büyüyen karyola alırsan 5-6 belki bikaç sene daha idare eder zizi.uzun yıllar kullanırsın.çünkü masrafın x2 senin.rabbim herşeyi gönlüne göre yapmak nasip etsin
Canım odanın duvar kağıtları bence güzel durabilir yani.odanda büyükmüş baya çok güzel.ben sadece avizeler takıldım tatlım.o değişebilir mesela.perdeyi tam anlayamadım karanlık çıkmış..ama fonu da durabilir gibi geldi bana.halın aslında normalde çok güzelmiş :)) o konudada karar senin.şimdi herkesin bütçesi kendine göre biz ne desek boş gibi..o yüzden pek bişeyde diyemiyorum ben.cnm artık bütçene göre neyi ne kadara yaptırıp alabiliyosan öle davran.
Kızlar buraya baksanıza ..Görünüzleri güzel acaba kaliteleri nasıl ?
www.belis.com.tr
Canım hoş geldin. ben Azerbaycanda yaşıyorum.Burada Çileyin de mağası var oradan sorduk takım artı 1 karyola yani ikiz için sizin parayla 7800 tl dediler.Bana çok pahalı geldi.Ama belisin takımını 3500 tl ye ala biliriz.Yani orada fiyatlar nasıl bilmiyorum ama burada çilek pahalı..
Herkes çok yoğun galiba kızlar, kimse bana hoşgeldin demedii ühühühühü senağlama
Herkes çok yoğun galiba kızlar, kimse bana hoşgeldin demedii ühühühühü senağlama
selam kızlar,
ben dün geceden beri kötüydüm.sürekli kabus gördüm uyuyamadım bi türlü.sabahta kötü kalktım kahvaltı ettım ama yıne ıyı olmadım yatıım dedım bu sefer de reflum tuttu gıkk gıkkk dıye herhalde ıstıfra edıcem dedım baktım olmuyo kendım ıstıfra etmeye calıstım ve ettım. sızce ne almalıyım yıyecek ıcecek olarak???ılk defa basıma gelıo cok kotuyummm :sinifsinif::sinifsinif: mafoldumben
hosgeldın canım benım gormedım kusura bakma napıyosun nasılsın ???
Hoş geldin canımmmmmmmmmmmm......
Çok sağ ol canım benim .Sağlığımız da iyi bebişlerimiz de iyi.Sizin de iyi olmanıza çokk duacıyız.Ama biz gurbette değiliz ki :))))..Azeriyim ben.Baküde oturuyorum.Ama sık sık İstanbula geliyoruz...
:tomato: :tomato: :tomato:
Hoşgeldin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?