2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende de ağrı oluyoo özellikle ayaklarımda zonkluyorlar resmen...boshayallersmile

şekercim biz odayı bilem yaptık hem de maviş maviş heryer iş sadece halıya kaldı..
onuda böyle bişi seçicem mecburen.hem ilerde kızım olursa ona başka bir oda
düşünüyoruz bakalım.benim ot.odam mis.odamdan daha kullanışlı daha rahat.o yüzden
ileride mis.odasını kaldırmak istiyoruz..oğlumun en az bi 6-7 yıl bu odayı kullanacağını düşünüyoruz...bakalım kısmet uzun vadeli düşünmeyi sevmiyorum ben düşünsene kızım
olacağı ne malum 2.çocuğum olacağı ne malum (ben böyle düşününce eşim çok kızıyor)
o vakite kadar yaşayacağımız ne malum diye düşünüyorumsempatiksalakcinni

ya brillant ta vardı ama bıyu kısaydı.benim camlarım yere kadar.kafama göre bulamadım.

hehe aynı benim yaptığım işleri yapacaksın koltuk yastıkları perdeler vs.benim
perdeler öyle mekanizmalı falan değil ama öldürdü bizi yani çok allengirli farbelaları
falan...halılarımın dün gelmesi gerekirdi hala yok ortada bugün arayayım bari...
ben sermeyeceğim 1 kaç hafta daha oladı doğurursam süpürüp silip yaysınlar.
her yerim mis gibi zaten pek iş yok...

ben de aynen senin gibi düşüniidimm ama benim veled bana sürpriz yaptıı geldi...
benim ikinci oda şansım yok çalışma odamız var üç oda bi salona bile zor sığıyoruz maalesef...boshayallersmile

kızlar ya sizde de oluyor mu sanki çok sıkımışmışım altıma yapıcakmışım gibi oluyor gidiyorum wcye 1 damla sinir oluyorum

benim el parmaklarım ağrıyor/acıyor..
yumruk yapamıyorum ayaklarım da davul gibi sabahları özellikle basamıyorum acıyor...

herkese teşekkürler
çiğdemcim zeynep kalktı yazamadım
hemen hazırlanıp çıkıyoruz,
suyun gelmeyebilir benim gelmemişti hiç çünkü açılmam yokmuş
hafif bir lekelenmem olmuştu o yüzden gitöiştim yoksa bende senin gibi gitmeyecektim
keşke akşam bi gitseydin için rahat olurdu en azından
dr.una haber ver mutlaka böyle böyle oldu diye seni daha iyi yönlendirir cnm

kocamaaaannn dikkatli ol son haftalarda kusma önemliymiş.

ben geldım annısler gecmısı okudum mıdesı bulanan ve sorun yasayan arkadaslar gecmıs olsunnnnnnnn ben hala cok kasınıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…