- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
Kızlar ben bugün erken çıkıcam çok öpüyorum sizi kocişim gidicek akşam çok öpüyorum sizi. Kendinize iyi bakın öpüyorum
Hoşgeldin cnm :))
bende senin gibi göğüs için lansinoh u alıcam sanırım onu çok övüyolar çünkü.mustela konusundada aynı fikirdeyim.
kıslar bende kaçar. Belimiz ağrıdı biraz uzanalım dergi okuyalım bakalım ne varmış ne yokmuş. Cümleten iyi akşamlar. Daha sonra gelirim yine. byee
ayyy ne güzel yaa..nasıl imreniyorum hevesleniyorum sizle bööyle anlattıkça warya..inşallah günün birinde bende hissederim ya.kıyamıyorum şimdiye kadar hiç ööle dürtmedi ama akşam sorcam bakalım umarım işe yarar.
Ayy ben hiç göbeğime öle hareketler yapamıyom korkuyomm ya bi garip oluyoo..krem,yağ sürerken bilem bi tuhaf oluyommm
ya bu bel ağrısı yere oturduğunda kuyruk sokumu ağrısı bende de oldukça fazla
bide karnım değil ama gögüslerimde çatlaklar oluştu
hoşbulduk canım ...
evet nerde alışveriş yapsam eczaneye gitsem onu duyuyorum ve cidden gögüs ucu sendromundan korkuyorum o yüzden kesin deniycem.
mustela;yı zaten çocuk doktoru önerdi.
serdemm ve dmt iyi akşamlar
Kızlar ben bugün erken çıkıcam çok öpüyorum sizi kocişim gidicek akşam çok öpüyorum sizi. Kendinize iyi bakın öpüyorum
kıslar bende kaçar. Belimiz ağrıdı biraz uzanalım dergi okuyalım bakalım ne varmış ne yokmuş. Cümleten iyi akşamlar. Daha sonra gelirim yine. byee
Kocam bana küstü cok canım sıkkın(((((((
Kocam bana küstü cok canım sıkkın(((((((
bende bel ağrısından çook şikayetçiyim.sürekli sandalyede oturmaktan mı, oturma bozukluğundan mı bilmiyorum ama çok rahatsız oluyorum..göğüslerinde büyüme olduysa ondan çatlak olmuştur canım.bendede biraz vardı kakao yağı kullandım olanlar geçti yenisi de oluşmadı henüz..
ne ıcın onerıyor kızlar??gogus uucu bnmde oyle bı sorunum war?
kızlar merhabaaa.dün randevumuz vardı. bir kızımız olacakmış.
maşallah sağlıklı bi bebekmiş.Ben hiç kilo almamışım bebeğim 330 gr olmuş.magnezyum verdi dr.Krampların başlar belki dedi ve olursa iç olmazsa içme dedi. işte bizden haberler bukadar
Canım o kalça kuyruk sokumu civarı ağrıları,bel sırt ağrıları bende bol miktarda mevcut.hamileliğimin ilk ayları risk olduğu için hep hareketsiz geçirdim.yaklaşık 4 ay nerdeyse doğru düzgün kıpırdamadım sanırım hareketsizliğinde verdiği bişey oldu bende.çünkü öncesinde spor yapan biriydim.ve artık yaklaşık 1 haftadır iş çıkışı yürüyüşe başladım.bi de hergün 1 tane maden suyu içmeye başladım zorlansamda..çünkü içeriğindeki mineraller magnezyum filan faydalı olabilirmiş.sanada yürüyüş ve m.suyu tavsiye edebilirim cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?