2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı


Miniğim ne yapsın büyüyor teyzesi her gün onu hissetmek ayrı bir mutluluk ne çok istiyormuşum ne çok seviyormuşum onu meğer şimdi daha iyi anlıyorum gerçi bu duygular sana çok tanıdık geliyordur. Tek düşüncem kızım ona şunu mu alsam şöyle mi olsa diye. Hayatımın en mutlu ama en endişeli dönemi hayırlısıyla 1 alsam kucağıma gerçi hemen de bitmesin onu hissetmek de güzel:asigim:
 

evet olabilir. sürekli suya yönelip yaz meyveleri ile nasiplenirsen eğer en azından yağ olmaz son aylardaki.
 

Kesinlikle sana katılıyorum cnm.ben hemen bebişime bi kardeş isterim çünkü çok geçmeden tabii allahım izin verirse..e böyle oluncada arkadan kız gelirse herşeyi masmavi olsun istemem.ben bunu zaten hep düşünüyorum.odamızda eşimin bekarken doğru düzgün hiç kullanmadığı genç odası var zaten.yani dolabı,bilg.masası,yatağı gibi..renkleri de mavi ve krem..Odanın renklerinide kremli filan düşünüyorum.bordüründe ve şu stickerlarda azcık maviler katayım diyorum ki ilerde gelecek bebişe göre kolay değişebilsin:))

hımm sağlık ocağı detaylı ult için gün verdi ama dr bişi demedi.ultrason cihası uzay üssü gibi benim dr.un.belki detaylı bakıyordur[/QUOTE]

Canım dr unun ultrasonu ne kadar iyi olsada bu işlem öle 5 dakkada olmuyo.en ince ayrıntısına kadar her yeri ölçülüyo bakılıyo..o yüzden zaten normalde bütün dr lar bebişlerin önce kafalarına popo mesafelerine göbek çevresine ve genel vücuda bakıyolar zaten her gidişimizde.bu farklı bi işlem cnm..
 
Bence olur günaycım kocamannn oda işte tam ikizlerine göre perdeini bence fonu dursun tülünü değiştir ayrıca halıyı da değiştirdin mi tamam
 
Kızlarr yardımm.Bu odayı çocuk odası yapa bilirmiyim?

olur yapabilirsin tabii tatlım..ama halısını perdesini değiştirmen gerek bence..onlar bebek odasına biras ağır kaçar sanki..ama tabii bu benim naçizane fikrim..takdir senin..duvar rengi açık gibi görünüyor fotoda o kurtarabilir.alacağın eşyaları uydurabilirsin.
 
Şimdi yeniden perde duvar kağıdı lamba falan deyiştirsek de masraflı olucak..

benimde çocuk odamda yataklarım ütü masam çamaşırlığım vs duruyor.onları boşaltamayacağım için şimdilik yatak odama bi park yatak alıp idare edicem.masraf yapamam çünkü. sende bütçene göre hareket et derim. hepimiz bebek için şık oda istiyoruz ama imkanlar dahilinde hareket edilmeli bence.

sende bir park yatak yada ahşap beşik ve bi şifonyerle işi bitir derim.yani avizesi bordürü illa uygun olacak diye bi kaiden yoksa tabi.
 
Canım bu odada herşey değişecekmi yani fotolardaki halı,perde vs.yoksa bunlar kalıp odaya dolap yatak vs lermi eklencek..nasıl olcak ne düşünüyonuz?
 
Evet canım.aslında şimdiden almaya başlarsak doğana kada belki istediğimiz her şeyi ala biliriz.Zaman daraldıkca istekler de kısıtlanıyor tabi
 



Ben geeellddiiim, napıyorsunuz bakalım??

Canım benim bence çok haklısın. Ben bebeğime bir park yatak aldım krafttan, bir de 5 çekmeceli şifonyeri var odasında. Yeni eve çıkacağımız için çok borcumuz var. Biraz hafifleyince bebeğin odasına gömme dolap yaptıracağız, hem evin işini görecek (evde kıyamet kadar yorgan olursa olacağı odur), hem de çocuk kıyafetlerini koyacak. Bütçeyi çok zorlamamak lazım, herşey yavaş yavaş oluyor nasılsa.
 
Canım odanın duvar kağıtları bence güzel durabilir yani.odanda büyükmüş baya çok güzel.ben sadece avizeler takıldım tatlım.o değişebilir mesela.perdeyi tam anlayamadım karanlık çıkmış..ama fonu da durabilir gibi geldi bana.halın aslında normalde çok güzelmiş :)) o konudada karar senin.şimdi herkesin bütçesi kendine göre biz ne desek boş gibi..o yüzden pek bişeyde diyemiyorum ben.cnm artık bütçene göre neyi ne kadara yaptırıp alabiliyosan öle davran.
 
Buse mdf çok şirinmiş, bir de civcivlisi çok tatlıymış... Benim bebek karyolasını koyacak yerim yok ilerde, yoksa ben de böyle oda yapmak istiyordum. Alçak mütaaayit kömürlük yapmayı unutmuş 11 katlı apartmana. Onu bırak baca deliği bile yok.
 

hoş geldin canımm..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…