hmmm kızlar demekki hepimizde varmış aynı sorunlar yaaa...
Allah korusun canım... yazın falanda kanıyo mu sıcaktan falan...
ayyy canım benim bende eşimin arkadaşından duyduğumuzu söylemiştim ama ilk 1 haftada arıyorlarmış ondan dedim seninki 2 haftada çıkmış ne güzel işte e telefonda demediler mi temiz sonuçlarınız yoksa direk sonucunuz çıktı gelip alın mı dediler..kötü olmuş yaa söylediğime üzüldüm şimdi keşke hiç demeseydim ama neyseki öğrenmişsin temiz olduğunu o sıvıya bağlı heralde çünkü ben o gün aradığımda sıvıdaki üreme bitmemiş dedi kız yani sıvıdaki üreme ne zaman biterse o zaman yazıyorlar sonucu demekki....
yüzüstü yatmak iyi cesaret ben hamileliğimi öğrendiğimden beri hep sol tarafıma yatıyorum tabi sırt üstü olarak uyanıyorum gece ama sola dönüp devam ediyorum... sırt üstü yatmanın bacaklardaki kirli kanın direk kalbe gittiği için iyi olmadığını ve bebeğinde rahat olmadığını söylüyorlar... sağ tarafa yatmanın karaciğere baskı yapıp rahat olmadığını en iyi yatış şekli kalp için ve bebek için sol tarafa yatmak olduğunu söylüyorlar...
Hayatımda hiç yüzüstü yatamadım. Eşim de inadına suratının üstüne yatar. Habire bir sağ bir sol dönüp duruyorum yatakta. Bir tek pozisyon kesmiyor beni sırnaşık şey Pek uyuyorum denemez. 10 buçukta yatsam, 12'de ancak uyurum, 3 kere kalkıyorum 2 saat arayla. Yatağa döndüğümde dalmam yarım saati bulur. 5-6 saat uyuyorum, güneş doğduktan sonra uyumam imkansız. Oy oy.
Merhaba güzel anneler.Uzun süren ayrılıktan sonra geldim aranıza..Biz iyiyiz sizler nasılsınızz bebişler nasıl?
ooo cnm sen şimdiden uyumuyosun desene
Şükürler olsun canım.İnşallah sonuna kadar da güzel olur.Biz de 1 hafta hastanede yattık kanamadan dolayı şimdi evimizdeyiz şükürler olsun her şey çok iyi.Doktorumun söğlediklerine göre sizlerden 1 ay çnce doğum yapıcam.İkizler erken geliyormuşş..
Evet maalesef idmanlıyım. Rahat yüzü yok bana. Huzuru ölünce bulurum kesin. Ama Allah'a dua ediyorum, önce bebeğimi büyütüp evlendireceğim. Baktım bana ihtiyacı kalmadı, o zaman Allah göndersin meleğini. Yine de takdir-i İlahi, yapacak bir şey yok erken olursa...
Şükürler olsun canım.İnşallah sonuna kadar da güzel olur.Biz de 1 hafta hastanede yattık kanamadan dolayı şimdi evimizdeyiz şükürler olsun her şey çok iyi.Doktorumun söğlediklerine göre sizlerden 1 ay çnce doğum yapıcam.İkizler erken geliyormuşş..
Olmaz mı canım benim... Aradabir popişim bana ihanet ediyor, olmayacak yerde "zoooorrrt!!" yapıyor :tomato: :roflol: . Kesin bebek de gazlı olur.
E tabi, tansiyonum oynar oynamaz başlıyor kanamaya. Öyle abartılacak kadar çıkmıyor ya da inmiyor tansiyonum. 15'e 10 oldu mu hoop burnuş kanıyor. En düşüğü de 4'e 4 görmüştüm. Yükseltemediler. 3 gün uyudum horul horul. 2 lokma yiyip, wc'ye girip devam ediyordum uyumaya. Allah'a şükürler olsun pek çıkmaz tansiyonum, genelde düşer.
Kızlar ben kaçıyorum eşimin akrabası bi yenge vardı kadıncağız rahatsız kanser çıkmıştı annemler onu dolaşmaya gidicekler bende geliym dedim şimdi çıkayım hazırlanayım kendinize ve bebişlere iyi bakın bu arada özlemcim (soho)hep ben yokken giriyorsun kuşum kızıyorum heee....
çiğdemcim bunlar nasıl laflar bakimklava: bidaha böyle şeyler söyleme sakın
anam koptum ben yaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar ben şimdilik çıkyorum
daha sonra yine gelirim heralde
hepiniz kendinize iyi bakın
hadi bakalım çiğdemcim yarın senden de güzel haberler bekliyoruz
bendeee yavastan kacar kızlar gıdıp hazırlanayım... saat 1 de buluscaz... hoop cıs olcaz...:):) ınsallah acımaz ya...
sidemcim gecmıs olsun canım.. ıns bende senın gıbı derım aşıdan sonra herkzı opuyorum kocman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?