italyada olmıyıcak mı doğum yani italyada olması daha iyi değil mi? sen mi istedin sezeryanı yoksa mecburen mi?
Canım biz de çok iyiyiz..yaa ne biliyim bir türlü vakit olmuyordu gelmek için..şimdi bir vakit bulunca hemen bir bakayım size dedim..umarım herkes iyidir..gerçi bal böcüğüm özlem ile konuşuyoruz arada o bana haberlerinizi veriyor..haftaya salı gidiyorum istanbula ve sezeryan ile doğum olacak bakalım sanırım 12-15 ağustos arası yapacağız dedi doktorum.
ölü yazmışım ölçü yazacağıma ölçü olarak nası bi halı cnm?kaç metrekare?
Canımm nasıl bulurumki ben maviş arkadaşı ?? ya aslında bana görürseniz söylerseniz çok sevinirim bir özel mesaj atarsa ben onunla bağlantıya geçerim ..defneeee canım sen nasılsın ?
yaa daha sık gelicem yazmıştın ama gelmedin be canımcım uzak kaldın hep
valla biz neler paylaştık burada neler hastane çantaları bebek odaları için hazırlıklar..
siz bembeyaz bir takım alacaktınız demi aklımda öyle kalmış aldınız mı?
başım ağrıdı valla yaaaaa.
hım anladım pınarcım hayırlısı olsun senin içinde bizim içinde.
akşam düğün varmış iyi bari en azından vakit geçer eşim yok çünkü yine patlamamış olurum evde bu arada dün ben tam 2 saat yürüdüm 11.30 a kadar :)
iyi akşamlar,hayırlı kandiller kızlar
bugün doktora gideceğimi yazmıştım,biraz endişelerim vardı kızım hem hareketliydi hem karnım değişikti. okuyanlar nst den bahsetmişler,çok hareketliliğin de hareketsizlik kadar önemli olduğunu söylemişlerdi. velhasıl kelam sonuçları yazayım
bebeğim 33. haftasını bitirdi bugün 2065 gr ve 45 cm ama kilo olarak zayıf buldu doktor hanım.boyu haftasına göre önde olduğu için kilo iyi çıkıyo ama bu boya daha kilolu olmalı mesela 2300 falan dedi.
işin kötüsü bebeğim çok aşağıdaymiş sen nasıl yürüyosun falan dedi. hep yatış verdi yürümem bile yasak artık. 15 dk dan fazla ayakta durmıycaksın dedi. böyle giderse erken doğarmış. bol bol et tüket kilo aldır erken doğarsa yaşayacak kiloda olmalı dedi. nst ye girdim ilk defa 20 dk da 2 kere yüksek sancı gözüktü çok şaşırdı halbuki ben hiç bişiy hissetmiyordum.
ctesi tekrar nst ye çağırdı yine sancı çıkarsa hastaneye yatış verecek
bu mübarek gecede bizim için dua edin olur mu kızım vaktinden önce doğmasın:Saruboceq:
bence 15 gün sonra patır kütür başlıyıcak doğumlar kaydirigubbakcemile3
canım balıklı halı çilek mobilyada da var yazmıştım. okudun mu bilmiyorum? tekrar yazdım. internette resmi var.
Bir sürü tanıdık isim görüyorum ama kimsecikler yazmıyorrrrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?