2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kıslar bende kaçar. Belimiz ağrıdı biraz uzanalım dergi okuyalım bakalım ne varmış ne yokmuş. Cümleten iyi akşamlar. Daha sonra gelirim yine. byee

Hoşgeldin cnm :))
bende senin gibi göğüs için lansinoh u alıcam sanırım onu çok övüyolar çünkü.mustela konusundada aynı fikirdeyim.

hoşbulduk canım ...
evet nerde alışveriş yapsam eczaneye gitsem onu duyuyorum ve cidden gögüs ucu sendromundan korkuyorum o yüzden kesin deniycem.

mustela;yı zaten çocuk doktoru önerdi.

serdemm ve dmt iyi akşamlar

ya bu bel ağrısı yere oturduğunda kuyruk sokumu ağrısı bende de oldukça fazla

bide karnım değil ama gögüslerimde çatlaklar oluştu

Ayy ben hiç göbeğime öle hareketler yapamıyom korkuyomm ya bi garip oluyoo..krem,yağ sürerken bilem bi tuhaf oluyommm

korkmayın kızlar zaten okadar çok bastırmanız gerekmiyor doktor muayene ediyormuş gibi düşünün :))) ben doktora gittiğimde dönsün diye daha çok bastırmıştı karnıma :))

bende bel ağrısından çook şikayetçiyim.sürekli sandalyede oturmaktan mı, oturma bozukluğundan mı bilmiyorum ama çok rahatsız oluyorum..göğüslerinde büyüme olduysa ondan çatlak olmuştur canım.bendede biraz vardı kakao yağı kullandım olanlar geçti yenisi de oluşmadı henüz..

ne ıcın onerıyor kızlar??gogus uucu bnmde oyle bı sorunum war?

Kızlar ben bugün erken çıkıcam çok öpüyorum sizi kocişim gidicek akşam çok öpüyorum sizi. Kendinize iyi bakın öpüyorum

kıslar bende kaçar. Belimiz ağrıdı biraz uzanalım dergi okuyalım bakalım ne varmış ne yokmuş. Cümleten iyi akşamlar. Daha sonra gelirim yine. byee

iyi akşamlar kıslaarrr :)))

Canım o kalça kuyruk sokumu civarı ağrıları,bel sırt ağrıları bende bol miktarda mevcut.hamileliğimin ilk ayları risk olduğu için hep hareketsiz geçirdim.yaklaşık 4 ay nerdeyse doğru düzgün kıpırdamadım sanırım hareketsizliğinde verdiği bişey oldu bende.çünkü öncesinde spor yapan biriydim.ve artık yaklaşık 1 haftadır iş çıkışı yürüyüşe başladım.bi de hergün 1 tane maden suyu içmeye başladım zorlansamda..çünkü içeriğindeki mineraller magnezyum filan faydalı olabilirmiş.sanada yürüyüş ve m.suyu tavsiye edebilirim cnm..

sen çalışıyosun sandalyedendir diyeceğim ama bende evde olduğum halde 2 dk notebook başında duramıyorum yada bi iş yapamıyorum
evet gögüsler büyüdü sanırım ondan çatladı şimdi sürüyorum ama diğerleri kaldı bide önce fark etmemiş kaşımısım iz kalıcak yani

ne ıcın onerıyor kızlar??gogus uucu bnmde oyle bı sorunum war?

emzirirken yarılma ,kanama oluyormuş ya çocuk alışırken ilk başlarda bu ürüne doğumdan bir ay önce başlar düzenli kullanırsan doğumdam sonrada etkili olup bu tarz durumları yaşatmıyormuş

kızlar merhabaaa.dün randevumuz vardı. bir kızımız olacakmış.
maşallah sağlıklı bi bebekmiş.Ben hiç kilo almamışım bebeğim 330 gr olmuş.magnezyum verdi dr.Krampların başlar belki dedi ve olursa iç olmazsa içme dedi. işte bizden haberler bukadar

Arkadaşlar ben çıkıyorum..kendinize bebişlerinize çok iyi bakın..hepinize öpücükler ve iyi akşamlar :))

ayy ne güzel kız annesi olcaksınn:CüvCüv:maşallah bebişinede sanada canımkaydirigubbakcemile3

ya aslında yürümek için siteye taşındım ama daha tek başıma hiç çıkmadım:)
ancak annem gelirse nedense yalnız yürümeyi başaramıyorum,maden suyundan nefret etsemde meyve suyu ile karıştırıp içiyorum ama yürüyüş konusunda haklısın hemen başlamam lazım...

eskiden çalışıyordum bide 8 aydır evdeyim sanırım kiloda aldıkça baskı artıp ağrı yapıyor

bir şeyler klullan canım çatlaklar için ya benim göğsümde ergenlikte hafif olmuştu çok kötü bişi çatlak karnımda inşallah olmaz kocakarılar gibi görüncez karnımızdada olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…