2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne bilim ya kafam durdu resmenboshayallersmile

fiyatları fazla geliyor yine de yoksa ben o gösterdiğim 2 halıdan 1 ini mutlaka alıcam
benim kafam okadar karışık değil artık eşimde dedi yok yok yani ne yapalım.az daha
paraya kıyıcaz.ama yarın son bi halıcıları gezicez.düz mavi birşey arayacağız senin için de
bakarım bulursam öyle bişi markasını fiyatını yazarım sana ölçü olarak nasıl bi halı
düşünüyosunuz..

Son düzenleme:
ahhh canım ya aksam göbişim nasıl kasındı onuda sorcam doktora sen sormadınmı yada caresı ne delı olcaktım

canım sormazmıyım sordum ama caresı yok benım bı hastam kuvetı yagla doldurup ıcıne gırerdı hıc bır ıse yaramdı dedı.krem yazdı ama nafıle delırıyorum kasıntıdan ıslak tulbent koyuyorum bende tek care o

ya işte net bişide yok.dedimya kafam çorba gibi.offff halısız kalcak oğlum sonundaaaaa.

ay italyadan kaç gündür aklımdan geçiyor neden gelmiyorsun diye bizler iyiyiz sen nasılsın görünmüyordun hiç

biz geeldik kızımla teyzeleri
nasılsınız?

pisime çok geçmiş olsun diliyorum. bu aralar sancı gündemimiz olacak heralde.

Arkadaşlarrrrrrr nasılsınız ..umarım herkes iyidir....biz de kızımla gayet iyiyiz..

aa gözlerime inanamıyorum:1shok: pınar yaa nerelerdesin cnm?
bi koptun bizden bidaha da gelmedin canımcım iyi olmana sevindim..
dorukk u biliyor musun 2 gün önce 2 zlerini aldı kucağına

Çilek mobilyada var balıklı halı. internet sitesinde de var esmi. aksesuarlarda bi bak istersen

henuz bellı değil catı muayenesı falan yapmadı bebek donmusmu dıye sordum haftaya donmeye baslar dedı

Hımm anladımm..banada 4 kiloyu bulabilir bu gidişle demişti dr um..benim bebiş başaşağı..çatı muayenesi banada yapılmadı yapcakmı onuda bilmiyorum..hani bebek iri olunca normali pek önermiyolar ya ondan sordum senin cnm..

ay italyadan kaç gündür aklımdan geçiyor neden gelmiyorsun diye bizler iyiyiz sen nasılsın görünmüyordun hiç

Canım biz de çok iyiyiz..yaa ne biliyim bir türlü vakit olmuyordu gelmek için..şimdi bir vakit bulunca hemen bir bakayım size dedim..umarım herkes iyidir..gerçi bal böcüğüm özlem ile konuşuyoruz arada o bana haberlerinizi veriyor..haftaya salı gidiyorum istanbula ve sezeryan ile doğum olacak bakalım sanırım 12-15 ağustos arası yapacağız dedi doktorum.

pınarcım bu arada sana ulaşmaya çalışan arkadaşın nicki mavişler (yanlış hatırlamıyorum inşallah)haberin olsun
canım hani italyaya taşındık diyen..

italyada olmıyıcak mı doğum yani italyada olması daha iyi değil mi? sen mi istedin sezeryanı yoksa mecburen mi?

pınarcım bu arada sana ulaşmaya çalışan arkadaşın nicki mavişler (yanlış hatırlamıyorum inşallah)haberin olsun
canım hani italyaya taşındık diyen..

Canımm nasıl bulurumki ben maviş arkadaşı ?? ya aslında bana görürseniz söylerseniz çok sevinirim bir özel mesaj atarsa ben onunla bağlantıya geçerim ..defneeee canım sen nasılsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…