bende de ağrı oluyoo özellikle ayaklarımda zonkluyorlar resmen...boshayallersmileel ve ayaklarında ağrı olanlar var mı..? benim ayaklarım bilhassa sabahları çok ağrıyor, çömelme hareketleri esnasında özellikle de.. ellerim de bez sıkarken filan.. şişlik çok fazla sayılmaz.. dr. romatizma testi verdi, o da temiz çıkmış.. neden ağrıyor kaklari acep..
halılar çoık güzel defne ama renkleri daha uniseks seç bence çünkü ilerde belki kızında olabilir vermek zorunda kalırsın ya da kalabalık olur evde çünkü bi süre sonra çocuklar kendi beğendikleri kahramanların eşyalarını istiyolar..
mesela çilek odası winx istiyo benimki herşeyi şimdi...
moralini bozma canım ya kendine dikkat et dinlenmene bak..:1hug:Tamam canım, anladım. Moralim bozuldu biraz. Ben gidip uzanayım biraz. Kendinize iyi bakın.
meryem ben de öyle yaa halılarla uğraşırsam o gün gecesi mutlaka ruyamda görüyorum.
var mı böyle bişi yaaa...:)))perde işine gelince şöyle balıklı desenli bişey olabilir sizin odaya
aynı renk tonlarında...
kafamda bi sıraya koydum ama inşallah kızım erken gelmeye kalkmaz. bu hafta sonu bebeğin eşyalarını yıkıycam bi ara ütülerim. mutfak dolaplarını indiricem yıkayıp yerleştirticem. önümüzdeki hafta sonu perdeler inecek. en çok gözümde büyüyen o. çünkü hepsi mekanizmalı. yıkanıp ütülenecek takılacak. koltuk kılıfları fermuarlı. onlar yıkanacak. halılar yıkamaya gidecek. halıların geldiği günlede kadın gelip dip köşe silse. halıları serip bekliycez artık. bi de şekerlerim var tabi. biraz biraz yapmaya başladım. onları da bitireyim. tamam artık.
ben de aynen senin gibi düşüniidimm ama benim veled bana sürpriz yaptıı geldi...şekercim biz odayı bilem yaptık hem de maviş maviş heryer iş sadece halıya kaldı..
onuda böyle bişi seçicem mecburen.hem ilerde kızım olursa ona başka bir oda
düşünüyoruz bakalım.benim ot.odam mis.odamdan daha kullanışlı daha rahat.o yüzden
ileride mis.odasını kaldırmak istiyoruz..oğlumun en az bi 6-7 yıl bu odayı kullanacağını düşünüyoruz...bakalım kısmet uzun vadeli düşünmeyi sevmiyorum ben düşünsene kızım
olacağı ne malum 2.çocuğum olacağı ne malum (ben böyle düşününce eşim çok kızıyor)
o vakite kadar yaşayacağımız ne malum diye düşünüyorumsempatiksalakcinni
el ve ayaklarında ağrı olanlar var mı..? benim ayaklarım bilhassa sabahları çok ağrıyor, çömelme hareketleri esnasında özellikle de.. ellerim de bez sıkarken filan.. şişlik çok fazla sayılmaz.. dr. romatizma testi verdi, o da temiz çıkmış.. neden ağrıyor ki acep..
bazen oluyo benimdekızlar ya sizde de oluyor mu sanki çok sıkımışmışım altıma yapıcakmışım gibi oluyor gidiyorum wcye 1 damla sinir oluyorum
merhaba cnm.oğlunun ii olmasına çok sevindim.peki kilosu kaçmış?
insallah hepımızın bebişleri sağlıklı gelır 3072 gr boyu 52 cm olmusoğlusuma ama benım mıdem cok kotu kusuyorum doktorum tekrar kusarsan hemen benı ara dedı ama bulantım oldu sadece bakalım gıdıp gelelım yazarım yıne
ya brillant ta vardı ama bıyu kısaydı.benim camlarım yere kadar.kafama göre bulamadım.
Tamam canım, anladım. Moralim bozuldu biraz. Ben gidip uzanayım biraz. Kendinize iyi bakın.
biz bütün perdelerimi brillanta yaptırdık ölçüye göre yapıyorlar canım yaa..
kocamaaaannndikkatli ol son haftalarda kusma önemliymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?