2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben başladım.özellikle şu aralar durduramıyom kendimi.annemde dün izmirden bissürü alışveriş yapmış gelinimizle bana.buarada abimin eşide aynı benim gibi hatta aynı haftalarda hamile :)) kadıncağız bi bana bi ona alıyo ne alırsa..dün; yorgancıoğlu nun organik yorganlarından almış krem tonlarında çok güzelmiş..nevresim takımı,yastık,battaniye(ispanya battaniyesiymiş-ilk defa duydum onu çok övmüşler..)çıtçıtlı badi,tulum,ağız mendili(12 tane paket içinde varmış.6 sı bana 6 sı geline :)) iç zıbın,zıbın takımı,5 li hastane çıkışı,bi de hediye olarakta 1 yaşında filan giydirlmek için kapşonlu mont gibi bişey hediye etmişler 2 tane tabi yine :)) hatta canbebenin 12 limi ne alt açma larından alcakmış ta parası yetmemiş artık onlara :))
bende kıyafet tarzı bişeyler almıştım önceden..anlıyacağın sanırım ben hız verdim bu işlere..annanesinin aldığı cicileride foto olarak gönderirirm topiğimize..

Buarada bizde annemle geçen ay dolap boşaltma,yerleştirme,temizleme işlerini hallettik..en gıcık olduğum işler..tam bi gün sürdü valla..bende mayıs sonu haziran başı gibi de hem çocuk odasına hemde oturduğumuz odayı boyatıcam.sonra perdesiydi,halısıydı yıkanıcak..en sonda bi bayan tutup dip köşe bi temizlik tamamdır.bendeki planlarda böle cnm..

hepimizde aynı yoğun düşünceler geziniyor demekki ev temizliği konusunda.hepsi sırayla olup gidecek aslında ama ben kendi adıma telaşe ediyorum sadece. umarım sorunsuz hallederiz her işimizi.:asigim:

Malesef canım bazen o kadar anlayışsız olabiliyorlar zeynebe de çok üzüldüm ya doktora götürün bir ilaç filan verir geçer hemencecik işallah. Sen de kendini çok yorma tatrlım 2 numarayı da unutmamak lazım değil mi?:1hug:

Kızlar ben geldim.

Yedim yemeğimi kızım da doydu artık biraz buradayım bir yandan işimi yaparım bir yandan size yazarım artık

Hoşgeldin cnm..afiyet olsunn ohh yarasın bebişine :)

slm kızlaar..yemeğimizi yedik.karnımızı doyurma işini fena abartmşız heralde rahatsız olduk ya offfohaoldumsmile

Merhaba..biraz sonra azalır şişkinlik cnm.olmazsa acıcık bi dolan imkanın varsa rahatlatır belki..

detaylı dediğiniz farklı bi yöntemmi.ben her ultrasona girdiğimde kafası göbek çevresi vs. bakıyor dr yazdırıyo bişiler sekretere bu detaylımı oluyor?detaylı farklı bişimi?[/QUOTE]

Evet canım detaylı yani daha doğrusu ayrıntılı ultrason çok farklı.adı üstünde bebeğin heryerine en ince ayrıntısına kadar bakılıyor ve kağıda not ediliyor.yarım saat kadar sürüyor yaklaşık..çok iyi ve faydalı bi şey.dr un bu konu ile ilgili bişe söylemedimi sana!!ben normalde özele gidiyorum.dr um prof.bu ultrason için 250 lira verdik.genelde fiyatlar bu civarlarda cnm.ama gittiğin yere görede değişiyor biraz..

Çok yaza çıkmadan halledin kızlar işlerinizi herkes sonra zorlanacağımızı söylüyor..Ben de bu haftasonu boyayı alıcam haftaya odası boyanıp perdeler gelecek işallah

Çok yaza çıkmadan halledin kızlar işlerinizi herkes sonra zorlanacağımızı söylüyor..Ben de bu haftasonu boyayı alıcam haftaya odası boyanıp perdeler gelecek işallah

tecrübeli annelerden aldığım tavsiyeler üzerine birçok eşyayı ünisex tarzda alıcam.ikinci erkek olursa eğer beşikti arabaydı vs tekrar baştan almak saçma olacak.laci kırmızı yada gri siyah gibi park yatak düşünüyorum mesela. spor ayakkabı gibi şeylerde de ünisex renkelri tercih edicem.detaylı oda yapanlar bu ayrıntılara dikkat edebilir.çok mavi yada pembe değilde daha orta renkelri tercijh edebilirler.naçizane fikrim bu ama herkesin bütçesi zevki düşüncesi ayrıdır

evet cnm sorma ya bide yardım etmeye gelmiş güya öyle dedi
eşim de geldi akşam ne yaptınız diyo bi tek bu tabakları yerleştirdik dedim
onlar gelmeden önce ben süpürge yapmıştım halıları atmıştım yerlere hepsini ablasıyla yaptık sandı sinir oldum valla
zeynebi takibe aldım cnm bakalım devam ederse hemen gidicez dr.a
ama var sanırım bişeyler
yavaş yavaş yapıyorum cnm ya yormadan bugünde yaptım biraz dünden yemeğim var az daha yapıcam şimdi
akşamda erken yattım mı bitti yorgunluk da geçer
sen anıslsın miniğin nasıl?

Ayyy bakıyorum sizee ben de alış verişe başlamak istiyorumm.Ama eşin henüz izin vermiyor 1 ay gibi bekle başlarız diyor alış verişee..

çok iyi fikir..2.yi hiiiç düşünemiyorum ama kısmet tabii belli olmaz..az para verilmiyor yatağına arabasına..bu tavsiyeni dikkate alıcam çok sağolvereliniortak

detaylı dediğiniz farklı bi yöntemmi.ben her ultrasona girdiğimde kafası göbek çevresi vs. bakıyor dr yazdırıyo bişiler sekretere bu detaylımı oluyor?detaylı farklı bişimi?

Evet canım detaylı yani daha doğrusu ayrıntılı ultrason çok farklı.adı üstünde bebeğin heryerine en ince ayrıntısına kadar bakılıyor ve kağıda not ediliyor.yarım saat kadar sürüyor yaklaşık..çok iyi ve faydalı bi şey.dr un bu konu ile ilgili bişe söylemedimi sana!!ben normalde özele gidiyorum.dr um prof.bu ultrason için 250 lira verdik.genelde fiyatlar bu civarlarda cnm.ama gittiğin yere görede değişiyor biraz..[/QUOTE]

hımm sağlık ocağı detaylı ult için gün verdi ama dr bişi demedi.ultrason cihası uzay üssü gibi benim dr.un.belki detaylı bakıyordur

Ayyy bakıyorum sizee ben de alış verişe başlamak istiyorumm.Ama eşin henüz izin vermiyor 1 ay gibi bekle başlarız diyor alış verişee..

Canım insan gerçekten duramıyor.aslında sende yavaştan başlasan iyi olur.çünkü ikiz gebeliğin var.sanırım birazda erken doğacaklar :)) o yüzden senin vaktin biraz daha az bize göre.e bide herşeyden ikişer tane alıcaksınız..bi de tecrübeli anneler yavaş yavaş yapın hazırlıklarınızı diyolar.çünkü 7.aydan sonra hem iyice ağırlaşcaksınız hemde havalar çok sıcak olacak.sıcaklarda çok zor olacağını söylüyolar.e bide biraz erken geldiklerini düşün bebişlerin..yani nacizane tavsiyem yavaştan başla sen cnm

Haklısın siercim.Ya kızlar buraya bebişlerinin odalarının resmini koyucam.Bana bir az yardımcı olurmusunuz...Yani oda bebek odasına hiç benzemiyor halısı perdesi duvar kağıdı.Nasıl yapıcaz bilmiyorum bir de resimleri koyuyorum siz yardımcı olunnn..

kızlaarr biz şimdi yaz aylarınıda hamile olarak geçircez ya..hani herkes son aylarda çok kilo alınır diyoya..belki havalar sıcak olduğundan çok kilo almayız..sıcakların ii bir yanını görmüş oluruz belkiaklinialirimsmile

ayy bi mağazada bi kız bebek kıyafeti görmüştüm cinsiyet belli olmadan önce onu alasım var hemen bitmeden:)beyaz üstüne küçük çiçekli kumaştan tulum.kısa karpuz kollu ve şort kilot gibi lastikli altı totosunun üstüde fırfırlı.nasıl şekerdi.tam yaz bebeği kıyafetiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…