2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hmmm kızlar demekki hepimizde varmış aynı sorunlar yaaa...

Olmaz mı canım benim... Aradabir popişim bana ihanet ediyor, olmayacak yerde "zoooorrrt!!" yapıyor :tomato: :roflol: . Kesin bebek de gazlı olur.

Allah korusun canım... yazın falanda kanıyo mu sıcaktan falan...

E tabi, tansiyonum oynar oynamaz başlıyor kanamaya. Öyle abartılacak kadar çıkmıyor ya da inmiyor tansiyonum. 15'e 10 oldu mu hoop burnuş kanıyor. En düşüğü de 4'e 4 görmüştüm. Yükseltemediler. 3 gün uyudum horul horul. 2 lokma yiyip, wc'ye girip devam ediyordum uyumaya. Allah'a şükürler olsun pek çıkmaz tansiyonum, genelde düşer.

yok demediler gelin alın dediler bende faxlarmısınız dedim tamam hemen dediler eşim dükkandaydı aşağıda hemen aldı geldi... olsun temiz çıktı ya hiç önemli değil zaten sonra ben mutluluktan ağlamaya başladım kaydirigubbakcemile3

öptüm sizi

yüzüstü yatmanın herhangi bi zararı olmadığı için bende şimdilik daha yatabiliyorum ama ilerleyen zamanlarda yatamam herlade sağa sola dönmeketn benimde sabahları kalktığımda belim ağrımış oluyo

ooo cnm sen şimdiden uyumuyosun desene

ooo cnm sen şimdiden uyumuyosun desene

Evet maalesef idmanlıyım. Rahat yüzü yok bana. Huzuru ölünce bulurum kesin. Ama Allah'a dua ediyorum, önce bebeğimi büyütüp evlendireceğim. Baktım bana ihtiyacı kalmadı, o zaman Allah göndersin meleğini. Yine de takdir-i İlahi, yapacak bir şey yok erken olursa...

Şükürler olsun canım.ınşallah sonuna kadar da güzel olur.Biz de 1 hafta hastanede yattık kanamadan dolayı şimdi evimizdeyiz şükürler olsun her şey çok iyi.Doktorumun söğlediklerine göre sizlerden 1 ay çnce doğum yapıcam .ıkizler erken geliyormuşş..

Kızlar bebişlerinizin hareketleri dışardan da hiss olunuyormu.Ben 19 haftamı doldurdum ama çok az duyuyorum kıpırtılarını.Ama ultrasonda gelişimleri gayet güzel dedi doktorumm...

Anam geçmiş olsun. Vay ikizler aceleci çıktı demek. Eh hayırlısı ne diyelim. Sağlıkla kucakla yavrularını :asigim: . Kendine de dikkat et bak, dün eşimin patronunun karısı düşük yaptı. Kanaması varmış, hastanede almışlar bebeği, öğlene kadar ancak yaşayabilmiş. Dikkatli ol canım olmaz mı??

Kızlar ben kaçıyorum eşimin akrabası bi yenge vardı kadıncağız rahatsız kanser çıkmıştı annemler onu dolaşmaya gidicekler bende geliym dedim şimdi çıkayım hazırlanayım kendinize ve bebişlere iyi bakın bu arada özlemcim (soho)hep ben yokken giriyorsun kuşum kızıyorum heee....

çiğdemcim bunlar nasıl laflar bakim klava: bidaha böyle şeyler söyleme sakın

cnm çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et sürekli dinlen bişeyde yapma

anam koptum ben yaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Herkese selamlar..umarım iyisinizdir:))
Bende bugün aşımı oldumm..hiçte korktuğum gibi olmadı yani en ufak bi acı olmadı..yalnız yarına belki biraz kolunuz ağrı yapabilir dedi ebe..bakcaz artık..inş.olmaz tabii..
azcık geçmişi okuyayım geliyorum hemen annecikler )

Geçmiş olsun canım.Bende plasentalardan biri öndeydi o yüzden kanama olmuş canım.Tekrar müayeneye girdiyimde artık her şey normal dedi doktorum..

Çok geçmiş olsun. Kendine iyi bak canım. Yarın hastaneden erken gelebilirsem, görüşürüz olumunekankayizsmile

çiğdemcim bunlar nasıl laflar bakim klava: bidaha böyle şeyler söyleme sakın

Tamam canım ne kızıyon söylemem bir daha senağlama

kızlar ben şimdilik çıkyorum
daha sonra yine gelirim heralde
hepiniz kendinize iyi bakın
hadi bakalım çiğdemcim yarın senden de güzel haberler bekliyoruz

kızlar ben şimdilik çıkyorum
daha sonra yine gelirim heralde
hepiniz kendinize iyi bakın
hadi bakalım çiğdemcim yarın senden de güzel haberler bekliyoruz

Tamam canım görüşmek üzere. Kendine dikkat et. öpcükledim yanaklardan opuyorumnanaktan

bendeee yavastan kacar kızlar gıdıp hazırlanayım... saat 1 de buluscaz... hoop cıs olcaz...:):) ınsallah acımaz ya...
sidemcim gecmıs olsun canım.. ıns bende senın gıbı derım aşıdan sonra herkzı opuyorum kocman...

Haydi bakalım. Sen de kendine iyi bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…