evet cnm sorma ya bide yardım etmeye gelmiş güya öyle dedi
eşim de geldi akşam ne yaptınız diyo bi tek bu tabakları yerleştirdik dedim
onlar gelmeden önce ben süpürge yapmıştım halıları atmıştım yerlere hepsini ablasıyla yaptık sandı sinir oldum valla
zeynebi takibe aldım cnm bakalım devam ederse hemen gidicez dr.a
ama var sanırım bişeyler
yavaş yavaş yapıyorum cnm ya yormadan bugünde yaptım biraz dünden yemeğim var az daha yapıcam şimdi
akşamda erken yattım mı bitti yorgunluk da geçer
sen anıslsın miniğin nasıl?
kızlaarr biz şimdi yaz aylarınıda hamile olarak geçircez ya..hani herkes son aylarda çok kilo alınır diyoya..belki havalar sıcak olduğundan çok kilo almayız..sıcakların ii bir yanını görmüş oluruz belkiaklinialirimsmile
tecrübeli annelerden aldığım tavsiyeler üzerine birçok eşyayı ünisex tarzda alıcam.ikinci erkek olursa eğer beşikti arabaydı vs tekrar baştan almak saçma olacak.laci kırmızı yada gri siyah gibi park yatak düşünüyorum mesela. spor ayakkabı gibi şeylerde de ünisex renkelri tercih edicem.detaylı oda yapanlar bu ayrıntılara dikkat edebilir.çok mavi yada pembe değilde daha orta renkelri tercijh edebilirler.naçizane fikrim bu ama herkesin bütçesi zevki düşüncesi ayrıdır
Hoşgeldin cnm
Beyaz cım sende hoşgeldin :))
Kızlarr yardımm.Bu odayı çocuk odası yapa bilirmiyim?
Şimdi yeniden perde duvar kağıdı lamba falan deyiştirsek de masraflı olucak..
benimde çocuk odamda yataklarım ütü masam çamaşırlığım vs duruyor.onları boşaltamayacağım için şimdilik yatak odama bi park yatak alıp idare edicem.masraf yapamam çünkü. sende bütçene göre hareket et derim. hepimiz bebek için şık oda istiyoruz ama imkanlar dahilinde hareket edilmeli bence.
sende bir park yatak yada ahşap beşik ve bi şifonyerle işi bitir derim.yani avizesi bordürü illa uygun olacak diye bi kaiden yoksa tabi.
Kızlar buraya baksanıza ..Görünüzleri güzel acaba kaliteleri nasıl ?
www.belis.com.tr
Ben geeellddiiim, napıyorsunuz bakalım??
Canım benim bence çok haklısın. Ben bebeğime bir park yatak aldım krafttan, bir de 5 çekmeceli şifonyeri var odasında. Yeni eve çıkacağımız için çok borcumuz var. Biraz hafifleyince bebeğin odasına gömme dolap yaptıracağız, hem evin işini görecek (evde kıyamet kadar yorgan olursa olacağı odur), hem de çocuk kıyafetlerini koyacak. Bütçeyi çok zorlamamak lazım, herşey yavaş yavaş oluyor nasılsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?