cnm ölçüye göre yapıyolarda üstlerde motif olmucak sadece altlarda olcak ozaman yani komik olur.
bana da didem bulmuştu bu halıyı nette bulabildiğim en güzel halı demiştikaydirigubbakcemile3
yaa çok şirin de ne şekli var ne şemali bu halının canımcım yaa.
sen benim gösterdiğimi gördün demi?yorum yapmadın ama gördün heralde..
biraz pahalı diye düşünmüyorsun dimi???
meryem o site güvenilir mi yani alışveriş yaptınız mı yapmayı düşünüyormusunuz halıyı gösterdiğin site?
ben geldım annısler gecmısı okudum mıdesı bulanan ve sorun yasayan arkadaslar gecmıs olsunnnnnnnn ben hala cok kasınıyorum
kızlar ya sizde de oluyor mu sanki çok sıkımışmışım altıma yapıcakmışım gibi oluyor gidiyorum wcye 1 damla sinir oluyorum
insallah hepımızın bebişleri sağlıklı gelır 3072 gr boyu 52 cm olmusoğlusuma ama benım mıdem cok kotu kusuyorum doktorum tekrar kusarsan hemen benı ara dedı ama bulantım oldu sadece bakalım gıdıp gelelım yazarım yıne
hoşgeldin canım herkesler rahatsız bu ara şikayetler arttı:)))
bluspirito maşallah bebeğine 4 ü geçeceği kesin gibi dimi ne yedin ne yaptın ya aman maşallah nazar değmesin
gördüm cnm.ama denizci halısından vazgeçtik.odayı boğar diye düşündük.herşey aynı olursa kapatır birbirini.perdeyide renklerine uygun düz bişi yaptırcam.ama halıya karar veremedim.ben böle balıklı yunuslu istiyodum aslında ama yomafoldumbenkki.
saol canım zamanında doğarsa 15 ağustosta 4 kıloyu gecer gıbı ama usgde 30 temmuz gözuktu valla sımdı hemen doğsa bıle razıyım kılosu ıyı bana gore
saol canım zamanında doğarsa 15 ağustosta 4 kıloyu gecer gıbı ama usgde 30 temmuz gözuktu valla sımdı hemen doğsa bıle razıyım kılosu ıyı bana gore
canım şöyle de bişiler var ama tabi düz renk değiller
gerçi sen bakmışsındır belki bunlara..
balıklı olunca perdeyi de daha kolay uydurabilirsin gibi geliyor ya da
tamamen düz mavi bir halı ya da düz mavi bir perde olabilir...
evet siercım ılk 4 ay resmen hayata kusmustum anlatamam oo bulantıları esim kendım bıle kokuyordum ev beton kokuyordu resmen
Arkadaşlarrrrrrr nasılsınız ..umarım herkes iyidir....biz de kızımla gayet iyiyiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?