kızlar bişey sorucam yaaa. ben mi anlamıyorumm bilemedim. şimdi benim karnımın altında bebğim olduğunu düşündüğüm hareketler oluyor . hani seyirmeden birazda ha güçlü pıtırtı gibi. karnımın altında hissediyorum sanırsam kilolu olduğumdan yani daha öncedende göbeğimin maşallahı vardıı. ama bir tekme hissetmedim henüzz. benim gibi olan varmııı. bazen içimde dik durduğunu hissediyorumm. aşağı doğru bir baskı oluyorr. hadi beni aydınlatınn. :)))15inde detaylı varr heyecanla bekliyorum. Allahım benimkinide sizlerinkinide sağlıkla kucaklamayıı nasip etsinnnn
bu arada demetçimm süt görmek çok güzeldir. rabbim hayırlara çıkarsın. bende rüyamda oğluşu gördüm babasına benziyorduuulmaz:
Kızlar herkese günaydın,
Kocişim gitti dün akşam kıbrısa c.tesiye akdar yok ben de anneme yerleştim ama çok tuhaf oldum ya eskiden bu kadar olmazdımNeyse bir sorun yok biz kızımla iyiyiz...Biraz işlerimi toparlayıp uğrarım çok öptüm
Kızlar herkese günaydın,
Kocişim gitti dün akşam kıbrısa c.tesiye akdar yok ben de anneme yerleştim ama çok tuhaf oldum ya eskiden bu kadar olmazdımNeyse bir sorun yok biz kızımla iyiyiz...Biraz işlerimi toparlayıp uğrarım çok öptüm
evet tatlım bebişin hareketlerıdır onlar... kılodan dolayı hıssedemıyosundur... bıraz daha guclensın bebıs buyusun bak nası hıssetcen...:)
ayy heyecanla bekliyorum valla hayırlısıı . bunlar bile güzzell ama:)
hosgeldın caım... Allah gule gule kavustursun ıns... evet ya bende annemlere gıttıgımse sankı orası hıc benım evım olmamıs gıbı hıssedıyorum... mısafır gıbı yanı:):)
kızlar bişey sorucam yaaa. ben mi anlamıyorumm bilemedim. şimdi benim karnımın altında bebğim olduğunu düşündüğüm hareketler oluyor . hani seyirmeden birazda ha güçlü pıtırtı gibi. karnımın altında hissediyorum sanırsam kilolu olduğumdan yani daha öncedende göbeğimin maşallahı vardıı. ama bir tekme hissetmedim henüzz. benim gibi olan varmııı. bazen içimde dik durduğunu hissediyorumm. aşağı doğru bir baskı oluyorr. hadi beni aydınlatınn. :)))15inde detaylı varr heyecanla bekliyorum. Allahım benimkinide sizlerinkinide sağlıkla kucaklamayıı nasip etsinnnn
bu arada demetçimm süt görmek çok güzeldir. rabbim hayırlara çıkarsın. bende rüyamda oğluşu gördüm babasına benziyorduuulmaz:
Kızlar herkese günaydın,
tatlım bende seninle aynı durumdayım..şimdiye kadar tekme namına hiçbişey hissetmedim(hadi sen göbeğe bağlıyosun benim önceden hiç göbeğim yoktu ama bende hiç hissetmedim şimdiye kadar..22-22. haftaya kadar hissetmememk normal dedi doktor.
kızlarr sabah dusunuyodum da kızıma kupe yerıne bıleklık takayım dıyorum... cok kucukken deldırmeyeyım kulaklarını... ama sımdı dusundumde tehlıkelı olurmu kı koluna bıleklık takmak???
senin bebiş kaç haftalık? biliyorum hatta 25. haftaya kadar sıkıntı yok dediler. ama insna heyecanla bekliyor işte. hissedenlerde oluncaayerimseniben
günaydıınnnnnnnnnn çok güzell bit gün olsunnnnnnnherkes çok mutlu olsunnn bebişler patır patır tepiklesinnnnn:ecrin_bebek:
herkeze kocaman gunaydınnnn
bende senle aynıyım şimdi baktım da..ikimizinde 20+1alkisalkisalkis aynı zamanda alzcaz inşallah bebişlerimizi kucağımıza:Saruboceq:
amiinnnn aminnnGünaydın canımmm
Günaydın tatlım...
İnşallah canım.Allahım hayırlara vesile etsin inşallah. Bu arada ben 3.aydan beri hisssediyorum ama artık resmen tekmeliyor yani.Tekmelerini hissediyorum resmen. Bazen aşağıda bazen yukarıda oluyor benimde canım. Benim de 15 nisanda renkli ultrason. İnşallah cümlemiz hayırlı haber ile geliriz canlarım...
detaylı ultrasona girmemize gerek varmı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?