2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

italyada olmıyıcak mı doğum yani italyada olması daha iyi değil mi? sen mi istedin sezeryanı yoksa mecburen mi?

yokk canım istanbulda doğuracağım..bizim burada bana yardım edecek kimsemiz yok..annem ablam falan öyle uzun da gelip benimle kalamazlar ..eee eşim de bana öyle anne gibi yardımcı olamaz..o yüzden istanbula gidip yapacağım doğumu..sezeryanı ise hem ben istedim doktorum da sen bilirsiz dedi..ben öyle kızlar sizin gibi 20 li yaşlarda değilim artık :))) eşim italyan olduğu için zaten vatandaşlık falan gibi de problemimiz yok..ekim sonu gibi de döneceğiz evimize inşallah..

yaa daha sık gelicem yazmıştın ama gelmedin be canımcım uzak kaldın hep
valla biz neler paylaştık burada neler hastane çantaları bebek odaları için hazırlıklar..
siz bembeyaz bir takım alacaktınız demi aklımda öyle kalmış aldınız mı?

Canımm nasıl bulurumki ben maviş arkadaşı ?? ya aslında bana görürseniz söylerseniz çok sevinirim bir özel mesaj atarsa ben onunla bağlantıya geçerim ..defneeee canım sen nasılsın ?

valla ben de sırf sana ulaştırabiliym diye arkadaşlık yollamıştm ona ben de kayıtlı olsun diye ama kabul etmemiş heralde şimdi baktım ark listemde yok..nasıl arayıp bulunur ben
de bilmiyorum.özelden mesaj atma hakkı yokmuş ondan atamıyormuş sana mesaj.

ben de iyiyim be canımcım napiiym işte öyle böyle bitiriyoruz haftaları çok yaklaştık
sona.buluşma olduğunu söylemişmiydim.sersuma serdemm hervood ve ben buluştuk.
tanıştık çok güzel geçti...

hım anladım pınarcım hayırlısı olsun senin içinde bizim içinde.
akşam düğün varmış iyi bari en azından vakit geçer eşim yok çünkü yine patlamamış olurum evde bu arada dün ben tam 2 saat yürüdüm 11.30 a kadar :)

Canım evet aldık o dediğim takımı geçen hafta verdik siparişini ben istanbula gideceğim için çok acele etmedik. Ekim başı gibi biz gelmeden gelecek takım. Bir de odayı açık pembeye boyatacak eşim ben yokken..bakalım dönünce de yavaş yavaş yerleşeceğiz artık. kıyafetlerimiz ilk 3 ay için sepeti falan hazır zaten..arabamız, ana kucağımızı da aldık ..heycanla bekliyoruz..

biz geçen hafta doktora gittik kızım 2 kg olmuştu ..doktor normal dedi, annesi gibi minyon dedi :)) ..baş uzun zamandır aşağıda yüzü ve karnı içe dönük yatıyor sırtı karnımda ve minik ayakları ile devamlı sağ tarafımı tekmeleme halinde :)) bu arada nazarlar değmesin arkadaşlar ama bir tane küçük çatlağım bile yok..

ohhh ne güzel valla iyi yürümüşsün ben hayatta yürüyemiyorum o kadar hemen ayaklarım ağrıyor..

canım benim dikkat et kendine , inşllh sancı tekrar göstermez kendini

biz birazdan gezmeye gideceğiz kızlar komşuya ben yavaş yavaş hazırlanıym..
hatta yemeği de hazır etmek lazım kasaba gitmem lazım görüşürüz.
pınarcım iyi bak kendine bebişe gel ara ara canım yaaa.bu kadar uzak kalma.

herkese merhaba guzel anneler

gogus pedi olarak hangi marka aldiniz? internetten yorumlara baktim da marka olarak kararsiz kaldim...

ben geçmişi fazla okumamıştım,epic çok geçmiş olsun canım çok dikkat et lütfen yat kalkma az kaldı zaten nolcak ki yemene de çok dikkat et kilo alsın bir an önce....umarım bebeişin vaktinde gelir ve her şey yolunda gider....allahım hayırlısıyla kucaklamayı koklamayı nasib etsin canım :Saruboceq:

aaa epicin durmunu bilmiyorum evet dün konuşmuştuk çok hareketli olduğundan bahsetmişti ay allah yardımcısı olsun. epic burdaymış meğerse bak demiştim benim drumunda çok hareketli olması hoşuna gitmemişti yani mutlaka bi huzursuzluğu vardır demişti o zaman bide gerçekten et yemek önemli ben hamile kaldığımdan beri dra her gidişimizde et diyor başka bir şey demiyor kızım tam et sever olucak epic bide süt falan iç protein al bol bol protein senin değil bebeğin kilo alması için önemli hiç canını sıkma kendine dikkat edersen düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…