ben kaçıyorum kıslar kendimi iyi hissetmiyorum hepiniz kendinize iyi bakın hoşçakalın byee..
merhaba benim bi sorum olacaktı 2. düzey usg yaptıran arkadaslara özellikle benım gıttıgım doktorun oldugu hastanede bu işlem için 300 tl dediler ancak baska bir hastaneye gittiğimde 140 tl dediler ya emınmısınız aynı işlem olduguna sonra doktorum olmamış bu git bi daha yaptır demesin dedim , aynı işlem merak etmeyın bızım burdakı kadın dogum doktorları da bu usg den ıstıyor bır problem olmaz dedıler kafam karıstı yarı yarıya bi fiyat farkı var nerdeyse.bazıları da dıyor kı bırınde renklı cıktı ve cd verıyorlar o nedenle o kadar fark olabılır.Fikri olan arkadaslar varsa ve yardımcı olurlarsa cok memnun olacagım eşimle de papaz olucaz bu konuda yakında kafamçokkarıştı
geçmiş olsun canım,yemekten sonra uzat ayaklarını yat dinlenlmaz:
bu bahsettığım hastanelerin her ıkısıde özel hastane ondan allak bullak oldum ya bı de esime anlattım bak boyle 3 boyutlu goruyormussun agzı burnu cok netmiş falan dıye sımdı kalkarda normal ultrason gıbı bısey cıkarsa bu 140 tl lık olan sey hastaneye bayılmadıgımız parayı avukata bayılmak zorunda kalırız kafamçokkarıştı
arkadaşlar ben geldim.hegün girip okuyorum ama geçmişi okumaktan yazmaya fırsat olmuyo.ben okumayı bitirince de benim mutlaka bi işim çıkyo.beni pek merak eden yok ama olsun yinede son haberleri vereyim.bugün detaylıya gidim minik kızımı bol bol gördüm. çok şükür bi problem yok.322 grammış ama her bebek farklı olurmuş normal dedi ama bana anormalsin dedi söylemesi ayıp 1 ayda 3 kilo almışım kızdı bana tatlı çikolata yok dedi yandııııım.çok şükür kuzumun sağlıklı olduğunu öğrendim ya gerisi önemli değil.bu arada miniğim pek güzel maşallah minicik burnu var ellerini hep yüzüne götürüyo.bazı arkadaşlar bebeklerini pek hissetmiyomuş ya olabilirmiş çünkü çk ufaklar daha.ama ben 1 aydır hissediyorum iyice güçlendi hareketleri.darısı hepinizin başına.hepiniz iyisiniz okuyorum.hep iyi olun inşallah öptüm annecikler.
selam kızlar yazamıyorum ne zamandır gecmişi okudum maşallah gündem dolu gene benim bugün migrenim tuttu felakettim şimdi ılık bir duş alıp uzanıcam biraz bu arada bebişime ufaktan alışverişe başladım sağlıklı bir şekilde dogarda giyer inşallah artık büyüdü heralde harelketler dışardan bile görülüyor neyse canlarım banyo zamanı başımı tutamıyorum öptüm hepinizi kendinize iyi bakınnn
Benden başka da kimse yok sitede. Bu akşam bekçilik yapacağım sanırsam.
valla ben bu 2. düzey usg işini netleştirene kadar burdayım siteden bi arattırayım mevzuyu dedim fiyatlar 50 TL ile 375 TL arası değişiyor. testlerde o şekilde 3 lü testine 120 tl verende var 30 TL de kim kimi yakalarsa durumu olmuş anlaşılan offfff :uhm:ben üçlü teste 45 TL vermiştim allah bilir doğum fiyatları ne kadar değişkenlik gösteriyordur.
meraba arkadaşlar..umarım herkes iyidir...ben devlet hastenesine gitmeye başlamıştım. detaylı ultrason yapıldı.ama 2-3 dk sürdü görmedim bile bebeğimi.şimdi tekrar özele gitmeye karar verdim.açıkçası detaylıyı özelde yaptıramam zaten yaptırmayı da düşünmüyorum.nasıl olsa aksi durum olsa bile bi müdahalede bulunamıyorlar..şeker yüklemesi yapılmadı daha 23 ten sonra yapılıyor dedi.
bi de bebeğim 10 gün geri çıkıyordu ultrasonda en baştan beri.ilk defa son gittiğimde ikisi de aynı çıktı.böyle bişey olabilir mi.ama doktor pek ilgilenmedi.hani bu yukarıda bahsettiğim 2 dak süren ultrasonda.onda da baş karın çevresi falan ölçüldü.
aman anlamadım gitti.
bebeğimi artık daha kuvvetli hissediyorum.çok güzel...
bana da soylenen en az yarım saat surdugu cunku tek tek tum organlara bakmaya calıstıkları ıcın normal ultrason uygulamasından daha uzun suruyormus ama sanırım senın bebiş sağlıklı o yuzden takılma derım ınsallah aksılık olmadan kucagına alırsın
meraba arkadaşlar..umarım herkes iyidir...ben devlet hastenesine gitmeye başlamıştım. detaylı ultrason yapıldı.ama 2-3 dk sürdü görmedim bile bebeğimi.şimdi tekrar özele gitmeye karar verdim.açıkçası detaylıyı özelde yaptıramam zaten yaptırmayı da düşünmüyorum.nasıl olsa aksi durum olsa bile bi müdahalede bulunamıyorlar..şeker yüklemesi yapılmadı daha 23 ten sonra yapılıyor dedi.
bi de bebeğim 10 gün geri çıkıyordu ultrasonda en baştan beri.ilk defa son gittiğimde ikisi de aynı çıktı.böyle bişey olabilir mi.ama doktor pek ilgilenmedi.hani bu yukarıda bahsettiğim 2 dak süren ultrasonda.onda da baş karın çevresi falan ölçüldü.
aman anlamadım gitti.
bebeğimi artık daha kuvvetli hissediyorum.çok güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?