güzeller cnm.inş gönlüne göre bulursun bişiler.bende bugün tekrar çıkıp bakmayı düşünüyorum.daha perde diktiricem.ayyyy zaman azaldıkça stres oluyorum.inan rüyamda sabaha kadar halılarla uğraşıyorumbilmiyorumkismileŞimdi halı işindeki son planımız bu...
yarın son olarak iyice bi halıcıları geziyoruz.kafamıza göre şöyle açık mavi 1 e 1 buçuk
metrekare halı bakıyoruz düz renk desensiz olsun veya herhangi bir desen açık mavili
beyazlı bişey olsun yeterli..bebek odası halısı bakıyoruz diye sormayacağız normal
bi halı bakıcaz olmadı bulamadık diyelim..inşallah olursa didobanın verdiği linkin sitesinde
hani yazmıştım ya sanada yarıyarıya ucuza getiriyorlar aynı halıyı oradan bu halılardan biri
siparişini vermek istiyorum bizim odaya çok uygun zaten...
selam arkadaşlar.....dün arkadaşlarımı dinleyip evi felan süpürmedim :))amaaaaa oğluşumun cicilerini ütüledim tam fotolarımızı çekiiiim dedim ki foto makinemizin şarjı bitmiş iyi mi.....bi posta daha var onları da yıkayayım sonra hepsini birden çekip koycam inş.:))hamileleğimin başından beri ilk defa ütü yaptım kaydirigubbakcemile3 kocacım ben kıymıyorum bi gömlek ütületmedim velede bak şimdiden neler yaptırıyo diyooo....kıskanıyo oğlumu :roflol:
sancı çok sık aralıklarla gelirse git tabi ki canım doktora.K.validemi aradım, "bir daha olursa git" dedi. Etrafımdaki kimse düşünmüyor beni. Ne hoş değil mi?
afiyet olsun canım...yumurta mı yedim öğlenede adam akıllı bi yemek yapayım bari kızım doysun güzelce
ay evet yaaa.temizlikten gelemiyor herhalde e bitiremedi mi ki acaba kadında geliyor ona annesi de var..
siz şimdi eliniz kolunuz bağlı ya bişey yapamıyosunuz ondan böyle stres aslında
evde olsan hergün ufak ufak bişeyler yapsan yeter de artar bile.izine çıkınca hepsi hallolur...
halılar çoık güzel defne ama renkleri daha uniseks seç bence çünkü ilerde belki kızında olabilir vermek zorunda kalırsın ya da kalabalık olur evde çünkü bi süre sonra çocuklar kendi beğendikleri kahramanların eşyalarını istiyolar..meryem ben de öyle yaa halılarla uğraşırsam o gün gecesi mutlaka ruyamda görüyorum.
var mı böyle bişi yaaa...:)))perde işine gelince şöyle balıklı desenli bişey olabilir sizin odaya
aynı renk tonlarında...
ben sancının şiddetinden hareketlerini hatırlamıyorum ama bebek aşağıya doğru iniyo üstteki şişlik aşağıya inmeye başlıyoo...Ne nişan var ortada ne de su. Bilemiyorum. Bugün de olursa 6 saat beklemem, 1 saatte giderim. Son bir soru soracağım, doğum başladığında bebeğin hareketlerinde bir değişiklik olur mu? Yani tamamen kesilir mi, yoksa kıpraşır mı?
ben sancının şiddetinden hareketlerini hatırlamıyorum ama bebek aşağıya doğru iniyo üstteki şişlik aşağıya inmeye başlıyoo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?