2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Disney or

defne eşim bu halıyı çok beğendi.sence denizci oda takımına uyar mı???

bana da didem bulmuştu bu halıyı nette bulabildiğim en güzel halı demiştikaydirigubbakcemile3
yaa çok şirin de ne şekli var ne şemali bu halının canımcım yaa.
sen benim gösterdiğimi gördün demi?yorum yapmadın ama gördün heralde..
biraz pahalı diye düşünmüyorsun dimi???

bluspirito maşallah bebeğine 4 ü geçeceği kesin gibi dimi ne yedin ne yaptın ya aman maşallah nazar değmesin

cnm ölçüye göre yapıyolarda üstlerde motif olmucak sadece altlarda olcak ozaman yani komik olur.

hmmm anladımm...ya maskoda desene göre perde yapabiliyorlar mesela bizim
odanın perdesinden yoktu orada adam yaparız dedi uyku setinin aynı deseninden
perdeye de yapmışlar çok güzel oldu öyle yapan biyer yok mu sizin oralarda???

meryem o site güvenilir mi yani alışveriş yaptınız mı yapmayı düşünüyormusunuz halıyı gösterdiğin site?

gördüm cnm.ama denizci halısından vazgeçtik.odayı boğar diye düşündük.herşey aynı olursa kapatır birbirini.perdeyide renklerine uygun düz bişi yaptırcam.ama halıya karar veremedim.ben böle balıklı yunuslu istiyodum aslında ama yomafoldumbenkki.

eşimde saolsun hiç elini sürmüyo işlere.ben karar vermek zorunda kalıyorum.tek başına karar vermekte zor oluyor.sonrada o niye böle bu niye böle der ama

Web sitemizde bulunan desen resimleri ve halı arasındaki renklerde farklılıklar olabilir.

hayda bu yazıyor nasıl yani?

kızlar ya sizde de oluyor mu sanki çok sıkımışmışım altıma yapıcakmışım gibi oluyor gidiyorum wcye 1 damla sinir oluyorum

Evet burcu bendede aynen öle bir iki damla geliyo sanki çok varmış gibi..

Ayy maşallah cnm oğluna maşallahhhhhh..süper gelişmiş..senin zaten kusma sorunun vardı dimi başlarda çok ( bendede ilk 4 ay çok fenaydı ölüyodum kusmaktan.ama allahtan sonradan düzeldim..bazen son haftalarda olabiliyomuş nüksedebiliyomuş diye okumuştum nettenn..inşallah geçer cnm..geçmiş olsun..

hoşgeldin canım herkesler rahatsız bu ara şikayetler arttı:)))

Ay evet öle görünüyoo vallaa..:)) yavaştan hissedilmeye başlanıyor doğum hazırlıkları sanırım hadi hayırlısı..

bu arada sizin nereniz kaşınıyor göbeğiniz mi benim çatlayacağım zaman kaşınıyor henüz çatlamadısanız sakın kaşımayın sürekli nemlendirin ama faydası olacağını sanmıyorum

canım şöyle de bişiler var ama tabi düz renk değiller
gerçi sen bakmışsındır belki bunlara..
balıklı olunca perdeyi de daha kolay uydurabilirsin gibi geliyor ya da
tamamen düz mavi bir halı ya da düz mavi bir perde olabilir...

saol canım zamanında doğarsa 15 ağustosta 4 kıloyu gecer gıbı ama usgde 30 temmuz gözuktu valla sımdı hemen doğsa bıle razıyım kılosu ıyı bana gore

aman dur öyle deme 2 hafta daha dursun ama tabi 34 deysen sanırım önde. eşimde soru dra kaçıncı haftada diye sanki bilmiyor gibi numaradan dr da aslında 32 ama 33 çıkıyor dedi ama bakalım bende erkenden hopp hızlıca büyüsün istiyorum zaman geçmiyor:)

ne bilim ya kafam durdu resmenboshayallersmile

evet siercım ılk 4 ay resmen hayata kusmustum anlatamam oo bulantıları esim kendım bıle kokuyordum ev beton kokuyordu resmen

Ayy cnm seni çok iyi anlarım bende çünkü çok badireler zorluklar yaşadım..ama şükürler olsun şimdi çok rahatım..her şey iyi..sonu güzel ve hayırlı olsun önemli olan o bizler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…