Herkese selamlar..umarım iyisinizdir:))
Bende bugün aşımı oldumm..hiçte korktuğum gibi olmadı yani en ufak bi acı olmadı..yalnız yarına belki biraz kolunuz ağrı yapabilir dedi ebe..bakcaz artık..inş.olmaz tabii..
azcık geçmişi okuyayım geliyorum hemen annecikler)
Hoş geldin Sisercim..
bendeee yavastan kacar kızlar gıdıp hazırlanayım... saat 1 de buluscaz... hoop cıs olcaz...:):) ınsallah acımaz ya...
sidemcim gecmıs olsun canım.. ıns bende senın gıbı derım aşıdan sonra herkzı opuyorum kocman...
canım geçen ay vuruldum ben... Benim de ağrı yapmadı ama üzeri şişti ve kızardı birazda kaşıntı oluyor canım. 1 hafta kadar sürüyor kaşıntısı ama ben hiç kaşımadım daha fazla kızarmasın diye..
Hoşbulduk cnm :))
Seyma cım hiç korkma gerçekten hiç bişey hissedilmiyo..şimdiden geçmiş olsun :))
Geçmiş olsun canım..şişliği geçiyomu peki sonradan? öle kalmıyo dimi..
Ufak bir şişlik canım sadece geçiyor kalmıyor bişey... Ama şimdi üzerini kaşısam yeniden kızarır. Sonuçta tetanoz aşısı etkili bir aşı olduğu için kaşıntıya dayanamazsan kolonyalı pamuk bastırırsın üzerine kaşıntıyı azaltır.
Hadi yaa o kadar çok kaşınıyo yanii..anladım cnm..peki bu akşam duşa girmemin sakıncası olurmu orda sormayı unuttum da..
Hayır tatlım duşa girmenin hiç bir sakıncası olmaz.. Bende kaşıntıdan başka birşey yapmadı ateşim falan çıkmadı mesela...Kaşınma olursada çok ciddiye alma canım, şimdi göbişlerimizde kaşınıyor ya krem sürüyoruz öyle düşün yani...zemuszemus
Tamam cnm anladım..teşekkürler :))
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
Benim midemle ilgili sorunum var ya
Hep bir şişkinlik var rahat uzanamıyorum yediklerim ağzıma geliyor... gündüzleri idare ediyorum ama geceleri sol tarafımıza dönüp yatmamız gerekiyor ya ben yatamıyorum hemen midem ekşimeye başlıyor senin böyle bir şikayetin oluyor mu canım?
Benim midemle ilgili sorunum var ya
Hep bir şişkinlik var rahat uzanamıyorum yediklerim ağzıma geliyor... gündüzleri idare ediyorum ama geceleri sol tarafımıza dönüp yatmamız gerekiyor ya ben yatamıyorum hemen midem ekşimeye başlıyor senin böyle bir şikayetin oluyor mu canım?
Benim daha önceki haftalarda oluyodu canım bu ekşimeler.ama bazen ara ara yine yokluyo..ben o ekşime dönemlerimde gece yatmadan önce ya bir bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı bal atıp öle içiyodum yada bir bardak yine ılık süte bal katıp içiyodum cnm.çok iyi geliyordu bana.sende dene istersen belki faydası olur.ama çok çok rahatsız eden bir durumun varsa dr una söyle cnm belki bişeyler söyler veya ilaç verir..ama merak etme genelde çoğu kişide bu şikayetler oluyo cnm.
bendede müthiş bi sırt ağrısı ve sol kalçamın kemiği ağrıyo( hele uzun bi süre oturayım veya uzun bi süre yürüyeyim ağrı azıyo.yürüyüş yapmaya başladım.dr umda yeni kalsiyum verdi geçen.belki bunlar iyi gelir.kalsiyumu gerçi ağrı için vermedi normalde veriliyomuş yani.bide demir ferro sanol duodenal verdi..hamilelikte olcak sanırım bütün bunlar...
Kızlar ben kaçıyorum... Çarşıya çıkalım biraz bebişimle... Kendinize ii bakın Herkesi öptüm...:kedi:
canım tam çıkıcaktım bende cvp yazmayınca...Ben Renie çiğnmeme tableti var ya onu kullanıyorum ama sanırım bende gastrit var o yüzden doktoruma görünmem daha iyi olacak belki midemi rahatlatacak bişeyler verir çünkü beni çok rahatsız ediyor...Ballı su önerini deniycem canım... Sağol öptüm tekrardan akşam görüşürüz...
kızlar cok yogunum kusura bakmayın muhabbetinize katılamıyorummmmmmmmmm
alışverişleriniz hız kazandımı kızlar.ben daha başlamadım bile.inşallah 23 nisandan sonra yazlık kışlık işine girip ev dolaplarında kapsamlı bi toparlanmaya gideceğim. ki bebek eşyaları için yer açılsıun. sonra temizlik yaptırıp alışverişe başlamayı düşünüyorum.ben bunları yapana kadar haziran olur zaten.yıka ütüle derken zaman geçiverir.
merak etme canım yalnız değilsin..bende henüz bişi almadım..öbür ay yawaştan başlıcam artık.çok hevesliyim bi an önce alıyım odasını hazırlayı istiyorum ama son zamanlard yaşadıklarımdan olsa gerek biras korkuyorum..karnım iice şişsin detaylıda bebişimin ii olduğunu göreyin inşallah bir adım atıcam..mafoldumben[/QUOTE
detaylı dediğiniz farklı bi yöntemmi.ben her ultrasona girdiğimde kafası göbek çevresi vs. bakıyor dr yazdırıyo bişiler sekretere bu detaylımı oluyor?detaylı farklı bişimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?