kızlar merhabaaa.dün randevumuz vardı. bir kızımız olacakmış.
maşallah sağlıklı bi bebekmiş.Ben hiç kilo almamışım bebeğim 330 gr olmuş.magnezyum verdi dr.Krampların başlar belki dedi ve olursa iç olmazsa içme dedi. işte bizden haberler bukadar
Arkadaşlar ben çıkıyorum..kendinize bebişlerinize çok iyi bakın..hepinize öpücükler ve iyi akşamlar :))
kızlar merhabaaa.dün randevumuz vardı. bir kızımız olacakmış.
maşallah sağlıklı bi bebekmiş.Ben hiç kilo almamışım bebeğim 330 gr olmuş.magnezyum verdi dr.Krampların başlar belki dedi ve olursa iç olmazsa içme dedi. işte bizden haberler bukadar
ya aslında yürümek için siteye taşındım ama daha tek başıma hiç çıkmadım:)
ancak annem gelirse nedense yalnız yürümeyi başaramıyorum,maden suyundan nefret etsemde meyve suyu ile karıştırıp içiyorum ama yürüyüş konusunda haklısın hemen başlamam lazım...
eskiden çalışıyordum bide 8 aydır evdeyim sanırım kiloda aldıkça baskı artıp ağrı yapıyor
ne güzel hiç kilo almamışsın.naptın almadın varmı sıırı?
bir şeyler klullan canım çatlaklar için ya benim göğsümde ergenlikte hafif olmuştu çok kötü bişi çatlak karnımda inşallah olmaz kocakarılar gibi görüncez karnımızdada olursa
ne güzel hiç kilo almamışsın.naptın almadın varmı sıırı?
tek sırrı bol bulantı:):)
77 ile başlamıştım 74üm şuan. zaten dobişkoyum belki ondandır.direk bebeğe gidiyor galiba.
bende 22 haftalığım 2 kilo aldım
bizimde burası müsait yürüyüş için ama canım yalnız hiç yürümek istemiyor kimsede yok yürüyücek
hayırdır tatlım yaa noldu neden küstüülmaz:
Canım o kalça kuyruk sokumu civarı ağrıları,bel sırt ağrıları bende bol miktarda mevcut.hamileliğimin ilk ayları risk olduğu için hep hareketsiz geçirdim.yaklaşık 4 ay nerdeyse doğru düzgün kıpırdamadım sanırım hareketsizliğinde verdiği bişey oldu bende.çünkü öncesinde spor yapan biriydim.ve artık yaklaşık 1 haftadır iş çıkışı yürüyüşe başladım.bi de hergün 1 tane maden suyu içmeye başladım zorlansamda..çünkü içeriğindeki mineraller magnezyum filan faydalı olabilirmiş.sanada yürüyüş ve m.suyu tavsiye edebilirim cnm..
sen naptın nası bööle az kilo alıyosunuz ya ne güzel..ben 53 le başlamıştım şimdi aldım yürüdüm walla..boyumda kısa zaten..heryanımdan çıktı kilolar..21.haftada böyleysem pofffff:tomato:
ya sormayın ya ben kızım olacagını öğreneceğim gün gidip kızıma küpe aldım eşimede söylemedim oda bu gün öğrenmiş bana küstü tel. bile acmıyo ben zaten neyim ki bana söyleyeceksin diyo((((((((((
Kocam bana küstü cok canım sıkkın(((((((
of of zor bir durum keşke söyleseydin ya üzme kendini düzelir çokta üzerine gitme barışsın diye olabilir sen hamilesin o gelsin barışmaya
merhaba benim bi sorum olacaktı 2. düzey usg yaptıran arkadaslara özellikle benım gıttıgım doktorun oldugu hastanede bu işlem için 300 tl dediler ancak baska bir hastaneye gittiğimde 140 tl dediler ya emınmısınız aynı işlem olduguna sonra doktorum olmamış bu git bi daha yaptır demesin dedim , aynı işlem merak etmeyın bızım burdakı kadın dogum doktorları da bu usg den ıstıyor bır problem olmaz dedıler kafam karıstı yarı yarıya bi fiyat farkı var nerdeyse.bazıları da dıyor kı bırınde renklı cıktı ve cd verıyorlar o nedenle o kadar fark olabılır.Fikri olan arkadaslar varsa ve yardımcı olurlarsa cok memnun olacagım eşimle de papaz olucaz bu konuda yakında kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?