2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım bakıcaz artıkk.Ama perdenin tülünü ve halıyı deyiştire bilirim.Ama bir yandan da halını çok beğeniyorum onu ne yapıcam bilmiyorum delikafadulden

Kızlar buraya baksanıza ..Görünüzleri güzel acaba kaliteleri nasıl ?
www.belis.com.tr

slm canım ben bebek odasını aldım almadan oncede bayag gezdım belısın urunlerı cok guzel ama ben cılegı daha cok begendıgım ıcın ordan aldım ama kalıtelı ve buyuyen besıkler cok ıyıymıs ben ondan aldım cılekte kampanya var bu aralar benım aldıgım besık 884tl dusmus normal lıste fıyatı 1100tlymıs neler aldınız ben yavas yavas alayım dıyorum cok masraf var ya

Canım hoş geldin. ben Azerbaycanda yaşıyorum.Burada Çileyin de mağası var oradan sorduk takım artı 1 karyola yani ikiz için sizin parayla 7800 tl dediler.Bana çok pahalı geldi.Ama belisin takımını 3500 tl ye ala biliriz.Yani orada fiyatlar nasıl bilmiyorum ama burada çilek pahalı..

hsbulduk canım aa cıdden cok pahalıymıs bız buyuyen besık ve 3lu gardrp aldık ıkısı 1640 tl tuttu orası coook pahalıymıs yafffffff sankı arabamı alıyoruz :)belıste zaten cok guzel ben cok begenmıstım bıtane boyle hıpopotamlı desenlısı vardı gördunmu o modelı bılmıyorum.saglıgın nasıl bebıslerın nasıl?ben cok sukur ıyıym sımdılık gurbette cok zor allah yardımcın olsun canım(tabı aılen buradaysa :) )

Anaam şu meşhur çizgi film "Avatar"'ın filmini yapmışlar, 23 temmuzda vizyona girecekmiş. Doğurmazsam o zamana kadar kesin izlemeye giderim. Süper çizgi filmdi o yaw...

selam kızlar,
ben dün geceden beri kötüydüm.sürekli kabus gördüm uyuyamadım bi türlü.sabahta kötü kalktım kahvaltı ettım ama yıne ıyı olmadım yatıım dedım bu sefer de reflum tuttu gıkk gıkkk dıye herhalde ıstıfra edıcem dedım baktım olmuyo kendım ıstıfra etmeye calıstım ve ettım. sızce ne almalıyım yıyecek ıcecek olarak???ılk defa basıma gelıo cok kotuyummm :sinifsinif::sinifsinif: mafoldumben

Çok sağ ol canım benim .Sağlığımız da iyi bebişlerimiz de iyi.Sizin de iyi olmanıza çokk duacıyız.Ama biz gurbette değiliz ki :))))..Azeriyim ben.Baküde oturuyorum.Ama sık sık ıstanbula geliyoruz...

canım bende çok bilgi sahibi değilim bu konuyla ilgili ama istersen mideni yumuşatması için süt ya da soda falan iç.inşallah ii geliir:Saruboceq:

:):):):):):) ben azerbaycandayız deyınce atladım hemen gurbettesındır sandım :) bende azerbaycanı cok merak edıyorum ınsallah bı gun gelırım kım bılır belkı senle bıle tanısabılırz ozaman:) kendıne ıı bak canım ben az ıcerı gıdıyorum uzancam hoscakalll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…