2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım tebrik ederim

ne güzel hem prenses sağlıklı hemde sen kilo almamışsın başarılı hamilelik:)
maşallah

Arkadaşlar ben çıkıyorum..kendinize bebişlerinize çok iyi bakın..hepinize öpücükler ve iyi akşamlar :))

iyi akşamlar canım

ne güzel hiç kilo almamışsın.naptın almadın varmı sıırı?

bizimde burası müsait yürüyüş için ama canım yalnız hiç yürümek istemiyor kimsede yok yürüyücek

bir şeyler klullan canım çatlaklar için ya benim göğsümde ergenlikte hafif olmuştu çok kötü bişi çatlak karnımda inşallah olmaz kocakarılar gibi görüncez karnımızdada olursa

ya sorma göbüşte yok ama gögüste ve belde benimde senin gibi ergenlikten kalma ve kilo alıp vermekten daha önceden bi iki çizgim vardı yenisini eklemiş oldum en kötüsü yanınca onların beyaz kalması

bizimde burası müsait yürüyüş için ama canım yalnız hiç yürümek istemiyor kimsede yok yürüyücek

yalnız olmuyor ya bide hamilesin yanında biri olunca daha güvende hissediyorsun kendini onu anladım

hatta yüzmeye başlayayım artık biraz zayıflarım ve iyi gelir diyorum ama havuza bile yalnız gitmekten korkuyorum ,kramp girerse filan diye eşime diyorum ne olur hafta sonu sende benle gel diye ama henuz başaramadım

o kapalı havuzu sevmiyor

hayırdır tatlım yaa noldu neden küstüülmaz:

ya sormayın ya ben kızım olacagını öğreneceğim gün gidip kızıma küpe aldım eşimede söylemedim oda bu gün öğrenmiş bana küstü tel. bile acmıyo ben zaten neyim ki bana söyleyeceksin diyo ((((((((((

sen naptın nası bööle az kilo alıyosunuz ya ne güzel..ben 53 le başlamıştım şimdi aldım yürüdüm walla..boyumda kısa zaten..heryanımdan çıktı kilolar..21.haftada böyleysem pofffff:tomato:

iştahlımısın canım ekmek pilav makarna az ye meyve suyu yerine meyve ye bazılarımız hamilelikhavasına kaptırıyor kendini ondan sonra gelsin kilolar doğum sonrası depresyon

of of zor bir durum keşke söyleseydin ya üzme kendini düzelir çokta üzerine gitme barışsın diye olabilir sen hamilesin o gelsin barışmaya

of of zor bir durum keşke söyleseydin ya üzme kendini düzelir çokta üzerine gitme barışsın diye olabilir sen hamilesin o gelsin barışmaya

herşeyde ben küsüyordum ya aklı sıra naz yapıyo ya haklı ama olsun bende kızımın babasını üzmek istemiyorum zaten cok özlüyorum :)))))

merhaba benim bi sorum olacaktı 2. düzey usg yaptıran arkadaslara özellikle benım gıttıgım doktorun oldugu hastanede bu işlem için 300 tl dediler ancak baska bir hastaneye gittiğimde 140 tl dediler ya emınmısınız aynı işlem olduguna sonra doktorum olmamış bu git bi daha yaptır demesin dedim , aynı işlem merak etmeyın bızım burdakı kadın dogum doktorları da bu usg den ıstıyor bır problem olmaz dedıler kafam karıstı yarı yarıya bi fiyat farkı var nerdeyse.bazıları da dıyor kı bırınde renklı cıktı ve cd verıyorlar o nedenle o kadar fark olabılır.Fikri olan arkadaslar varsa ve yardımcı olurlarsa cok memnun olacagım eşimle de papaz olucaz bu konuda yakında kafamçokkarıştı

Ya kıslar benim karnımda garip bir ağrı var neden acaba ya? kollarım da halsizleşiyor uyuşuyor gibi anlamadım. Gazım yok kabızlığım da yok .

Canım merhaba öncelikle. Biz daha yaptırmadık ama fiyatlar çok pahalıymış yaa.. 300 tl ne demek anacım uyyy.... aklım çıktıkaydirigubbakcemile

ben kaçıyorum kıslar kendimi iyi hissetmiyorum hepiniz kendinize iyi bakın hoşçakalın byee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…