alışverişleriniz hız kazandımı kızlar.ben daha başlamadım bile.inşallah 23 nisandan sonra yazlık kışlık işine girip ev dolaplarında kapsamlı bi toparlanmaya gideceğim. ki bebek eşyaları için yer açılsıun. sonra temizlik yaptırıp alışverişe başlamayı düşünüyorum.ben bunları yapana kadar haziran olur zaten.yıka ütüle derken zaman geçiverir.
Canım ben başladım.özellikle şu aralar durduramıyom kendimi.annemde dün izmirden bissürü alışveriş yapmış gelinimizle bana.buarada abimin eşide aynı benim gibi hatta aynı haftalarda hamile :)) kadıncağız bi bana bi ona alıyo ne alırsa..dün; yorgancıoğlu nun organik yorganlarından almış krem tonlarında çok güzelmiş..nevresim takımı,yastık,battaniye(ispanya battaniyesiymiş-ilk defa duydum onu çok övmüşler..)çıtçıtlı badi,tulum,ağız mendili(12 tane paket içinde varmış.6 sı bana 6 sı geline :)) iç zıbın,zıbın takımı,5 li hastane çıkışı,bi de hediye olarakta 1 yaşında filan giydirlmek için kapşonlu mont gibi bişey hediye etmişler 2 tane tabi yine :)) hatta canbebenin 12 limi ne alt açma larından alcakmış ta parası yetmemiş artık onlara :))
bende kıyafet tarzı bişeyler almıştım önceden..anlıyacağın sanırım ben hız verdim bu işlere..annanesinin aldığı cicileride foto olarak gönderirirm topiğimize..
Buarada bizde annemle geçen ay dolap boşaltma,yerleştirme,temizleme işlerini hallettik..en gıcık olduğum işler..tam bi gün sürdü valla..bende mayıs sonu haziran başı gibi de hem çocuk odasına hemde oturduğumuz odayı boyatıcam.sonra perdesiydi,halısıydı yıkanıcak..en sonda bi bayan tutup dip köşe bi temizlik tamamdır.bendeki planlarda böle cnm..
slm kzılar naıslsınız?salı akşam eve geldim mutfak dolapları değişti,eşim yapmış temizliği sağolsun bide güzel yerleştirdi,aman hasta olma ben yaparım diyo
zeynepde öyle mızmızki bu aralar diş mi anlayamadım sanırım başka bi derdi var
kulaklarını kaşıyo sürekli bide hep akıyo kulakkarı iltihap mı var ne
dr.a götürücez bakalım
dün görümcem geldi neymiş bana yardım edecekmiş temizlikte
mutfak tezgahını ciflemiştim sağolsun bi tek onu yıkadı
bayramda giydiği kıyafetlerini giymiş,eline de iş almış gelmiş sabahın köründe ya
sinir oldum öğlen yemke yap akşam bi daha ayrı yap olan işim kaldı
dün onlar gidince yaptım biraz
zeynep tüm gece ağladı aramıza aldım yatık ama yok hep kalktı amma yemedi ağladı durdu ya inş bişeyi yoktur
geçmişi okuyamayacak kadar yorgunum umarım herkes iyidir
merak etme canım yalnız değilsin..bende henüz bişi almadım..öbür ay yawaştan başlıcam artık.çok hevesliyim bi an önce alıyım odasını hazırlayı istiyorum ama son zamanlard yaşadıklarımdan olsa gerek biras korkuyorum..karnım iice şişsin detaylıda bebişimin ii olduğunu göreyin inşallah bir adım atıcam..mafoldumben[/QUOTE
detaylı dediğiniz farklı bi yöntemmi.ben her ultrasona girdiğimde kafası göbek çevresi vs. bakıyor dr yazdırıyo bişiler sekretere bu detaylımı oluyor?detaylı farklı bişimi?
Canım bak bu bilgiler işine yarayabilir..
Detaylı ultrasonografi bebeğin organ gelişiminin tamamlandığı, ve ultrason görüntülerinin nispeten daha kolay elde edilebildiği bir dönem olan 18-24. haftalar arasında yapılır. Bu dönemde yapılmasının bir başka nedeni de olası bir anomali saptanması durumunde gebeliğin sonlandırılması açısından çok geç kalınmış olmamasıdır. Eğer rutin incelemelerde kullanılan ultrason cihazının çözünürlüğü ve görüntü kalitesi yeterli ise faklı bir cihaz kullanılması gerekmez. Sadece ultrason incelemesi sırasında tüm organ ve oluşumlar daha dikkatli bir şekilde gözden geçirilir. Detaylı ultrasonografinin bu konuda özel ihtisas yapmış kişiler tarafından yapılması idealdir. Bu sayede bebek ikinci bir göz tarafından tarafsız olarak incelenebilecek ve olası bir anomaliyi gözden kaçırma riski en aza indirilecektir.
Detaylı ultrasonografinin amacı bebekte görülebilecek doğumsal kusurların tespit edilmesi ve bazı genetik hastalıklarda ortaya çıkabilecek olan anomalilerin saptanarak gerekirse ileri inceleme yapılmasıdır. Ancak teknolojideki tüm bu gelişmelere karşın en iyi cihazlar ve en tecrübeli uzmanlarn varlığında bile doğumsal kusurların ancak %70-80'i fark edilebilir.
Kızlar ben geldim.
Yedim yemeğimi kızım da doydu artık biraz buradayım bir yandan işimi yaparım bir yandan size yazarım artık
slm kızlaar..yemeğimizi yedik.karnımızı doyurma işini fena abartmşız heralde rahatsız olduk ya offfohaoldumsmile
Bir az geçmişi okudum ve geldimmm..
Malesef canım bazen o kadar anlayışsız olabiliyorlar zeynebe de çok üzüldüm ya doktora götürün bir ilaç filan verir geçer hemencecik işallah. Sen de kendini çok yorma tatrlım 2 numarayı da unutmamak lazım değil mi?:1hug:
Bir az geçmişi okudum ve geldimmm..
tecrübeli annelerden aldığım tavsiyeler üzerine birçok eşyayı ünisex tarzda alıcam.ikinci erkek olursa eğer beşikti arabaydı vs tekrar baştan almak saçma olacak.laci kırmızı yada gri siyah gibi park yatak düşünüyorum mesela. spor ayakkabı gibi şeylerde de ünisex renkelri tercih edicem.detaylı oda yapanlar bu ayrıntılara dikkat edebilir.çok mavi yada pembe değilde daha orta renkelri tercijh edebilirler.naçizane fikrim bu ama herkesin bütçesi zevki düşüncesi ayrıdır
hoşgeldiiinn:içelim:
detaylı dediğiniz farklı bi yöntemmi.ben her ultrasona girdiğimde kafası göbek çevresi vs. bakıyor dr yazdırıyo bişiler sekretere bu detaylımı oluyor?detaylı farklı bişimi?
Ayyy bakıyorum sizee ben de alış verişe başlamak istiyorumm.Ama eşin henüz izin vermiyor 1 ay gibi bekle başlarız diyor alış verişee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?