkmaz. bu hafta sonu bebeğin eşyalarını yıkıycam bi ara ütülerim. mutfak dolaplarını indiricem yıkayıp yerleştirticem. önümüzdeki hafta sonu perdeler inecek. en çok gözümde büyüyen o. çünkü hepsi mekanizmalı. yıkanıp ütülenecek takılacak. koltuk kılıfları fermuarlı. onlar yıkanacak. halılar yıkamaya gidecek. halıların geldiği günlede kadın gelip dip köşe silse. halıları serip bekliycez artık. bi de şekerlerim var tabi. biraz biraz yapmaya başladım. onları da bitireyim. tamam artık.

Ne nişan var ortada ne de su. Bilemiyorum. Bugün de olursa 6 saat beklemem, 1 saatte giderim. Son bir soru soracağım, doğum başladığında bebeğin hareketlerinde bir değişiklik olur mu? Yani tamamen kesilir mi, yoksa kıpraşır mı?

halılar çoık güzel defne ama renkleri daha uniseks seç bence çünkü ilerde belki kızında olabilir vermek zorunda kalırsın ya da kalabalık olur evde çünkü bi süre sonra çocuklar kendi beğendikleri kahramanların eşyalarını istiyolar..
mesela çilek odası winx istiyo benimki herşeyi şimdi...

el ve ayaklarında ağrı olanlar var mı..? benim ayaklarım bilhassa sabahları çok ağrıyor, çömelme hareketleri esnasında özellikle de.. ellerim de bez sıkarken filan.. şişlik çok fazla sayılmaz.. dr. romatizma testi verdi, o da temiz çıkmış.. neden ağrıyor ki acep..

evet burcu cum ben de 1.yi daha çok beğendim ama alttaki de bizim odanın
kulplarının uyku setinin perdenin deseninden...

ben sancının şiddetinden hareketlerini hatırlamıyorum ama bebek aşağıya doğru iniyo üstteki şişlik aşağıya inmeye başlıyoo...

ben sancının şiddetinden hareketlerini hatırlamıyorum ama bebek aşağıya doğru iniyo üstteki şişlik aşağıya inmeye başlıyoo...

Tamam canım, anladım. Moralim bozuldu biraz. Ben gidip uzanayım biraz. Kendinize iyi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…