2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

fiyatlarınıda yazarsan iyi olur canım

Aaaa değişikmiş bu markalar ben ilk defa duyuyommm :)) nerde satılıyo cnm bunlar özel yerlerimi var yoksa eczaneler filanmı ???

pahalıymıs basa bı sıtede 10 tlymıs cunku 12li alt acma:):)

16 tl pahalı. ben metrodan 8.50 ye almıştım

Bende kesinlikle bu alt açmalardan alcamm..metrodan alalım bizde ozaman:)

ayyy akşam bende deniceem..bakalım belki çileğe tepki gösterir bizim ufaklıksositososito

canım yine de oynamazsa azcık rahatsız et dürt onu :)) ben öle yapıyorum... ozaman başlıyor ve durmuyor... kumanda koydum geçende göbeğime kumanda göbeğimde dalgalanıyordu çok güzeldi çok komiktii :)))

bir de kıslar bir iç çamaşırı var. Bu çamaşırı giyiyorsun radyasyondan uzak tutuyon bebeğini. Adı Relax
Maternity. Bir araştırın netten bakalım.

ayyy ne güzel yaa..nasıl imreniyorum hevesleniyorum sizle bööyle anlattıkça warya..inşallah günün birinde bende hissederim ya.kıyamıyorum şimdiye kadar hiç ööle dürtmedi ama akşam sorcam bakalım umarım işe yarar.

Ben birine Nil ismini koydum, eşimde Defne ismini koydu. Bende uyumlu mu isim koysak diye düşünüyordum ama birbirine benzer isimler koymak, aynı elbiseleri giydirmek, ikiz çocuklar için kişilik gelişimini olumsuz etkiliyormuş canım. Benim eşimin adı emre bende bir ara cemre koymayı düşünmüştüm bir tanesine. Bulduğun isimlerin hepsi çok güzel canım.

Ayy ben hiç göbeğime öle hareketler yapamıyom korkuyomm ya bi garip oluyoo..krem,yağ sürerken bilem bi tuhaf oluyommm

ben sebamedin güneş kremini aldım 50+. doktorum onu önerdi.fiyatı 30lirydı.havalar bozuk olduğundan henüz kullanamadım ama inş. işe yarar.

Canım güle güle kullan öncelikle.bende normalde şampuaniyüz jeli,nemlendirici filan sebamed kullanırım çok ta memnunum..güneş koruyucu olarak geçen seneden biotherm in vardı ondanda çok memnunum ama bitmek üzere.sebamedi araştırırken burda hep yüzde beyaz bi görüntü bırakıyo filan diyolardı bende almadım.coppertone a baktım ondada bazı kişiler cildinin hava almadığını sivilcelenme yapabildiğini filan yazmışlardı.anlıyacağın bende ne alcağımı şaşırmış vaziyetteyim.sebamed her konuda bence iyi koruyucusuda inş.çok iyidir.

kıslar benım kocıs geldı hepınıze hayırlı aksamlar... kocman opuyorum hepınızı...

bende sebamedi aldıktan sonra leke bıraktığını falan duydum canım.chicco nun varmış hamileler için özel güneş kremi.. bilgisi olan warmı kızlar ya?

biz geldik cici teyzeler aslında daha erken geldikte geçmiş anca bitti:)

yine çok şey konuşulmuş:)

bana da gögüs için özellikle doğumdan bir ay önce başlayarak lansinoh adlı kremi kullanmam önerildi gögüslerin emzirirken hiç acımıyormuş çatlamıyormuş,bide aynı markanın gögüs pedi var .

yüz için hep babe'nin nemlendirici koruyuculu kremini kullanıyorum çok iyi bir marka hatta bebek için ürünleride var.

çocuk için en iyi kozmetiğin mustela olduğunu öğrendim özellikle konak yapmayan yeni doğan şampuanı ve pişik kremi

bide okurken fark ettim serdemm aynı kikodayız,sanırım midesi bulanmayanlar kiloda aldı başını gidiyor bende 9 kilo almış bulunmaktayım

Yok canım tek kullanımlık değil. kirlenene kadar kullanıyorsun. ben 3. paketi geçen ay aldım. 25 ayda düşün.

Canım bu alt açmaları kullanırken evde altına bi minder veya şu oyuncaklı pofuduk alt açmalardan seriyonmu.yoksa gerek yokmu.öle direk üzerindemi değiştiriyon.yani ince bişey ya kuru yerde bebişler için nasıl oluyo CADIARZU

bir de kıslar bir iç çamaşırı var. Bu çamaşırı giyiyorsun radyasyondan uzak tutuyon bebeğini. Adı Relax
Maternity. Bir araştırın netten bakalım.

Ben tv de ve e-bebek mağazasında görmüştüm.kilotun ön tarafında gümüş renkli lastikli yapıda bi materyal madeni bişey var gibi ama tabi esnek bişey çamaşır olduğu için.fiyat konusunu bilmiyorum..

Bizim koç fiyatın 70 tl olduğunu söyledi. hihoyyyt

Hoşgeldin cnm :))
bende senin gibi göğüs için lansinoh u alıcam sanırım onu çok övüyolar çünkü.mustela konusundada aynı fikirdeyim.

Kızlar ben bugün erken çıkıcam çok öpüyorum sizi kocişim gidicek akşam çok öpüyorum sizi. Kendinize iyi bakın öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…